Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thief
aktív tag
Na ezt oldja meg valaki:
Adott egy Acer Switch 10 SW12-015-ös tablet/laptopAlaplap cserén volt, egy olyan lapot raktak bele amibe egy hibás windows termékkulcs van égetve. Sem frissíteni nem tudom a windowst, sem újat telepíteni nem tudok. Még OTG-vel sem bootol be usb-ről (fat 32, direkt uefi usb-t csináltam). Ha pedig windows alól próbálom frissíteni, hibát ír a termékkulcsra. Na már most ez a kisebb probléma. A nagyobb, hogy bios update-ből a legfrissebb van fent, így a windows egyszerűen képtelen kapcsolni a kijelzőt, vagy alvó módba rakja a gépet (háttérben nem megy letöltés, zene, semmi), vagy non-stop világít a kijelző. Ha felrakom a bios update-et (az azonost, mivel nincs újabb), akkor frissít valamit a windows-ban első indításkor és eneriagazdálkodásnál megjelenik KÜLÖN a kijelző kikapcsolása és az alvó mód időzítője is. Viszont az első újraindítás után megint eltűnik és a hiba visszatér.
Már próbáltam parancssorból is eltűntetni a kulcsot, de ez is csak 1 újraindításig működik, mivel gondolom a termékkulcs bele van égetve az alaplapba. Mikor volt szervízben, rá 1 hétre lejárt a gari. Szervíz kilőve.
Na már most van erre megoldás, vagy öntsem le benzinnel, gyújtsam fel és rakjam fel youtube-ra?
3 napja google-özök, már szerintem mindent megpróbáltam, de hátha itt valaki tud mondani valami okosat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest