Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tök nevetséges ez a sok sírás......
Egyáltalán, ha valakinek ennyire nem jó akkor miért kínlódik vele? Kötelező? Nem. Használhat win, 7-et, 8.1-et, Linuxot vagy akármit. De olyan jó fikázni......
Amúgy a 8 és a 8.1 idején ugyanez ment és -bár arra már nem emlékszem- biztosra veszem, hogy a 7-es verziónál is.
Biztos én vagyok az istenek kegyeltje de akár a 7-es, 8.1-es vagy most a 10-es Windowst veszem, bizony nekem tetszett/tetszik és tök normálisan használható! Mielőtt még elkalandozna valaki közölnöm kell, hogy nem vagyok egy PC guru, épp csak egy átlagos felhasználó, aki a 98-as óta ezzel a rendszerrel boldogul.
A win 10 jó! Neked nem? Így jártál.... ne használd. Nem adtál érte semmit, nem kényszerít rá senki!
Feldobtam tiszta telepítéssel a 10240-et (ISO) és jééééé működik. Nem kellett extra driverekért rohangálnom, és nem kellett a kedvenc programokat sem lecserélnem mert ami futott eddig 8.1-en az röccenés nélkül fut 10-en is! Nyilván vannak akiknek különleges gépük van és nem olyan olcsó tucatáru mint nekem és nyilván van aki sokkal több programot, alkalmazást szeretne futtatni mint én. Nekik talán egyenként kéne feldobálni a programokat és ellenőrizni a működést. Ha pedig valami nem megy akkor talán a program gyártóját kéne szidni nem az operációs rendszert....én is próbálkoztam kíváncsiságból pl. a linuxal is. Többször, több verzitó is kipróbáltam és mind kudarc volt. Érdekes módon mégsem hánytam tele a Linux topicot, hogy mekkora egy fos az a holmi........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest