Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [CS]Blade2

addikt

A következő a problémám:

A gépbe ki lett cserélve a HDD egy SSD-re. Ez kapott egy friss telepítést, frankón működött, 11.30.-ai telepítés.
    Utána annyit változtattam, hogy kaptam 2x2GB memóriát, és kipróbáltam, majd visszakerült a saját 4x1-em.
    Lett egy LG tv, és feltettem egy programot (SmartShare), amin van megosztás, és, ha megy a gép, akkor TV be tud lépni a megosztásokra. Utána még kipróbálásra csatlakoztatva lett egy Dell monitor. (GTS450 a kártya)

És a napokban néha amikor bekapcsolom a gépet különböző kék-halál-ok fogadnak. Nyomok egy resetet, és 2.-ra bejön a Win, minden fasza.

Azt hiszem
    Kernel Security Check Failure volt a mai. A tegnapelőttire már nem emlékszem, de arra rákeresve is driver problémát írt a google.

Konkrétan driver változtatás viszont nem volt. Az LG 630V talán az eszközökhöz bekerül, nem tudom, mert most nincs ott, de mondjuk be sincs kapcsolva a tv.
    B*rok, ha akkor kék-halálozik, ha úgy kapcsolom be, hogy lent a TV nincs bekapcsolva.

A telepítések:
    SmartShare 12.03.-ai
    12.09-én volt nvidia driver frissítés
    C++ 2013-at kapott aznap
    15.-ére teszi az office-t, gondolom frissítés miatt
    Get data back for FAT kellett adatot visszahozni 12.27.
    C++ 2015 jan. 07. (egy játék tette fel, amit elindítottam a gépem kipróbálásra, de ez előtt már kék-halálozott)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés