Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petjon
csendes tag
A segítségeteknek köszönhetően sikerült a Nav.N.Go.iGO.v8.3.2.91972-est feltennem, és hozzá a Riks_3.4c_mod1_SwD skint. Hiába kattintok azonban a számológép vagy az mp3 lejátszó gombjára, nem indulnak el. Az FM transzmitter és a BT viszont igen. Mit kell tennem, hogy az előbbiek is menkenek?
Előre is köszönöm!
-
petjon
csendes tag
Most másoltam fel a belső kártyára a Nav.N.Go.iGO.v8.3.2.91972-est. Indítás után a mainsscreen loading-nál a következőt írja ki:
FFUIERROR: Unknown object identifier
Identifier=[vMSNDKeyPageShown]
Script "[Unnamed] command 0Ha leokézom:
FFUIERROR: Unknown layer referenced
Identifier=[ui_MsndStatusInfoRegistrationExperied]majd visszalép a menübe. Biztos a sys.txt-ből hiányzik valami. Tudna valki küldeni nekem egy feltöltött sys.txt-t?
Előre is köszönöm!
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #4593 üzenetére
Az én - átalakítóból kiszedett - mini-USB csatlakozómban az a bizonyos negyedik láb tényleg nincs kivezetve. Az 5 madzag: +5V, D+, D-, GND és a készülékházak összekötése (árnyékolás). Mindegy, az OTGRole program is megfelel.
Mellesleg ilyen átalakító közelebb is kapható:
http://villamossagibolt.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=2612&cikk=unas_701340 -
PLaci58
addikt
válasz
Dunstan #4587 üzenetére
1. Ez túl dúrva. Nem hiszem, hogy csak 1 dióda lenne. Egy töltő áramkörnek kell benne lennie, áram korlátozással, feszültség érzékeléssel stb. Nem is értem minek a 2A-es töltő, amikor az USB-n max 0,5A-t vehet fel a szabvány szerint. Különben minden PC USB csatlakozóját leégetné.
2. Próbáltam!
Első dolgom volt. Nem működik sajna a dolog.
Viszont megjegyzem, hogy az N770 töltőinek a 4. pontja (ID) +5V-on van.
Gondolom ezzel kerülik el az adatkapcsolat elindítását. Mondjuk, ha belül egy ellenállással testre húzzák, hogy a +5V-ot érzékelje, akkor mi már hiába húzzuk testre
( Nem tiszta nekem ez az USB-töltős dolog. Minek a +5V, ha nincs adatvezeték? Ráadásul direktbe kötve, ellenállás nélkül.)
A GNS TMC vevőben a 4. pont fix testre van kötve. Bemenet és kimenet is
Ráadásul ezeket az átkötéseket az öntött dugóban csinálják és a 4. pont a dugókban nincs forrpontra kivezetve, csak az aljzatoknál.wfalcon! Jó drága bolt
A dugókban nem biztos, hogy ki van vezetve a 4. pont!
Az USB-nek nagyon pontos szabvány írja le a működését és a feszültségeket.
[link] -
wfalcon
tag
válasz
Dunstan #4587 üzenetére
Lehet kapni forrasztható mini-USB csatit, nem is olyan vészes az ára (300-500 között, panelos vagy SMD kivitelben). Én kitermeltem egy rossz kütyüből.
Degeczi
Az USB-eszközök 5V-ról működnek? Nem lehet, hogy ebből állítják elő a nekik szükséges 3,3-3,6V-ot? Mert akkor elég a lítium akku feszültsége is a működtetésükhöz. -
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #4565 üzenetére
Most, hogy én is nekifogtam az építésnek, néhány apróság jutott az eszembe:
1. Ha az N770 bevesz, de nem ad ki feszültséget az USB porton, akkor nyilván van benne egy dióda közvetlenül az USB +5V-ja és a készülék tápfesze/akkuja között. Ha ezt megtalálnánk, és rövidre zárnánk, valószínűleg adna ki 5V-ot az eszközöknek. Persze ez elég durva átalakítás.2. Az 5 pólusú mini-USB specifikációkban a 4. láb a készülék-detekciót szolgálja: ha le van húzva a földre, akkor van az USB porton készülék. Ha tehát egy mini-usb dugó negyedik lábát be lehetne kötni egy elenállással a földre, akkor valószínűleg nem lenne szükség az USBOTG programra, mert automatikusan átállna az eszköz host módba. Sajnos a PLaci által (meg az általam) használt átalakítóban nincs bekötve ez a láb, ezért megírhatná valaki, hol kapható forrasztható mini-USB dugó, amin esetleg meg lehetne próbálni a dolgot.
-
vimre
tag
valaki betudna linkleni nekem egy TC-t ami megy a CE-n ?
Próbáld meg ezt: TotalCommanderCE
-
Sipii
csendes tag
petjon
’Kilépés Windows CE módba:
1. Hozz létre egy YFGo2CE.bld nevü fájlt, a tartalma bármi lehet, de legalább 1 byte legyen.
2. A YFGo2CE.bld fájlt másold be az SD kártya gyökérkönyvtárába.
3. Kapcsold ki a gépet (nem Sleep mód), majd ismét kapcsold be.’Itt a fájl szedd le és rakd rá a memória kártyára
!!! Ezzel a módszerrel csak akkor fog működni ha memória kártyán van ez az ízéhttp://fanatiqz-gaming.net/up/Sipii/YFGo2CR.zip
-nekem ment elsőre ezzel bár itt is kellet okoskodni de megoldottam-
(am ty wfalcon & snowdog)
ez mellékes de valaki betudna linkleni nekem egy TC-t ami megy a CE-n ? :$
-
petjon
csendes tag
válasz
PLaci58 #4581 üzenetére
Sajnos az én mobilnavigator mappámban nincs content mappa. A skin és a maps mappák közvetlenül a mobilnavigator mappában vannak. A beállításoknál megnéztem a licence-t és az a következő:
DEMO: iGO 2006 Beta
Lehet hogy emiatt más a mappaszerkezetem? Ha létrehozom a content\skin mappát és beteszem a zip-et, akkor fatal error-al kilép a navigáció elindításakor. -
PLaci58
addikt
-
petjon
csendes tag
válasz
snowdog #4579 üzenetére
Elmondom hogy csináltam: kitömörítettem a kapott skin-t a \mobilenavigator\skin mappába. Csak a gyári 2 GB-os belső tárhelyem van, tehát oda. Kikapcsoltam a navigátort (nem sleep) majd újra be. Elindítottam a navigáció menüt. Bejon az IGO de semmilyen plussz menü nincs, csak az eddigiek. Mit csináljak?
-
wfalcon
tag
Akkor szerintem te vagy az egyetlen, akinek ezzel a módszerrel nem megy.
Ha mindent a leírás szerint csináltál, akkor mennie kell. Ellenkező esetben 1. nem Wayteq N770 (és/vagy klónjai) navid van; 2. mégsem a leírás szerint csináltad és/vagy elrontottál valamit.szerk: a "nem Sleep mód"-ú kikapcsolást lehet egy resettel is helyettesíteni.
-
Badi82
tag
félrement, bocsi
-
petjon
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok. Most vásároltam egy WayteqN770BT-t és látom, hogy megoldható az MP3 hallgatása navigálás közben. Csak azt nem tudom, hogy kell elérni, hogy ne az indító képernyő jöjjön be a menüvel, hanem a WinCE. Megvan a Riks_3.4c_mod1_SwD skin, de hiába másoltam be a \mobilenavigator\skin mappába, semmi változás.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Sipii
csendes tag
Hello
Az lenne a kérdésem h hogy lehet feltörni az alap taskot azaz az alap skint hogy feljöjjön a Windows. Mert mivel ha rakok rá programot az nem tudom futtattni az alap skinnel mert csak txt, zene, balbla engedi látni.
(wayteq n770BT) mivel nincs semmiféle rendszer fájl amiből kitudnék indulni.
Csak mainba egy sys.txt amiben[folders]
app="%ResidentFlash%/MobileNavigator"van írva.
Remélem érthetően letudtam írni :S
Letudnátok írni h pontosan mit csináljak hogy feltudjam törni és ha rakok rá mondjuk egy programot (pl. MP3 lejátszót – naviplayert) azt tudjam futathatni. Előre is köszönöm.
UT: Teljesen alap (nem volt frissitve a szoftver sem) csak az IGO 8 van rajta ami tökéletesen fut.
-
Terrano
csendes tag
Hali mindenkinek!
Ha valaki használ navitel 3.2.6.3594 v. programot kérem jelezze, ha nem gond szeretnék pár mondatot váltani vele a témában.
Köszönöm
-
brekeee
csendes tag
Sziasztok!
Egyszer már találtam választ, de most nem megy...
Az SI elindulását szeretném késleltetni, de nem tudom melyik parancscsal lehet.
Segítsetek már ki légyszives!(Gyári menüből kilépéskor csak felvillan, majd csak a wince felülete marad...)
-
wfalcon
tag
válasz
Degeczi #4557 üzenetére
Degeczi: Értékelem segítő szándékodat
, de marad a barkács. A harmadik érv, hogy ehhez szinte minden megtalálható a fiókomban (már csak a fiókot kéne megtalálni
). Jelenleg a legnagyobb problémám, hogy a TP-linkes kütyü nem kapható, pedig az árgép.hu szerint van vagy 10 bolt ahol 3000 alatt is kapható, de ők pont kifogytak belőle.
mizu12: minél nagyobb az akkuk kapacitása, annál tovább bírja a kütyüt táplálni.
szerk: arra gondoltam, ha bekötök a tápvezetékbe egy diódát, akkor a pna aksijából nem jöhet vissza energia, ha a külső akkuk hamarabb lehalnának, mint az indokolt lenne.
-
PLaci58
addikt
Igen, csak a 2 vezeték kell, ami rajta van gyárilag az elemtartón. A piros a +.
Nekem 2700-as van benne. Simán tölti az N770-et, semmi baja nem lesz tőle.
Az AA-s ceruza akkumulátorok (NiMh) 1,2V-osak!
Feltöltve kb. 1,4V x 4 = 5,6V
Az nem 10.000 mAh, hanem marad 2500. Csak a feszültséget növeljük a sorba kapcsolással!Ha csak töltésre kell és nem kell az USB átalakítás, akkor elég levágni egy 5p mini USB dugós kábelvéget és azt bekötni az elemtartóba.
Vagy az elemtartóba beépíteni valahogy egy USB aljzatot és a PNA-hoz adott adatkábellel tölthető is. -
mizu12
csendes tag
válasz
PLaci58 #4559 üzenetére
Aha, szóval az ellenállások nem kellenek. Jól látom, hogy a két szélső lábra kell forrasztani? A piros a plusz, ugye?
Ha belerakok mondjuk 4db 2500mAh-ás 1.5V-ost, azzal nem vágok oda a töltendő gépnek? (Mondjuk a 10000mAh már tetemes lenne, azzal elvan az ember a sivatagban is..)
-
PLaci58
addikt
Első körben röviden:
Végy egy 4-es elemtartót (zárt, kapcsoló van rajta, kb. 250-350 Ft)
Végy egy 5p miniUSB - USB alj átalakítót (kb. 200-300 Ft)Az átalakítót leteszed az asztalra úgy, hogy a mini USB szélesebb oldala legyen alul (mint a képen).
Az USB alj-nál óvatosan kivágod a műanyagot., hogy a telep vezetékeit rá tudd forrasztani.
Nem kell enyire szétfaragni mint a képen van! Az ellenállások feleslegesek!
Semmi mást nem kell csinálni, csak a 2 vezetéket ráforrasztani a képen látható módon. -
Degeczi
nagyúr
válasz
wfalcon #4555 üzenetére
a töltője (bár nem muszáj használni, hiszen USB-ről is tölthető) univerzális, azaz csak egy filléres adaptert kell ráhúzni - ezt azért még nem nevezném barkácsolásnak...
kábelt ígyis-úgyis gyártanod kell magadnak, ha több eszközt akarsz az USB-ről táplálni
de persze csak egy ötlet volt, mint szépen bedobozolt kész megoldás
-
wfalcon
tag
-
PLaci58
addikt
Sygic 7.71-el megy valakinek a TMC vevő?
Nekem nem látja -
snowdog
veterán
válasz
-Gerzson- #4545 üzenetére
Az ini fájl így néz ki:
iGO;\ResidentFlash\Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe
TotCom;\ResidentFlash\Win\Program Files\Programs\Total CommanderCE\cecmd.exe
USB;\ResidentFlash2\YFAP20\USBConnect.exe
Power Off;\ResidentFlash2\YFAP20\PowerOff.exe
Speedo;\ResidentFlash\Win\Program Files\Programs\Speedo.exe
Resinfo;\ResidentFlash\Win\Program Files\Programs\Resinfo.exe
Tálca;\ResidentFlash\Win\Program Files\Programs\ShowTaskbar.exeEbből úgy tűnik, hogy a Power Off semmiben sem különbözik a többitől, tehát a szintaktika:
Gomfelírat
Pontosvessző
Teljes útvonalHa bármelyik helyett bármit írsz oda, akkor az jeleneik meg, és ami az útvonalban megvan adva az indul el. Próbáld ki. A Power Off útvonal helyére tegyél egy másik programot, és a Power Off szöveg helyett egy másik gomb felíratot.
-
kamillo67
tag
válasz
-Gerzson- #4543 üzenetére
Ezt 1 egyszerű SI-vel kicsit igényesebben is meglehet tenni
De ne vedd lenézésnek.Más : leszedtem Kínából a 820-ashoz valószinűleg alkalmas YFAPP.wzp-t. 770-re hiába telepítettem nem fut rajta(CE 6.0-os -on kell neki, nincs benne magyar nyelv. Van BT-s változata is.) Ha valakit érdekelne, akkor feldobhatom.
-
-Gerzson-
aktív tag
Én a WinCE felületet használom, de bosszantott, hogy vezetéskor macerás a kis ikonokra tapizni, hogy elinduljanak.
A csilivili skinek nekem túl bonyolultak voltak. Ezért egy ismerősöm csinált egy kis programot nekem aminek nagyok a gombjai és nem foglal sok helyet.A gombok szabadon programozhatók (útvonal és név)
Sajnos a betűtipus és gombszínek nem változtatható, az már sok munka lett volna....
(így is 1 óriás túrórudiba került)
Az exe-t az indítópultba rakva elindul és 7 gomb programozható rajta. (A 8. a fix exit)
A hozzátartozó .ini file (ebben van a gombnév és az útvonal) egyszerűen szerkeszthető (txt formátum)Innen letölthető: http://data.hu/get/1537120/XMenu.rar.html
-
Anti666
aktív tag
válasz
snowdog #4541 üzenetére
Annyira végül is nem különleges, van rá 2 db DLL file, amit ha SD-re teszek, bejön a WINCE, utána már intézővel lemozgat régi 2006 igo, hogy legyen hely a 8-asnak Flash-en, igo8 felmásol, exe átnevez igopna.exe-re, content-et megadtam SD-re és már megy is a 8-as igo nyomógombra. Annyi már csak a bibi, hogy suspend nincs igo futtatása után, meg 2x el sem indul, csak poweroff-ra. Még keresgélek
-
Degeczi
nagyúr
válasz
wfalcon #4539 üzenetére
szerintem fölösleges barkácsolni, ha készen megkapod az egészet kb. 3e-ért
-
PLaci58
addikt
válasz
wfalcon #4527 üzenetére
Ez csak egy ötlet a megvalósításra.
A cél az volt, hogy ha lehet megnöveljük az akksi üzemidejét, hordozható kivitelbenÍgy bárhol tudom tölteni is az N770-et ezekkel az akksikkal.
Ha töltőt akarsz használni, akkor kell valami miniUSB aljzat. Olyat még csak beforraszthatót kaptam, ami nem túl elegáns megjelenésű.Ehhez már elég 1 laposelem is
Jó vastag befőttesgumival jól mutat
-
Anti666
aktív tag
Természetesen köszönet Placinak, Jagadának, Snowdog mesternek, Kamillónak és a többieknek!
-
Anti666
aktív tag
Üdv! Páran már kérték, a pillanat elérkezett:
filename=Wayteq_N770BT_SI_and_AntiSkin13.zip
size=321MBIgo8 és Amigo navigációs progikat nem tartalmaz. (Snowdog-nak is jó
ResidentFlash-es és SD-s verzió is benne találtatik.
Én SD-re másolnám, k.olvasóvalGyorsabb.
Linkek:
http://data.hu/get/1536484/Wayteq_N770BT_SI_and_AntiSkin13.001.html
http://data.hu/get/1536503/Wayteq_N770BT_SI_and_AntiSkin13.002.html
http://data.hu/get/1536522/Wayteq_N770BT_SI_and_AntiSkin13.003.html
http://data.hu/get/1536526/Wayteq_N770BT_SI_and_AntiSkin13.004.html
http://data.hu/get/1536535/Wayteq_N770BT_SI_and_AntiSkin13.crc.htmlTotalCMD-vel file-egyesíteni kell.
Képek a teljesség igénye nélkül:
-
snowdog
veterán
válasz
Dunstan #4526 üzenetére
Idézet Dunstan-tól: "Én továbbra is úgy tartom (és a sok kérdező, attól tartok, engem igazol), hogy egy fórumon keresgélni nem ugyanaz, mint hogy ha pl. TMC-t akarok használni, akkor a FAQ-ban a TMC pont alatt elolvasom, hogy vegyek egy RTA3000-et, dugjam be, a másik felébe dugjam a töltőkábelt, és hangoljam be az iGO alatt a TMC-t. Nem akarom SnowDog fórumát leszólni, pompás munka, én is gyakran olvasom, és mindent meg lehet találni rajta - ha az ember végigböngészi az összes hozzászólást."
--------------
Csak hogy mindenki értse miról is volt szó. Hogyan lehet megtalálni, milyen TMC vevő kell az N770-hez?
Nyitó oldal - TMC vevő
Első kattintás - TMC vevő Wayteq N770BT-hez
Második kattintás - RTA-3000 TMC vevő és külső RDS-TMC antennaKét kattintással megvan. Akkor nem értem a görcsölést, hogy miért kellene ehhez az egész fórumot végigböngészni?
-
snowdog
veterán
válasz
Dunstan #4526 üzenetére
Én továbbra is úgy tartom (és a sok kérdező, attól tartok, engem igazol), hogy egy fórumon keresgélni nem ugyanaz, mint hogy ha pl. TMC-t akarok használni, akkor a FAQ-ban a TMC pont alatt elolvasom...
Komolyan mondom, hogy nem értem a problémádat. A témák csoportosítva vannak.
"Géphalál
Kezelési útmutató
TMC
Software - Programok
WinCE elérése, kezelése
MioPocket
Xania WolfNCU
SI - SysInfo
Minden ami iGO!
Program gyűjtemény
Navigáció
Audio - video
Játékok - GAPI
Internet
Hasznos programok
CeRegEdit
USB - ActiveSync
stb..."A példádnál maradva, ha valakit a TMC érdekel, akkor ott a nyitó lapon látja, hogy melyik rész foglalkozik a TMC-vel, belemegy és elolvassa. Amit Te javasolsz FAQ-t, abban hogy találod meg ennél könyebben?
De nem is ez a lényeg. Ha neked az a véleményed, hogy az az egyetlen üdvözítő megoldás, akkor logikusan adódik a kérdés, MIÉRT NEM CSINÁLOD MEG?
mindent meg lehet találni rajta - ha az ember végigböngészi az összes hozzászólást.
Gondolom a fentiekből meg egyenesen következik, hogy ez (már ne is haragudj) egy nagy hülyeség!
-
wfalcon
tag
válasz
PLaci58 #4525 üzenetére
Köszönöm
, akkor megyek anyagot beszerezni.
szerk: egyszerűbbnek vélem, ha úgy oldom meg a barkácsolást, hogy a töltő adja a tápot a navinak és a wifi-adapternek. Igaz, így kötve leszek a töltő vezetékhosszához (végülis az ágyból akarok netezni, ott meg van konnektor).
szerk2: a megoldásoddal eszembe juttattad a régi szép időket, amikor a sokol rádióra volt befőttes gumival kötve két sorba kötött laposelem.
-
Dunstan
tag
válasz
-Gerzson- #4512 üzenetére
Én továbbra is úgy tartom (és a sok kérdező, attól tartok, engem igazol), hogy egy fórumon keresgélni nem ugyanaz, mint hogy ha pl. TMC-t akarok használni, akkor a FAQ-ban a TMC pont alatt elolvasom, hogy vegyek egy RTA3000-et, dugjam be, a másik felébe dugjam a töltőkábelt, és hangoljam be az iGO alatt a TMC-t. Nem akarom SnowDog fórumát leszólni, pompás munka, én is gyakran olvasom, és mindent meg lehet találni rajta - ha az ember végigböngészi az összes hozzászólást.
-
PLaci58
addikt
-
wfalcon
tag
Most, hogy itthon belőttem a wlan-t, érdekelni kezdett a navi wifi-sítése.
Ha jól hámoztam ki az infót a hozzászólásokból, akkor szükségem van egy TP-Link TL-WN321G usb dongle-ra és tbmf által belinkelt RT2501USB driverre, amit PLaci #4404 hsz-e szerint, dll és bin fájlok systembe másolásával és reg.-beállítása alapján kell a saját hálózatomhoz alakítani. Mindehhez szükség van némi hw-barkácsra is, hogy az usb-portra rá lehessen kötni a cuccost.
Jól értelmeztem? -
Degeczi
nagyúr
-
-
wfalcon
tag
Annak, aki már nagyon rá van izgulva az x820-ra. Ha igaz a hirdetés, nagyon baráti az ár (tavaly kb. ennyiért hozta nekem a futár az n770-et).
szerk.: navi nélkül (bocs, ez az x620)
x820 -
Exom
tag
Sziasztok. Egy kicsit OFF témában kérem a segítségeteket. N770 -em van, és nyaralás előtt szeretnék feltenni rá egy könyvolvasót, ami ismeri a magyar ékezeteket, és több fajta könyv formátumot (pdf, txt, rtf, doc). Mit tudnátok ajánlani?
-
-
snowdog
veterán
válasz
Dunstan #4511 üzenetére
Mellesleg már az első néhány hozzászólásom egyikében felvetettem, hogy kellene egy tudástár (magyarosan: FAQ), ahol utána lehet nézni ezeknek a dolgoknak, de sajnos nem akadt jelentkező az összeállítására.
Akkor ez itt alul szerinted mi? Ráadásul ott is regisztrált tag vagy, ezek szerint neked nem tetszik? Szabad a pálya, lehet mégjobbat készíteni!
Valaki megcsinálta azt a tudástárt !
14 mp-el megelőztél!
-
Dunstan
tag
Tudod, kedves X64, én sem mindig érzek kedvet arra, hogy átböngésszem az utolsó 4000 hozzászólást, vagy beírjak egy részletes kezelési útmutatót. Emlékszem, hogy ezt a kérdést mostanában tették fel (és akkor valaki nyilván megkereste az illetőnek a választ a narancssárga háromszög közelében levő keresővel), ezért megmondom neked, (tiszta segítőkészségből), hogy merre érdemes keresned. Ha ez neked nem segítség, keresd meg magadnak, ez a módja a dolognak. Az, hogy köszönöm helyett leugattál, nem feltétlenül engem minősít
Mellesleg már az első néhány hozzászólásom egyikében felvetettem, hogy kellene egy tudástár (magyarosan: FAQ), ahol utána lehet nézni ezeknek a dolgoknak, de sajnos nem akadt jelentkező az összeállítására.
-
kamillo67
tag
Erről jut eszembe: még mindig kapható 770BT itt Budapesten, igaz már csak pár db van belőle. (egy rokonom talált magának némi netes kutakodással )
-
x64
aktív tag
válasz
snowdog #4505 üzenetére
Hmmm... Egyrészt nem emlékszem, hogy megsértődtem volna, vagy elkezdtem volna bárkit is sértegetni.
Másrészt bírom az olyan felhasználókat, akik azt hiszik, hogy azzal, hogy a másik orra alá dörgölik, hogy "322 hsz-szel ezelőtt ezt már kitárgyaltuk!", vagy "az a kis bal felé mutató narancssárga háromszög a lap tetején és alján!" azzal borzalmasan menővé válnak.
Főleg, hogy a lapon lévő hsz-ek száma egyéni beállítás kérdése...Harmadrészt, az, hogy az előző oldalon találsz választ a kérdésedre, kábé annyira segítőkész szerintem, mintha azt válaszolnák a hol lehet kapni a készüléket kérdésre, hogy Bp-en, a IX. kerületben. Végülis nem kell az egész országot feltúrni utánna.
Én ha tudom a választ egy kérdésre, akkor vagy leírom, vagy belinkelem, ha meg nem tudom akkor nem írok semmit. Főleg akkor, ha nem is nekem címezték a kérdést...
Egyébként el szoktam olvasni egy adott topic utolsó 50-100 hsz.-ét (bocs, hogy nem a teljes topicot), és ha ott nem találom meg amit keresek, csak akkor kédezek (nem "write-only"). Ezúttal elkerülte a figyelmem, hogy itt a válasz a(z egyik) kérdésemre.Ezzel részemről lezárva.
-
snowdog
veterán
Igen, meg elkérhette volna a telefonszámodat, hogy egyeztessetek időpontot, hogy mikor mehetne el hozzád, hogy meg is csinálja!
Egyébként meg számomra semmivel sem tűnik okosabbnak, de igenis segítőkésznek tűnik. Mert megmondta hogy hol keresd a számodra fontos információt. És ha megteszed, akkor a problémát is megtudod oldani. E nélkül az ifó nélkül meg nyálazhatod át az összes hozzászólást. Ezt mérlegelve megkérdezem, segített, vagy nem?
Egyébként is bírom az olyan felhasználókat, akik kérdeznek valamit, majd ha nem tetszik nekik a válasz, akkor megsértődnek, és a másikat is elkezdik sértegetni. Csak arra jönnek rá nagyon nehezen, az mitől lehet, hogy a következő kérdésükre vajon már miért nem válaszol senki. Ezen is érdemes egy kicsit elgondolkodni!
-
-
vactra
csendes tag
válasz
PLaci58 #4492 üzenetére
Szia Köszönöm a válaszod.
Kérdésem amenyiben segítenél a továbbiakban is az lenne hogy le kell törölnöm a gép flash böl az igo-t?és az általad mondott SD re ( SI2.3.3_N770_SD) helyezés után tegyem a mobile navigator mappába az új átírt elérési utvonalal?
Mert jelenleg a bennelévő 4 GB os SD karim csak zenék képek tárolására használtam így meg ha jól értelmezem azon lesznek az inditó fajlok
Üdv
Zsolesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest