- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Pécsi gyerek #67921 üzenetére
Hagyd a fenébe. Kikapcsol az rendesen. A Win 10 gyors indítása az nem teljesen olyan mint egy sima hibernálás, csak hasonlít hozzá. Lehurrogott itt mindenki, hogy azt állítottam, sose hibernálom a gépet, aztán megkaptam, hogy de mégis mert be van kapcsolva a gyors indítás, ami valójában hibernálás, és nem is tudtam róla eddig. Most itt írják, hogy nem is hibernálás valójában, csak hasonlít hozzá.
Közben utánanéztem én is, és a gyors indítás nem egyenlő a hibernálással, csak annyiban hasonlít hozzá, hogy menti a memóriaképet a winyóra, és azt tölti vissza, és a következő indításnál, azt a munkamenet folytatod. Ettől még rendesen kikapcsol a géped, és rendesen a BIOS-tól fog elindulni, tehát nem olyan mint egy sima hibernálásból való ébresztés. Nyugodj meg, nyugodtan kikapcsolhatod így a géped, és semmi gondot nem fog okozni alap esetben.
Akkor nem ajánlott a használata, ha több rendszert használsz egy gépen. Amúgy meg akár fél percet, vagy többet is nyerhetsz vele bootnál, és semmi egyéb hátránya nincs.
Ha mégis ki akarod kapcsolni, akkor Gépház->Rendszer->Energiagazdálkodás-> További energiabeállítások->A főkapcsolók funkciójának megadása menüben tudod, ha kiveszed a pipát a Gyors rendszerindításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest