Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
válasz
PistiSan #2578 üzenetére
Jelenleg nincs routerem, csak egy Technicolor 7200 HGW a UPCtől, ennek viszont lassú a beépített switch-e, úgyhogy mögötte minden egy egyszerű d-link gigabit switchre van kötve (GO-SW-5G). Nemsokára költözünk Digi területre, akkor majd valszeg egy TL-WDR3600 routert veszek.
USB másolás hiányával tudok élni, de egy mc se ijeszt megA gyári rendszer bekorlátozása mit jelent? (elnézést, biztos leírtátok már párszor, de rengeteg hozzászólás van)
Nekem transmissionön és hálózati megosztáson kívűl nincs másra nagyon lehetőségem (az ip camera dolog csak ilyen jó lenne kategória, de nem fontos).
Ha nem muszáj, akkor nem cserélném le a gyári szoftvert. Tudom, hogy ez ennek a terméknek a specifikus topicja, de van esetleg amit ajánlanátok még? Bár ahogy néztem, ez ár/értékben eléggé odaver a társaknak.
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest