Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jena
csendes tag
sziasztok
lenne olyan kérdésem hogy, a GJ6.9.3p_fullpack. skint probálgatom a navin
de a bluetooth nem jőn elő .kiírva látom de a gomb érintésére nem történik semmi.
tervezésnél és még tőbb programnál azt írja: utility<......>is not installed.
probáltam már (skinbe,mobilnaviba, content )mappába betenni az utility mappát ,maga mappába ,kicsomagolva is de semmi eredmény
mitkellene tennem , segitségeteket kérem. még nagyon kezdö vok a dologban.
A fórumot olvasgatva sem sikerült megoldanom a problémát.Válaszotokat előre is kőszőnőm
-
Trianrta
aktív tag
A Gurjon skinekbe a külsőprogramok beírásánál a paraméterhez mit kell írni?
Beírtam 2 mp3 lejátszót, de egyik sem indul el, nem csinál semmit a klikkre.
-
Vaskalap
csendes tag
válasz
coredump222 #5173 üzenetére
Szia
Ugyanígy jártam kb egy hónapja. A szervízből elhajtottak, hogy ez nem garis, viszont a disztribútornál szó nélkül cserélték, még a garijegyet sem kérték el, pedig ott lobogtattam a kezemben. (wayteq europa IX. ker íGubacsi u. 6.)
-
Trianrta
aktív tag
Feltettem a legújabb Gurjon 6.93-as skint, és most nem lehet másik skint használni, ha kiválasztok egy másikat, akkor a default skin jön be.
Mi lehet a gond?
A Save mappát már töröltem, de semmi javulás.
-
Fenyo12
tag
válasz
Mielőtt lebeszéled magad, azért kérdezz rá a gari témára, mert ha külön nem írja a garipapír, akkor cserés! Egy telefont megér.
-
-
paralele
csendes tag
Igen, bocs és is észrevettem, hogy elment, csak már későn (melóhely....)
Igen, benne van a sys.txt-ben (és jól van benne: az app is, a content is a residentflash-beli könyvtárra mutat). Meg ha nem lenne, vagy nem jól, akkor a kártya nélkül hibát kellene jeleznie, hogy nincs meg a content. Meg a térképek mindig szépen a belső memóriából jönnek, nem a kártyáról.
A nyelvi fájlnál és a 3D-s fájloknál vettem eddig észre, hogy valami nem stimmel. Ha lesz pici időm, még megnézem a skint, schemet, hangot. -
Rick4
félisten
válasz
paralele #5178 üzenetére
Meg ha nem lenne, akkor a kártya nélkül hibát kellene jeleznie, hogy nincs meg,..
Vagy lemaradt a mondat második fele (gondoltam, mivel vessző van a végén) vagy nem is volt, de a tárgy elég rendesen kimaradt a mondatszerkesztésből.... Szóval mi nincs meg? Miért kellene hibát jeleznie, hogyha a residentflash-ben van a szoft is, a content mappa is, ebben a mappában meg a térképek?
-
paralele
csendes tag
Nemrég volt szó a térképekről: Magyarország TopMap kontra Navteq. Amit én tapasztaltam (csak itt a környéken
):
- útak frissessége általában a TM-ben frissebb (pl. van egy körforgalom pár éve a városközponttól nem messze , ami a NV-ben nincs meg, M7 - letenyei híd)
- egy-két helyen házszámban pontosabb a NV (pl. a mi utcánk is, sőt a TM térkép rosszul hozza az utcanevet - 3 néven van!, az utca közepén megfordul a páros-páratlan )
- és amiben messze jobb a NV: sebességhatárok, a Navteq-ben amerre jártam, mindenhol szinte a település vége/eleje táblánál változott a megengedett sebesség, de az egyéb sebesség tábláknál is sokkal jobb arányban "tudta" mennyivel is kell(ene) mennem -
paralele
csendes tag
Érdekes dolgot tapasztaltam az iGo8-cal: (legutolsó verzió, korábbival nem próbáltam)
- ResidentFlash-ben van, mobilenavigator/mobilenavigator.exe, ha nincs benne kártya: minden oké.
- Ha van kártya és nincs a kártyán igo8 nevű könyvtár: minden oké.
- Ha van kártya és van rajta igo8 könyvtár: bizonyos dolgokat annak a content-kéből szed! Pl.: lang fájl (ezen vettem észre, a RF-ben levőben javítottam és nem akart változni), 3dc, 3dl. Kipróbáltam, hogy átneveztem a contentet: hibát jelzett és csinált egy üreset.A sys-ben jól van beállítva az út.
Másnál is csinál ilyent?
-
Anti666
aktív tag
válasz
Szerintem sokaknak nem törött el, pedig vannak itt már majd 1 éves 770 tulajok is. Ha megveszed az említett tartót, légyszi írj majd a tapasztalatokról, mert szerintem azok már nem fognak remegni
-
coredump222
tag
Anti666, Rick4
Ti uriemberek vagytok !
Koszonom !!!Jah most jut eszembe amugy meg meg garis, bar ketlem hogy a tartora ez vonatkozna !
Bar egy fogyasztovedelemi minosegi kifogas lehet hogy lenditene a dolgon !A nem almodozom, veszek masikat !
-
Rick4
félisten
válasz
coredump222 #5170 üzenetére
-
Anti666
aktív tag
válasz
coredump222 #5170 üzenetére
-
coredump222
tag
Sziasztok !
NA ma reggelre az en tartom is (a kocsiban) megadta magat !
Csak a tappancs meg benne nemi muanyag maradt az uvegen a tobbi a foldon !Megkeresgelem, mert emlekszem hogy volt mar ilyen problema valakinel, O hol vette.
Amugy tud valaki olcson kapasbol ??
-
Anti666
aktív tag
De feltehetsz AntiSkin-t is, annak van SD-s váltója is
-
Anti666
aktív tag
válasz
Dreherland #5167 üzenetére
Át kell írni a \pages -ben található ini file-ok hivatkozásait. Szövegszerkesztő, csere SDMMC -ről ResidentFlash -re.
-
Dreherland
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni azt hogy volna -e lehetőség arra hogy a 2.3.3 verziót ugyanúgy mint a 1.3.3-at a residentflush re másolnám! Onnan szeretném indítani.Van rá mód?
(priviben zaklattam már néhány hozzáértőt de sajnos választ nem kaptam) -
Anti666
aktív tag
válasz
Trianrta #5165 üzenetére
Szívesen! Egyébként azóta újabb progit is teszteltem, neve: WinAVI Video Converter.
Sebessége a tesztállományommal: 14 perc, lassabb mint a 2 listavezető, de nem lassabb a PocketDIVX-nél. Ezenkívül vmelyest kisebb output file-t készített. 207MB helyett, 192MB-os lett. Hátránya, hogy csak 33Khz-ig lehet lemenni a hanggal. Ezenkívül 480x272-es set-nél autómatikusan vág alul felül(Gondolom jobb -bal oldalt is vágna, ha szélesvásznú-as lenne az anyag, tesztállomány 4:3-as.) Ez néha jó, néha nem, pl. most nekem levágott alul és felül is hasznos infókból
-
Anti666
aktív tag
válasz
Trianrta #5156 üzenetére
Lehet a már említetteken kívül (hang, mintavétel) valahogy csökkenteni a fájlméretet?
Szerintem a méretet csak a bitrate befolyásolja nagyrészt, 768-as pl. nagyobb vmelyest mint egy 512-es. 512 alá meg nem igazán érdemes menni, mert akkor már kezd erősen pixelesedni. (Khz mono stereo állítgatással nem vettem észre nagyobb méret különbséget.) Miért számít ennyire a méret? Vegyél egy 8gigás SDHC-t és kérdés megoldva
-
Anti666
aktív tag
válasz
lacam71 #5159 üzenetére
Én azt mondom, hogy akinek elégséges a Transmitter minősége és a Bluetooth kihangosító hangereje, ezenkívül fogja is rendszeresen legalább vmelyiket használni, annak megéri a plusz költség, aki csak kíváncsiságból venne BT-FM verziót, annak szerintem felesleges, várni is rá.
-
lacam71
tag
Köszönöm Mindenkinek a visszajelzést!
Nekem N470-esem van 4 hónapos nagyon jó, csak TMC-t nem tud, viszont most szombaton részese voltam az M3-as darus "bulinak" és az alatt a néhány óra alatt elvesztettem a humorérzékemet amíg ott bámultam ki órákon át a fejemből.... AZ FM meg csak azért érdekelt volna hogy megéri-e a +7000 Ft ez az opció a sima N770/X820-hoz képest.
Köszi
Laci -
-
Anti666
aktív tag
válasz
Trianrta #5154 üzenetére
Azt tapasztaltam, hogy ha a navi kb max 15 cm távol van az autórádiótól (érdekes, hogy nem az antennájától), akkor szinte teljesen zajtalan.
Ebben szerintem is lehet valami! De azért ne gondolj Eric$on W minőségre, a pár eFt-os transmitter, az pár eFt-os transmitter is marad...
-
Trianrta
aktív tag
válasz
PLaci58 #5153 üzenetére
Én korábban vettem egy 5.e forintos FM transmittert, szerintem a naviban egy fokkal jobb a transmitter, mint abban.
Azt tapasztaltam, hogy ha a navi kb max 15 cm távol van az autórádiótól (érdekes, hogy nem az antennájától), akkor szinte teljesen zajtalan.
A ridió adók picit hangosabban és szebben szólnak, de az utóbbi gondolom az mp3 tömörítésétől is függ. -
lacam71
tag
Sziasztok,
Lenne 2 kérdésem:
1. Milyen minőségű az FM transzmittere? Anno kipróbáltam autóban egy 3000Ft-osat de gyalázatos volt...
2. A TMC vevőket RTA 3000... úgy árulják hogy Sygic 7.7 sw-hez. Akkor IGO-hoz nem jó vagy funkció hiányos? Tapasztalatok?Köszönöm
Laci -
Anti666
aktív tag
Újabb résztvevő: Any DVD Converter Professional (én sokat használtam.)
Testreszabott AVI film a profil és MPEG4 a kodek. Ezenbelül hasonló a fenti setekhez: 512kbps, 22Kz, mono.
Kódolási idő: 9 perc 48 sec!! Lényegében hasonló sebességben mint FF. Szintén nyit egyből DVD-t is, hátrány: nem free.
Szóval Snowdog, úgy látszik a PocketDIVX mégsem olyan gyors
(Ja a videó hossza 42 perec volt.)
-
Anti666
aktív tag
Végeztem egy tesztet: Format Factory vs Pocket DIVX Encoder
Vas: Core2Duo 1,66 Ghz, 2GB RAM, MSI notebookTeszfile: 366 MB-os Xvid AVI
Közös beállítás: AVI MPEG4 480x272, 512 bitrateFormat Factory:
Beállítások: 22Khz, MonoPocketDIVXencoder:
Beállítás: 44Khz, Stereo
(sajnos ennél nem lehet Khz-et állítani)Kódolási idő:
FormatFact: 10 perc, PocketDIVX: 15 percElvileg FormatFactory is tesz rá feliratot, jóval gyorsabb és még 22Khz-en és mono-ban is használható. Ráadásul DVD-t is eszik és finomabbra is hangolható a kimenete. Nekem tetszik
-
Anti666
aktív tag
válasz
Trianrta #5143 üzenetére
FormatFactory ingyenes. Inputként mehet neki DVD, kimenetet meg tedd AVI-ra, azon belül "Mobil eszköz kompatibilis MPEG4 480x272". Ha még így is szaggat, szedd le 44khz-ről 22Khz-re és mono-ra a hangot.
DVD-től szoktam használni a 1Click DVD Copy-t, bár ez nem ingyenes és a kimenetet sem tudod nagyon hangolni. Nagyon jó még a PocketDIVXencoder, ami gyors és free, csak itt meg nem adhatsz meg forrásként DVD-t. Bővebb Snowdog infó a témáról: HSZ.
-
Trianrta
aktív tag
Tudtok alánlani egy olyan ingyenes konvertáló programot, amivel dvd-ről lehet lementeni és átkonvertálni a navira megfelelő formátumú videófájlt?
-
Trianrta
aktív tag
Véleményetek szerint melyik cég térképei a legjobbak?
Az a tapasztalatom, hogy nem midíg a legújabb a legfissebb.
-
brumi100
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek az x820-as menűje fut az n770-en?-vagy ne is próbálkozzak vele.
-
fdavs
tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem! Az első: Van egy Wayteq N410esem és szeretnék rajta netezni! Néztem az interneten Wifi SD kártyákat[link] és hogy egy ilyennel lehetne-e rajta Wifin keresztül netezni?
A másik kérdésem meg hogy van-e WinCE 5.0ra Flash lejátszó? .swf fájltípust szeretnék elinditani N410esemen!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Még mindig várom a válaszotokat... -
kormi79
csendes tag
hello van egy wayteq n410-em bibi azt ha töltön van nem tudom használni azaz ki be kapcsol, a készülék, ha nincsen töltőn akkor mükszik rendesen, vki tud adni vmi tippet? esetleg megbízható szerviz?Üdv Peti
-
juditluc
csendes tag
Köszi a válaszokat. Tényleg az, tiszta gyagya vagyok,h erre nem gondoltam
-
Anti666
aktív tag
Üdv!
Néhány user kérésére elkészítettem az AntiSkin kopiját 320x240-es felbontásra is.
Letölthető a következő linken: Katt ide.
Természetesen a skin-hez szükséges progik az előző csomagban találhatóak,
tehát a programok csak azzal együtt működnek.
Ehhez is van SD váltó folder, gondolván arra, hogy a kisebb kütyükben nincs elég RAM, így csak SD kártyára fogják tudni feltenni.
A SystemInformation32.exe-t indítva, a skin megnézhető PC-n is.
Jó használatot!Pár kép, bár lényegében semmi változás, csak zsugorodott
-
juditluc
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem volna (meglepő módon
): 770 BT-m van.A legalsó kis sávban (nav. közben) mind a jobb, mind a bal oldalon ír ki számokat elég kis méretben. Az egyik a jel erősségét mutató autó-logós rész mellett van közvetlenül, a képernyő bal oldalán, a másik pedig az ellenkező oldalon. Mik ezek a számok?
Tegnap pl. a bal oldali ezt mutatta: 110-108-106. Márhogy egymás után ezeket a számokat sorbanAki okosabb ebben a tekintetben, kérem, ossza meg velem az infot! Köszönöm!
-
fdavs
tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem! Az első: Van egy Wayteq N410esem és szeretnék rajta netezni! Néztem az interneten Wifi SD kártyákat[link] és hogy egy ilyennel lehetne-e rajta Wifin keresztül netezni?
A másik kérdésem meg hogy van-e WinCE 5.0ra Flash lejátszó? .swf fájltípust szeretnék elinditani N410esemen!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Anti666
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS:
Kinek lenne szüksége egy kisképernyős 320x240-es felbontású AntiSkin verzióra?
Azért kérdem, mert páran már érdeklődtek és ha megfelelő számú jelentkező lenne, akkor átírnám. N410, N470, BP350, stb... ezekre a kütyükre lenne jó pl. Privi jöhet! -
wfalcon
tag
válasz
-Gerzson- #5115 üzenetére
Én autózva próbáltam ki, hangot bekapcsolva 3,5 óránál kikapcsolt
No, igen. A Navitel nem beszél (pedig tudna, de minek?), és mivel nem kell a beépített erősítőt táplálni, ezért kitolódhat az idő.
szerk: Pontosabban az erősítő folyamatosan kapja a tápot, de csak a nyugalmi áramot veszi fel, mig nincs a bemenetén erősítendő jel. Azt nem tudom, ha elnémítom a navit, a hangszórót kapcsolom-e ki, vagy az erősítőt. -
wfalcon
tag
válasz
PLaci58 #5120 üzenetére
Nekem az is nagyon tetszik az N770-ben (és eddig igazán csak ennél a készüléknél tapasztaltam), hogy futó igoval készenlétre tehető. Visszakapcsoláskor simán megy tovább és a BT-s telefont is felszedi. Magyarul készenléten nem változik a RAM tartalma!
Ez annyira igaz, hogy a Navitel az említett két túraútvonalat egyetlen trackbe mentette, pedig két, egymást követő napon volt (egyik nap a vízitúra, a másikon a kerékpár). A küztük lévő időt készenlétben töltötte.
-
PLaci58
addikt
válasz
Anti666 #5118 üzenetére
A gyár szerint kb. 3 mA-t fogyaszt készenléten. Ez naggyából 3 hetet jelent.
Nekem az is nagyon tetszik az N770-ben (és eddig igazán csak ennél a készüléknél tapasztaltam), hogy futó igoval készenlétre tehető. Visszakapcsoláskor simán megy tovább és a BT-s telefont is felszedi. Magyarul készenléten nem változik a RAM tartalma! -
swis
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni az itt nagyon hozzáértő segítő kartársaktól. Egyik ismerősömnek van egy tom tom go 730 as készüléke. Valaki véletlenül nem ismeri? Szóval ezen kéne egy térkép fríssítést csinálni mert állítólag nagyon sok utat nem ismer. Mivel nem igo van rajta ezért a fő kérdésem volna,hogy erre a készülékre lehet - e tenni egy fríss igo-t? Esetleg ugyanolyan módszerrel megy rá mit a mi wayteq-ra?
-
Trianrta
aktív tag
Készenléti üzemmódban fogyaszt a navi?
Tehát jobb a kikapcsolt állapot? -
wfalcon
tag
Többször lerágott csont az akku kérdés, de most jöttem meg nyaralásból és friss tapasztalatokkal rendelkezem az N770 akku-kapacitásról.
6 órás tisza-tavi kerékpár-túra alatt 5,5 órás folyamatos működés után (a fél órás ebédidő alatt kikapcsoltam) az akku 30%-os töltöttséget jelzett. Eddigi tapasztalataim szerint 27%-nál már kikapcsol.
Háttér: navigációs program: Navitel 3.2.1. Indulás előtti pillanatig töltőn volt, a háttérvilágítás 10 s után kikapcsolt (csak trekkeltem, nem nézegettem a térképet).
Egy 3 órás tavi-túra során pedig 80%-os töltöttségről 40%-ra esett vissza az akku (hasonló feltételek mellett).
Mindehhez hozzátartozik, hogy a navi közel 1 éves (tavaly októberi szerzemény), így az akkuja is öregedett már, mégis egész jól bírta. -
Anti666
aktív tag
BP350-es és N470-es shell-ek linkjei priviben ha vkinek kell szóljon!
-
Anti666
aktív tag
Az első csomagban természetesen az Ajmigó egyik régebbi próbaverziója található!
-
Anti666
aktív tag
Annyi bizonyos hogy az AntiSkin 480x272-es felbontásra lett méretezve, így jobb oldalt és alul nem fogsz látni mindent, kvázi át kellene szabni 320x240-esre.
Másik hogy nem tom az N410 milyen nevű kereprogit használ, a 770 ezeket:
("\ResidentFlash2\YFAP20\shell.exe")
("\Windows\YFloader.exe")
Legalábbiss a shell indulásnál ezeket lövi ki. Ha 410-en is ilyen nevű, akkor oké, vagy meg kellene keresni ezeknek a megfelelőjét, amennyiben szükséges.Egyébként múltkorjában kaptam vkitől BP350-esre írt shellt, meg egy N470-es csomagot is, mindjárt megkeresem a linkjeit, mert azok elvileg jók a Te készülékedre is.
A BP-s verzió azért olyan nagy, mert sok progi benne van
Szerintem elég lehúznod a 470-est is.[ Módosította: Racecam ]
-
fdavs
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy Wayteq N410 is mükődik-e az AntiSkin13[link] ? Ha igen akkor valahogyan más hogyan kell feltenni vagy ugyan ugy?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
snowdog
veterán
válasz
Anti666 #5103 üzenetére
Az tény, hogy a 770 először a Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe-t keresi, SD-n vagy Flash-en, már nem emléxem melyik az elsődleges, de talán az SD Ha ilyen file nincs, akkor nem indul semmi a GPS gombra.
Egy kicsit pontosítanám.
Ha az SD kártyán van Mobilenavigator könyvtár, és abban van Mobilenavigator.exe, akkor az bármi legyen is a GPS gombra nyomva elindul (akár szótárprogram, akár játék, akár navigáció).
Ha az SD-n nincs Mobilenavigator könyvtár (vagy a gépben nincs SD kártya), akkor a gép megnézi az RF-et. Ha abban van, akkor az fog elindulni.
Ha sem az SD-n, sem az RF-ben nincs Mobilenavigator könyvtár, akkor a GPS gombnyomásra semmi sem indul el.
Így kerek a történet!
-
Anti666
aktív tag
válasz
x-treme69 #5102 üzenetére
Az tény, hogy a 770 először a Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe-t keresi, SD-n vagy Flash-en, már nem emléxem melyik az elsődleges, de talán az SD
Ha ilyen file nincs, akkor nem indul semmi a GPS gombra.
Igo-val kapcsolatban, szerintem ha egy jól működő igo verziót sikerül beszerezned, akkor annak mennie kell, egy egyszerű 3 soros sys.txt-vel is és nem kell régebbi igo80-ásat rámásolni. Flash-en úgy tudom kevesebb a működő licence, de sd-n szinte az összesnek el kell indulnia. -
x-treme69
csendes tag
válasz
Anti666 #5101 üzenetére
Hello !
Koszonom szepen a segitseged, az uj igo8- al mukodik a riks32_480_272 skin is, az mp3player is.
Koszonom a tobbieknek is a segitseget !
Nem szeretnek zavarni ezzel, de roviden leirnam a tapasztalataimat, amit a telepitesek kozben szereztem, hatha valaki utanam erkezonek meg segitsegere lehet.
iGO8 v8.3.2.91972 (Máj.28) verzioju igo- t tettem fel, Resident Flashbe. Torolnom kellett belole 3mapot, amik szamomra nem voltak fontosak, hogy felferjen a 2 giga belso memoriaba. A könyvtárat atneveztem iGO8-ról MobileNavigator-ra, az iGO8.exe-t MobileNavigator.exe-re. Elso inditasnal semmi nem tortent. Letoltottem az eggyel elotti verzionak a data.zipjet, felulirtam az eredetit vele. (Valahol a hozzaszolasokban megvan ez a resz, link is mutat a data.zipre.) Ezutan mivel mindenfelol neztem az igo inditasara vonatkozo sys.txt- t, felulirtam azt is a 8.0.0- as regi igo- m sys.txt- vel. A sys atirasa utan elindult az igo, jottek a szokasos problemak, amikrol itt tobben is irtak, a hibauzenetek, amiket hiaba okezgattam le, jott a kovetkezo. Erre volt megoldas az egyel regebbi data fajl. Ezutan kivartam a kb. 3percet, amig az elso indulast vegig csinalta. Franciaorszagbol indult, ezzel semmit nem csinaltam, nem izgatott tulzottan mar a sok szenvedes utan. Feltettem a Riks skint, beallitgattam, mp3player.exe- t felmasoltam az sd kartyara, mivel a zeneket azon taroltam. Azutan a beallitasok ==>gps menuben kikapcsoltam az automata keresest, ujra kalibraltattam es ratalalt a helyes tartozkodasi helyemre a francia helyett.
Remelem nem problema, h ezeket leirtam, de abbol indultam ki, hogy johet errefele hozzam hasonlo, e temaban nem annyira jartas ember es annak hatha tudok segiteni irasommal.Udv.: x-treme
-
Anti666
aktív tag
válasz
x-treme69 #5100 üzenetére
A naviplayer elég sok memót eszik, ráadásul az szól a legvacakabbul. Egyiktől sem kell csúcs minőséget várni, nem egy W sorozatú ericson... Talán még a legjobb igo alatt a sima fapados mp3player.exe, az kevés ram-ot eszik, emellett a coreplayer is aránylag még elfogadhatóan szól. Igo alatt mindegyiknek szólnia kell, legalábis ha csak háttérbe tetted az ájgót és nem léptél ki belőre. Tedd fel a 83-ast, lehet az a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest