- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rapala
csendes tag
Sziasztok!
Megköszönném ha valaki tudna működő linket ROM letöltésre, mivel most hasalt el a gépem, és Gyurma linkje már nem működik...
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #3183 üzenetére
Én még 320x200-as skint sem tudok letölteni onnan, ezek a skinek a képek szerint ugyanis akkorák
. Mindazonáltal nem rosszak, bár szerintem az a szerkesztő, aki ad magára, az nem tesz a krómszínű gombra színes képet, hanem gravírozássá alakítja át őket (emboss). A harmadik skinben, amit rel55 nem linkelt be (Alan27's Chrome Black Skin) látok némi fantáziát - érdekesen oldották meg az ablakkezelést
.
-
TeTe_01
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam rel55 fórumtársunk által linkelt skin. A gépem totál elhasalt tőle. Sajnos USB módban volt. Jelenleg csak nyúldobálásra használható. Nincs valakinek tippje, hogyan lehetne megjavítani. (A ROM frissítést próbáltam, sajnos nem segít. Ha rádugom a gépre, kérdezi, hogy akarom-e tölteni, vagy USB kapcsolat. De így sajna a R2-t nem érem el...)
Köszi minden segítséget! -
cotreaux
csendes tag
Sd tudnál abban segíteni hogy egyik napról a másikra az alapképernyőn ( Média) ha megnyomom a Zene gombot, miért ugrik vissza a Zene gombra ? Nem olvassa be se a belső se az sd kártya tartalmát. Nincs mp3 lejátszó ? vagy regisztrációs probléma ? Mivel orvosolható ? pl. rom frissítés ? Kösz
-
snowdog
veterán
Lépjél be a ResidentFlash könyvárba. Ekkor a felső kék sorban azon a helyen, ahol most a \\\Conectare FDA\*.* látható, a ResidentFlash jelenik meg. Kattints erre a kék sorra (szerkesztésre kijelölés), és a ResidentFlash mögé írj egy 2-est (ResidentFlash 2).
ENTER.Brogyi!
Ha ResidentFlash-t használsz, az mindig a gépben van, nem lehet otthon felejteni, és nem kell várni az SD feléledési idejére (1-2 mp)
Az SD kártyára telepített cuccokat meg egyszerű cserélgetni, nem kell hozzá PC.Placi58!
Ezt a sort: "ui. nem tudni letölteni skinek az adott oldal 480x272!" vagy 10x elolvastam, de még mindig nem értem. -
Brogyi
őstag
ResidentFlash-t erdemes hasznalni, vagy az SD kartyat? Ez talan fuggetlen a fenti problematol.Melyiknek mi az elonye? Koszi
-
Brogyi
őstag
DJ.Amigo_v1.3 skint szeretnem beinditani, de nem megy. Az instrukcio ennyi"Copy the file "GJX.X.XX" to directory ".../content/skin/"". Ezt megtettem. Keves. A readmy tartalmaz meg valamit" All settings can be enabled write entry in the "sys.txt" file". Erre en bemasoltam amit ott talaltam, meg most se latom a skint.Ha valaki esetleg probalta,segithetne.Koszi
-
cotreaux
csendes tag
Csak eszembe jutott, mikor formatálom fat 32-re a residentflash-t, milyen nevet kell adni a kötetcímkének ? Van jelentősége a programoknál ?
-
rel55
csendes tag
-
Dunstan
tag
Egy ilyet kell telepítened a PC-s Total Commanderedbe: wincefs v1.0 - plugin for Windows Commander 5.5 and newer. Ezután élő activesync kapcsolat alatt (fut az activesync is, és az van rajta, hogy kapcsolódott) kiválasztható egy WinCE device a Total Commanderben. Keresd meg benne a ResidentFlash-t, majd írd át a címsort ResidentFlash2-re. Részletek korábban a fórumon, PLaci tollából (784, 1204-es üzenet).
-
cotreaux
csendes tag
Nyahh újabb probléma, nem elég, hogy nem megy az mp3, megjelent az ominózus csík a képernyő teteje alatt hosszában másfél centire... megy a készülék vissza a boltba... miért sejtettem az elején, hogy nem lesz ezzel az új csere készülékkel minden "OK"...
-
rel55
csendes tag
A #3153 -be,Snowdog eszt irta:
"1. A PNA-t tedd ActiveSync módba (úgy, mint ahogyan az az általad betett #3143 képen is látható). A PC-n indítsd el a TotalCommander-t. Ekkor látod az SDMMC-t (ez az SD kártya) és a ResidentFlash könyvtárat. Menjél bele a ResidentFlash könyvtárba. A TotalCommander-ben a könyvtárak feletti sorban láthatod az elérési útvonalat, ott van a ResidentFlash. A kurzorral állj mögé, és írj oda egy kettest, ekkor ez lesz ott: ResidentFlash2. ENTER és már benne is vagy.".....
Na ,en nem latam csack a Mobile Device ,es bene semmi.(se SDMMC se ResidentFlash )Hova hibazam?
-
cotreaux
csendes tag
Segítség, segítség... újabb probléma...hiába teszek be sd kártyát, mp3 számot a belső memóriába... nem látja kilép, hiába kattintok rá a médiában a zenére, videóra... visszaugrik. Olyan mintha nem lenne lejátszó ? Pedig én abba, hozzá nem nyúltam, mi lehet a gond ?
A fotó és ebooknál mőködik. Érthetetlen... -
szkita
tag
Kedves fórumozók! Mondjátok kik nem laikusok vagytok a témában, az SI 1.3.3- SD-ben kilépésnél lefagy a russa, mint már kitárgyaltuk. a reset nem árt neki? mert ugye épp a héten geokeccselek...
-
rel55
csendes tag
válasz
coredump222 #3161 üzenetére
A roman idozona= East European (GMT+2).
-
rel55
csendes tag
Egy kiss problema varnek egy valasztas:
Mongyuk hogy at igazalam a rendesh ido a Main Menu ( a vagy a win.ce/control.panel/date&time) dehat roman szerint ido 09.00AM- (example)
Be megyek a navigatioba,oda bent yo a satelit yel es az ido korect van (09.00AM).Ha visa megyek a Main Menu,ot az ido egy ora hatraba van tehat -a magyar ido es pedig nem a roman ido.
Ez lehet korigalni? -
rel55
csendes tag
@ Snowdog and Gyurma
Kosz .Mast mar ertem. Ez az a reetet reeszet.Eszt a reeset a Asus -nal lehet latni ha a SDMMC- van egy Asus_user flash .dll es egy hard reset-el.
Ha valami tudok segitteni MioPocket temaba ....(En ujitat-am a GSThemes)
Vegre shikerult az ResidentFlash2 ugy.Be telepitem az ui skin. -
gyurma111
aktív tag
-
snowdog
veterán
Kérdezz csak nyugodtan, hiszen ezért van a fórum!
A PC-n is, és a PNA-n is be tudsz lépni a ResidentFlash2-be.
1. A PNA-t tedd ActiveSync módba (úgy, mint ahogyan az az általad betett #3143 képen is látható). A PC-n indítsd el a TotalCommander-t. Ekkor látod az SDMMC-t (ez az SD kártya) és a ResidentFlash könyvtárat. Menjél bele a ResidentFlash könyvtárba. A TotalCommander-ben a könyvtárak feletti sorban láthatod az elérési útvonalat, ott van a ResidentFlash. A kurzorral állj mögé, és írj oda egy kettest, ekkor ez lesz ott: ResidentFlash2. ENTER és már benne is vagy.
2. A PNA-n ugyan ez, csak ott a PNA TotalCommander-t használd.
-
rel55
csendes tag
válasz
gyurma111 #3145 üzenetére
A Gpspassion forumon en eszt irtam:
@Osprey
Here is the tehnical data for Wayteq N700BT chinese PND :
http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1645
and here is Device Information (with Tronik app.)
http://rapidshare.com/files/225282562/Info_WindowsCE_Wayteq_N770BT.zip.html
....
es Tronik valasza:rel55,
In HKEY_LOCAL_MACHINE\Init you have:
"Launch50"="YFLoader.exe"
"Launch100"="Gpsmc.exe"
"Launch90"="notifyRep.exe"
"Launch99"="GPSDataMon.exe"
You might want to delete some of these values in Unlock.mscrmajd en irtam:
@ Tronik
Please check:
#Wayteq N770BT devices: Disable YFLoader.exe at Launch50, Gpsmc.exe at Launch100, notifyRep.exe at Launch90,GPSDataMon.exe at Launch99
If(ToLower(RegRead("HKLM", "init", "Launch50")) eq "YFLoader.exe")
RegWriteString("HKLM", "init", "Launch50", "")
EndIf
If(ToLower(RegRead("HKLM", "init", "Launch100")) eq "Gpsmc.exe")
RegWriteString("HKLM", "init", "Launch100", "")
EndIf
If(ToLower(RegRead("HKLM", "init", "Launch90")) eq "notifyRep.exe")
RegWriteString("HKLM", "init", "Launch90", "")
EndIf
If(ToLower(RegRead("HKLM", "init", "Launch99")) eq "GPSDataMon.exe")
RegWriteString("HKLM", "init", "Launch99", "")
EndIfTronik valasz:
"rel55,
In Unlock.mscr your code should be:
If(ToLower(RegRead("HKLM", "init", "Launch50")) eq "yfloader.exe")
...
Note the lower case in both of the comparing strings.In the first section of DeviceMenu.mscr:
ElseIf(FileExists("\Windows\YFLoader.exe"))
DeviceMenu = "\Windows\YFLoader.exe"
and in the second section, only if you want to run additional processes, your code should be similar to the existing code for Asus.Lastly, you should modify CloseActiveWindow.mscr only if you want to kill any additional processes with YFShell."
Meg van edy haverem egy roman forumba aki azt irta nekem hogy meg kell valami csinalni es pedig :
CloseActiveSinc.mscr-ben, ez kell irni:
ElseIf(ActiveWindow() eq "YFLoader.exe"))
Kill("YFLoader.exe")es ini .mscr-en meg pedig ez:
#Kill the WayteQ N770BT menu
If(ProcExists("YFLoader.exe"))
Kill("YFLoader.exe")
EndIfIt van a Tronik program amivel lehet Device Information csinalni [link]vagy [link]
Remelem hogy ez is shegit -
rel55
csendes tag
válasz
snowdog #3144 üzenetére
Ez yo tip.De hogyan kell csinalny?Le olvashtam az oszesh forum de nem talaltam.
A PC-n at vagy local az N770-re ?
Nem akaram romolny valamit,mert allig hogy meg tettem mikor akartam telepiteni az MioPocket. (Kosz Gyurma shegitc
Egyelore,csak az iGO probaltam SDMMC-en. A ResidentFlash-be ( a 2G -as),nincs semmi.
En a plusmenu akarnem telepiteni de nem talalam-mar mondtam -a ResidentFlash2.Koszi a turlmetekre.
-
Dyrg
aktív tag
Ja meg még csak annyi, hogyha kilépek windowsba csinosítom, parancsikonokat csinálok, aztán ha kikapcsolom teljesen és újra belépek a windowsba akkor visszaáll default! Ha pedig windows alatt indítom az ájgót akkor ha lemegyek valami ikonért akkor mindig előjön a startmenü. Ezek azért zavarnak. Úgyhogy nem is használom a wint. De ha lenne ezekre megoldás akkor jó lenne. Amúgy sokat fogyaszt ha csak sleepre rakom? Mert akkor megmarad az idő és hamarabb talál GPS-t is.
Na minden jót!
-
Dyrg
aktív tag
Sziasztok! Találtam egy TMC vevőt a neten elvileg ehez a készülékhez. Nem tudtok erről valamit? Olvastam, a hókutya fórumába, hogy nem igazán akart összejönni a dolog... ez egy másik tmc vevő volt vagy ez??? itt a link
és természetesen Sygic 7.7 szoftverhez írják, no nekem IGO-m, van azzal is menne? Elvileg ha megy akkor mindennel kéne fusson. Érted?! -
gyurma111
aktív tag
rel55
N770-re telepítéskor nem tudja végrehajtani a következő utasításokat ezért nem
találod az asztalaon a MioPocket ikont:Call("SafeXCopy", WindowsFolder\"Desktop\*.*", "\Windows\Desktop", TRUE, TRUE)
Call("SafeXCopy", WindowsFolder\"StartUp\*.*", "\Windows\StartUp", TRUE, TRUE)
Call("SafeXCopy", WindowsFolder\"Programs\*.*", "\Windows\Programs", TRUE, TRUE)
Call("SafeXCopy", WindowsFolder\"Favorites\*.*", "\Windows\Favorites", TRUE, TRUE)
Call("SafeXCopy", WindowsFolder\"Windows\*.*", "\Windows", TRUE, FALSE)
Call("SafeXCopy", WindowsFolder\"Windows\Keyboard\*.*", "\Windows", FALSE, FALSE)
Call("SafeXCopy", WindowsFolder\"Windows\ActiveSync\*.*", "\Windows", FALSE, FALSE)
Call("SafeXCopy", WindowsFolder\"Windows\XPStyle\*.*", "\Windows", TRUE, FALSE)
MkDir("\Windows\Administrative Tools")
Call("SafeXCopy", WindowsFolder\"Administrative Tools\*.lnk", "\Windows\Administrative Tools", TRUE, TRUE)
Call("SafeXCopy", WindowsFolder\"Application Data\*.*", "\Application Data", TRUE, TRUE)
Call("SafeXCopy", WindowsFolder\"Root\*.*", "\", TRUE, TRUE)Valamint nem tudod kijelölni a gyári shell indító exe-jét mivel rejtett partición van.
HKLM\init szektorban hiányzik a következő bejegyzés végrehajtása:If(ToLower(RegRead("HKLM", "init", "Launch50")) eq "YFLoader.exe")
RegWriteString("HKLM", "init", "Launch50", "")Várd meg SnowDog munkáját,reméljük sokan használjuk teljes megelégedéssel.
-
rel55
csendes tag
Meg zavaram egi kerdesel:
Ha csatlakozom AS ,en nem latam csak egy ResidentFlash .Mi a franc van az a "ResidentFlash2"?
En csak ez lattam:
Es a MioPocket 2.0. -ra :
.En leirtam a forumra ,Osprey es Tronik-nak hagy kell at epiteni a 770-ra.
Nekem meg van egy Asus R700 is ,de mas fele indul a MioPocket.
Egeylore,az R700 -re,egy ugynevezu asus_user flash.dll ,at oli a Asus splash screen (a reset esteebe) ,es a MioPocket 2.0 indul a win.ce screen-tul.
Azutan hogy ha akars meni a Asus fo menu,MioPocket-ba az ugy nevezu DeviceMenu icon erintesel,ada visz es azutan ha at erints a kis balselso pirosh kacka ,visza a MioPocket-be.
Es meg valami: MioPocket -ba van egy lehetseg "Close MioPocket" .Ha ez valaszols, egy ui win.ce desktop indul,es aba ,van egy MioPocket icon =erintsegel uira indul a MioPocket.
Az eloszor mikor a MioPocket probaltam ,ezeket en nem latam .
Le is "RemoveMioPocket" de marat benne ,es azert kellet tisztitani.
A 770 -ra hogy lehet ez csinalni?
Scuzi my language.I am romanian only my wife is hungarian. -
cotreaux
csendes tag
válasz
snowdog #3138 üzenetére
Erre tippeltem én is, hogy már töltöttek valami fel rá... látva a márciusi dátumú fájlokat. De működik az fm, a mappák törölhetőek formázás által Placi szerint, így nem érdekel hogy esetleg kipróbálta e valaki valamire.
Amúgy SD 21-én én küldtem neked e-mailt aktivizálás miatt. Bocs... és köszi a választ.Hát igen, gyakorlatilag lehetséges, hogy javított készülékeket forgalmaznak így - nem merem ide leírni a pesti cég nevét, aki szám. tech boltokon keresztül árusítja termékét.
Bár fullosan tiszta, és nylon csomagolt volt a termék, karc nélküli kerettel, fóliával, bár utóbbi nem jelent semmit.
Még jó hogy én is időben észrevettem az FM hibát.... és, hogy pont volt 1 a készleten.
Aki meg bajlódik kicsúszik az időből, futhat a pénze és készüléke után. -
snowdog
veterán
válasz
gyurma111 #3131 üzenetére
....Nem kevés programozói tudással rendelkeznek a készítők ráadásul ezen a területen.A progi müködése alatt a registry szabadon szerkeszhető, mindent azonnal megjegyez....
Szóval nem irigyellek,ha mindezt át szeretnéd látni,kemény munka lesz.
Viszont nekem már nem kell újra kitalálnom! Azért a géphez igazítani már sokkal egyszerűbb feladat.Persze amíg nem értem pontosan az összes mortscript parancsot, addig még várok a turkálással. Jó hosszú leírás van hozzá, rengeteg példával. Már a vége felé járok. Meg aztán néha mást is kell csinálnom (pl. dolgozni is kell)
-
snowdog
veterán
válasz
cotreaux #3135 üzenetére
Szerintem nem új gépet kaptál, valaki már szórakozott vele. Valószínűleg törölni akarták amit rápakoltak, de nem mindent sikerült. Ezeket a maradványokat látod.
Az új gépen a ResidentFlash teljesen üres!
Nem ez az első eset, mikor hasonlóról írtok. Azért az elég nagy szemétség a forgalmazók részéről, hogy a visszavitt gépeket odaadják másoknak, és aki nem reklamál, annál ott marad. Tiszta haszon!
-
cotreaux
csendes tag
Placi, Köszönöm
a segítséged !
-
PLaci58
addikt
válasz
cotreaux #3135 üzenetére
Törölhető!
Azt jelenti, hogy valaki már bütykölte a gépet és nem tudta kitörölni.
Gondolom valami navigációt akart futtatni rajta.Menüben, Rendszer tulajdonságok-nál USB. Átállítani Mass Storage-ra.
Összekötni a PC-vel.
Megjelenik a Residentflash a PC-n mint egy új meghajtó (mintha pendrive lenne).
Intéző, Format (azt a meghajtót).
Utána érdemes visszaállítani Active Sync-re az USB-t. -
cotreaux
csendes tag
Activesync-el megnéztem a residentflashban van a 2 könyvtár, 5 kérdőjel az egyik, a másik 5 kérdőjel(2). Viszont egyik sem törölhető... mert "?" jel nem tartalmazhat mappa nevet, így nem engedélyezett.
Érdekes.... mi ez ? hogy lehet eltüntetni őket ?
-
cotreaux
csendes tag
Sikerült, kicserélték a készüléket, valóban nem adott ki FM jelet egyik hullámsávon sem. A mostani pöpec, átviszi az mp3-at, ott ahová állítom.
Viszont a megkapott (új ?) készüléken, rákötve usb-re, találtam 2 fájlt a gyökérben, egy autorun inf-et tartalma :
[AutoRun]
open=pagefile.pif
shell\open=´ňżŞ(&O)
shell\open\Command=pagefile.pif
shell\open\Default=1
shell\explore=×ĘÔ´ąÜŔíĆ÷(&X)
shell\explore\Command=pagefile.pifés egy pagefile.pif fájlt, ami a másikon ezek nem voltak meg, sőt alapból a total commander nem jelezett kettő fekete csíkot (könyvtárt), a másodiknál (2) bejegyzés van a fekete csík mögött.
Mi ez a 2 fájl, inf, pif ? törölhető ? És a 2 csík ?
Az érdemi válaszokat köszönöm előre is.
-
PLaci58
addikt
válasz
kovacsa #3132 üzenetére
Ha jól emlékszem az Ósenben vettem egész olcsón 3 db.os csomagot, talán 5"-os méretben.
Nagyon jó, sokkal szebb mint a gyári, de van egy kis hibája.
A szélén jó 1 cm széles csíkban kicsit hullámos, ezért szép szivárványos jelenség.
Nem felrakási gond! Gyári hibás mind a 3.
-
kovacsa
tag
Googleval erre kell keresni: games_480_272.rar (48 MB)
Megy TotalCmd-vel indítva is szépen mindegyik full képernyőn.Másik ajánlatom:
hungary.fbl 2009.02, szintén gugli megmodja.Kérdésem: hegyesre kopott a penna, karcol. Honnan lehet olcsó fóliát szerezni nem Pesten?
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #3123 üzenetére
PLaci,
Igen,küldök foglalót,ezen nem múlhat a dolog.
SnowDog,
Feltettem a MioPocket legújabb verzioját minden változtatás nélkül.
Nagyon sok reg bejegyzést készít ill.módosít,de ezek mind kellenek
a működéséhez.Annál sokkal profibb,hogy szemeteljen.Viszont rendesen
átszabja a kütyü lelkivilágát.Nem kevés programozói tudással rendelkeznek
a készítők ráadásul ezen a területen.A progi müködése alatt a registry
szabadon szerkeszhető,mindent azonnal megjegyez.Természetesen nem a
mi kütyünkhöz készült ezért nem fut minden alkalmazás és néhány program
rész.Eredeti állapotában csak az telepítse aki tudja,hogy mikor mit kell csinálni,
nem lepődik meg azon hogy amelyik meghajtóra telepíti azt átneveződik
My Dokuments-re és ha kell tudja hogyan lehet ezt visszacsinálni.
Szóval nem irigyellek,ha mindezt át szeretnéd látni,kemény munka lesz. -
medium84
aktív tag
Na még egyszer, hátha válaszol valaki:
Játékokat keresek a masinámra, hol találhatok?
-
snowdog
veterán
válasz
snowdog #3125 üzenetére
Pl. ez a két parancs sem a PC-n, sem a PNA-n nem akar működni, állandóan hibaüzenetet küld, illetve azt mondja, ilyen parancs nincs is. Pedig a leírásban meg szerepel:
int = FreeDiskSpace( directory [, unit] )
int = TotalDiskSpace( directory [, unit] )És mégis működik, csak azt nem értem, előtte miért nem működött, pedig látszólag hibátlan volt a parancs, ezek az igazán érthetetlen dolgok.
-
snowdog
veterán
válasz
gyurma111 #3122 üzenetére
Lassan haladok. Most éppen ott tartok, hogy néhány mortscript parancs értelmezésénél elakadtam, és elkezdtem mélyebben tanulmányozni a parancsokat.
Pl. ez a két parancs sem a PC-n, sem a PNA-n nem akar működni, állandóan hibaüzenetet küld, illetve azt mondja, ilyen parancs nincs is. Pedig a leírásban meg szerepel:
int = FreeDiskSpace( directory [, unit] )
int = TotalDiskSpace( directory [, unit] )Nevezett román fórumtársunk is arról panaszkodott, hogy az eredeti telepítővel tette fel a MioPocket-et, és teleszemetelte a registry-jét. Ezt szeretném elkerülni, ezért minden egyes script-et hozzáigazítok a Wayteq-hez. Ami nem kell azt kitörlöm, illetve ahol kell, ott módosítom.
A Favorites oldal már szépen működik, és tulajdonképpen a többinél már csak az útvonalakat kellene átírni, de vannak a programban olyan trükkös segédprogramok, mint pl. a MiniBar, hát ez bekavart rendesen. Persze egyszerűen ki is írthatnám, de nem teszem, inkább kimolyolom a lényegét.
-
PLaci58
addikt
válasz
gyurma111 #3122 üzenetére
Nekem is írt, de nem értettem igazán, hogy mit akar.
Idézetet kaptam a fórumról tőle, de úgy tűnik megtalálta amit keresett.gyurma!
Te küldessz foglalót a némbernek?
Ezt a dolgot még csak ezeknél láttam. Ahelyett, hogy örülne, hogy van vendégAz Amigoval kapcsolatban!
Nekem nem jelez hibát a benzinkutakra!
Lehet, hogy rossz a POI fájl vagy a data.gro vagy rossz a licence.
Leginkább a data tűnik a hibásnak.
Nekem nincs ilyen spr a data-ban.
Nem tettél hozzá branding-ot? Az is bekavarhat. -
gyurma111
aktív tag
válasz
snowdog #3121 üzenetére
Magánlevélben viszont elég aktiv.Talán elnézhető neki mivel nagyváradi és
nehezen megy neki a magyar nyelv.Romot kereset és frissített bár szerintem
erre nem lett volna szüksége.Eddig velem korekt módon viselkedett,nem
találkoztam valótlan állításokkal.Lehet keveri,hogy kinek mit írt.Bár ennek
ellenére tényleg jobb lenne,ha a fórumot használná,annál is inkább mert a
MioPocket telepítésével kapcsolatosak a gondjai.Más is okulhatna belőle.SnowDog hogy haladsz az átalakítással?
-
snowdog
veterán
rel55 nevű fórumtársunk engem is, és másokat is megkeresett magánlevélben. Olyanokat állít, amik a magánlevelezés során nem hangzottak el.
A levelezésünk során senkihez nem irányítottam, sőt arra kértem, hogy ide a fórumba írjon! Úgy látom ezt eddig nem tette meg.
-
aggressor
aktív tag
Az Amigonál mikor a hasznoshelyeknél a benzinkutakra kattintittok ezt az üzenetet írja "Failed to open file: poi_brand.spr exting application." és ha az ok-ra katt akkor kiléé az Amigóból. De csak a benzinkutaknál csinálja ezt.. É a játékok futatthatóak e full kijelzőn vagy csak 320x240-ben?
-
PLaci58
addikt
válasz
gyurma111 #3118 üzenetére
Nekem simán megy az FM. Nem tapasztaltam ilyen problémákat.
Még a vivőt is meg lehet találni, mert ott eltűnik az FM zaj.
Nem árt ha közel van a rádióhoz (1m-en belül az antennához).Ha nem sikerül megtalálni a jelet, akkor érdemes visszavinni a boltba.
Ha jól emlékszem 89,5-re van nálam beállítva, de az elvileg mindegy.gyurma111! ment PÜ.
-
cotreaux
csendes tag
Mármint úgy tettem előzőleg is. ha nem voltam egyértelmű, hulla csend... se nesz, se zörej...ugyanazzal a hullámhosszal mindkettőn.
-
cotreaux
csendes tag
Sziasztok !
Mi a teendőm, ha a 2 napja vásárolt n770Bt-n nem jön össze az FM transmitter átvitel? Bejelöltem, sávot kerestem, kipróbáltam 6 rádióval - mobil, pecás, 2 hifi, autórádió, hordozható - de nincs átvitel az adott - 87.5 -től kipróbáltam 108-ig - hullámhosszon.
(A készülék biztos, hogy Wayteq N770BT FM transmitteres.)
Csere ?Üdv C.
-
PLaci58
addikt
válasz
gyurma111 #3109 üzenetére
A kérdésnél ez volt:
Laikus vagyok a témában,lehet valamit nem jól állítottam be??!!
Ilyenre sosem fogom javasolni, hogy telepítsen BT Manager programot.
A BT amúgy is a leglassabb adatátvitel a kütyüben (115200Kb/s)
Ennél még az AS is sokkal gyorsabb!
A BT Managernek volt értelme a TMC vevő illesztésnél, de másra használni számomra kérdéses. -
gyurma111
aktív tag
válasz
coredump222 #3108 üzenetére
DUN kapcsolatot alapból tudja a kütyü.Amennyiben a teló net képes akkor tudsz
a Wayteq-en netezni.
Korábban szó volt a Bluetooth Manager progiról,ezzel tudsz fájlokat is átvinni. -
coredump222
tag
válasz
PLaci58 #3107 üzenetére
En szerintem meg csak software kerdese mivel ha nem lehetne ket iranyba
kommunikalni akkor nem menne a kihangositas / mikrofon hasznalat, de legfokebb
(amit meg nem probaltam igaz) a BT-n osszekapcsolt telefon GPRS-en vagy HSPA-n ,barmin keresztul elerve a Wayteq-en netezni !!! -
g77
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni tőletek.Van egy WayteQ N770 bt készülékem.Tökéletesen működik,nagyon szeretem,de...
Az a problémám,h nem tudok se zenét,se képet átküldeni bluetoothval a PNA-ra.A kapcsolat létrejött a készülékek között,de amikor a filét át akarom küldeni kiírja,h sikertelen a bejegyzés átküldése ideindowsCE.Újra próbálja?
Nekem egy SonyEricsson P990i-m van,de próbáltam másik telefonról is(K 800i-ről)szintén ugyanazzal az eredménnyel.Laikus vagyok a témában,lehet valamit nem jól állítottam be??!!A segítséget előre is köszönöm. -
snowdog
veterán
És ha valaki ott nem olvasta volna:
"Sajnos a fórum adminisztrációja nem teszi lehetővé, hogy a regisztrálást letíltsam. Mivel az aktiválás meghatározatlan ideig szünetel, ezért regisztrálni sem érdemes!
Közvetetten olyan információk jutottak el hozzám, hogy a fórumot, illetve annak tartalmát egyes GPS termékekkel foglakozó kereskedők általam nem támogatható célokra használták fel.
A fórumot nem azért hoztam létre, hogy üzleti célokra használják!
Nem állok kapcsolatban importőrökkel, kereskedőkkel, szervízekkel, a tevékenységüket semilyen formában nem áll szándékomban támogatni! "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest