Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Pécsi gyerek #67921 üzenetére
Hagyd a fenébe. Kikapcsol az rendesen. A Win 10 gyors indítása az nem teljesen olyan mint egy sima hibernálás, csak hasonlít hozzá. Lehurrogott itt mindenki, hogy azt állítottam, sose hibernálom a gépet, aztán megkaptam, hogy de mégis mert be van kapcsolva a gyors indítás, ami valójában hibernálás, és nem is tudtam róla eddig. Most itt írják, hogy nem is hibernálás valójában, csak hasonlít hozzá.
Közben utánanéztem én is, és a gyors indítás nem egyenlő a hibernálással, csak annyiban hasonlít hozzá, hogy menti a memóriaképet a winyóra, és azt tölti vissza, és a következő indításnál, azt a munkamenet folytatod. Ettől még rendesen kikapcsol a géped, és rendesen a BIOS-tól fog elindulni, tehát nem olyan mint egy sima hibernálásból való ébresztés. Nyugodj meg, nyugodtan kikapcsolhatod így a géped, és semmi gondot nem fog okozni alap esetben.
Akkor nem ajánlott a használata, ha több rendszert használsz egy gépen. Amúgy meg akár fél percet, vagy többet is nyerhetsz vele bootnál, és semmi egyéb hátránya nincs.
Ha mégis ki akarod kapcsolni, akkor Gépház->Rendszer->Energiagazdálkodás-> További energiabeállítások->A főkapcsolók funkciójának megadása menüben tudod, ha kiveszed a pipát a Gyors rendszerindításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest