- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Nekem is volt pár napja a kezemben, én is rendelem pár nap múlva magamnak, a legjobban az tetszett benne, hogy az FM transmitter az istennek se akart működni, közben rádugtam a töltőre, és azonnal megszólalt. Egyszóval a töltő kábele az antenna, ami valószínű jobb irányba viszi a vételt, mint a 770BT-nél, ott pár embernek volt némi sistergés... . Nálam a 770BT-n fent van az antiskin, minden megy ahogy kell, de én lassúnak érzem, főleg a navigációnál reagál lassan a gombnyomásra.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Az üzemanyag számítást, beállítása a következő a GJ 6.6 skinben
Menü, beállítások, térképnézet, gyorsmenü, a gomb 1: alul a jobbra nyilat addig nyomkodod amíg előjön az üzemanyag számítás, ez a 4/4 oldalon található,majd ráböksz az üzemanyag számitásra, így a gomb1: "üzemanyag számítás" nak kell szerepelni, visszalépsz térképnézetbe, majd alul ahol a számok vannak ott ráböksz balról a harmadikra, az érkezési idő sárga színbe, oldalt előjön egy menü, majd a felsőre böksz, itt lesz az Üzemanyag számítás, itt beállítod a fogyasztásodat, például 7 liter a forintot például 271 ft és utána ő saját maga kiszámolja a forintot hogy mennyibe kerül neked az út. Ezt egyszer kell beállítani.
További lehetőség ezzel kapcsolatban:
Menü, beállítások, térképnézet, további lehetőségek, második oldalra menj át.
Autópálya kapcsoló a kijelzőn: legyen bent a pipa
Újratervezési infó kipipálni majd mellette bökj rá, előugrik egy másik ablak.
Hívás kijelzőből: Útvonal térkép
Hívás böngészőből: Útvonal térkép
Útvonaltérkép nagyítása: Rugalmas
Útinformáció ideje: 5mp
Mindig vissza a kijelzőre: legyen bent a pipa
Ha megtervezel egy hosszabb utat autópályán, rányomsz térképmódban a kijelzőn lévő autópálya ikonra újratervez és kiírja a kijelző felső részére a költséget.
Ha van tervezett útvonalad és ha bekapcsolod a készüléket először mutatja 5 mp ig a költséget.Nem az én leírásom, a készítőtől kaptam.. Kipróbált, működik..

-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
hogy rajtad kívül senkit sem érdekelt a téma! ..Gondolhatod így is, de akkor ez megint csak téged minősít. Aztán sok embernek nincsen űrhajója, oszt mégis rájöttek, hogy kell a holdra menni...
Mindegy, nem az érdekelt, hogy nem szóltok, én se szólok, ha csak azt tudom mondani, hogy majd jön valaki, és megmondja...
Tudjatok róla, és kész. Persze a megoldást szigorúan tilos továbbadni sajátként... 
-
Rick4
félisten
Na, a TMC-s probléma megoldva. Akit érdekel, elmesélem, hogy ne szivassa halálra magát 3 napig. Úgyis látszott hogy senki se jön rá a dologra...
A titok nyitja, hogy a 104.6-on jön Szegeden a Petőfi, nekem a 105.3-ra volt állítva a transmitter. Akármit csináltam, semmi jel se volt a rádióból, amint eltekertem a TMC-t, rögtön jött minden. Szóval csak óvatosan a transmitteres TMC vétellel... 
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Itt egy video a problémámról: [link]. Szeged kellős közepén minden adó tökéletes jelszinttel jön a TMC-n, de a 104.6, a Petőfi nullával. Sehol semmi. Megy az rds info is a többi adón, csak Petőfi van csendben. Miközben a rádión meg szól.... Elveszett az a rész, a TMC beállításainál, hogy adó tiltása/ engedélyezése, szürke mindkettő...az enyém egy navgear-féle zöld dobozos német feliratos cucc, 3 hete még működött, most semmi....
-
Rick4
félisten
Keresnék valakit, aki 770-hez használt TMC vevőt..
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Van ötletetek, ezt mire lehetne fogni? Balról egy 770BT, és egy RTA-3000-es TMC vevő 1.5 méteres antennával, jobbról egy Samsung Omnia a fülhallgatóval, meg egy TMC szofttal. (rákatt, és nagyobban látható) Jól látszik a különbség, az Omnia fogja a Petőfit, a 770-es nem. Holott a többi Szegedi adó kiüti a csúszka végét, fullon jön, itt semmi. esetleg egyszer egyszer elmegy félig, de ugrik is vissza a nullára. TMC portokkal babráltam, nem vezetett eredményre, ha valakinek van ötlete, szívesen veszem. Köcc!!

-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Ma egész nap kocsiban ültem, bent volt a navi is, a TMC-n kerestül tölti, és néztem, hogy már megyek vagy 30 perce, de nincsen kis borítékom. Rányomtam a TMC menüpontra, de semmi, Szegeden a 104.6-on jön a Petőfi rádió, de semmi, még jel is alig akart jönni, kb 6 óra hosszán keresztül semmi, egy karakternyi tmc infó se jött. Persze a többi adó RDS infóját látom, tehát nem nálam lehet a hiba... Még egy save mappa törlést is csináltam, hogy mindent újraállítsak, de semmi.... Tudtok erről valamit?
A másik gáz, hogy Szegeden lezárták egy hónapja a Kossuth sugárutat átépítés miatt kb 1 évre, a forgalom elterelve, de a naviprogi folyamatosan arra vinne amerre nem lehet, pár napja mikor néztem, a TMC (ami akkor még működött) erről bőszen hallgatott... Ez így nagyon gyenge... -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
a gépen lévő SI mappát megkeresed, megnyitod, és a mioautorun/ pages/navi mappában megnyitod pl jegyzettömbbel a navi-ini fájlt. Ha eldöntötted, hogy belső memóriából, vagy Sd-ről futtatod, akkor a megfelelő SI-t szedted le gondolom. Kinézel benne egy olyan sort, ami arra a progira mutat, amit tutira nem fogsz használni, és átírod azt
Command = \ResidentFlash\navi\******\*******.exe- szöveget pl
Command = \ResidentFlash\navi\omiga\omiga.exe szövegre, az alatta lévő text részt is módosítod:
Text = Ogi ról
Text = Omiga ra.
Még annyi dolgod van, hogy az omiga mappáját beteszed a navi mappába cakk pakk, célszerű figyelni, hogy az elérési út megegyezzen a fenti sokokkal (vagy a fenti sor egyezzen meg az elérési úttal?
) különben nem fog indulni, ill a command sorok alatt van egy icons kezdetű, ezt is ki kell javítani. az omiga mappából az omiga.ico fájlt másolod a mioautorun/ skin/ icons mappába, és ide irányítod a test rész ikonját, mint pl :ICONXPBUTTON
x = 16
y = 60
Command = \ResidentFlash\navi\omiga\omiga.exe
SizeNormal = 48
SizePushed = 48
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\omiga.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\omiga.icoTEXT
x = 28
y = 110
Text = Omiga
Color = FFFFFF
FrameColor = 000000
Size = 14
Weight = 600
CreateFontRemélem menni fog.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Meg ha nem lenne, akkor a kártya nélkül hibát kellene jeleznie, hogy nincs meg,..
Vagy lemaradt a mondat második fele (gondoltam, mivel vessző van a végén) vagy nem is volt, de a tárgy elég rendesen kimaradt a mondatszerkesztésből.... Szóval mi nincs meg? Miért kellene hibát jeleznie, hogyha a residentflash-ben van a szoft is, a content mappa is, ebben a mappában meg a térképek?

-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Megcsináltam az első felét, lehúztam a csúszkát, a tervezés ugyanúgy nem sikerült.. Más gond lesz itt..Nekem az antiskin féle SI van fent, igazából semmi bajom sincsen vele, csak ennyi, hogy egy 1300 km-es utat nem tudok vele tervezni...
-
Rick4
félisten
a 770BT-n az antiskin fut, mellette a naviprogi. Tegnap terveztettem vele egy utat Köln-be, de valamiért kiakadt, kevés memória, változtasson a tervezési paramétereken... Erre nincsen valami megoldás? Elég hülyén néz ki, hogy ez csak egy 1300 km-es út, és nem megy neki....
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Nekem van TMC-m, szombaton BP-en voltam, ott működött a vétel része rendesen, ha útba esett volna valami, gond nélkül újra is tervezte volna...Csütörtökön Debrecenben voltam, Szegeden még elkapott pár infót a fogható szegedi petőfiről, utána egész Debrecenig sehol sem volt fogható. Pénteken Szeged -Székesfehérvár között egyetlenegy alkalommal sem akart bejönni rajta a Petőfi, már csak Székesfehérváron. Ergo ami adódik út közben, azt csak ott veszem észre. A szegedi belvárosi híd le van zárva átépítés miatt, kb 1.5 hétre minden átmenő fogalom elől, ennek ellenére a navi péntek este gond nélkül áttervezett volna rajta, de két utcával arrébb egy sávszűkűletet vidáman jelzett... Ki érti ezt?

-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Tehát:
Az antiskin ugye 770-re készült, ebből mentettem ki a poweroff.exe sort, amit beírtam egy 470-re készült SI-be, a navi page-en a jobb alsó sarokban a billentyűzet ikonját cseréltem le erre. Ez viszont nem az antiskin, hanem egy régebbi cucc... Anno próbálkoztam azzal, hogy egy 770-re készült csomagot átalakítok 470-re, de kegyetlen nagy meló volt mindent átírni, egy idő után ráfordítandó idő hiányában félre kellett tennem...
-
Rick4
félisten
Persze, én is azt mondom, én hiszek neked (több más dologban nekem már bizonyítottál
) de ez az akksitéma nem volt meggyőző, az, hogy Te így vagy úgy töltöd, nekem nem feltétlenül autentikus forrás. Én amit találtam, mind amellett szólt, amiről én beszélek, nem egy nem 20 oldalon volt lényegében ugyanaz a dolog leírva, a tapasztalataim is ugyanarról szólnak. Elfogadom bárki ellentétes állítását, ha kellőképpen alá tudja támasztani, csak ennyi, gondolom általad is elfogadható, hogy nem csak véleményt szeretnék olvasni.
Köszi a TMC részt, bár szerencsére automatán megtalálta, és dolgozott is, csak jobb ezt fixen beírni...
Ja, az antennát csak bedolbáltam, és hazafelé Kiskunfélegyháza között se a TMC, se a rádió nem talált Petőfit. Akkor BP felé menet hogy fogom én megtudni, hogy Kecskemétnél valami gáz van?
-
Rick4
félisten
Közben közlöm, hogy megvettem az RTA- 3000-es TMc modult, a rádugát óta fraknón működik, szerencsére semmi probléma nem volt az úton, ami miatt kerülni kellett volna. Van valakinek infója, a sys.txt fájlban milyen értékeket kell megadni a TMC port és a sebesség tekintetében?
-
Rick4
félisten
Gondolom azért megengeded, hogy kijelentsem, amiért Te leírsz valamit (legalábbis konkrétan erről a témáról, és ilyen formában) azt hadd ne vegyem kész ténynek, ha a saját akksijaidról beszélsz az is csak egy épp jól sikerült eset lehet, de mérvadó teszt, ill. bármilyen állítás alátámasztása biztosan nem. Hozz fel konkrét oldalakról ellenpéldákat, utána lehet tényként kezelni.
Egy biztos: a lítium akksikat nem kell formázni, az teljesen más kérdés, hogy több feltöltés- merülés alat tnyerik el a végleges állapotot, ha meg elektronikával van védve az akksi, ami 4 óra töltés után lekapcsol, akkor visszakérdezek: minek kell 16 órán keresztül az eszközt töltőn hagyni? Ez inkább a vicc kategória, mint komolyság, főleg, hogy melléteszem: én nem foglalkozok ilyesmivel, ha lemerül feltöltöm, ha feltöltődött, leveszem, és az én készülékeim akksijai is ugyanolyan jól bírják. Ez is tény. -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Holnap vennék a 770BT-mhez egy RTA 3000-es TMC vevőt, BP-en hol találok?
-
Rick4
félisten
én sem:[link]
és akkor idézet innen
Nincs memóriaeffektus: egyáltalán nem képződnek kristályok az akkumulátorban, így nem kell gondot fordítani a rendszeres tréningeztetésre. Sőt, a Li-ion-akkumulátorok nem is szeretik igazán, ha teljesen kisütik őket.és ez: [link]
vagy ez: [link]
és egy másik idézet:
A lítium-ion nagyon tiszta technológia, így semmi szükség nincs az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem különbözik az ötödiktől vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn.Ha ezek számodra nem hihetők: [link]
meg még egy: [link]
meg még egy: [link]
A lithium-ion akkumulátorokat nem kell formázni mert a gyártó ezt megteszi helyettünk
Tehát álmodni én sem szoktam, csupán ténykre alapozott információkat közlök..
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
És tényleg tuti lett, megy is, köszi..
itt van minden összecsomagolva, épp csak 10 perc alatt összedobtam, de a feliratok között (mármint a régi és az új között) ég és föld a különbség..Itt vannak, [link]instrukcióval (gondolom neked az nem kell)
cakk pakk. Egy véleményt azért kérnék majd, bár bevallottan amatőr megoldás.. 
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Anti skinnel fut a 770BT-m (tegnap átírtam magyarra, és nagyobbra a felső fülek szövegét), és küzdök az ájgó és az amígó egy contentből való működésén... Ebben valaki otthon van? -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
ÉS még egy nagyon fontos dolog: Vennem kellene egy Wayteq (Intensa) 770BT-t, segítsetek, merre találok polcon?
-
Rick4
félisten
Így igaz, a navteq hiába is volt frissebb, a topmap jóval részletesebb volt. Magyarország térkép navteq 8MB, topmap 13MB, nem beszélve pl Szerbia térképéről, előbbin Szabadka egy pötty az út mellett, utóbbin meg utcaszinten használható, itt már a fájl mérete is lényegtelen, nagyságrendi különbség volt... Aztán hogy egy navteq-nek miért éri meg szirszar kelet-eu-s térképet kiadni, nem tudom...
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Van tippetek, most hol szerezhető be valójában a 770BT? Nem meséket szeretnék hallgatni, hogy ekkor meg akkor érkezik...
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Érdekes ez az fm adó téma, konkrétan nekem két 770Bt volt a kezemben, mindkettőnél kifogástalanul működött az FM rész, ráadásul nekem egy óriási fémgőzölt szélvédő van az antenna és a készülék között, ráadásul a készülék bal oldalon, az antenna jobb oldalon van. Semmivel sem szólt rosszabbul a mjúzik, mint egy rádióadó..

-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Köszi gyerekek, ennyiből csak találok egyet.. Azon gondolkodom, az egyik ismerősnek kellene egy ilyen navi, és viszont nem használom ki sem a BT, sem az FM részét. Ergo a kérdés lényege az lenne, hogy a 770BT-m helyett jobban járok-e pl az X820-szal. Elég volt a 470-es is, mindent tudott ami nekem kellett. Bekapcsoltam, elvitt oda ahova kellett, és ennyi. Erre kell.
-
Rick4
félisten
Ki tudja, hol lehet még venni 770BT-t újonnan, boltból?
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Én meg pont a mio-któl hányok. Sokszor van a kezemben ismerős 360-asa, 550-ese, na az egy semmirevaló valami, se nem gyors, se nem jó cuccok. Lehet, hogy a C sorozat jobb volt, de ezeknek a kijelzője olyan érdekesen csillogott hátulról, hogy nézhetetlen volt. Persze nézd azt, mennyi pénzért tudja azt amit tud. Gondolom az árát simán meg lehet kettővel szorozni, hogy mio legyen belőle. Mostanában meg a mio gépeit a navman nevű cég csinálja, úgyhogy annyi az egésznek.
-
Rick4
félisten
Zenét úgy lehet a navigáció alatt hallgatni, hogy elindítunk egy MP3 lejátszók, háttérbe tesszük és elindítjuk a navigációt.
Van az igo-nak egy mp3 lejátszós verziója, (53558) itt a szoftveren belül indítod a lejátszást (mappákat, fájlokat lehet keresni, kiválasztani) ill. lehet választani a lejátszás típusok között(ismétlés, véletlenszerű, stb.) és menet közben szól a zene transmitteren, mikor meg Andrea akar mondani valamit, lekeveri a zenét, elmondja, utána felhangosítja a zenét, és megy tovább. Tuti cucc..

-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Nekem teljesen jóll működik a transmitter, semmi bajom bele, még tökre tekerve a kocsiban a hangerőt (mikor a pna-n épp semmi sem megy) alig alig hallható a zúgás, ez bőven belefér az FM vélet 70-Db-es jel- zaj viszonyába...

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megvetted a boltban névreszóló számlával,

cakk pakk. Egy véleményt azért kérnék majd, bár bevallottan amatőr megoldás..