- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
válasz
#43783936 #11373 üzenetére
igen, sokat gondolkodtam már ezen a dolgon...
használtam hébe-hóba egy Switch 10-et, háááát... határeset.maga a win10 40-50% RAM-ot evett, ahogy néztem. a szinkronizáció miatt ragaszkodnék a Firefoxhoz az Edge helyett, sajnos az baromira zabálja a RAM-ot, néhány lappal 70-80% körül vagyunk. általában megy a Spotify, OneNote, illetve Excel, közben mondjuk legyen megnyitva még 2 nagyobb méretű pdf. szerintem itt már elég döcögős lenne a rendszer...
mellesleg az Anniversary Update közben 2GB-ra emeli a Win10 rendszerkövetelményeit.a másik pedig, hogy 100-120 körül mennek a két gigás, atomos hibridek, de a legújabb Asus T100HA már négy gigával operál, és csak 130.
szóval egyszerűen sajnálnék most már gyengébb vasat venni. az Asus bejönne, csak csak elég sokat használom kitámasztva a cumót, azt meg sajnos úgy nem lehet. Acerék, HP-ék meg nem nagyon akarnak frissíteni egyelőre, ahogy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest