Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xray-1
tag
Nem vágom a DAC-ket, de nálam direktben nem megy zene. Viszont van 2 wifi repeaterem, amik a helyi haloban a wifit toljak, es azokon van audio es optikai kimenet, a sajat szoftvere webradiot is tud, de BubbleUPNP-vel (telorol/ tabletrol futtatva) a Nas osztasait is (meg mindent ami van a halozatban) tudom rá küldeni, mivel szabványos DLNA renderer. De a Nas ebben az esetben csak forrás kiszolgáló.
-
Xray-1
tag
Kb. mióta NAS van, azóta szarok bele a torrent sebességbe. Miért? Mert ez mindig megy! Nem kell rá figyelni, teszi a dolgát! Igazából a flexget intézi magától ami érdeklődés van, néha az embernek van pár perce beszór pár egyedit is, vagy épp ami eszedbe jut. Ha fontos valami, megemeled a prioritást és ennyi. Mire bekészítve a nasi, összecsődül a család, már meg is van. Nagyon ritka, hogy valamit asztali gépen rántok le, max ha kell valami gyorsban és rohanás van, de az tényleg nagyon ritka. Egyszóval: nagyon szerethető kis cucc!
-
Xray-1
tag
Nekem abszolute csak jo tapasztalatom van vele. A max torrent sebessege 8MB/s, ennel mar a transmission kliens neha kifele "time out", (marmint csak a kliens felulet, webes felulet belassul miatta, de a tapasztalatom az, ha mar 5-6 megara korlatozod, folyamatos minden) de kifagyni SOHA nem fagyott. (File kiszolgálas sokkal jobb, 60-80 mega) Ha vege a letoltesnek, vagy belassul /lassitasz rajta, akkor siman megy minden kifelé is. Filmet is neztunk max letoltes mellett, azt is kiszolgalta kozben, tehat szerintem rendben van. Nekem egy 4 terrás megy kb. 2 eve, +van egy ugyanilyen szűz bontatlanom még tarcsiban. Nem volt drága, azért hármat vettem eleve akkor, a harmadik egy barátnál dolgozik teljes megelégedésére szintén. Rettenetes nagy forgalmat csinál, sok megosztás megy bazirégóta, uptime is hihetetlen. Szerintem el is engedem majd a bontatlant is egy másik barátnak.
[ Szerkesztve ]
-
Xray-1
tag
válasz PistiSan #3707 üzenetére
Teljesen felesleges szetfejleszteni NAS iranyban torrent miatt. Épp az a jó benne, hogy akár telóról (Transmission Client) rá dobalod a tennivalókat, aztán elfelejted. Ha meg van időd, leülsz es ott van minden. Ha esti programhoz kell valami gyorsan az utolsó pillanatban, akkor meg toltsd le az ssd-s gepedre, majd dobasd át a végén a NAS-ra. Nekem nem gyenge notebookom van, de az is alig szalad fel 35-45 MB/sec-re. Asztali PCIe-s SSD-vel lehet kimaxolni, de felesleges a mai sebessegek mellett a leglasabb "bestprice" is több mint elég. (240-500mbit közöt)
Nekem az egy lemezes fehér myhome 9-10mb/sec-el tölt le.
[ Szerkesztve ]
-
Xray-1
tag
NIncs valakinek 2-4 winyós eladó?
Vagy akár cserebere is értékegyeztetéssel.
Adok érte 4TB-os szimplát+kp. -
Xray-1
tag
Kérdés: USB-s hangkárytával csinált már belőle valaki audio média lejátszót?
-
Xray-1
tag
Sziasztok!
Vettem egy My Cloud 4TB egységet, gariscserés (recertified) eszköz, 6 ho gari van rá.
A benne lévő winyon semmi matrica nincs.
Az egység alján lévő matrica alapján (tipus) GEN.1, de a firmware benne 2.3.181 (most frissítette)
és a RAM is 512MB.Akkor ez Gen.2.?
SSH.volt egy kis fennakadás... root user. Beszoptam, admin-al nem engedett be
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest