Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, hogy a gyártó ad ki drivert, de ha a MS nemes egyszerűséggel, csak a saját driverét erőlteti rá egy adott cuccra, akkor mégis kinél anyázzunk?
Az én sztorim a következtő. 2016 szeptemberében vettem, egy nem épp két filléres DAC-ot.[link]
Alig egy hónappal, a vásárlás előtt jött ki az évfordulós frissítés, és akkor tisztán újra lett rakva a Win, tehát egy nem régi, teleszemetelt rendszerre lett csatlakoztatva a DAC. Gond nem volt, a TEAC gyári ASIO drivere azonnal települt, a rendszer felismerte, működött is minden szépen. Működött, amig ez év tavaszán ki nem jött az 1703-as verzió, és a Creator Update, magával hozta az MS saját, natív USB2-es audiós támogatását. Na, innentől kezdve kakukk, a DAC-ot mind a mai napig lehetetlen használni, a saját gyári driverével. Két, tiszta telepítésen is túl vagyok, a legutóbbi most október végén volt éppen. A diver ugyan települ, csak épp nem működik vele a DAC, ha levakarom, az MS azonnal felteszi a sajátját, azzal már szól.
Szóval, végül is használható a DAC, de azért a hangminőség szempontjából mégis csak ildomosabb lenne, a saját ASIO driverével használni, nem mellesleg azért, mert a TEAC-nak van egy egészen kiválló, saját zenelejátszója, a HR Audio Player, ami kimondottan az ASIO driverre van optimalizálva, de így az is használhatatlan.
Ja, még annyit, hogy a TEAC is adott ki közben új drivert, de az MS egyelőre lenyomja, nem hagyja érvényesülni. -
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest