Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• x64

aktív tag

válasz snowdog #4505 üzenetére

Hmmm... Egyrészt nem emlékszem, hogy megsértődtem volna, vagy elkezdtem volna bárkit is sértegetni.

Másrészt bírom az olyan felhasználókat, akik azt hiszik, hogy azzal, hogy a másik orra alá dörgölik, hogy "322 hsz-szel ezelőtt ezt már kitárgyaltuk!", vagy "az a kis bal felé mutató narancssárga háromszög a lap tetején és alján!" azzal borzalmasan menővé válnak.
    Főleg, hogy a lapon lévő hsz-ek száma egyéni beállítás kérdése...

Harmadrészt, az, hogy az előző oldalon találsz választ a kérdésedre, kábé annyira segítőkész szerintem, mintha azt válaszolnák a hol lehet kapni a készüléket kérdésre, hogy Bp-en, a IX. kerületben. Végülis nem kell az egész országot feltúrni utánna.

Én ha tudom a választ egy kérdésre, akkor vagy leírom, vagy belinkelem, ha meg nem tudom akkor nem írok semmit. Főleg akkor, ha nem is nekem címezték a kérdést...
    Egyébként el szoktam olvasni egy adott topic utolsó 50-100 hsz.-ét (bocs, hogy nem a teljes topicot), és ha ott nem találom meg amit keresek, csak akkor kédezek (nem "write-only"). Ezúttal elkerülte a figyelmem, hogy itt a válasz a(z egyik) kérdésemre.

Ezzel részemről lezárva.

Új hozzászólás Aktív témák