- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
uriember
aktív tag
ADWClear frissítésénél már belefutottam egyszer a next-next-finish telepítésnél az Avast kéretlen telepítésébe, most másodszor is sikerült, miután semmi nem segített az eltávolításában, így mielőtt jöttek a JÓ ötletek, gugli is rávezetett az Avastclear-re, így sikerült eltávolítanom csökkentett módban, köszönöm a segítő hsz-eket
-
uriember
aktív tag
válasz
King Unique #105552 üzenetére
Ez történt most és eltűnt...remélem minden.
-
uriember
aktív tag
Avast felkúszott a gépemre ADWCleaner frissítéssel, Revo Uninstallerrel eltávolítottam, de mégse...IOBit-et rögtön karanténozta, úgyhogy azzal sem tudom kiirtani, program fileok között ott van, de onnan sem engedi törölni, forduljak a rendszergazdához(aki én vagyok...). Hogy tudnám végleg kiirtani, mert persze első dolga volt a defendert is leállítani, igazi vírus ez...Help!
-
uriember
aktív tag
válasz
King Unique #103841 üzenetére
Az nem tudom feltűnt-e, de az "C" SSD is 77%-os kondícióban van.
-
uriember
aktív tag
válasz
philoxenia #103349 üzenetére
Aksit BIOS-ban megnézve hogy áll (hány %)? Nem lehet, hogy már az kapacitásszegény és szivárog?
-
uriember
aktív tag
válasz
hjtz4t3wrseg #102974 üzenetére
Törölhetetlen fájlok törlésére használd ezt [link] működik.
-
uriember
aktív tag
válasz
Lalikiraly #102519 üzenetére
Alvásból nálam azonnal az utoljára használt oldalra visz, ha bezártam altatás előtt a böngészőt, akkor értelemszerűen az asztalra. Nem a leállítással kevered?
-
uriember
aktív tag
válasz
rayoliviero #101097 üzenetére
asztal-jobb klikk-nézet-ikonok rácshoz igazítása-rendezés-újraindítás- nálam rendbe tette.
-
uriember
aktív tag
válasz
Dragon3000 #100922 üzenetére
Töröltem Revo-val, újratelepítettem jó. Köszi.
-
uriember
aktív tag
válasz
Dragon3000 #100920 üzenetére
Chrome-ot használok, azzal csinálja, most letöltöttem a Firefoxot, azzal csinálja jól a dolgát...Telepítsem újra a Chrome-ot?
-
uriember
aktív tag
(#100878 valaki? fogalmam sincs hogy tudnám kattinthatóvá tenni...
-
uriember
aktív tag
Valamelyik frissítés után az a problémám, hogy ha nyitva a Chrome és a tálcáról kinyitnám a gépházat, akkor nem ugrik fel a gépház, hanem marad a Chrome a kijelzőn, csak akkor látom a gépházat, ha leteszem tálcára a Chrome-ot. Eddig amelyikre rákattintottam, az ugrott fel, mit kellene állítanom, mert valami testreszabás lesz, az biztos...
-
uriember
aktív tag
válasz
Cr00py #99766 üzenetére
Nem tudom miért adnak ki frissítést egy (elvileg) már nem frissíthető build-hez...
A 1903 az - mikor megjelenik -, pont nem egy stabil rendszer lesz, még egy pár hónapig biztosan. A 1803 és a 1809 már stabilnak tekinthető, inkább azt tedd fel, aztán később upgradelhetsz 1903-ra, ha akarsz, addig meglátod hogy működnek az elődei. 1709 fenn hagyása a támogatás megszűnése után szerintem elég meleg... -
uriember
aktív tag
válasz
rantotthusi #98834 üzenetére
Mielőtt a töredezettség mentesítéssel foglalkoznál, előtte futtass egy lemezkarbantartót, mert ha 500GB-os HDD-n csak 8GB helyed van, akkor sanszos, hogy sok felesleges fájlod van rajta, ezeket töröld elsősorban.
Amúgy meg 2019-ben inkább SSD-n tartanám a rendszert, most olcsón kapsz egy 128 vagy 256GB-os SATA SSD-t, a HDD meg maradhat tárolónak. Érezhetően gyorsabb lenne a rendszered és az adataid is megmaradnának.
-
uriember
aktív tag
válasz
rantotthusi #98794 üzenetére
Nem lehet, hogy ez a HDD-d kondícióját jelenti már? Meg kéne nézni HD Sentinellel. Gyanús
-
uriember
aktív tag
válasz
King Unique #98475 üzenetére
Eddig még működött...
Most is. Jó kis progi, olyan fájlokat megtaláltam vele, amit semmi mással.
-
uriember
aktív tag
válasz
King Unique #98472 üzenetére
MCT volt. WinDirStat-ból nem törölhetem közvetlenül? Vagy mindenképp a lemezkarbantartóból?
-
uriember
aktív tag
válasz
#86564352 #98461 üzenetére
VGA driver ha rossz, akkor Edge-nél is rossz... Chrome törölve, legújabb felrakva. Most jut eszembe, hogy áttettem a teljesítménybeállításokat valamelyik nap (mivel itt ajánlgatta valaki...) "a Windows állítja be a számítógépnek"-ről a "legjobb teljesítmény"-re. Most visszatettem és jó a betű...
Bakker...Tanulság: jól működő rendszert ne mókolj.Minden jelzett hiba megszűnt...Ettől függetlenül az EDGE bármelyik beállításnál jó volt.
-
uriember
aktív tag
válasz
#86564352 #98457 üzenetére
De Firefoxal is szar...Chrome is jó volt eddig, most látványosan szar, halványak a feliratok és életlenek is...De van más is, eddig printscreent ha nyomtam, egy pillanatra elhalványult a képernyő, aztán ott is volt a képernyőképek mappában, most nincs jelzés. A mappákban lévő képek nem jelennek meg, mint képek, hanem csak a win képnézegető ikont látom képek helyett, videóknál dettó.
-
uriember
aktív tag
Sziasztok, most vettem észre, hogy valamelyik frissítés után a betűk - hogy is mondjam -, mosottak, nem olyan élet teliek, kontrasztosak. Emlékszem, mostanában volt más is, aki panaszkodott ilyesmire, de most nincs időm visszaolvasni, tudnátok segíteni, hogy mi a megoldás? Lehet, hogy nem kellett volna, de MCT-vel újratettem a win10-t, de nem segített ezen...17763.437 ment fel.
-
uriember
aktív tag
válasz
DrojDtroll #97988 üzenetére
Tedd vissza régit.
-
uriember
aktív tag
válasz
DrojDtroll #97986 üzenetére
-
uriember
aktív tag
válasz
tiamat031603 #95578 üzenetére
Egy 2,5"-os SSD a rendszernek(128GB) ma már nem horror, használtan pár TB írással - ami egy MLC esetén csak bemelegítés, 8-10e-ből kijön a Ha-n, a RAM GB-ja 1000Ft DDR3-ból, használt is jó, bár 4GB RAM-nak elégnek kéne lennie, az SSD gyorsít látványosan (ha akarsz ennyit költeni a gépedre), ha meg nem akarsz, akkor tedd vissza a W7-t, ha az jobb volt...Sajnos öreg a hardver, mára kicsit kevés a 10-hez, lehet hogy már driverezni se tudod, mert nincs rá 10-hez kompatibilis, érdemes lenne a gyártó supportján nézelődni, hogy mik a lehetőségek, van olyan hardver, amihez nem rakhatsz bármit fel, csak ami a gyári legfrissebb, mert kompatibilitási problémák lesznek...
De alapnak: SSD. -
uriember
aktív tag
válasz
tiamat031603 #95573 üzenetére
Én betennék egy SSD-t meg +4Giga RAM-ot, a lassulás és a több nyitott böngészőlap miatt. HDD-vel lassú a w10, ez tény.
-
uriember
aktív tag
Ha jól tudom, csak 1 kijelzőre tükröz a HDMI-n a gép azonos tartalmat, ha több monitorra akarod kitenni ugyanazt a tartalmat, akkor display porton próbáld, az kiszolgál 4 monitort is. Aztán lehet, hogy rosszul tudom, de ez rémlik, én csak 1 külső kijelzőre szoktam tükrözni.
-
uriember
aktív tag
válasz
Sántha Lajos #95085 üzenetére
"igen , én is azon csodálkozom , hogy sehol nem találom ennek a dolognak a beállitását , az energia gazdálkodás lehetőségeknél , furcsa."
Bocs, de érdekelne, miért akarod ezt a featuret? Hogy ne úgy működjön, mint másnak, a te géped egyedi legyen? Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor kösd ki a fedélkapcsolót, ne turkálj beállításokban, igaz akkor a lehajtáskor sem fog aludni, csak ha a főkapcsolót alvásra konfigurálod és azzal altatod be...
Egyébként tényleg nem értem, hogy miért kell ez neked, elmagyarázhatnád. -
uriember
aktív tag
válasz
sziliv43 #95008 üzenetére
Én is ódzkodtam a w10-től, de mióta lecseréltem a lapost - régi volt, bár w7-el és SSD-vel elfogadható -, az új hardverrel a w10 nagyon szerethető, ha kiismerted, belaktad, tudod, hogy mit hol keress, mit csinálj, ha gondod akad...Biztos, hogy vannak gyerekbetegségei, de kezelhető, és a hibák zöme w7 beidegződésű user errorból eredeztethető. Más.
-
uriember
aktív tag
válasz
redband #94689 üzenetére
A laptop gyártói oldalán kiválasztod a típus szerinti legfrissebb drivereket, azokkal biztosan működni fog a géped, ezzel megelőzheted a "miért nem működik ez vagy az a laptopomon, pedig a legfrissebb drivereket telepítettem", meg a "hülye ez a Windows, miért nem megy" típusú kérdezősködést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen SSD-t vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged