- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
lilibendo #3398 üzenetére
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy az USB csatlakozóba dugott töltőkábel szerepel antennaként, ez megnöveli a vételi hatótávolságot, én még nem teszteltem, próbáld ki.
Nem,semmit sem kell rádugni.
Normális esetben valóban semmit nem kell rádugni, de ha gyenge a transzmitter adó része, akkor ez segíthet rajta, és legalább megtudja mi a baj.
-
-
Rocky11
csendes tag
Megoldottam az E-Book problémámat. Köszönöm a segítséget!
-
lilibendo
csendes tag
sziasztok!
szeretnék kéni egy kis segitséget.
most vettem egy wayteq 770 bt-t ,és nemsikerül a rádioval öszehoznombeállitom a frekvenciát és cak akkor szol a rádión ha a készüláket hozzárakom az antennához!
mi lehet a baj?
elöre is köszönöm a segítséget!! -
Rocky11
csendes tag
válasz
snowdog #3390 üzenetére
Csak az a baj, hogy az Ebook csak egy fájl magában, de az uBook pedig egy mappában van, és mappástól kellene bemásolnom. Szóval egy az egyben nem megy a csere. Valahol át kellene írnom az ebook elérési útvonalát, úgy hogy ha berakom az ubook mappáját, akkor a wince abban keresse az ebook nevű fájlt. Van valakinek ötlete, hogy ezt hol lehetne átírni?
-
snowdog
veterán
válasz
Rocky11 #3387 üzenetére
... Tud valaki abban segíteni, hogyan lehetne csak az uBookot kicserélni a gyári E-Book olvasóra úgy, hogy marad a gyári skin?...
Az eredeti Ebook-ot itt találod: ResidentFlash2\YFAP20\Ebook.exe
Ha ugyan ide ugyan ezen a néven beteszed a sajátodat, gondolom menüből ugyan úgy elindul. Egy próbát megér, az eredetit ne töröld le, csak nevezd át.
-
Rocky11
csendes tag
válasz
Dunstan #3386 üzenetére
Megnéztem a txt-met wordben, az valóban tartalmaz ékezeteket. Ezek szerint a gyári E-Book olvasó nem tud ékezeteket. Leszedtem PLaci skinjét, de abból nekem csak az uBook kellene. Tud valaki abban segíteni, hogyan lehetne csak az uBookot kicserélni a gyári E-Book olvasóra úgy, hogy marad a gyári skin? (nekem nincs bajom a gyári skinnel, valamint ha valami baja lenne a kütyümnek és garanciális javítása válna szükségessé, a szervízben a gyári skin mellett nem biztos, hogy kapásból észrevennék, hogy valamit piszkáltam benne)
-
Dunstan
tag
válasz
gyurma111 #3381 üzenetére
Csak az ékezetes szöveget lehet ékezetesen olvasni, a txt formátumba viszont nem minden program tud ékezetes szöveget elmenteni. Javaslataim:
1. Ellenőrizd, hogy a szöveged tényleg ékezetes-e. Nyisd meg pl. Wordben.
2. Használj más e-book olvasót, én pl. a uBook-ot használom, ajánlom a PLaci SI shelljében megtalálható példányt, ez sokkal többet tud a beépítettnél (pl. zip-elt szövegek, képek megjelenítése, rtf formátum, stb.) -
-
vimre
tag
válasz
Rocky11 #3371 üzenetére
Nekem csak autópályán mutatja, és 2009. márciusi térkép van fent.
A 2009.02_090403-as térképen jelentősen bővült a nagy sávinformáció (legalábbis Budapesten). Mostmár majdnem az összes nagyobb kereszteződésben, ahol híd, vagy kivezető főút felé lehet kanyarodni, megjelenik a nagy tábla. Sokat javítottak a sebességhatár jelzésen is, már elég keveset téved. -
Rocky11
csendes tag
válasz
gyurma111 #3373 üzenetére
Köszönöm a válaszod, de még mindig van egy kis gondom. Egyszer átolvastam az egész fórumot, és tudom, hogy több helyen is le van írva, hogy lehet kilépni a WinCe felületre. Mindössze az a baj, hogy amikor azt olvastam, akkor még a készülék vásárlása előtt álltam, és akkor még nem érintett ez a dolog. Most viszont hiába nézegetem, nem találom azokat a hsz-eket, amit ezt írják le. Tehát tudna valaki segíteni, hogy a gyári skinnel hogyan lehet kilépni a WinCe felületre?
-
gyurma111
aktív tag
-
zorroka
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg hogyan lehet videót lejátszani a gyári felületről SD kártyáról? Felmásoltam a filmet az SD kártyára a video könyvtárba és nem látja a készülék. Ugyanakkor a zenéket meg lehet találni az SD kártyán. Kösz. -
Rocky11
csendes tag
Sziasztok. Átnéztem az összes hozzászólást, de vagy nincs benne válasz a kérdésemre, vagy csak véletlenül átfutottam rajta. A kérdésem az lenne, hogy a Wayteq N770 BT -n meg lehet -e oldani, hogy az e-book olvasó ékezetes betűket is olvasson? Most az eredeti skin van fent. A másik kérdésem az lenne, hogy az Igo 8.3.2 a sávinformációkat kizárólag csak autópályákon jeleníti meg, vagy mindenütt, ahol több sáv van? Nekem csak autópályán mutatja, és 2009. márciusi térkép van fent. Segítségetek köszönöm!
-
Dunstan
tag
válasz
coredump222 #3332 üzenetére
Ha valaki talál fogyasztási adatokat a Wayteq X820-ra Prima processzorral, kérem irányítson el oda engem is. Ez a gép kompromisszumnak látszik, több téren is, mivel készül Atlas procival is, valamint a felbontása 480x272, tehát egy erősebb proci alacsonyabb felbontással feltehetőleg egy jobb grafikus teljesítményt jelent. Elképzelhető emiatt, hogy a fogyasztása is kisebb ebben a gépben, talán már annyira, hogy érdemes foglalkozni vele. Egyébként a SIRF számára biztos elgondolkodtató, hogy az új procit csak korlátozottan, és elég kevés új gépbe rakják bele, a Wayteq pl. csak az N800-at írja kizárólag Prima procisnak, minden más új terméke vagy Atlas-os (N850), vagy kétféle procival is készül (X810,X820). A Prima proci adatlapja egyébként azt mutatja, hogy fele akkora sávszélességgel készült (130 vs. 65 nm), és ez elvileg alacsonyabb fogyasztást kellene, hogy jelentsen. Talán a magas felbontású diszplé fogyaszt annyit az N800-ban?
-
snowdog
veterán
-
kgbs67
csendes tag
Sziasztok !
Két napja vettem egy ien kütyüt.
A registry módosításokat nem tudom elmenteni.
Próbáltam TC-vel meg CeRegEditorral is, nem megy.
Találtam rá bejegyzést #226 gyurma111-től., de nem tom hogy ez mien progira vonatkozik.
Szótár progit is sikerült rá operálni, de ehhez is kellene a registry mentés. -
rel55
csendes tag
Ez kene olvasni.Nagyon,nagyon erdekes!!
http://xania.123.fr/content/view/487/28/
es
http://xania.123.fr/content/view/490/28/
-
nidsen
csendes tag
SZIASZTOK
segítséget szeretnék kérni igo8 wayteq 770-re gépre van (nem SD-re) felrakva és inditáskor
ha nincs a gépben egy üres SD kártya csak egy pillanatra indul el. Van valami megoldás hogy kártya nélkül lehessen használni -
Dundy
tag
Sziasztok!
Mi a legfrissebb igo 8.3 skin, ami navigáció közben engedi az MP3 hallgatást?
Ötleteket előre is köszönöm!
-
jgui
csendes tag
válasz
snowdog #3352 üzenetére
Szia!
Kösz a gyors választ, azóta már elmúlt a problémám
, de csak úgy tudtam bekapcsolni, hogy egszerre benyomtam a resetet, illetve a bekapcsoló gombot, viszont sleep mode-ban elég a bekapcsológomb megnyomása.
Remélem tudsz valami megoldást, bár már ezzel is teljesen meg vagyok elégedve.Mégegyszer köszi a gyors reagálást
!
-
snowdog
veterán
Gondolom a háttérben futott az iGO, és szép lassan lemerítette az akkut. Papírforma szerint bekapcsolt állapotban 4-5 órát működik feltöltés nélkül. Ha más baj nincs, akkor hamarosan fel fog töltődni.
Ha nem akarod hogy ez megismétlődjön, ha nem használod mindig kapcsold ki. De tudnod kell, ha csak alvó módba teszed, akkor is folyamatosan merül az akku, bár úgy napokig is elmegy.
-
jgui
csendes tag
Sziasztok!
Vettem még ezen a héten egy ilyen készüléket (bár nem a Bluetooth-os verziót), s ma be akartam kapcsolni, s se kép, se hang, se akkumlátor lemerültségét jelző fény nincs. Ráraktam az USB kábelére, azzal elkezdte tölteni, viszont bekapcsolni még így sem tudom.
Amúgy tegnap estig profin működött (IGO 8-al), s nagyon meg vagyok vele elégedve (elterkintve egy alpixelhibától a kijelzőjén).Minden választ, előre is köszönöm
-
paralele
csendes tag
Megvan a kütyüm! (Nem azon a helyen vettem, aminek a termékleírásáról kérdeztem, találtam egy olcsóbbat!)
Köszönöm mindenkinek a segítséget.Egy kérdés, amit hiába olvasgattam it napok óta, nem találok: hogyan tudok kimenni a WinCE felületre? (Egyelőre semmi nincs fenn - egy két mp3, kép kivételével.) Meg szeretném nézni, millyen "üresen". Vagy ehhez is kell SI?
-
nemo18
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Igo 8nál hogyan lehet a képernyőre méretezni a képet?
Ugyanis el van forgatva a kép és a képernyő felét sem fedi le.köszi
nemo18
-
PLaci58
addikt
válasz
csabors #3341 üzenetére
Minden készüléket el lehet barmolni
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem lehet hibás készülék!Ha nincs hangja, akkor 2 dolog lehet:
1, beállítottad az FM transmittert
2, kontakt hiba a fülhallgató csatlakozónálAz elsőre szavazok, mert az nem viszi át a BT hangját az FM-re, viszont minden más csak ott hallható, a hangszóró néma.
Újraindulásról még nem hallottam. Nem a rátett progi csinálja?
-
csabors
tag
Sziasztok!
Érdekes... Elment a hangja, nem csináltam vele semmit extrát. Becs' szó! Viszont a BT-n a telefont kihangosítja. Power off, reset nem segített! A reseten kívül van még resetebb reset?
Véleményem szerint kezd a népszerűség kezd a minőség rovására menni!!! Két ilyen készülék is volt a kezeim között, az egyik ujraindulgat, a másik megnémul... háát nem valami üzembiztosak.Üdv
-
PLaci58
addikt
válasz
snowdog #3338 üzenetére
Sok dolgot lehet ellenőrizni, de ha ez így menne akkor nem lehetne más romot rátölteni.
Persze ha az utángyártó pontosan olyan elemeket épít be, mint amik az eredeti gépben is vannak, akkor gondolom ezt a bootloader is "megeszi".
Nincs utángyártó! Eredeti gyártó van, amelyik elad összeszerelő cégeknek komplett alaplapot, amihez a házat, akksit, kijelzőt.. esetleg az összeszerelő teszi hozzá. Vagy még azt sem.Arról az idézett fórumról már sok magyarázatot olvastam
Kiváncsi lennék, hogy az adatlapon levő memória sebességekkel, hogyan lehet előállítani a 324 és 374 MHz-et ?
-
gyurma111
aktív tag
válasz
snowdog #3334 üzenetére
BL "ellenőriz" is és azt találja, hogy a betöltendő OS nem egyezik a hardverral."
Ez így rendben is lenne.Amit nem értek: "megszerzik" a romot egy olyan készülékről ami atlasmanageres,vagyis csak ezen keresztül frissíthető.Az SD-ről történő flesshez képesek átírni a BL-t,de a védelmet nem tudják kiszedni belőle?Azt is nehezen tudom elképzelni,hogy Kinában ne tudnának romot készíteni,és írni hozzá olyan BL-t ami nem ellenőriz semmit. -
snowdog
veterán
válasz
coredump222 #3336 üzenetére
Tudom hogy hbk ert hozza amit mond es csinal,
de "... betöltendő OS nem egyezik a hardverral ..." - ezt en nem ertem.A "betöltendő OS" szerintem maga a ROM. A bootloader ezek szerint azt ellenőrzi, hogy ez a ROM verzió ahhoz a hardver környezethez tartozik-e, ami a gépben van. A hardver környezet része lehet pl. az alaplap, a kijelző és a hasonló főelemek típusa. Persze ha az utángyártó pontosan olyan elemeket épít be, mint amik az eredeti gépben is vannak, akkor gondolom ezt a bootloader is "megeszi".
Korábban már halottam olyan esetről, hogy bizonyos PNA gépeken azért ment az iGO mindenféle hekkelés nélkül, mert a hamisítvány pontosan olyan olyan volt, mint amihez ezt az igo license-t eladták. De ezt a hamisítást nagyon könnyű bizonyítani, feltételezem ezért változtattak a módszeren.
-
coredump222
tag
válasz
snowdog #3334 üzenetére
Igen azt hiszem ezt en is olvastam anno.
Tudom hogy hbk ert hozza amit mond es csinal,
de "... betöltendő OS nem egyezik a hardverral ..." - ezt en nem ertem.Ha azt ertette rajta hogy az OS (WINCE) nem erre a hardware-re lett
"kialakitva" az erre szolgalo kvazi IDE-vel, akkor mar ertem.
-
coredump222
tag
válasz
snowdog #3333 üzenetére
Nekem csak az nem ertheto hogy azt hogy tudjak megcsinalni
hogy a ROM tudja hogy license-elve van vagy sem
Esetleg van valami + alkatresz amiben van egy ellenorzo kod
amit vizsgalnak a ROM-bol, de ezt is meg talalnak azok akik
"visszafejtik" egy masik keszulekbol (ha visszafejtik).
Az vegkepp ketlem hogy csak ugy fognak egy meglevo keszuleket
kiveszik a ROM-ot , epitenek egy hasonlot es belerakjak
barmilyen modositas nelkul.Esetleg a futtato hardware-nek kepeznek valamilyen checksum-ot !?
Mast nem tudok elkepzelni.
De csak van itt olyan aki ert ezekhez !? -
snowdog
veterán
válasz
Küldtek nekem egy idézetet egy másik fórumból:
"hbk
Szerkesztő
... Arról úgyse írnék miért megy 324 MHz-en a 374-es proci. Azt a "védelmet" eleve egy magyar csapat találta ki. Azért megy 324-en mert a BL "ellenőriz" is és azt találja, hogy a betöltendő OS nem egyezik a hardverral."Nem mondom hogy ez a biztos és egyetlen magyarázat, de ez is meggyőzően hangzik!
-
snowdog
veterán
válasz
Sok minden lehet, itt viszont nagyon gyanús a véletlen egybeesés. Egy ismerősömtől hallottam, hogy akik ezt a ROM verziót készítették szándékosan építettek be egy olyan védelmet, ha nem jogtiszta gépre kerül ez a ROM, akkor alapjáraton hagyja a procit. Itt ez történik.
Ettől még az összes többi találgatás is igaz lehet!
-
coredump222
tag
válasz
snowdog #3319 üzenetére
Szerintem is PLaci58 fele dolog lehet mogotte.
Altalaban ha a procin nem is tudnak sporolni
(bar ez is lehet ha kifejezetten egy "hibas" szeriat vesznek meg ami nem
birja a gyari referenci erteket : )
,akkor a korlotte levo alkatreszeken fognak, ezaltal elkepzelhato ,hogy
a kesz panel az ellenorzo mereseken megbukik es kenytelenek
visszavenni az orajelet.
De a lenyeg ,hogy olcso legyen.Itt van a proci pdf-je
[link]Tudom mar raktatok be (talan Gyurma) belole kepet)
-
csabors
tag
Értem, értem... De Te mestere vagy az ilyennek no...
Rendes vagy, hogy megkerested. -
snowdog
veterán
válasz
csabors #3327 üzenetére
Beírod a keresőbe, hogy "BT FM" és ilyenket olvashatsz:
"Tehát ebbe a verzióba már betettem ResidentFlash2\YFAP20\Volume.exe és a ResidentFlash2\YFAP20\Bluetooth.exe-t!
riks34cmod1swd.zip\ui_igo8\480_272\ui\navigatemap_480_272.ui
<BUTTON btn_CSfmWAYTEQ template=footer4_1a z=1 text="FM\nTransmitter" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash2\YFAP20\Volume.exe" "", PREVSTATE' hide>
<BUTTON btn_CSmp3WAYTEQ template=footer4_3a z=1 text="MP3\nPlayer" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files\mp3player.exe" ""' hide>
<BUTTON btn_CSbtWAYTEQ template=footer4_4a z=1 text="Bluetooth" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash2\YFAP20\Bluetooth.exe" "", PREVSTATE' hide>
riks34cmod1swd.zip\ui_igo8\480_272\ui\advmenu_480_272.ui
<BUTTON btn_CScalcWAYTEQ template=footer4_2 text="Calculator" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files\CalcCE.exe" ""' hide>" -
csabors
tag
Vannak olyan gombok, mint a BT és a transmitter, amihez még nem találtam megfelelő alkalmazást, ezért ha rányomtok, akkor az Explorer indul el. Ezzel jelzem, hogy a gomb működőképes. A leírást (About skin) lefordítottam magyarra, sok mindenre rá lehet jönni belőle. Ha valaki nem találja meg hol van, az szóljon.
Szia Snowdog!
A BT-re, és a FM transmitterre találtál már megoldást? Mármint, hogy az iGO futása közben is elérhetőek legyenek.
Üdv:
-
gyurma111
aktív tag
válasz
snowdog #3319 üzenetére
Tehát az hogy "valódi kinai nyelven beszélt" nem bizonyít semmit.
Ez valóban nem,a lényeg nem a nyelvezeten hanem az eredetiségen van.
Semmi ésszerü okot nem látok arra, hogy egy olyan gépet, ami 400 MHz-en is
A kütyünkben lévő proci max 374 MHz-et tud.Az alapsebesség 324 MHz.
Ezek a gyári adatok,a különböző honlapokon található más-más értékek
a félrevezetőek.Csak kiváncsiságból kérdezem....
Ennek számtalan oka lehet.Korábban már írtam,hogy ezzel a tudással és közepesen
minőségi alkatrészekkel,navi szoft nélkül is 60 ezres kategória.Ennyiért nehéz lesz
nagytételben eladni.Akkor meg minek behozni,sok jó teszt kütyü megbukott már ezen. -
PLaci58
addikt
válasz
snowdog #3319 üzenetére
Semmi ésszerü okot nem látok arra, hogy egy olyan gépet, ami 400 MHz-en is működhetne, gyárilag miért vennének vissza CSAK 320 MHz-re. Legfeljebb ha energiatakarékossági okai lennének, akkor felajánlanák a felhasználónak (menüből megoldható lenne), hogy válasszon.
Biztos van rá ésszerű ok.
Pl.
-egyes kínai fórumok szerint a beépített Sirf vevő miatt megy csak 324-en, mert állítólag leéghet a proci nagyobb sebességen (ezt azért fenntartásokkal fogadom!)
-a processzor induláskor figyeli a HW-t és ha hibát észlel, akkor alacsony sebességen megy. ( windows csökkentett módhoz hasonlóan )
- ez a processzor alap sebessége és csak valami trükkel lehet nagyobb sebességen üzemeltetni.A sebesség függ a köré épített elemektől, főleg a RAM és ROM sebességétől!
Nem sokat nyernénk a nagyobb sebességgel, ha állandóan lefagyna a gép.
Ha jól tudom volt ilyen probléma egyes szériás BP és AN PNA-kal Samsung 400 MHz-es procival. Időnként romot kellett frissíteni, mert a proci beleírkált a romba kénye-kedve szerint. -
swis
tag
Egy kis segítség kellene nekem. Játszadoztam egy kicsit a branding és a data mappákkal és most nem tudom visszatenni a kezdeti igo8 as inditó képet
Most egy teljesen más kép jelenik meg induláskor.
Viszont ezzel a másik képpel vannak logoim is,de szeretném a kezdeti igos képet. Kérdésem hogy melyik mappát cseréljem hogy a kezdeti kép is megmaradjon és legyenek ikonjaim is? -
snowdog
veterán
válasz
gyurma111 #3318 üzenetére
Volt a kütyümön eredeti YF rom és eredeti bootloader valódi kinai nyelven "beszélt"
hozzám az OS mégis 324 MHz-en ment a proci.Amit én hallottam, aszerint ez nem bizonyít semmit, sőt...
Ugyanis egyes információk szerint ezeket a ROM-okat itthon, Magyarországon készítik, mármint a szoftvert itt írják hozzájuk. Tehát az hogy "valódi kinai nyelven beszélt" nem bizonyít semmit.Semmi ésszerü okot nem látok arra, hogy egy olyan gépet, ami 400 MHz-en is működhetne, gyárilag miért vennének vissza CSAK 320 MHz-re. Legfeljebb ha energiatakarékossági okai lennének, akkor felajánlanák a felhasználónak (menüből megoldható lenne), hogy válasszon.
Mindkét cégnek van europai képviselete,a YF gondolom figyeli a piacot és rég
felfedezte volna,hogy lopják a romjait.Azt is hallottam hogy felfedezték, és tettek lépéseket. De ezek a dolgok nem egyik napról a másikra dőlnek el.
Csak kiváncsiságból kérdezem, annak mi lehet az oka, hogy a hónapok óta beígért N800-ast még mindig nem lehet kapni?
-
gyurma111
aktív tag
válasz
snowdog #3317 üzenetére
Ez arra utal, hogy ehhez a géphez nem vették meg a ROM használati jogát (durván fogalmazva "lopott" ROM van benne).
Eddig én is így gondoltam,de....
Mindkét cégnek van europai képviselete,a YF gondolom figyeli a piacot és rég
felfedezte volna,hogy lopják a romjait.Már simán beperelte volna a Wayteq-ot.
Volt a kütyümön eredeti YF rom és eredeti bootloader valódi kinai nyelven "beszélt"
hozzám az OS mégis 324 MHz-en ment a proci.Lehet más oka van a takarékos
üzemmodnak. -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #3315 üzenetére
Azt is írjuk ide, hogy miért megy alacsonyabb frekvencián.
Az eredeti ROM-ba beépítettek egy olyan szoftveres védelmet, ha a ROM nem azon a gépen fut, amihez készítették, illetve amihez megvásárolták a jogot, akkor automatikusan 324MHz-en (takarékos módban) működik.
Ez arra utal, hogy ehhez a géphez nem vették meg a ROM használati jogát (durván fogalmazva "lopott" ROM van benne).
-
szaszapi
őstag
Hi!
Lehet rá varázsolni wordot ?Át lehet PDA-sítani?Az E-book nem kezeli az ékezetes karaktert,és ez nekem nem jó így sajna. -
wfalcon
tag
válasz
paralele #3313 üzenetére
32valamennyi, de az biztos, hogy nem 400.
A menü nyelve átállítható magyarra. (az egyik brazil fórumon olvastam, hogy valaki elállította a nyelvet angolról, valami "ismeretlen" nyelvre és nem talál vissza. A többiek megnyugtatták, hogy csak a magyar nyelvet találta meg, és léptessen a menüben x-t balra, az angolhoz.)
-
paralele
csendes tag
válasz
paralele #3301 üzenetére
Sebességben van 400 és 322 MHz-es N770BT is?
Mert most láttam egy helyen BT-st, az adatlapján (2× is) 322-esnek írva. Ugyanott a "sima" N770 400 MHz-es. (Intensa néven) Vagy ez is csak elírás?
Holnap (ill. már ma) azért pontosítom náluk, meg meg is rendelem, azt hiszem!
-
rayoliviero
veterán
Nemrég vettem egy ilyen kütyüt, eddig meg vagyok vele elégedve, megbízhatóan működik.
-
schiraly
csendes tag
Sziasztok!
Hol lehet kikapcsolni az email értesítést a hozzászólásokkal kapcsolatosan?
Üdv,
Csaba
-
cazsolti
csendes tag
sziasztok!
N770-re igo 8, és indítás után azonnal kilép.
Belső memóra tettem.
Elvileg csak egy license kell neki.
Valaki tud segíteni, hogy honnan?
Köszönöm! -
paralele
csendes tag
válasz
PLaci58 #3294 üzenetére
Hááát, ez a forrás nem az igazi valahogy...
De közben találtam az eddiginél olcsóbbat is. Írtam érdeklődő leveleket.
Ahogy nézem, valamennyit változott a konfiguráció (legalábbis a weboldalakon többféle van, pl WinCE, rom, meg ahogy írtátok csomag).
Köszönöm a segítséget. Ha 770-es lesz még jövök!
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest