Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Állíts be fix ip-t a routeren a tabletnek, hátha jó lesz.
-
válasz
baracsi
üzenetére
Köszönöm, tegnap este már úgy tettem ahogy írtad de én nem mertem lehúzni a pendrive-ot és lemerült 5 óra és 3%-nyi telepítés után. Feltöltés után visszaállította a korábbi windows verziót, megpróbáltam mégegyszer, újra lemerült, most is próbálta visszaállítani az előző windows-t, de folyamatosan újraindult a tablet. Pendrive nélkül pedig megállt az indulás. Köszönöm a segítséged.
Jelenleg Windows 8-at telepítek, remélem minden rendben lesz. Sajnos a 16GB belső tárhely nagyon kevés, remélem itt a sok kicsi telepítő fájllal már nem lesz ilyen gondom.
Van olyan usb-microusb átalakító ami tölt és otg is egyszerre? Vettem egy itt ajánlottat kb. így néz ki: [link], de van rajta egy kapcsoló (charge - otg), a kettő együtt nem megy. Van itthon egy ilyenem: [link] töltő + pendrive egyszerre ezen sem ment.
-
16 gb-os tárhelyű tablet-em van, 1607-es (10. évfordulós) frissítéshez 16 GB szabad helyet kér, microsd és pendrive nem jó neki. Media Tool frissítéssel 8 gb is elég lenne, de csak 4.5 gb szabad helyem van (mindent kipucoltam, 10 gb-os a windows könyvtár). Van ötlete valakinek hogy tudnám felrakni a frissítést?
Gondolkodom hogy visszarakom a 8.1-et hátha ott nem kellene minden frissítés miatt aggódnom hogy felmegy-e.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Vettem én is ilyet, pendrive-ot szerettem volna telefon töltés közben használni, sajnos erre nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest