Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Egy olyan megoldhatatlan jelenségbe futottam bele egy program uninstallálása alatt, mint még soha és kifogytam az ötletekből. (Rendszer visszaállítás megbukik, csökkentett mód nem segít)
Előzmények:
Egy Asus GPU TweakII programot installáltam úgy, hogy a régebbi verziót nem töröltem, de ennek nem hiszem hogy köze van a problémához. Ezután indítottam a TweakII-t, látszólag nem indult el, így elindítottam a Programok és szolgáltatások alatt az uninstallt. Uninstall folyamat alatt aztán felugrott a TweakII ablaka, hogy mégis indulni akar, innen kezdődtek a problémák.
Probléma:
Uninstall nem tud végig futni, ezeket az üzeneteket kapom:
Ha ismételten installálni akarom, a fenti üzeneteket kapom.A telepítési könyvtár, C:\Program Files (x86)\ASUS\GPU TweakII üres, maradt benne pár jelentéktelen fájl, de azt sajnos kézzel kigyilkoltam, hát ha az a baja. Üres könyvtár ellenére a program elindul!!!
Indító parancsikonja az üres könyvtárra mutat:
de elindul. Ha elindult, innen fut: C:\System Volume Information\SystemRestore\FRStaging\Program Files (x86)\ASUS\GPU TweakII.Csökkentett módban az uninstall, install más ERROR számokat ír:
Rendszer visszaállítás egy korábbi időpontra nem működik, azt írja nem tudja így nem csinál semmit.
Az a baj, a progi beledisznólkodik a VGA driverbe.
Tudtok tanácsot adni a win újra telepítésén kívül hogy mit próbáljak még meg?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- One mobilszolgáltatások
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Genius SW 5.1 Home Theater
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest