- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
DrizztD #2297 üzenetére
DrizztD,
Mivel hamarosan utazol felhívom a figyelmedet, hogy a registry-ben nagyon óvatosan változtass meg bejegyzéseket, mert egy apró hiba, és a géped nem fog elindulni. Nem hiszem hogy ezt követően még lenne időd ROM frissítésért szervízbe futkosni.
Tehát csak óvatosan!
-
palm-er
csendes tag
válasz
PLaci58 #2291 üzenetére
Nem kell mindíg újratelepíteni, ha telepítés után átmásolod a Program Files-ból a Residentflash-be.
Ezt kipróbálom.A sleep leállítja a BT-s kapcsolatot.
Az nem baj, az a baj, hogy nempárosodik újra.A 30 perc nem elég az infók letöltéséhez? Gondolom nem változnak a TMC adatok folyamatosan.
A hídlezárás, meg rakpart lezárás nem, de a baleset történhet közben is.
30percután leáll a progi és előtérbe kerül a hibaüzenet. És nem is lehet újraindítani, mert az IGO alatt nincs win menüDirekt azért vettem BT-s verziót, hogy frankón használhassam a TMC-t, akár a HTC telefonon.
-
snowdog
veterán
válasz
DrizztD #2297 üzenetére
Ha még jól emlékszem az alap skin-ben, meg még néhányban van arra lehetőség, hogy az iGO-t ikonba rakd. Megnéztem a 8.0.0-ás verziómat, amin jelenleg a diMka Specter DTE 1.5.6a-t használom. Ebben ha a "Kilépés" gombot megnyomod, akkor egy menü jelenik meg, amely három lehetőséget kínál: Kilépés, Háttérbe, Mégsem.
Ha itt a "Háttérbe" gombot nyomod meg, akkor az iGO-t leteszi ikonba. Az más kérdés, hogy onnan hogyan hozod vissza, mert nekem ilyenkor a rejtett alsó sor valamiért nem jelenik meg, és az iGO-t ezért nem is tudom visszahívni. Illetve ha az asztalon található iGO ikonnal újraindítom a programot, akkor nem elölről indul újra, hanem behívja a futó iGO-t.A verziódhoz itt találsz skin-t: http://www.igo8mods.com/dimka_download.htm
Nagyon figyelj a program verzióra és a felbontásra, mert különben a letöltött skin nem fog működni!Egyébként aktiváltalak!
-
DrizztD
csendes tag
válasz
PLaci58 #2283 üzenetére
PLaci, Snowdog,
Köszönöm az infókat, sikerült betenni az egyik ikon alá a saját IGO-mat!
További segítségeteket kérem az alábbiakban ( a másik fórumra még nem sikerült bekerüljek és pénteken indulok F.O-ba. Nagyon örülnék, ha addig be tudnék mindent lőni)
Szóval az SI és a saját IGO már gyönyörűen fut. Viszont nem tudom, hogy van-e lehetőség az IGO-t (8.0.0.49545) letenni tálcára és mondjuk a párhuzamosan futó MP3 lejátszásban / FM transmitter ki/bekapcs turkálni, majd navi vissza. (kvázi alt+tab)
A fórumot olvasgatva látom, hogy elvileg valamelyik RIKS skin-ben be van drótozva az MP3 és FM gomb, de nem találtam az én IGO verziómhoz valót.
Tehát arra kérlek titeket javasoljatok egy egyszerű megoldást (skin vagy egyéb) arra, hogy:
- IGO-ból való kilépés nélkül tudjam az MP3 lejátszót bizgerálni és az FM transmittert kapcsolgatni.+1 Melyik MP3 lejátszó eszik legkevesebb proci + RAM-ot?
Előre is köszönöm!
DrizztD
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #2285 üzenetére
Placi, nézegettem a registry-t, és valóban van néhány érdekesség. Pl.: hivatkozás az sdhc.dll -re, meg az sdbus.dll-re, ami szerintem az SDIO-ért is felelős. A Windows könyvtárban ezeknek nyoma sincs.
Nem tudná valaki megnézni, hogy a Wayteq N720-on van-e uhci.dll vagy ohci.dll?
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2291 üzenetére
Erről írtam az előbb. Nekem a ResidentFlash-ben van egy "Program Files" könyvtár. Amit tudok ide telepítek, innen nem törlődik, és nem kell sehova másolgatni. A BT programot is egyből ide telepítettem.
Bár régen csináltam, de mintha a registry bejegyzést is ennek megfelelően módosítottam volna, ha valakit érdekel, akkor megnézem. Gondolom még az elején írtam is róla, mert akkor kezdődtek az ilyen beállítások.
u.i.
Módosított registry értékek:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Desktop"="\\ResidentFlash\\Windows\\Desktop"
"Programs"="\\ResidentFlash\\Windows\\Programs"
"Application Data"="ResidentFlash\\Windows\\Application Data"
"StartUp"="ResidentFlash\\Windows\\StartUp"
"Favorites"="\\ResidentFlash\\Windows\\Favorites"
"Recent"="\\ResidentFlash\\Windows\\Recent"
"Fonts"="\\ResidentFlash\\Windows\\Fonts"
"Program Files"="ResidentFlash\\Program Files"
"My Documents"="ResidentFlash\\My Documents" -
PLaci58
addikt
válasz
palm-er #2290 üzenetére
palm-er!
Nem kell mindíg újratelepíteni, ha telepítés után átmásolod a Program Files-ból a Residentflash-be.
A sleep leállítja a BT-s kapcsolatot.
A 30 perc nem elég az infók letöltéséhez? Gondolom nem változnak a TMC adatok folyamatosan.
Így is elég nagy szerencse, hogy egy fülhallgató kezeli a TMC vevőt -
palm-er
csendes tag
Kicsit játszottam a GNS BT TMC vevővel.
- az Adeneo BT managert minden újraindítás után újra kell telepíteni
- a 30 perc aktivitási idő független az óra állítgatásától, csak a ? ikonra kattintva megjelenő időt befolyásolja
- csak az első használatkor kell párosítani, később "elég" duplán kattintani GNS-re, majd a com-portra
- utána indítható az IGO8
- a boldogságnak 30 perc múlva vége
- sleep után a telepítés kivételével újra el kell játszani a procedúrátA HTC mobil automatikusan keresi a már egyszer párosított perifériát és csatlakozik is. Kicsit szimpatikusabb. Nem kell zongorázni a navigálás előtt
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2286 üzenetére
Erre nem lehet programot telepíteni, ez PNA! Másolható programokat lehet csak rajta használni.
No-no! A BT programot is cab fájlból telepítettük, és nem csak felmásoltuk.
Ha viszont itt az iGO-ra gondoltál, akkor igazad van, mert azt nem lehet PNA-ra telepíteni. De ennek is csak az az oka, hogy a forgalomban levő SD-s iGO-k PDA-khoz készültek. PNA-hoz nincs értelme telepítős verziót kiadni, hiszen ezeknél a gépeknél pont az a lényeg, hogy mindent gyárilag feltelepítenek.
-
PLaci58
addikt
freese!
Erre nem lehet programot telepíteni, ez PNA! Másolható programokat lehet csak rajta használni.
A Residentflash-ben létre kell hozni egy Mobilenavigator mappát, abba másolni a programot, aminek az exe-jét át kell nevezni Mobilenavigator.exe-re.
Ezt indítja a navigációs ikon.
Az e-book az csak egy txt olvasó program.petibpi!
Snowdog aláírásában van egy internetcím, ahol megtalálhatók a leírások.
Beregisztrálsz a fórumára és nem kell annyit olvasni.
Egyébként tényleg érdemes elolvasni pár oldalt ennek a fórumnak az elejéről, esetleg használni a keresőt. -
PLaci58
addikt
De tetszik
A teljes rom mentésre nem tudok mit ajánlani.
A YFAP-ot meg az RF2-ből már ki tudod menteni.Freese!
Ott valami nem gömbölyű! Az új ResidentFlash-nek üresnek kéne lennie!
Dunstan!
Hát vannak érdekes dolgok a kütyüben. Ezen már nem is szoktam csodálkozni. Legfeljebb ha a registryben hivatkozik a nem létező dll-re -
PLaci58
addikt
válasz
DrizztD #2279 üzenetére
DrizztD!
Van külön SI1.3.3 amelyik a Residentflash-be való : [link]
Nagy eltérés nincs a kettő között, csak a hivatkozások vannak az SD-ről átírva az RF-re.
Az, hogy a Residentflash-ből mobilenavigator néven futtatsz navigációs programot nemigazán jó, mert az SI is úgy indulna el.
El kellene dönteni, hogy mit szeretnél. SI-t vagy navigációt a mobilenavigator könyvtárban.
Ha a jelenlegi könyvtárad átnevezed Mobilenavigator1-re és bemásolod az SI-t, akkor nem ütik egymást. Az eredeti programod indítását be tudod írni, (ahogy snowdog már mondta) az SI-be, pl. a Miomap8 helyére.
Residentflash/MioAutoRun/Skin/Pages/navi.ini fájlban a következő változtatás szükséges:ICONXPBUTTON
x = 398
y = 60
#Command = \sdmmc\navi\Miomap8\miomap.exeCommand = \Residentflash\Mobilenavigator1\Mobilenavigator.exe
SizeNormal = 48
SizePushed = 48
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\mio ikon.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\mio ikon.icoTEXT
x = 392
y = 110
#Text = Miomap 8Text = Igo8.0
Color = FFFFFF
FrameColor = 000000
Size = 14
Weight = 600
CreateFont#--t tettem az eredeti sorok elé, hogy megtaláld. Azokat kell egyszerűen átírni.
A Command a futtatandó program teljes elérési útvonala, a Text pedig az ikon alá kiírandó szöveg. -
Dunstan
tag
Érdekes, hogy az USBD.dll fenn van a W770-en, de nincs se OHCI.dll se UHCI.dll, sőt még EHCI.dll is lehetne (ha tényleg USB2 a kaszni). Ha jól tudom, ezek azok, amelyek kompletté teszik az USB host funkciókat. Ha ezek lennének, talán működne az USB-s TMC is. Érdemes lenne megnézni olyan gépeken, ahol működik az USB-s TMC.
-
snowdog
veterán
Csak még egy megjegyzés. Nem elég, hogy ide miket ír, még magánlevélben is cseszeget. Szóval ehhez már pofa kell! Az ilyenektől megy el az ember segítő kedve.
Kérdésem és kérésem a következő:
Be tudom-e hekkelni az SI egyik navi ikonja alá a resident flash-en lévő IGO8-at?, (gondolom ez egyszerűbb, mint új ikont feltenni).
Hol, és milyen elérési utat kell átírni a SI-ben?
Letölthető-e még valahonnan a resident flash-re tölthető SI változat is? (ezt is szivesebben pakolnám oda, hogy mégtöbb hely legyen a SDHC-n).
Bármi oknál fogva (swap file, etc.) kell-e és mennyi szabad helyet hagyni a belső memórián?- Keresd meg a Pages könyvtárban pl. a navi.ini-t. Ebben tudod megadni az útvonalat: "Command = \ResidentFlash\mobilenavigator\mobilenavigator.exe"
- Az SI-t egyszerűen be kell tenni a ResidentFlash-be, nincs rá külön verzió.
- Szerintem a teljes felhasználói területet el lehet foglalni, mert a gép a rejtett particiókon dolgozik (legalábbis én így gondolom).
-
DrizztD
csendes tag
Sziasztok!
Új hozzászóló, de szorgalmas olvasó vagyok a fórumon. Köszönöm mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy néhány napos kutakodás után sok mindent megtudhattam a gépsárkányról!
Kb 5-600 hozzászólást olvastam célirányosan + kiegészítő leírásokat.Szóval jelenlegi felállásom:
[P][/P]* Wayteq770BT kütyü + 4GB SDHC kártya
[P][/P]* Az SDHC-n rajta van a SI_1.3.3_SD és a kieg állományok.
[P][/P]* IGO8.0 verzió teljes, friss EU térképpel a resident flash memóriába töltve. (ez szépen működik is ha kiveszem a SD-t és a navi gombra katt a saját menüben, ahogy azt tőletek tanultam: mobilenavigator könyvtárban u.ilyen nevű exe)Kérdésem és kérésem a következő:
[P][/P]* Be tudom-e hekkelni az SI egyik navi ikonja alá a resident flash-en lévő IGO8-at?, (gondolom ez egyszerűbb, mint új ikont feltenni).
[P][/P]* Hol, és milyen elérési utat kell átírni a SI-ben?
[P][/P]* Letölthető-e még valahonnan a resident flash-re tölthető SI változat is? (ezt is szivesebben pakolnám oda, hogy mégtöbb hely legyen a SDHC-n).
[P][/P]* Bármi oknál fogva (swap file, etc.) kell-e és mennyi szabad helyet hagyni a belső memórián?Mindez azért lenne fontos, hogy az MP3 és videókat ne a belső, hanem a SD-n tárolhassam. (gyorsabb másolás, nagyobb kapacitás).
Válaszotokat előre is köszönöm!
Drizzt do Urden ( a sötét elf, aki meg szeretne világosodni
-
freese
csendes tag
Odáig eljutottam, hogy a programot feltettem a residentflash-re.
Ezt az e-book-ban találtam meg. ( Nem tudom ott kell-e lennie.)
De nem tudom telepíteni. Ha a Pna-t nézem, ott három mappa van: Default, content, sys.txt.
A telepítőt itt nem rakja ki. Ha pedig pc-n keresztül akarom telepíteni, akkor azt írja ki, hogy nem win32 alkalmazás. Tudna segíteni valaki? -
petibpi
csendes tag
-
snowdog
veterán
válasz
petibpi #2273 üzenetére
Volt olyan fórum, ahova mikor beíratkoztam már több mint tízezer hozzászólás volt. Mivel érdekelt a téma, napokig csak olvastam, de a végére értem. Persze ez nem kötelező, de hogy a hozzászólásaimra sem figyelsz, az meg legyen a Te bajod. Ugyanis a hozzád hsonlók miatt szerepel minden hozzászólásomban.
-
snowdog
veterán
válasz
petibpi #2269 üzenetére
Ezek szerint nincs is WinCE felületed.
Akkor néhány javaslat:
1. ha nem vagy járatos a számítástechnikában, akkor ne piszkáld a gépedet,
2. ha mégis szeretnéd feltelepíteni, akkor az ismerőseid közül attól kérjél segítséget, aki már csinált ilyent,
3. ha mégis magad vágsz bele, akkor sokat kell olvasnod, itt vagy az én fórumomon minden szükséges információt megtalálsz.DE!!!! Nagyon óvatosan fogj hozzá! Minden figyelmeztetést vegyél komolyan, mert ha valahol mellényúlsz, akkor egy papírnehezék lesz a gépedből. Páran már jártak így.
freese
Már többször leírtunk, senkit sem vonz az újabb kihívás. -
freese
csendes tag
Helló.
Most vettem a páromnak egy ilyen navit. Van hozzá Igo8, de nem tudom hogy kell felrakni. Megpróbáltam felmásolni, átnevezni, majd telepíteni, de nem települ.
Valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy mit hova, hogyan...?
A segítséget előre is köszönöm! -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2263 üzenetére
Köszi snowdog, de nekem villog a kék LED és nincs tálcám, mert a program elfedi.
Még így villogva is megtalálja, de nem tudom semmire használni, mert nem tudok más programot elindítani.Valóban lefed mindent, és nem lehet tálcára tenni. Neken ezért van a tálca automatikus rejtésre állítva. Ilyenkor magától eltűnik, de ha a képernyő legalsó pontjára kattintok, akkor megjelenik. Ekkor a start menüből tudok programokat indítani. Megjegyzem ezt a BT programot én is csak szórakozásból tettem fel, mert nincs BT TMC vevőm.
Megjegyzem ezt az egész TMC mizériát túlzottnak tartom, mert szerintem ez még magyar viszonylatban használhatatlan. Persze időtöltésnek jó buli.
petibpi
Azt hittem az egyértelmű, hogy a .cab fájlnak a 770-en vagy az SD-n kell lenni.
Van egyáltalán WinCE felületed, vagy csak az eredeti menü gombokat látod? -
petibpi
csendes tag
válasz
PLaci58 #2263 üzenetére
Laci!
snowdog ezt írta!
Telepítés: egy file manager programban kétszer rákattintasz a BthManagerSetupWINCE500_ARMV4I_V211.CAB fájlra, és máris magától feltelepül.
Itt nincs olyan hogy másold fel valahova és valahogy ott klikkelj rá.
Hova másoljam és a 770esen hogy klikkeljek ??? -
petibpi
csendes tag
válasz
PLaci58 #2263 üzenetére
Laci!
snowdog ezt írta!
Telepítés: egy file manager programban kétszer rákattintasz a BthManagerSetupWINCE500_ARMV4I_V211.CAB fájlra, és máris magától feltelepül.
Itt nincs olyan hogy másold fel valahova és valahogy ott klikkelj rá.
Hova másoljam és a 770esen hogy klikkeljek ??? -
snowdog
veterán
válasz
petibpi #2259 üzenetére
Letöltöttem az alább megadott BT progit mert gondolom az nekem is kell hogy működjön, de a feltelepítés sehogy se megy. Segítsen ebbe valaki kérem.
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2251 üzenetére
Nem kapcsoltam be semmit. Azt hittem a progi megcsinálja.
Feltettem a managert és az is azt írja, hogy "The adapter not present (HCI_HARDWARE_NOT_PRESENT)"
Mit kapcsoljak be?A BT egységet kapcsold be, hogy állandóan világítson a kék LED. Mivel nem megy a BT egység, ezért kapod ezt a hibaüzenetet.
A progit úgy lehet kikapcsolni, hogy az alsó soron (jobb oldalon alul) rákkattintasz a BT ikonra, majd Kilépés.
-
petibpi
csendes tag
Letöltöttem az alább megadott BT progit mert gondolom az nekem is kell hogy működjön, de a feltelepítés sehogy se megy. Segítsen ebbe valaki kérem.
-
snowdog
veterán
Az óra előre állítása nem jött be, most is kikapcsolt 30 perc után.
Ezt megelőzően összepárosítottam a Motorola Bt fülesemmel, párosodtak, de hangot nem tudtam a fülesre küldeni. Gondolom itt is kellene egy hangkimeneti csatorna átirányítás a BT-re.
-
snowdog
veterán
Egy kísérletet végeztem. Feltelepítettem a progit, előreállítottam az időt, majd a 770-et összepárosítottam egy külső GPS vevővel (Royaltek BT). Nekem a COM3-at nem fogadta el, csak a COM5-öt. Ezt követően elindítottam az iGO8-at, majd abban kiválasztottam a COM5-öt. Természetesen működik a külső GPS vevővel is. Persze meglehet kérdezni, ennek mi értelme van, hiszen a 770-ben van beépített GPS vevő? Semmi, csak kipróbáltam, hogy látja-e a külső BT GPS vevőt, és látja, működik vele.
-
palm-er
csendes tag
válasz
PLaci58 #2239 üzenetére
Ok, pontosítsunk. A BT drivere benne van az N770BT-hez adott WinCE-ben. Legalábbis ami a kliens üzemmódhoz kell voice nélkül. Hogy a host üzemmódhoz benne van-e, vagy a BT managerben van benne, az nem derült ki egyenlőre. Ahogy az sem, hogy a párosított headsettel lehet-e valamit kezdeni. A laptopoknál is a BT driverhez adják a managert, nem pedig a perifériához, mert az a BT szabvánnyal kompatibilis. Ez nem olyan mint az USB pendrive és win98 esetében, hogy mindegyik pencihez kellett a saját driver, mert a 98-ban nem volt normálisan megírva a host.
Tegyük fel, hogy az N770BT drivere komplett. Akkor csak egy bármilyen winCE 5.0-ás PDA-ra való, vagy onnan leszedett BT manager kellene.
És mindenki boldog lenne
És okafogyottá válna az elmélkedés -
gyurma111
aktív tag
válasz
snowdog #2240 üzenetére
Annyi perccel állítsd vissza, ahányszor 30 percig akarod használni!
Telepítésnél teljesen mindegy,hogy hány óra van
Nem egyszer használhatod 30 percig,hanem alkalmanként.
Tehát nem vissza hanem előre kell állítani az órát.Mégpedig így:
A progi indítása előtt működjön a pontos idő.Állítsd előre 2 órával.
Indítsd a progit.
Állitsd vissza az órát.
Nyomd meg a progin a kérdőjel fület és 2.5 órád lesz hátra.Üdv
ui.: PLaci,ha nekem szántad: nem megyek kocsonyát enni
-
PLaci58
addikt
válasz
palm-er #2236 üzenetére
Nem a TMC vevőhöz kellene driver, hanem az N770BT belső BT chipsetjéhez. Vagy az is jó lenne, ha a WinCE úgy érkezne, mint a HP PDA-kon, hogy benne vana BT manager gyárilag.
Amit gyárilag tudnia kell az N770-nek azt szerintem tudja, benne vannak a chipset driverek, mert működik és a Manager is simán kezeli. Sajnos ez a program nem része a windowsnak, pedig a BT-s PDA-kban benne van. Az XP-ben és Vista-ban sincs benne ilyen program (tudtommal), bár a BT-s laptopokban lehet, hogy van. Én akkor is a TMC vevőhöz várnám ezt a programot, ha egyszer kell a működéséhez.Rick4! Hány perccel állítsuk vissza az időt a telepítésnél ? 30 perc az időkorlát!
-
palm-er
csendes tag
válasz
PLaci58 #2235 üzenetére
"Szerintem a TMC vevőhöz is kéne adniuk, csak mivel OEM termék ezért a forgalmazó szerintem nem költ rá."
Nem a TMC vevőhöz kellene driver, hanem az N770BT belső BT chipsetjéhez. Vagy az is jó lenne, ha a WinCE úgy érkezne, mint a HP PDA-kon, hogy benne vana BT manager gyárilag.
A feladat adott: szerezni kell egy nem időkorlátos BT managert WinCE alá. Másik PDA-ról leszedett is jó. Guglizni kell, meg torrentezni
-
PLaci58
addikt
válasz
petibpi #2229 üzenetére
Töröld a Save mappát!
Palm-er! Gratulálok!
Valami ilyesmire gondoltam, hogy "nem adtak hozzá drivert?".
Nekem az USB-s BT donglehoz adtak BlueSoleil programot meg drivereket. Sajnos csak PC-hez
Szerintem a TMC vevőhöz is kéne adniuk, csak mivel OEM termék ezért a forgalmazó szerintem nem költ rá.
Nekem az N770BT-t nem látja a PC. Az N720-at meg simán megtalálja fülhallgatóként. -
petibpi
csendes tag
Az MP3-om indítást sikerült megoldani navi alol :-)
Köszi az eddigi segítséget ezügyben. -
petibpi
csendes tag
Nekem 8.3.1.57021-es van
És nem tudom hol keressek ehhez friss térképet :-(
A térképem 2008.07-es TopMap (080903)Ha tud valaki friss térképed dobjon egy privit lécci.
-
snowdog
veterán
válasz
palm-er #2226 üzenetére
Nálad két dolog szükséges a működéshez:
1. kapjon tápot a TMC vevő
2. Com portként látszódjon az USB-re csatlakoztatott eszköz, azaz USB hostként működjön az N770 (ekkor viszont nem tudod a PC-hez kapcsolni) ésAz első feltétel nálam is teljesül, mert az USB-s TMC vevőnek mindkét végén egy-egy mini-USB csatlakozó van. Az egyik végét dugom a 770-be, a másik végét pedig vagy egy töltőre, vagy egy akku-ra csatlakoztatom, tehát a tápot megkapja.
A második feltétellel van a gond, a 770 nem viselkedik USB host-ként. -
petibpi
csendes tag
Kaptam egy barátomtól friss térképet! Azt átmásoltam de nincs út csak zöld minden és csak házak vannak.
Most SD-re feltettem az egész IGO-t amit ő használ egy wayteqN440-esen, nekem most meg csak a 1/4 képernyőn van az IGO. A sys filét ha a gégiről átmásolom akkor meg nem is idul el.
Ez a barátom sys-e[folders]
app="%SDCARD%/mobilenavigator"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1Tudna valaki ebbe sebíteni hogy mit irjak hozzá hogy rendes méretbe jelenjen meg.
Ez az én régim és ha ezt rakom az újba akkor nem indul el.
[folders]
app="%SDCARD%/mobilenavigator"
content="%SDCARD%/mobilenavigator/content"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
skin="ui_igo8"
resolution_dir="480_272"
vga=1 -
palm-er
csendes tag
válasz
snowdog #2224 üzenetére
Nálad két dolog szükséges a működéshez:
1. kapjon tápot a TMC vevő
2. Com portként látszódjon az USB-re csatlakoztatott eszköz, azaz USB hostként működjön az N770 (ekkor viszont nem tudod a PC-hez kapcsolni) ésNálam a táp az akkuról jön, a BluetoothManager pedig com portként mutatja a párosított eszközt.
-
snowdog
veterán
válasz
palm-er #2221 üzenetére
Ez érdekes, mert nekem ugyan ilyen TMC vevőm van, csak USB kivitelben. Ha azt nem kezeli az iGO, mert nem ismeri fel, akkor a BT változatot honnan ismeri? Feltételezem ugyan az a megható kell hozzá. Vagy lehet hogy ez a BT host program mindent elintéz?
A progit nem tudod valahova feltölteni, mert megpróbáltam a linkről letölteni, de elég macerásnak tűnt, és feladtam. -
huhuhu
csendes tag
válasz
anarchy #2218 üzenetére
A media editionről: miután természetesen megvásárlás útján megszerezted ezt a verziót - fentebb leírtam a verziószámot, de már más is utalt rá az első pár posztban - szokás szerinti mappába belemásolod és szokás szerint átnevezed az exe-t. Ezután a sys.txt-ben átírod az elérési útvonalat a szokásos módon. Ha nem megy, akkor a jelenleg működő 8.3.x-ből átírod a licence mappát a media edition helyére, ezután működnie kellene.
Ma is vezettem egy kicsit vele, és a tapasztalat az, hogy nem minden mp3-at játssza le, úgyhogy meg kell nézni azoknak a tömörítését, amelyeket lejátssza, és a kívántakat átkonvertálni olyanba, ennek még pontosan nem jártam utána, mivel a többség megy. A videók xvid tömörítéssel és 128 kilobites lame codec-kel tökéletesen működnek, csak arra kell odafigyelni, hogy a videók magassága 272 legyen, a szélesség a készülék maximumán belül mindegy. Így kb. teljesen ki lehet váltani az SI-t, és több hely marad a térképeknek, poi-knak, stb.
Ha nem megy, írj a fórumba, gyakran járok ide vissza okosságokért, mivel nemrég vettem a kütyüt.
-
palm-er
csendes tag
válasz
zol6690 #2220 üzenetére
GNS TrafficBoxplus FM9BT-Y
De nem ez a lényeg, hanem a BT host progi: [link]
Ha ez fut, akkor lehet párosítani a perifériákat, még fülest is (bár azzal nem játszottam sokat)
Sajnos csak a 30 perces próbaverzió van meg, de az a lényeg hogy meg lehet oldani, és nem kell visszavinnem a SpeedShopba a TMC vevőt. -
palm-er
csendes tag
MEGY A TMC!
-
anarchy
csendes tag
-
Pano11
csendes tag
Tud vki választ arra, hogy miért nem tölti be nekem az igo8 a speed camera frissitést?
out of memory
requested 4072
cache:0
Tudom mit jelent, de nem értem miért?! -
huhuhu
csendes tag
Nekem az jött be, hogy ráhegesztettem az IGO 53558-as media editiont. Állat, tökéletesen játszik mp3-at, videót (xvid-mp3), képeket. Az mp3-akból tud m3u lejátszási listát készíteni, a képeket diavatíteni, a videókat jó minőségben teljes képernyőn aktív navigáció mellett lejátszani úgy,hogy elhalkul a zene, ha navigációs esemény van. Ma navigáltam vele kb. 120 km-t és nem volt semmi probléma vele úgy, hogy közben fm transmitteren keresztül mp3-akat játszott
Játékokat (eredeti IGO-s) nem sikerült rátenni, még úgy sem, hogy beírtam a javasolt sys.txt bekegyzést, de az nem is érdekel (annyira, bár jó lenne, ha sikerülne).
Ja, és jól kezeli ezzel az igo-val a bluetooth-on csatlakoztatott telefonomat is. Akinek esetleg nem indulna, és az elején hibaüzenet nélkül kilépne, akkor licencfájlt kell cserélni, akinek hibaüzenettel indult, annak sys.txt-t átírni, ebben a fórumban mindent megtalál. A 4gigás sdhc kártyát is kezeli. FM transmitter is tökéletesen megy, bár itt még a telefon rádiós-kihangosító funkcióját nem teszteltem, navigációval tökéletes.
Eleinte SI-t használtam, de az nekem nagyon hegesztős megoldás volt, a zenelejátszók csak tollal nyomkodhatók, úgyhogy vezetéshez nekem alkalmatlanok.Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyivel éli túl a garanciadőt. :-)
-
palm-er
csendes tag
-
zsolt1129
addikt
Ahogy nézegetem,most elég jó áron vannak ezek a készülékek,igaz térkép nélkül. Kompatibilis IGO8-al?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest