Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    válasz aero. #28435 üzenetére

    Felhasználó függő mire kell, de azért gyorsan fejlődik nagyon. Szerintem jelenleg a WP egyik legjobb médiás alkalmazása.
    Nem tartósteszt, csak próba, de:
    NAS-ról DLNA (Twonky, Zyxel) első itthoni indításra ott volt, simán tudtam mappák között tallózni. Baromi gyorsan. (a tv után meglepő gyorsan) Mindent lát, mindent elindít. Próbaképp egy 23Gb-os 1080p film is elindult, de ezeket értelemszerűen nem ezen kell nézni. A többi, jobb minőségű avi is fut szépen, gondolkodás és akadás nélkül beleteker. A feliratokat tényleg nem veszi fel.
    Használom a serviio-t, átkódol nekem a tv gyökér formátumtámogatása miatt de azt nem hajlandó meglátni se. AVCHD2-től kifagy egy pillanat alatt.
    Viszont zenét mindent eredeti rendszer szerint szintén megtalál, megjelenít, lejátszik. És fut a háttérben. Nekem igazából ez volt fontos, ne kelljen kódolgatnom. Bár ha így lépdelnek megelőzve a gyári appokat, várnám tőlük lejátszási listát lehessen létrehozni. Jó lenne még, ha a nason tárolt mappákból lehetne felrántani a telefonra gép nélkül, bár ez nem DLNA kérdés. Ez a fájlkezelő mumus lenne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés