- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- kraftxld: Untappd lista
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Thome: Dune 2000
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyulnyulu
senior tag
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
Csupingo #106120 üzenetére
F32 és f40 es bios frissitve,azzal nincs gond,biosban mindent tudok csinálni,egyszer valahogy eljutottunk az asztalig is,ujrainditasnal megint kifagyott nem inditotta el a wint,olyan mintha valamit nem érne el,valamit nem tudna betölteni,ssd t is kicseréltem,2 vadi ujjal is ugyan ez,röhögve kéne vinnie ennek a tápnak,minden eleget kap cpu 1,2 környékén,ram 1,35-1,38 kap,próbáltam a ramot alapon,xmp vel,mindenhogy.Egyik ismerősöm azt mondta lehet az win frissités a bibi,neki másfél órát állt a gép és után ment tovább,sajna ötletem sincs mi lehet!
-
nyulnyulu
senior tag
sziasztok kérdésem lenne:összeraktam egy gépet,rendelésre,giga b450 s2h lap+r3 g2200g+8gb patriot 3000mhz ram,350w chiftec táp,240 es kingston a400 as ssd stb,win 10 telepitésnél lefagy telepités közben,szolgáltatások telepitésénél pörög,majd megáll és befagy,mindent kipróbáltam,ramcsere,másikgépben is kipróbáltam,aztán valahogy sikerült felment,aztal minden rendben,ujrainditás és nem indul el,valami boot hibára gyanakszom,de már ötletem sincs mit nézzek,próbáljak meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest