Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84579) Cr00py válasza #86564352 (#84578) üzenetére


Cr00py
senior tag

Végre valaki, akinek szintén szemet szúrt ez. Értem én, hogy a fejesek döntenek..de ahol ennyi negatív kritika van, ott érdemes lenne elgondolkodni, hogy talán mégsem olyan jó ez, mint ahogy ők gondolták. ( Az Edge a legújabb, legjobb böngésző ever ) reklámokon pedig szerényen elmosolyodtam.

A legnagyobb baj ezekkel, hogy a többségnek elég 1-2 szintetikus teszt, ami köszönőviszonyban sincs a mindennapi használattal.

Remek példa erre, mikor 1-1 új mobilkészülék jelenik meg. Sorra jönnek a " ez meg ez lealázta ezt meg ezt " című irományok, miközben egy átlag user ezt kb pont lesz*rja, ha a napi használatban ezt nem veszik észre.

A "dark mode" pedig inkább siralmas, mintsem forradalmi feature, mint ahogy azt beállítják.. ocsmány.

Viszont értem én, hogy registry, meg minden.. de ne nekem kelljen már homemade ilyen dolgokkal szórakoznom csak azért, mert ők nem foglalkoznak vele. Mi akik megvettük magát a szoftvert, elvárnánk a pénzünkért, hogy normális terméket kapjunk, és ne egy félig kész.. mondhatni 3-4 éve béta valamit.

Senkinek nem lenne egy rossz szava sem, ha 1-2 évente, vagy akár 2-3 évente jönne újabb build, ha az stabilan, megbízhatóan működne, erre mérget vennék.

A registry-s okosságok pedig csak azért léteznek, mert azon userek, akinek már a töke ki van/volt.. elkezdtek kutakodni, tesztelgetni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.