- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nqmad
csendes tag
Köszi a válaszokat Xray-1 és zolnagy!
Jó ötlet a repeateres megoldás (megmondod mit használsz?), de ha lehet, megpróbálnám kihagyni a plusz dobozokat.
Bocs a tájékozatlanságomért, de igazából abban sem vagyok biztos, hogy a my cloud-al le lehet-e játszani DIREKTBEN zenét? Ha igen, akkor van esély, hogy USB-n kimegy a DAC-ra, az elvileg driver nélkül használható.Hosszabbra véve a sztorit, jelenleg egy igen öreg VDTW Live HUB van használatban, mint DLNA szerver. Filmeket okostévén és mobil cuccokon játszunk le róla, nagyritkán használom direkt médialejátszóként filmekre, de zenére igen. Erre (is) kötöttem a DAC-ot a hangfalakkal a nappaliban.
Szóval, ezt készülök kiváltani valami mai eszközzel...
Érdemes a My Cloud-ban gondolkodnom?
-
törölt tag
Gyanakodtam a routerre is, de megnéztem a 2 eszközt, tűzforró volt mindkettő. Vártam kicsit, újra bedugtam őket, akkor egy darabig megint működtek, aztán megint nem és nem nagyon hűltek le.
Másnap megpróbáltam újra és most működnek rendesen. Nem tudom, a túlhevülés okozhat-e ilyen problémát, igaz, azóta nem terheltem őket annyira, mint előtte. Aznap 8-9 órán keresztül másoltam közöttük folyamatosan.
Hol lépek be SMART-ba? -
-
-
flegga92
senior tag
Jövő hónapban lesz 6 éve, hogy nálam van egy 2 TB-os. Eleinte néha voltak gondok, ami miatt újra kellett indítani, de 5 éve csak áramszünetkor, takarításkor nem megy

Mióta kigyomláltam a gyári fölösleges cuccokat (mert már a DLNA-t sem használtam) azóta a torrent megy stabilan 8 MB/s-re úgy hogy csak épp belassul a felület de nem fagy ki. De a sebesség sem különösebben érdekel, mert főleg sorozatokat tölt azt pedig a flexget intézi mikor felkerül, úgysem akkor nézem meg.
2115 nap alatt 70 TB-ot töltött fel és 5,68-at le. -
stifi82
aktív tag
Na ez nekem a kínai ez így nagyon kevés info, valami bővebb segítség kellene.
Egyszer volt 1 router amit így kellet megoldani hogy legyen rajta angol mert csak kínai volt de ott magyarul szájba rágossan meg volt csinálva.
Adat vesztéssel jár ez a folyamat ami a hdd-n van? -
Ijk
nagyúr
Összes fájlomat encryptelte. Fogalmam sincs hogy jutott fel, első gyanúm maga a transmission, mivel semmilyen szoftver nem fut rajta és ilyen crackeket, egyéb kalóz dolgokat nem töltök rá.
Megoldás az hogy van egy vinyód amit a fiókban tartasz minden biztonsági másolattal. Nekem szerencsére volt ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topik
- Spórolós topik
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem teljesen ok a dolog. 71 napja is csak asztal átpakolás miatti megállás ment.