- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Werkly #101032 üzenetére
2007-es c2d notin nekem sem ajánlotta fel EZEN az oldalon rákattintottam hogy FRISSÍTÉS letöltődött a FRISSÍTÉSI SEGÉD rákattintottam csinált egy pár másodperces vizsgálatot, hogy a gépem megfelel e a frissítés követelményeinek kiírta mindegyikhez hogy OK és egy hogy ha folytatni akarom akkor kattintsak, kattintottam és magára is hagytam a gépet, nem tudom mennyi idő alatt futott le - dolgom volt magára hagytam pár órára - de mivel alig van rajta - a rendszer partíción - személyes adat és kevés program is van ezen a gépen ezért hamar lefuthatott. Mire visszaértem már azt írta ki, hogy készen van, a gépet újraindítottam - amúgy nem kérte - és mivel mindent rendben találtam lefuttattam a lemezkarbantartót a Windows OLD mappa kb. 14GB volt, töröltem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest