Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #6259 üzenetére
PNA-n nem próbáltam, az Omia-n működött, de csak kipróbáltam és felejtős lett. Azt mondják az okosok, hogy annak hasznos, akinek a kocsijában nincs fedélzeti computer, mert mindenféle adatot összegyűjt. Az enyémben van. Az meg nem igazán érdekel, hogy hol milyen nyomás van a tudom is én hol.
-
nanemar123
csendes tag
válasz
PLaci58 #6217 üzenetére
az YFGo2CE.bld filera nem reagal, ellenben ha atnevezem Btld72C.bld -re akkor egy pillanatra bevillan a bootloader es utanna tovabbra is csak a logo latszik.
Talaltam egy mukodo linket es sikerult letoltenem egy 770BT-DUN-EEU_OS.rar -t.
Ebbol tobb valtozat is letezik?
meg kicsit olvasgatok, oszt megprobalom ezt ... -
esox
senior tag
válasz
PLaci58 #6196 üzenetére
nem volt semmi frissítés. Éppen Fertőrákos felől mentek Sopron felé, amikor a navi egyszer csak behalt... ezután semmi nem segített. Pár nappal később került hozzám, akkor láttam, hogy a flashdrive tök üres.
Most primo van fent viszont TTS Eszterke nem szólal meg. EGy mio720-ról tettem át a sw-t, amin tökéletesen műxik. N770-en is megy minden, kivéve tts. Van valakinek erre valami öteltet esetleg?
-
Fenyo12
tag
válasz
PLaci58 #6174 üzenetére
Felhívtam három boltot is, akik hirdettek ilyen tartót neten.
Nincs, kifutott náluk.
Hát nem örültem.
Aztán szétkaptam a tartót teljesen. Kibányásztam a szilikonos tappancsból a műanyagot és a tengely maradékát. Most esztergáltam hozzá aluból új tengelyt, lelapolta, kifúrtam.
A tengelyt beletettem a tappancsba és kétkomponensű műgyantát öntöttem köré, ami kitöltötte a tappancsban is az üreget. Erős, mint a beton.
Összeraktam, tart szépen. Ez tuti nem fog elszakadni a furat mellett.
Amíg a tappancs bírja, addig lesz tartóm. -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #6145 üzenetére
Ott ahol alá is húztam: "a szoftverbe való egyéb belehekkelés, amely azt célozza, hogy a Primo fusson más gépeken is, illegális, a törvény bünteti. "
Hogy meg kelljen hekkelni ahhoz, hogy más gépen is fusson egyértelműen azt jelenti, hogy csak gépretelepítetten kerül forgalomba, és más gépre nem vihető át. Valóban lehetett volna más módon is megfogalmazni, de aki ismeri a Primo-t, az ebből is pontosan érti.
Ugyanis ha SD-n is forgalomba kerülne, akkor teljesen jogszerűen lehetne más gépen is futtatni, hiszen az SD verziónak pont ez a célja. Mármint hogy a program ne legyen géphez kötött. De ez csak az SD-s kiadású iGO8-ra igaz, a Primo-ra nem. Mert a Primo nem jelent meg SD-n.
Gondolom a kérésem ellenére azért nem tettél be linket, hogy hol lehet SD-s Primo-t kapni, mert nem is találtál. Ez meg akkor elég egyértelmű.
De a viccet félretéve nem kekeckedni akarok, csak szeretném ha mindenki számára egyértelmű lenne, hogy a Primo-t külön nem lehet megvenni. Mert a korábbi hozzászólásod meg azt sugallta, mintha SD-n is megjelent volna.
-
blonDL
csendes tag
válasz
PLaci58 #6135 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Köszönöm a segítséget PLaci58-nak és vimre-nek. Sikerült. Nem akarom (nem is tudom) eldönteni a kettőtök közötti vitát, mindössze a saját tapasztalatom: az SD kártyára az \IGO8\CONTENT\MAP könyvtárat létrehoztam, semmi mást nem tettem, a program rendesen működik.
Tehát nem kellett a teljes content könyvtárat átvinnem. -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #6137 üzenetére
Egyébként ezt olvastad? Rendkívül érdekesnek találtam. [link]
"(#2964) Bog (HÁZIGAZDA)
Pénteken voltunk a NavNGo-nál interjút csinálni. A skinezés legális, sőt, valamennyire még örülnek is neki, a szoftverbe való egyéb belehekkelés, amely azt célozza, hogy a Primo fusson más gépeken is, illegális, a törvény bünteti. A Primo és az Amigo letöltése bárhonnan szintén illegális.
Akinek dobozos, jogtiszta, PDA-ra való iGO8-a van otthon és ezt akarja egy szoftver nélküli PNA-ba bemókolni, megteheti, hiszen a jogdíjat egyszer már kifizette. De az így létrejövő mutáció más célból való felhasználása és közreadása hangsúlyozottan büntetendő.
Remélem, ez így egyértelmű volt. A jövőben is megpróbáljuk törölni a warez jellegű kommenteket, a NavNGo ugyanis egyre nagyobb apparátust mozgat meg a jogsértésekkel szemben, ami azt is jelenti, hogy azokat a fórumokat, illetve az ezeket üzemeltető oldalakat is támadhatják, ahol ilyesmi történik. Értelemszerűen nem óhajtunk emiatt sem összeveszni a NavNGo-val, neadjisten pereskedni. Nektek sem lenne jó.
Üdv
bog"Az aláhúzott rész arra utal, a Primo csak azon a gépen futhat jogszerűen, amire gyárilag feltelepítették. A belső memóriába.
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #6137 üzenetére
...A Primo elvileg SD-re készült. Felesleges belső memóriába tenni...
Na akkor mivel tényleg régen találkoztunk megragadom az alkalmat, és én is vitatkoznék Veled egy sort.
Nincs SD-n kiadott Primo. Csak előtelepített verzióban létezik, az meg mind a gép belső memóriájában van. Minden Primo, ami SD-n van, az bizony warez.
De ha nem így van, akkor kérek egy linket, hol lehet SD-n kapni Primo-t. Mert akkor máris megyek, és veszek egyet.
-
Fenyo12
tag
válasz
PLaci58 #6076 üzenetére
Hali!
Szépen müxik a cucc, a kb egy éve publikált csomagod van fent rajta.
Annyira tuti, hogy eszembe jutott, hogy lehetne vele geo ládázni is esetleg. Fent is van a russa, de érdekelne, hogy mit lehetne még feltenni esetleg rá, ami szebben müxik ezen a vason és nem fagy kilépéskor. Esetleg született erre valami megoldás azóta? -
sutikam
csendes tag
válasz
PLaci58 #6065 üzenetére
Szia Placi58!
A naviextras-ról letöltöttem egy toolbox nevű programot. Ez eddig elég hétköznapi, ugye? DE... Az említett program -miután csatlakozott a pna-hoz-, típusként azt írja, hogy:
NAVON N480!!!
Ehhez képest a készülékre az vagyon írva: WAYTEQ N770BT
Létezik, hogy a gps bele navon, de a ruhája wayteq? -
ZsoAce
tag
válasz
PLaci58 #5986 üzenetére
Köszi, jó volt. (a nyaralás)
Igen, én is így gondolom, hogy nem sikerült jól a forrrasztásom, hiszen az általam vásárolt kapcsolóról hiányoznak a fix lábak. Most hogy frissen, kipihenten hazaérkeztem, majd megpróbálom úgy, hogy összekötöm a két elöl lévő forrasztási helyet is, hátha úgy jó lesz.
-
ZsoAce
tag
válasz
PLaci58 #5982 üzenetére
Csak gondolom, hogy esetleg az lehet a baj, nem biztos. Nem látni rajta semmit, de elég sokáig kellett melengetnem, mire elengedte a nyomógomb lábait.
Maga a nyomógomb nincs már meg, szétszedtem, hogy mi tud benne tönkremenni, de hát egy átlagos mikrokapcsoló, mint pl. egy egérben, a műanyag házban van egy picurka fémlemez, amihez picurka görbített acéllemez érintkezik ha benyomva van, és kirugózik, ha nincs nyomva. A műanyag ház egy fémlapocskával van lezárva, amiből két láb szerintem a nyákba való rögzítésre szolgál, nem érintkezik a rugózó lemezkékhez.
Amúgy lehet, hogy még próbálkozom, mert lehet, hogy az első két láb mégsem csak a nyákra ráfforrasztás miatt van, és nemcsak a hátsó kettő számít, amit az igazi áramköri nyit/zár-nak gondoltam. Közben nézegettem neten a mikro nyomógombokat, és lehet, hogy mégis volt az első két lábnak is szerepe, vannak áramköri választó kapcsolók is, tehát benyomva is és kiengedve is zárnak áramkört, lehet ez is olyan volt?Persze ez csak a saját káromon való próbálkozgatást, jobban jártam volna, ha tovább szerencsétlenkedek a nehézzé vált bekapcsolással, csak már idegesített, hogy néha percekig nyomkorásztam a gombot, mire bekapcsolt a készülék. Gondoltam megoldom én a problémát...
Nem most forrasztottam először, de nem is műszerész a szakmám, és lehettem volna körültekintőbb, vagy inkább biztam volna szakemberre.Holnap indulunk nyaralni Horvátországba, még szerencse, hogy van egy másik X920BT ami nem enged majd elbóklászni a hegyekben.
-
ZsoAce
tag
válasz
PLaci58 #5980 üzenetére
Na vettem egy mikrokapcsolót, a bolt nyomógombnak hívja, okosabb lettem ezzel is.
Beforrasztottam ugyan, de sajnos nem kelt életre a készülék.
Most ezek után nincs más hátra, a házibarkács nem jött be, el kell vinnem egy szervizbe.
Lehet, hogy a forrasztás közben megsütöttem valamit a nyáklapon, a túloldalt vannak valami apró alkatrészek beforrasztva. (most már látom, mert teljesen kivettem a nyákot a műanyag házból, ehhez le kellett forrasztani a mikrofon és a hangszóró vezetékét) Így aztán szerintem kuka, nem hiszem hogy javítható, vagy ha lapcserés akkor meg olyan áron, hogy nem éri meg.Kár érte, egy szar mikrokapcsoló avagy nyomógomb miatt...
(és nem állat módjára nyomkodtam, félreértés ne essék...) -
Emi1986
tag
válasz
PLaci58 #5943 üzenetére
Kiszedtem a kijelzőt amíg a kábel engedte, majd bekapcsoltam, de uygan az. A szalagkábelt kiszedtem a nyákból és szemügyre vettem közelebbről is az alkatrészeket, de nem láttam problémát, viszont a touch már egyáltalán nem reagál.
Pedig nem esett nagyot és gumira esett -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #5935 üzenetére
Szia Laci !!!
kezeli csak nem látod
amikor kész minden belépési procedúra és még mindíg a jelszót kéri,akkor lépj vissza egy oldalt majd nyomj frissítést és bent is vagy.
Helyette az UCWeb-et ajánlanám,itt nézz körül:
http://forum.ucweb.com/viewthread.php?tid=2273&extra=&page=1
esetleg NetFrontÜdv
-
Bucy
aktív tag
válasz
PLaci58 #5924 üzenetére
Hát igen kinek mi vált be, Kingston-al szívtam egy (két) naviban másfél napot látszólag működött, de nem, lecseréltem Sandiskre, minden rendben.
Telefonnal hasonló volt munkatársnőm Nokiájával.
Ferguson asztaliban nem ment sokaknak a 8GB-s Kingston, nekem sem, Toshiba, PQI csont nélkül.
RAM-jaikkal viszont meg vagyok elégedve.
Én az AntiSkin-t használom szinte első perctől, nekem tökéletes. -
Luissimo
veterán
válasz
PLaci58 #5923 üzenetére
merhogy n770, valahogy Te jutottál eszembe bele, nameg Gyurma,
Nem mondtam hogy nektek megvan , csak ötlet volt, hogy próbálja inkább nálatok, mert ellentétben velem, nektek van ( volt) ilyen kütyütök, bocs ha bekavartam.Gyere Somogyba vazze, majd valahogy megoldjuk a lejutást-feljutást, nelegyél már ilyen , aki kéreti magát !!
-
-
vimre
tag
válasz
PLaci58 #5910 üzenetére
Szia Laci!
Rég jártál erre...Ebben a fájlban voltak az Anti-skinhez tartozó programok, amiket a ResidentFlash-ba kellett másolni. A linket privátban küldte hozzá.
A fájl nekem sincs meg, de ha megnézel egy Anti-skint, láthatod, hogy nagyjából ugyanazok a programok, mint amik a Te SI-dben is voltak.Üdv.
-
G300
csendes tag
válasz
PLaci58 #5870 üzenetére
Köszi. De mijaza bigyó ami lefüstölt? És cserélhető javítható?
Ha a akkutöltő betáp része ment el. Nem lehet, hogy az akkut kikötöm és valami tápfeszt adok a készüléknek közvetlenül? És hány voltos az akksi, mennyi feszültség kell neki? Úgyis csak autóban használom. Ugyanis a készülék működött tovább amíg az akku bírta. -
ZsoAce
tag
válasz
PLaci58 #5793 üzenetére
Szia! Újabb segítőkész ember...
Én nem otthonra, a saját wifi hálózatra/routerre akarok csatlakozni, hanem majd egy hotspotra egy szállodában, ahová a jövő héten utazom. Remélem, hogy a paramétereket nem kell tudnom majd, és automatikusan fog csatlakozni. (és a registry bejegyzéseket majd automatikusan létrehozza)Ahogy elnézem még a driver felismerésével van a gond.
Én is nézegetem, tág szemekkel...
Remélem, ha a loader bejegyzést sikerül rendbe raknom, sikerrel járok.
-
csuri7
csendes tag
válasz
PLaci58 #5652 üzenetére
Köszi.
Mortscript-el kipróbáltam, tökéletesen megy.
visual studio .net alatt se visual basicben, sem c#-ban nem működik, IO exceptionnal kiakad az port.open-en. Pc-n megy...
com4-en megy, de azon nem tom mi van, adat nem jön róla...
Valami ötlet?Példa progi:
public partial class Form1 : Form
{
SerialPort comport = new SerialPort("COM1:", 57600, Parity.None, 8, StopBits.One);
public Form1()
{
InitializeComponent();
}
private void menuItem1_Click(object sender, EventArgs e)
{
Close();
}
private void menuItem2_Click(object sender, EventArgs e)
{
if (!comport.IsOpen)
{
comport.Open(); Itt száll el mindig IOexception-el
textBox1.Text = "Com1 opened OK!\n\n";
}
if (comport.IsOpen)
{
textBox1.Text += comport.ReadLine();
}
}
} -
Fenyo12
tag
válasz
PLaci58 #5634 üzenetére
Én Érden jártam úgy, hogy egy bizonyos szakaszon lekapcsolta a navi háttérvilágítását.
Minden ment szépen tovább, de elsötétült a háttér. Aztán ezt a kb 200m-es szakaszt elhagyva helyrejött minden.
Ezt mint az oda, mint a visszaúton produkálta. (kb ugyanazon a szakaszon)
Idei a zigónyóchárom frissítése.
Ez mitől lehet? (7-es főúton haladtam)
Máshol még sosem tapasztaltam ilyet. -
aggressor
aktív tag
válasz
PLaci58 #5619 üzenetére
én azon az utcán mentem ahol a navi akart vinni.. több km-en keresztül egyenes volt.. és mentem rajta egyenesen ahogyan vinni akart.. de állandóan tervezgetett.. csak láttam már pd-áknál olyan tesztett ami mutatta azt a vonalat amit gondolt gps, hogy ott a jó... némelyik azt gondolta repülő gép annyira távol gondolta magát az úttól.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #5616 üzenetére
Ez a megoldás megvan
Wince alól elindítva a gyári BT alkalmazást,majd bepipálva az állandó kapcsolat,kilépés után is bekapcsolva marad a BT modul.Egyéb alkalmazások azonban nem látják a mikrofont
Így nem működik a skype sem.
PB-vel írtam egy "romot"bt billentyűzet és egér támogatással,ebből kiszedve az alkalmazásokat és hozzáadva a kütyühöz lehetne mit kezdeni.Nagyon windows feeling amikor a képernyőre koppintok és megjelenik az egérmutató.
/ vagy tegyem inkább usb-host-ra?/
Új hozzászólás Aktív témák
- Fekvő AT Gépház + Tápegység
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest