Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Sziasztok. Kb 2 evet hasznaltam a win7-rol upgradelt win10-emet. Ez ido alatt nem volt ujrahuzva. A heten egyik nap kozolte a gep h nem insul el, es a wdboot.sys serult. Visszallitas restore pointra nem hozott valtozast, ujratelepites a fileok megtartasaval (automatic repair menubol) nem hozott valtozast. Elokaptam a win7 dvd-t, az gond nelkul felment, megcsinaltam a media creation toollal a win10 telepitot, telepul, orules. 2x telepitettsm, mindketszer telepites utan az elso boot alkalmaval villogni kezdett a kepernyo (mint pl vga szoftver telepitesnel), majd feketebe ment at, se kep, se hang. Ujraindulas utan is fekete kepernyo. Helyreallitas utan safe modeba lehet belepni, ugy minden flottul megy. Ergo az ssd nem hibas es nem is a vga a hibas mert a telepites sikeres es kep van folyamatosan safe modeban, inkabb szoftveres bibi van.
Kerdeseim:
1. Hogy keressem meg az okozojat a fekete kepernyonek? (device managerben a videokartyat mukodonek mutatja es h van hozza illesztoprogram). 2. Erdemes-e a win7et ujra telepiteni, feltenni az osszes drivert es utana frissiteni win10re? A win7 jogtiszta es abbol jogtisztan frissitettem 10-re (amikor meg volt ilyen opcio)A google a baratom de ilyen konkret pelda nem volt, mint az enyem, olvasgattam angol forumokat, de kb a bios frissites volt a legjobb otlet... Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest