Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztlaci
aktív tag
A kéretlen bevakozásokat le lehet valahol tiltani? Telefonos kapcsolat tiltva elvileg, Nem játszom, Game Bar nem érdekel, Windows Outlookról korábban írtam. A Messenger állandó panaszkodása miatt annak frissítésére rákattintottam, ez fogadott, persze ahhoz nincs frissítés. Akik ennyire nem tudják mit csinálnak, milyen jogon turkálnak személyes számítástechnikai eszközben? Hogy lehet ezektől megszabadulni, frissítést tiltani! És ez a mai sem rendszer frissítéssel érkezett! Látom másnak is okoz problémákat a engedély nélküli beavatkozás a gépeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kéretlen bevakozásokat le lehet valahol tiltani? Telefonos kapcsolat tiltva elvileg, Nem játszom, Game Bar nem érdekel, Windows Outlookról korábban írtam. A Messenger állandó panaszkodása miatt annak frissítésére rákattintottam, ez fogadott, persze ahhoz nincs frissítés. Akik ennyire nem tudják mit csinálnak, milyen jogon turkálnak személyes számítástechnikai eszközben? Hogy lehet ezektől megszabadulni, frissítést tiltani! És ez a mai sem rendszer frissítéssel érkezett! Látom másnak is okoz problémákat a engedély nélküli beavatkozás a gépeken.