- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurma111
aktív tag
Kapható olyan aktiv USB hub ami elemről/akkuról is müködik ??
-
PLaci58
addikt
válasz
Alittata #4298 üzenetére
Kipróbáltad az N770-en?
Képernyő forgatást nem támogatja az Atlas proci!tbmf!
Valami részletes leírás jól esen.
Hogyan dugtad rá, mit, hova kell telepíteni hozzá?
Registryben mit kell átírni?
Nem tudom milyen chip van az Edimax-ban. Nagyon titkolják.
Valamelyik fájljában találtam rt73.ko-t. Lehet, hogy jó hozzáDescription:
=============
This is a linux device driver for Ralink RT73 a/b/g WLAN Card. -
Alittata
csendes tag
Nemtudom kinek mennyire hasznos az Oprendszer egyszerű elõcsalogatása leírás és Képernyõ fordításra egy kis progi.
[link] -
tbmf
csendes tag
PLaci58: Szerintem a te adapteredhez is jó a driver (amennyiben Ralink 73 chipsetes)
-
tbmf
csendes tag
Kicsit trükkös volt, egy Airlive driver kell hozzá. A chipset ugyanaz ezért működik vele.
[link]"Én csak az ajtót mutathatom meg, a kilincset találd meg magad..." - Morfológus
-
PLaci58
addikt
válasz
gyurma111 #4289 üzenetére
Hiszem, ha látom !
snowdog!
Az x820-nál írtad:
Ha neked is ez a hibaüzenet:
FFUIERROR: Unknown object identifier
identifier=(vMSNDKeyPageShown)
Script"(Unnamed)"command 0
Akkor próbáld ki a következőt. Írd be a sys.txt-be:
[msnd]
msnd.start=0Nekem kezdetektől benne van ez a sor és nem segít azon a hibán!
A hiba oka hogy a skin és a data nincs szinkronban.
Ráadásul, ha kiválaszt az ember egy ilyen "rossz" skint, akkor ez a hibajelzés állandósul!
Valahol tárolja a program a skin beállítást és a save törlése sem hozza helyre a dolgot.
Talán a skinek törlése segíthet. -
PLaci58
addikt
Edimax-hoz nincs drivered?
(EW-7318UG)
Hol találjuk a TP-hez való csomagot?
Hogyan csatlakoztattad?gyurma111!
Váltanék én kütyüt, de csak ha ennél jobbat tudsz
A Nitrogin-ben már csak az exe van és semmi nem változott. Registryben nem találtam, de kitöröltam valami MP3-at, amit nem ismertem
Még az újramásolás hátra van.kamillo!
A Mortplayernek van másolható verziója, ami fut az N770-en? -
tbmf
csendes tag
Sziasztok!
Mostmár az USB Wifi is működik egy TP-Link WN321 adapterrel.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Renaissance@ #4283 üzenetére
Amigo mindenen fut
-
Renaissance@
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy fut az N770-en az IGO AMIGO, vagy csak az IGO 8????
-
snowdog
veterán
Győzelem, a sok kínlódás meghozta gyümölcsét. A GAPI következő beállításaival működik a program (BP Azure):
Setup - Enable framebuffer - cache (engedélyezve)
GAPI - 90 fok
Touch - 90 fok és Touchscreen-coordinates scalation: none (1:1)
Display - 0 fok (nem is fogad el mást!)Előzőleg azért nem volt jó, mert a Touchscreen-coordinates scalation: X/Y ratio-ra volt állítva, mert fektetve meg csak így volt összhangban a megjelenés és a touch!
-
PLaci58
addikt
Nálam meghalt a "Nitrogen". Nem indul el, csak homokorázik.
Valami ötlet? -
Terrano
csendes tag
válasz
kamillo67 #4273 üzenetére
Nekem sima 770 van és nagyon tetszett a megoldás a win ce ikonnal.
Totál gyári filingje van!Szóval egy strigulát húzhatsz!
És köszi előre is.
Ja és navitelre ezt a linket megtaláltam, csk az a baj hogy ppc verizó található itt.
De azért leszedtem mondván talán jó lesz, 3.2.4.313 de a win ce alatt el sem indul a nem megfelelő op rendszer miatt. Azt hogy hogyan bírjam működésre vagy mit csináltok vele nem tudom mert nem értek hozzá. Állítólag van már pna-s verzió is de egyszerűen nem találtam olyan lapot ahonnan le tudtam volna szedni. Vagy csak kellene oroszul beszélnem :-)
Két hete vettem a 770est és még csak most kezdtem bele ásni magam.
A navitelhez nagyon jól használható turista térképek vannak és 324 verziótól van pld Szlovákia is.
Szóval keresem keresem de nem találtam olyat ami működik is. -
kamillo67
tag
válasz
snowdog #4272 üzenetére
El kell forgatni a gapi "ini"ben 90 fokkal a képet is és a touch-ot is. Ekkor teljes képen megy állóban(272x480). Ekkor a játékon belül beállítható a fekvő mód már (kevésbé jól játszható)
De én már a bemásolósnál a megfelelő init beleraktam!
Ha a Gapi jól működik a navin, akkor minden flottul megy változtatás nélkül!!!!!!!! -
snowdog
veterán
válasz
coredump222 #4270 üzenetére
Ugyan ez a bajom a BP-en. A GAPI állítgatásával addig jutottam, hogy ott érzékeli ahol megnyomom, de a kép aljáról még mindig hiányzik, ha pl. belemegyek a beállítások menübe, akkor van olyan oldal, ahol az alsó menük nem látszanak, és mivel a kilépő gomb az utolsó, nem is tudok kilépni.
Én már feladtam a kísérletezést, és le is töröltem.
-
kamillo67
tag
válasz
coredump222 #4270 üzenetére
Melyiket raktad fel(a bemásolóst, vagy a telepítőst).
Csak gapival működik jól, ez az általam felrakott játékok nagy többségére igaz
A nagy csomagomban benne van az is. Fontos a games-ekhez a gapi telepítése (bemásolás is elég) a papalaci féle gx.dll (ez ismeri a csak a navinkat) megfelelő helyen legyen -windowsban, vagy system könyvtárban (erről is volt szó hogy hogyan látja ezt a könyvtárat a navi mint rendszerkönyvtár)
A gapit konfigurálni kell és egy beállításmentést csinálni. A bemásolós atomicban az elforgatásos gapi inicializálót már beraktam.Még lehet, hogy csinálok egy olyan kis gapis csomagot ami mindent megcsinál. amit kell.
Már ha van rá igény.
(A nagy csomagomban ez benne van!!! Igaz ez mellet ott a gyári shellt is átírtam a a főmenűt 5 ikonosra)Erről jut eszembe sima 770-esek (6 ikonos főmenű) kell-e wince ikon főmenűbe?
Megcsinálom rövidesen, ha van legalább 10 érdeklödő ezügyben. -
coredump222
tag
válasz
kamillo67 #4252 üzenetére
Szia Kamillo!
A soft mukodik ,de nem tudom a settingsben elforgatni a kepet mert nem latszik
az a resz (gondolom mar alul van), raadasul nem is ott reagal ahol megerinted a screent.
???
(mintha rossz lenne a kalibralas)Ha letorlom a settings.dat-ot az se segit (ezt ujrageneralja ugyis).
Lehet valahogy alapbol elforgatottan inditani ???
Solution ???Amugy koszi !
-
Terrano
csendes tag
A russa helyett..
Valaki tudna a másik oroszból 3.2.4... 3.2.6..verziót ?És a hord táska érdekelne engem is.
-
mcbutha
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Az Igo 8.3.2.-re letölthető a dimka skin.Tökéletesen működik.
Letölthető a :http://artwork-igo8.blogspot.com/ név diMkaspecter dark v 1.1.9 néven.
480X272 -
Trianrta
aktív tag
Tudtok ajánlani jóminőségű és elérhető árú k-védőfóliát a Navi-ra?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Terrano #4259 üzenetére
köszi, ez szomorú
közben a Sancho blogon találtam egy olyan "RussaCE" változatot, ami már helyből jól van magyarítva, így ilyen kifagyás után nem ?????? karakterek jelennek meg a cirill betűk helyett, hanem egy magyar üzenet, vagyis csak a térképek helyét felejti el a program
(azokat meg a ResidentFlash\My documents alá raktam, a registryben átírva az előbbi blogon leírtaknak megfelelően a My Documents helyét, így pár kattintással vissza lehet állni a szükséges térképre) -
Degeczi
nagyúr
a Russa-nak hibátlanul kellene működnie a 770-en?
Nem kritikus, bár néha jól jöhetne - de pár futtatás után kilépésnél fogja magát és csontra kifagy, aztán a cuccot resetelve elfelejt minden beállítást (nyelv, térképek utoljára használt elérése)
Ezeket újra beállítva aztán egy darabig használható...Olyat is észrevettem, h indításnál néha nem szereti ha a teljes képernyőn az SI van, ilyenkor 0xc000001c hibát dob, és csak akkor tudom elindítani, ha a Windows tálca is látható.
Azt hiszem ez ilyen lefagyás/felejtés után lehet, amikor indításnál kérdez vmit, és valszeg ez a beviteli ablak nem fér meg a teljes képernyős háttérrel -
Degeczi
nagyúr
válasz
snowdog #4254 üzenetére
rágugliztam a legtöbb sys.txt-ben szereplő "sdcardpath"-ra + a "map" szóra és hamar kiderült, h lehetséges ilyen opció
így pl. egy
mappath="\SDMMC\Navi\2006Maps\"
sorral megoldható, h több alkalmazás is az előbbi sorban szereplő útvonalon keresse a 2006 kompatibilis térképeit, a "maps" mappák már nem is kellenek
-
kamillo67
tag
válasz
kamillo67 #4241 üzenetére
Mivel elég jó kis game-nek(teljes- képernyős) tartom, mégiscsak megcsináltam bemásolósra.
Ha bemásoltad (pl. a games ) valahova , akkor crack.exe-t indítsd elsőnek!Aztán már indíthatod az atomic.exe-t. Játékon belül elforgatható a kép.(sztem jobb állítva játszani)
jelszó a szokásos
ha legalább 1 valakinek működik, dobjon 1 visszajelzést
-
Degeczi
nagyúr
Mappára shortcut létrehozásnak kellene működnie?
Amikor pl. több alkalmazás is ugyanazt a térképkészletet használja, logikus lenne azt csak egy helyen tárolni, és csak linkeket húzni rá. Próbáltam a WinCE Explorerében ilyet létrehozni, de a programok nem szerették.
Kérdés, h csak elbénáztam vmit és érdemes vele próbálkozni, vagy eleve halott dolog, meg kell ismételni a térképmappákat? -
snowdog
veterán
válasz
Johnny1983 #4247 üzenetére
Megtenném, de a szerver jelenleg karbantartás alatt van (vagy más okból nem működik).
-
mthatvan
csendes tag
Kedves Terrano!
Nyugodtan, felmásolhatod, a kátyádon lévő fog elindulni, és onnan tudod majd a ResidentFlash-ben lévőt is indítani, de pl ha az AntiSkint használod, meg kell változtatni a linkeket, mert alapban az SI-ben a ResidentFlash-re vonatkoznak.
Üdv MT
-
Johnny1983
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen készüléket, uh nekiláttam és végigolvastam a fórumot
Köszönöm a sok kiegészítést hozzá.Snowdog, megtenned, hogy aktiválsz a külön létrehozott fórumon. Szeretném azt is átnézni hátha találok benne valamit, leginkább a skin módosítás érdekelne, és azt ha jól olvastam ott jobban kitárgyaltátok.
Köszi, már látom megtetted
-
snowdog
veterán
válasz
kamillo67 #4238 üzenetére
Feltettem a 3.0-át, ami a PDA-mon rendben működik. A BP-n viszont nem indul.
Hibaüzenet: Failed to acquire resource splash.Szerintem nem tudja a 480x272-es felbontást.
Compatibility:
Pocket PC Windows Mobile 6.0
Pocket PC Windows Mobile 5.0
Pocket PC VGA resolution (fullscreen 640x480)
Pocket PC Square VGA resolution (480x480)
Pocket PC Square QVGA resolution (240x240)
Pocket PC QVGA resolution (320x240)
Pocket PC QVGA resolution (240x320)
Smartphone Windows Mobile 6.0
Smartphone Windows Mobile 5.0
Smartphone Standard resolution (176x220)
Smartphone Smartphone Landscape (WM5/WM6)
Smartphone Smartphone 2003 SE
Smartphone Smartphone 2003
Smartphone Smartphone 2002
Smartphone QVGA resolution (windowed at 176x220)
Smartphone QVGA resolution (fullscreen 240x320) -
kamillo67
tag
válasz
kamillo67 #4238 üzenetére
Bocsi skacok, bemásolva az előbbi games nem működik, itt a telepítős változat .
Másold be a naviba valahova a cab fájlt. A navin a Totalcommanderben kettös katt rá ,majd határozd meg a residentflashben, hogy hova (pl games könyvtárba) telepedjen.Majd indítás előtt másold be a telepített könyvtárba a gx_hpc.ini-t
Most már indíthatod. A registry mentéshez 1szer kapcsold ki majd be a navit.
[link]
[link]üdv Kamillo
-
Terrano
csendes tag
válasz
gyurma111 #4239 üzenetére
A resident flash-en található a mobilenavigátor mappaban a navi programom .
Fel szeretnék másolni egy SI-t amiben szintén van egy mobilenavigátor mappa.
Ebben az esetben mit mire kell neveznem hogy működjön is a rendszer?
Az SI-ben található mobilenavigator mappában van integrálva több navi indító felület természetesen üresen.
Ha itt olyan indító felület van mint amilyen az általam használt program akkor másoljam egyszerűen ide? -
kamillo67
tag
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Tommyka1.1 #4236 üzenetére
OTG-s kapcsolattal csatlakoztatható a kütyühöz,viszont driver hiányában
nem tud mit kezdeni vele.A hozzá adott XP drivert kellene lefordítani CE-re. -
Tommyka1.1
csendes tag
engem is érdekelne, hogy 770 bt n lehet e netezni, ha veszek hozzá usb s vifit ja meg miniusb átalakítóval. Elméletileg kell még hozzá valami? program?
-
FLeMiNG
tag
Valaki próbált már wifis netet bluetooth-on megosztani a 770-es felé? Van erről valakinek valami tapasztalata?
-
Tungest
csendes tag
válasz
PLaci58 #4223 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
Azt hiszem, most a license témának kell utána olvasni, itt is és máshol is. A megoldásig
volna még egy-két kérdésem:A license csupán gépfüggő, vagy gép- ÉS földrajzi térségfüggő is?
Azért kérdezem, mert az N770-ben egy korábban, januárban vásárolt kis PNA 2 Gb-os kártyáját próbáltam, amin a program van (2009. januári, reach My Goal-ra átkeresztelt...) Ez a kis PNA-val vett program (is) fut a kártyáról, viszi a TMC-t is, de a rezidens memóriából nem viszi. Igaz, mindkét helyen kapott 3 + filet a license könyvtárba. (A kis PNA is kezeli a TMC-t, de nincs hozzá vevőm.)A földrajzi függést azért említem, mert keresgéltem, és azt láttam, hogy másutt, pl. Angliában a fizetős TMC több gondot vet fel: a nem látott TMC miatt a licensen túl még a gpstmc.dll-t is emlegetik.
Köszönet minden ötletért.
-
PLaci58
addikt
Eladó N770BT
-
Terrano
csendes tag
A resident flash ről működö navi programból ha kiveszem azokat a térképeket ami nekem nem kellenek akkor is működni fog i..8-
A MO körüli közvetlen országokat hagynám csak meg.
Ha kellenek akkor meg visszamásolnám . -
Tungest
csendes tag
Előre is elnézést, ha nyitott kapukat döngetek!
Segítséget szeretnék kérni a TMC-hez. Kiválóan működik az N770-nel, de csak akkor, ha a navigációs program a kártyáról megy, és nem a rezidens memóriából. Az állomásokat ez utóbbi esetben is látja, de TMC-jelet nem érzékel.
Vajon az Exploreer "visz be" valamit, ami a különbséget okozza? Logikailag ugyan ennek ellentmond az, hogy a rezidens memóriában lévő navigációs program az Exploreren keresztül indítva SEM érzékeli a TMC-jeleket.
Köszönettel! -
TeTe_01
csendes tag
Nekem is kellett frissíteni, és most azt tapasztalom, hogy tök mind1, milyen frekvenciára állítom a transmittert, 89,7-en szól, és kész... (Régebben tutti jó volt!)
-
PLaci58
addikt
válasz
ElGreco2936 #4217 üzenetére
Eredetileg is 324 MHz-en megy a processzor.
Nem vesztettél a frissítéssel semmit.
Nem SDIO kompatibilis a készülék.
Még nem sikerült megoldani az SDWlan kártyát rajta. -
ElGreco2936
csendes tag
Lenne egy kerdesem: mivel a vasarlas utan rogton nem mertem le a proci sebesseget, igy nem tudom, hogy egy valodi szuz gep mukodik-e 400 (392) MHz-en? Az eredeti ROM verziot sem tudom.
Tegnap "frisitettem" a ROM-ot, mert gephalal allt be, es most amikor a verzioszamot nezem, 10.18-as, a MediaPlayer pedig sebessegre 323-322 MHz-et ir. Van-e valakinek otlete, hogyan lehetne "visszaokositani" a gepet, ha egyaltalan gyarilag tudott ilyesmit a kutyu, es nem "kesz atveres show" indulasbol a 400Mhz meg a DualCore? -
ElGreco2936
csendes tag
xalli es gilgames szamara:
az internethez az Active Sync-el azonnal csatlakozik, a BT--on keresztul pedig Dial-up segitsegevel. Hogy ne fizessek telefonszamlat, en a halozathoz csatlakozo komputerre feltettem a FabulaTech Virtual Modemjet, ami egyreszt kezelte a hivast, atiranyitotta egy TCP portra, onnan pedig a masodik virtualis modem "atvette" a hivast es tovabbitotta a dial-up szerver fele (uj kapcsolat -> bejovo hivas). Onnantol pedig automatikusan atjarhato lett a kapcsolat kifele, az internetre.
Eleg gyors, de azert bizonyos oldalakhoz ido kell. Sajna a Fabula Tech Modem csak 15 napos trial verzio. Masik hatrany, hogy a BT kapcsolat eleg rovid hatotavolsagu. Jo lenne egy SDIO-s WiFi card, akkor valoszinu sokkal hatekonyabban menne. Nem tudom, hogy a mi kutyunk SDIO kompatibilis-e? De azt hiszem mar felvetettek ezt a temat korabban is a forumon.
(Tegnap egyebkent sikerult megoljem a kutyut (kepernyoforgatas, nytidot...) de hala a gyors segitsegnek esa segitokesz forumtagoknak estere sikerult egy ROM frissitessel helyrehoznom). -
ElGreco2936
csendes tag
Nagyszeru ez a forum es az emberek is nagyon segitokeszek! Tegnap nekem is meghalt a gepem, (pont ugy jartam mint snowdog, mikor el akarta forditani a kepernyot) - meg szet is szedtem, hatha reszetelni tudom, de semmi. Azonban hala a gyors segitsegnek, meg tegnap sikerul beinditanom egy ROM aktualizalassal. Meg egyszer kulon koszonet a gyors segitsegert!!!
-
-Gerzson-
aktív tag
Nem az akkun???? Akkor min???
Mindegy...
Akkor van egy eladó hibátlan Intensa 770BT néhány hónapos, garis, nem üres memóriával....
-
-Gerzson-
aktív tag
Az újonnan megjelenő tipusok közül valamelyik rendelkezik olyan akkuval ami megőrzi a beállított rendszeridőt kikapcsoláskor is?
Hogyan lehetne ezt kideríteni ?
Ez az egyetlen dolog ami miatt cserélnék...
-
Terrano
csendes tag
Helló Anti666 !
Ha jól értelmezem kel a skinhez kiegészítő. (Flash_N770BT_SI.zip)
Ezt honnan tudnám letölteni és mi lenne a tehendő vele ? -
Degeczi
nagyúr
válasz
PLaci58 #4195 üzenetére
valóban, köszi
először csak néztem, miért nem látok sehol semmit (bár a gépem észrevette az AS módban földugott cuccot) - míg végre rájöttem, h először XP alá is telepíteni kell az ActiveSyncet... most már látja, és így már települ a TotalCMD-hez használható plugin is
tényleg végképp döglassú, de látszik minden szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged