Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #94492 üzenetére
Mert te értesz hozzá. Aki azt se tudja mit csinál összekutyulja a partíciókat. Nekik az a tuti csak a rendszernek szánt meghajtó van áram alatt telepítéskor, különben csak találomra kattintanak hova telepítsen a Windows. Egyébként vicces (szomorú) ahogy felnő az okostelefon nemzedék, egy 16 éves ugyanolyan bambán ül egy telepítés feladat előtt és ugyanúgy vakon kattintgat összevissza mindenre mint egy 66 éves. Nekem nagy floppy 386-os, 486-os amikor először megnyomtam a TURBO gombot
és DOS parancsok, autoexec.bat piszkálás, Norton Commander volt gyerekként amivel kezdtem az informatikával való ismerkedést. A mai gyerekeknek ez egy izébigyó app a telójukon és Xbox, én összepisáltam magam örömömben egy Pentium 233 MHz MMX-től és 3dfx Voodoo vagy Riva TNT2 kártyától és az Office97 mire képes, az unokaöcsém a farmville nyomogatás időszakba született. Nem is tudja magától, hogy az előtelepített trial szarságok a laptopján visszafogják a gépet és hogy létezik reklámszűrő is. Legalább nem kell félni, ha kihalnak az öregek, a 80-90-es évek szülöttjeinek lesz így is még mellékes zsebpénze gépek helyrehozásából.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest