- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martinkeet
aktív tag
Tudnátok segíteni?
Valami gond van a Windows-zal, és nem tudok rájönni, hogy mi.
Az egész a "Windows szolgáltatások be- és kikapcsolása"-val kezdődött, ugyanis a felugró ablak tök üres.
Erre azért lett volna szükségem, mert szerettem volna a SMB1 protokollt engedélyezni.
A javításra minden a neten található módszert elvégeztem, de semmi.
Majd észrevettem, hogy a frissítéssel is van valami baj. Ez fogadott "A gép egyik eszközillesztője feltehetőleg újabb a telepíteni próbált eszközillesztőnél. Tovább próbálkozunk a telepítéssel."
Elindítottam a Windows update hibaelhárítását. Három hibát talált, kettőt kijavított, egyet nem a "potenciális Windows update-adatbázishibát észleltünk" miatt.
Ekkor elvégeztem a Windows update-ről letöltött teljes frissítést, de minden változatlan maradt.
Ezután a több órás szenvedések után beáldoztam a telepített dolgaimat, elvégeztem az alaphelyzetbe állítást.
Ezt egy hiba miatt (amit szintén nem tudok, hogy mi) nem tudta befejezni....most itt tartok
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 1
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest