Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
x64
aktív tag
válasz
snowdog #4505 üzenetére
Hmmm... Egyrészt nem emlékszem, hogy megsértődtem volna, vagy elkezdtem volna bárkit is sértegetni.
Másrészt bírom az olyan felhasználókat, akik azt hiszik, hogy azzal, hogy a másik orra alá dörgölik, hogy "322 hsz-szel ezelőtt ezt már kitárgyaltuk!", vagy "az a kis bal felé mutató narancssárga háromszög a lap tetején és alján!" azzal borzalmasan menővé válnak.
Főleg, hogy a lapon lévő hsz-ek száma egyéni beállítás kérdése...Harmadrészt, az, hogy az előző oldalon találsz választ a kérdésedre, kábé annyira segítőkész szerintem, mintha azt válaszolnák a hol lehet kapni a készüléket kérdésre, hogy Bp-en, a IX. kerületben. Végülis nem kell az egész országot feltúrni utánna.
Én ha tudom a választ egy kérdésre, akkor vagy leírom, vagy belinkelem, ha meg nem tudom akkor nem írok semmit. Főleg akkor, ha nem is nekem címezték a kérdést...
Egyébként el szoktam olvasni egy adott topic utolsó 50-100 hsz.-ét (bocs, hogy nem a teljes topicot), és ha ott nem találom meg amit keresek, csak akkor kédezek (nem "write-only"). Ezúttal elkerülte a figyelmem, hogy itt a válasz a(z egyik) kérdésemre.Ezzel részemről lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest