- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisapa #128798 üzenetére
Ha megfelelően előkészülsz, akkor 99.999% hogy menni fog. Sokszor még előkészület nélkül is elindul.
De ha biztosra akarsz menni:
-gyorsindítást kapcsold ki
-eszközkezelőben a lemezvezérlő illesztőprogramját állítsd szabványosra
-új alaplap BIOS-ában a SATA vezérlő üzemmódja (IDE/AHCI) legyen ugyanarra állítva mint a régi lapon
-új alaplap BIOS-ában a bootolás módja (UEFI ill. Legacy/CSM) legyen ugyanarra állítva mint a régi laponAktiválás az egy másik kérdés, de az is megoldható.
Legrosszabb esetben fel kell hívni a Microsoft önkiszolgáló ügyfélszolgálatot, ahol végig kell nyomogatni a telefonos menüben, hogy azért kell újraaktiválás, mert hardver változás történt. -
bobalazs
nagyúr
Do this for all conflicts with Copy and Replace - If I select Don't Copy Duplicate NO files get copied
Nálam is ez a szitu.
Van két mappa azon belül még több. Elinditom a másolást. Ha létezik megkérdezi hogy össze akarom vonni a két mappát katt -igen, talál fájlokat kérdezi felülirja e vagy kihagyja, katt kihagyja, bejelölve a négyzet hogy az összes esetben így járjon el. Erre befejezi a barom a másolást, és meg se nézi a többi mappát.
Onnan tudom mivel maradnak ilyenkor mappák amik nincsenek meg a cél helyen. -
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Nekem ezzel a 20H2-vel
kezdődtek a problémáim. Dobta a frissítést engedtem aztán már a következő indulásnál láttam, hogy valami nem stimmel. A bootidő hosszabb lett, az oldalak sokkal később töltődnek be, proci 100%-on pörög, és amit pl már nagyon régen láttam " a feladatkezelő nem válaszol"
. Nem erőgép a laptop de egy i5 - 8 GB ram - ssd-nél ez kicsit erős mikor alig van megnyitva valami.
Csináltam egy rendszervisszaállítást a frissítés előtti időre, de nem segít.
Mit tehetnék még? -
kisapa
senior tag
Sziasztok! Lehet butaságot kérdezek de hátha nem.A lényeg, hogy alaplap és processzor csere előtt állok. Elképzelhető az, hogy a csere után ugyanarról a hdd- ről elindul a windows? Ha nem van-e valami egyszerűbb de stabil megoldás ha el szeretném kerülni az újra telepítést?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest