Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrano
csendes tag
Haló Anti666!
Tudnál segíteni a skinnel kapcsolatosan ?
A keretproram meg pár kérdés...?! -
PLaci58
addikt
válasz
gusztavka #4184 üzenetére
Visszakerestem, megtaláltam, letölthető :
http://data.hu/get/937097/SI_1.3.3_NFlash.RAR.html
SI_1.3.3_NFlash -
Degeczi
nagyúr
válasz
snowdog #4164 üzenetére
Köszi, hétvégén majd ismerkedem a cuccal, egyelőre kínai nekem ez a WinCE móka (még nem tiszta, hogyan lehet a gyári Windows dolgokat vagy egyáltalán bármit elérni: USB-n gépre kötve csak egy üres mappa volt, semmi más)
Átnézem majd a topikot az elejétől
(progamokat mindenképpen néznem is kell rá, mert a gyári MP3 lejátszó úgy néz ki, nem tud a háttérben futni, márpedig a navigáció mellett kellene zenének szólnia)Szerencsére az IDC-ben még volt egyetlen 770-es példány - mondták, h többet már nem is kapnak a modellváltás miatt.
Egyelőre csak a navigációt húztam rá a saját memóriájára: kicsit lassan, kb. 3/4 óra alatt mászott föl a bő 1.5G - de ezt úgyis csak egyszer kell megtenni, a zenéket már kártyaolvasóval fogom SD-re rakni.
-
Anti666
aktív tag
Üdv! Anti-Skin 1.3: [link]
Kettő kép a néhány közül, az öszes screenshot-ot nem teszem fel, mert az már megtörtént pár hete. Nagyrészt Kamillo új cuccai lettek belerakva, meg egyéb más módosítás, progik, stb..., infó a csomagban.
-
mekemuki.
csendes tag
Hali
Már a x620 as is kapható[link] -
gyurma111
aktív tag
Állítólag megérkezett az X820.Hétfőtől kapható.
A proci sebesség valóban 500 MHz -
Terrano
csendes tag
Heló mindenki !
A riks 3.4 c mod1 swd-t hogyan is kell telepíteni, vagy másolni a sima 770 esre?
Próbálkoztam a gyors keresővel de nem találtam meg a választ.
Bocs ha én vagyok a századik aki ilyet kérdez, a segítséget viszont megköszönném. -
sanyi722
tag
Hali!
Nekem kb 3 hónapja van ilyen kütyüm és szerintem ezért az árért teljesen hibátlan.
Ha senkit nem zavarok lenne 2 kérdésem:1 - Letöltöttem 3 különböző helyről IGO Amigot a géphez ( amit kellett átneveztem mobilenavigator-ra) működik is szépen, viszont mind a 3 változattal azt csinálja, hogy görögországban keresésnél, vagy úticélnak beállításnál azt írja ki, hogy" nem lehet tervezni, mert a térképek nem összefüggőek. Mi lehet a gond???
2 - Letöltöttem a http://wayteq770.uw.hu/ honlapról egy jó kis mp3 lejátszót, de nem indul el sem a kártyára másolva, sem a belső memóriára másolva. Mi lehet a gáz????
segítségeteket előre köszi
-
Trianrta
aktív tag
Tudna valaki adni egy free gyors képnézegetőt a Navira?
Ami jelenleg fent van, az kissé lassú... -
Terrano
csendes tag
ÉS hogyan lehet bel új programokat rakni?
pld Metró .
hogy még magyar legyen is. -
schiraly
csendes tag
Sziasztok!
Placi féle sd kártyás SI-nek nincs belső memóriás változata? Honnan lehet letölteni?
Köszi!
Csaba
-
jogyerek001
csendes tag
Inditásnál elszáll az Igo8 out of memory-val mi lehet a baja nem tudjátok?
-
paralele
csendes tag
válasz
snowdog #4154 üzenetére
Ha ilyeneken töröd a fejed, akkor ajánlok egy kíváló programot, én is ezt használom: locr GPS Photo for Windows
Szuper program! Nagyon tetszik!
Egy kérdés: van valami "tapi-zár" módszer, hogy ha zsebbe, hátizsákba teszem a gépet, ne keljen önálló életre, ha hozzáér valami a kijelzőhöz? (Vagy keressek merev falú hordtáskát neki?)
-
Gil-games
csendes tag
Na kérlek ettől a Nettől ne sokat várj...! Végre működik nálam, de hiába a 3,5 G telefonmodemes kapcsolat / N95 Nokia / Tetű lassú !
Nem öröm, hanem üröm...pld egy index.hu -t kivárni 5-10 perc
Ha megvan a resident flash2 tartalma / látod az editorodban, hát írd be a gprs.ini be a már sokat emlegetett szolgáltatói adatokat :
Nálam ez -de szolgáltatófüggő :[Config]
Operators = T-Mobile H
Default = T-Mobile H
ModemName = BT Modem
Automatica = 0[T-Mobile H]
APN = "internet"
PhoneNumber = "*99***1#"
UserName = ""
Password = ""utána látni fogod a gyári bluetooth panelen a saját szolgáltatódat is ha az explorer ikonra kattintasz---persze előtte párosítod a készülékedet és a kék lámpa jelzi a kapcsolatot
Eddig egyszerű és boldogan létre is jött a kapcsolat nálam is jelzi a telefon készülék is, meg a gyári felületen alul szöveges üzenetet kapsz...de !!!!! Az automatikusan felugró lebutított internet böngésző nem találta meg az oldalt !!!!
Azután nyomoztam mi lehet a ba,j újra ppárosítottam bluetooth ügyileg és figyelmes lettem a CE felületen valamire :start menü-Settings-Network and Dialup connections ablakban ott vigyorít az automatikusan létrehozott GPRS nevű ikon !!!!! Nacsak lássuk a beállításait !!!
Hosszan nyomva a ceruzával előjön a beállításokablakcska- alul properties katt rá !!!ÉS Itt a nyerő ablak !!!! semmihez se nyúlj !!! Csak a Bluetoth gomra katt és előjön a bluetooth manager ÉLJEN MÁJUS 1 !!!
A jobboldali ablakban ott a telefonod kapcsolati ikonjai / nálam 3 DB / ha nincs akkor baj van és a bal oldalról át kell helyezni !
---De ezekre egyenként kettőt kattintva a jobb oldaloi ablakban AKTIV státuszba kell rakni / piros kis pipa jelzi / és a másodiknál és a harmadiknál kettő katt után nem csak az aktívat jelöltem be hanem a Authenticate és az Encrypt OK ra katt és kilépsz ujabb ok kilépsz :és a gyári felületről inditva a kapcsolatot a felugró internetböngészőnek csúfolt ablakban végre bejön a beírt oldal /www.google.hu....kisérletezésre ezt nyisd ! / Nem kell perceket várni !
Ha a SI felületről indítod a Bluetooth ikonnal a gyári felületű kapcsolatot, akkor a felkínált böngésző ablakod bezárhatod és a CE ben lévő internet explorert is használhatod alul a startmenűből a programoknál !
/ ugye előugrik alul a sáv remélem úgy csináltad, vagy már ott is van és betakar ...no mindegy / ! Mégiscsak kényelmesebb és ügyesebb igy böngészni, csak a tools-option-connectoons menűjében azér az autodialnál a fentebb emlegetett GPRS legyen bejelölve mint az automatikusan létrehozott kapcs. ne az USB !!!!
VÉGE, de nem biztos, hogy megérte...itt egy fotósor, hogy müxik !
-
PLaci58
addikt
Óvatosan a Residentflash mappával, nem véletlenül rejtett. Az tartalmazza a készülék menüjét (shell).
snowdog! Van az N770-ben is GPSViewer 4.0.2. Megnéztem,de az szerintem inkább hibakeresésre szolgál. Rögzíti az összes NMEA adatot folyamatosan. Nem lehet időintervallumot megadni.
-
Anti666
aktív tag
820-as raktáron: [link]
-
xalli
csendes tag
Köszönöm szépen sráccok a segitséget...tényleg én voltam a fax hogy nem kerestem
....de ezért jo ez a fórum...itt segitenek
az internet még mindig nem sikerül....de a ResidentFlash2 mappa már meg van
-
snowdog
veterán
válasz
Degeczi #4151 üzenetére
Kicsit keresgéltem, hogy mi lenne erre a célra a legegyszerűbb program, és meglepetésemre nem vettük észre a legkézenfekvőbb megoldást. Nálam magában a gyári Windows-ban van egy GpsViewer nevű program, ami NMEA-ban képes loggolni. Azt is meglehet neki adni, hogy a log fájlt hova mentse (pl. Log to SD).
Bár ezt most a BP Azure-ban néztem, de mivel a programra mutató linkem még az N770-ből származik, gondolom abban is benne van. Ennél egyszerűbbet nem találunk!
-
Gabipro
csendes tag
válasz
coredump222 #4136 üzenetére
Hehe... Commodore forever!
Nekem is van/volt egy C+4-em, ill. Amiga500-am, és néha nosztalgiázok is emulátor programokkal. Egyszer el is indítottam a PacketUAE-t, de a hardware gomb hiánya (egér jobb, bal gomb) miatt gyakorlatilag használhatatlan volt. Úgy egyébként jól működött, csak ugye nem tudtam továbblépni. Ha találnál hozzá valami "szoft" megoldást, annak nagyon örülnék. (Erre szerintem nem sok esély van...sajna.....ill PDA-t kell(ene) hozzá venni.)
-
snowdog
veterán
Könyörgöm, miért nem használjátok a keresőt, sokkal egyszerűbb lenne, mint 25x megkérdezni!
Ha megfogadnád a tanácsomat, ilyeneket találnál:
(#3153) snowdog 2009-04-28 16:21:52
A PC-n is, és a PNA-n is be tudsz lépni a ResidentFlash2-be.
1. A PNA-t tedd ActiveSync módba (úgy, mint ahogyan az az általad betett #3143 képen is látható). A PC-n indítsd el a TotalCommander-t. Ekkor látod az SDMMC-t (ez az SD kártya) és a ResidentFlash könyvtárat. Menjél bele a ResidentFlash könyvtárba. A TotalCommander-ben a könyvtárak feletti sorban láthatod az elérési útvonalat, ott van a ResidentFlash. A kurzorral állj mögé, és írj oda egy kettest, ekkor ez lesz ott: ResidentFlash2. ENTER és már benne is vagy.
2. A PNA-n ugyan ez, csak ott a PNA TotalCommander-t használd.
-
xalli
csendes tag
Köszönöm srácok
most már csak azt nem tudom hol van a ResidentFlash2 mappa??
Azt olvastam hogy rejtett fájl..de hogyan tudnám szerkezteni?? -
snowdog
veterán
Leírásban benne van, a beállítások menüben állítsd át.
Más!
WayteQ N800
Ára: 53 460,- Ft
Már előrendelhető: VÁRHATÓ ÉRKEZÉS IDŐPONTJA 2009.07.13.!!!
Technikai specifikáció:
Kijelző méret: 4.3" Érintőképernyős WVGA LTPS LCD
Kijelző felbontás: 800 x 480 pixel (16:9 képarány)
Processzor (CPU): SiRF Prima, Dual Core 600 MHz, ARM11
Memória: (min)1 - (max)4 GB (tárhelynek használható)
Memória (RAM): 128MB (programok futtatásához)
Memóriakártya: SD/MMC/SDHC foglalat, max. 8 GB
Bluetooth: Kihangosítás, DUN (Dial-up networking)
GPS-vevő: SiRF GRF 3i+, 64 csatorna, beépített antennával
TMC: Opcionális, külső TMC vevő csatlakoztatható
Internet elérés: WiFi, Browser, Messenger
Zene lejátszás: MP3*, WMA9, WAV
Video lejátszás: MPEG-2*, MPEG-4*, AVI , ASF, WMV, RMVB, RM
Fotó megjelenítés: JPEG, BMP, GIF, PNG
E-book: .TXT file, betűtípus és méret beállítással
Hangszóró: Beépített
Fülhallgató kimenet: 2.5mm Jack
Operációs rendszer: Microsoft Windows CE .Net 6.0 Core
USB: Mini-B USB foglalat, High speed USB2.0, ActiveSync és Mass storage támogatás
Akkumulátor típus: Li-Polymer, 1500 mAh
Térkép szoftver: Opcionális
Méret: 108 x 75.6 x 14.5 mm -
xalli
csendes tag
Valaki segitene abban hogy hogyan kapcsoljam össze a géppel a Wayteq-et ??Active-Sync-el???
-
Degeczi
nagyúr
válasz
snowdog #4154 üzenetére
hú, ez aztán alapos segítség, köszi szépen!
akkor első körben megnézem az Igo-val hogyan merül majd a 770 gyalog módban - itt úgysem egész napos túrákról lesz szó, néhány óránként biztosan visszatérünk a kocsihoz, töltődhet majd
(és az is beleférhet, h elaltassam a Wayteq-t, amikor nem valószínű, h képek készülnének)egyébként valóban szimpatikus jószág az a Royaltech!
ha nem kellene a kocsiban megoldani az MP3 lejátszást, talán eleve csak azt vennék Wayteq helyett, mert ritkán utazom úgy, h navigáció kell, és arra valszeg az is megtenné, ha a telefonommal kapcsolnám össze (igaz, nagyon kicsi a Nokia E51 képernyője - szóval jobb lesz ez PNA-val) -
snowdog
veterán
válasz
Degeczi #4151 üzenetére
más: pozíciót loggoló alkalmazás létezik rá?
olyan, aminek semmi más feladata, mint mondjuk félpercenként elmenteni az aktuális pozíciót, és a logfile alapján később, az asztali gépen meg lehetne jelölni egy fényképzőgép képeit, hol készültekHa ilyeneken töröd a fejed, akkor ajánlok egy kíváló programot, én is ezt használom: locr GPS Photo for Windows
Innen letöltheted: [link]
Ez a program automatikusan beírja a jpg fájlokba a koordinátákat. Persze ehhez szükséges egy NMEA log fájl. Ezt az iGO is képes létrehozni.
Nagyon fontos, hogy a fényképezés előtt állítsd be a fényképezőgép óráját (a legjobb a GPS időhöz állítani), mert ez alapvetően fontos a későbbi feldolgozáshoz. De az sem gond, ha a fényképezőgép órája nincs szinkronban a GPS idővel, mert korrekciós időt is meglehet adni.
Azért gondoltam külön, egyszerű alkalmazásra, mert annak nyilván minimális a processzorterhelése és így a fogyasztása egy komoly navigációs programhoz képest (hiszen fényképek majd gyalogos túrák során készülnek),
de először majd valóban megnézem Igo-ban milyen lehetőség van rá (hogyan tudja pl kiexportálni, azt megeszik-e a képjelölő programok)Az iGO-ban van lehetőség NMEA log fájl létrehozására (mint azt az előbb már írtam). Túrázáshoz folyamatosan nehéz lesz használni, mert ehhez túl hamar le fog merülni.
Vannak erre alkalmas célhardverek. Ilyen pl. a Royaltek RBT-2300. Kimondottan erre találták ki. Bruttó kisker. ár: 12,990 Ft
Néhány érdekes adat a szerkezetről:
- Működési idő: 7 óra
- Cserélhető 680mAh akkumulátor
- NMEA0183 protokoll
- Alacsony jelszintnél is extrém gyors pozíció vétel
- WAAS/ EGNOS támogatás
- Bluetooth 2.0 szabvány (Class 2)
- Protokoll: NMEA 0183 ver 3.0, GGA, GSA, GSV (5), RMC
- 64Mb Flash memória
- Különböző log mentési beállítások
- Naplózás 5 és 60 mp-es időközönként állítható, alapból 15mp
- UTC idő, hosszúsági, szélességi koordináta (max. 650.000 bejegyzés)
- UTC idő, hosszúsági, szélességi koordináta, magassági szint (max. 500.000 bejegyzés)
- UTC idő, hosszúsági, szélességi koordináta, magassági szint, sebesség (max. 400.000 bejegyzés)
- Maximális naplózás: 180 nap 15mp-es mentésekkel napi 12 óra naplózás mellettSzóval erre a célra ezt ajánlom!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
PLaci58 #4152 üzenetére
Köszi!
Azért gondoltam külön, egyszerű alkalmazásra, mert annak nyilván minimális a processzorterhelése és így a fogyasztása egy komoly navigációs programhoz képest (hiszen fényképek majd gyalogos túrák során készülnek),
de először majd valóban megnézem Igo-ban milyen lehetőség van rá (hogyan tudja pl kiexportálni, azt megeszik-e a képjelölő programok) -
PLaci58
addikt
válasz
jogyerek001 #4132 üzenetére
Idézet a #3421-ből :
"(előtte az sd kártya gyökér könyvtárában létrehoztam egy YFGo2CE.bld nevü fájlt, a tartalma bármi lehet, de legalább 1 byte legyen/ hogy egyáltalán kilépjek a WinCe felületre)"Degeczi!
Létezik ilyen alkalmazás, szinte mindegyik navigációs program megcsinálja ezt.
Nyomvonalat rögzít megadott időnként. Pl. Igoxalli !
Hol akadtál el? Fájlkezelőt sikerült elindítani rajta, mondjuk a cecmd-t?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Terrano #4150 üzenetére
köszi, holnap megveszem ha lesz a boltban
más: pozíciót loggoló alkalmazás létezik rá?
olyan, aminek semmi más feladata, mint mondjuk félpercenként elmenteni az aktuális pozíciót, és a logfile alapján később, az asztali gépen meg lehetne jelölni egy fényképzőgép képeit, hol készültekitthon persze nem fontos, de a nyáron külföldön hasznos lenne
-
Terrano
csendes tag
-
xalli
csendes tag
Anti666 ezt leirnád egy kicsit szájba rágosabban???
Rejtett folder, filekezelőben írj egy kettest az Rflash után és megjelenik......... -
ARCz71
csendes tag
válasz
Gil-games #4139 üzenetére
Gil-games!
Én használom netezésre az N770BT-t,bár csak 115 kbps-el megy.Elég lassú,de jobb,mint a semmi.
Itt a GPRS.ini beállítása T-Mobile-ra.
# \Residentflash2\YFAP20\GPRS.ini
[Config]
Operators = T-Mobile H
Default = T-Mobile H
ModemName = BT Modem
APN = "internet"
PhoneNumber = "*99***1#"
UserName = "username"
Password = "password" -
Degeczi
nagyúr
válasz
Anti666 #4146 üzenetére
Köszi!
(én is így gondoltam, de ugye karón varjú és hasonlók miatt inkább megkérdezem, mielőtt vennék. Egy itteni bolt szerint elvileg van raktáron 25-ért - holnap kiderül mi a gyakorlat)az autórádióm CD kiadó mechanikája épp döglődik, MP3 lejátszót ígyis-úgyis akartam rákötni - akkor már miért ne legyen egyben navigáció is, nyaraláskor jól jön majd (és olyankor a 770 nagyobb akkuja is hasznos lesz gyalog módban)
-
Anti666
aktív tag
válasz
Degeczi #4144 üzenetére
Látom nem igen válaszol senki, maradok én, az üres hozzászólós man.
Nekem BT-m van, de szerintem a sima is kiteszi az igo-t is a kimenetre,
miért ne tenné? Egyébként meg jobban jársz az audió aux bekötéssel,
mert az FM-et gyakran zavarja ez az, állítgatni kell hol ide hol oda,
még azt is észrevettem, vhol jobb a minősége ha odateszem a kezem,
ha elveszem meg recsegKérdés van-e még egyáltalán 770?
-
Degeczi
nagyúr
Gondolkozom egy alap Wayteq 770-en,
mert kihangosító úgyis van a kocsiban, FM helyett pedig jobb szeretném az autórádió AUX bemenetére kötni a cuccot, mint MP3 lejátszót 8G kártyáról (ezért nem szimpatikus nekem a 820-as: normál méretű kártyáim vannak, micro SD-t nem akarok csak ezért venni)Így csak az a kérdés, h ugye a normál fülhallgatókimenetre kitesz minden hangot, amit egyébként FM-en tud a nagyobb változat adni?
(tehát a lejátszott zenét, de egyébként a navigációs hangokat is)
Gondolom igen, de azért jobb rákérdezni... -
gyurma111
aktív tag
válasz
NSICOM CrEme JVM v.4.12
csak windowsba telepítve működik rendesen.
Regisztrálás után innen letölthető:
http://www.nsicom.com/ -
Trianrta
aktív tag
válasz
Nekem még meg van az Amiga-m.
Ha még a SuperFrogot is fet tudod varázsolni a Wayteq-re, az lenne ám a menő... -
Gil-games
csendes tag
válasz
ElGreco2936 #4134 üzenetére
Tőled is kérek segítséget ElGreco2936 ----Internet kapcsolódásra...lásd előző hozzászólásomat !....Köszi
-
Gil-games
csendes tag
válasz
Anti666 #4117 üzenetére
Nagyon köszi az gprs ini filet módosítottam! A GPRS kapcsolat rendben a telefon is jelzi....tehát jó a megadott beállítás, de az Internet explorerben nem jön be egy oldal sem !
--- DNS hibára hivatkozik ! A modem beállításokat valaki megadhatná T-mobile-ra ! Köszönöm ! Itt a nyár szeretnék szörfözni 770 BT-én -
paralele
csendes tag
válasz
snowdog #4097 üzenetére
Ez a parancs az időzóna törlésére van, ezek szerint nálad valamiért dobálta az időzónákat. Esetleg próbáld meg ezt a párost:
[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0Ahogy írtam, (nekem) elég volt a reset_.... A sync_.. nem is kell, mert ha beírom, akkor az Igo-ból kilépve a gyári ill. WinCE felületen mutat 1 órával kevesebbet. (Nem mintha "rendes" üzemben nagyon számítana, de most, amíg tanulgatom/babrálgatom szeretem, ha a pontos időt látom...)
-
Anti666
aktív tag
válasz
kamillo67 #4122 üzenetére
A sok hercehurca helyett azt is írhattad volna, hogy pl. Placi 1205-ös bejegyzése...
Megtaláltam, megcsináltam, system a residentflash-re, loader registry import, reset.
GX.dll-t frissítettem a csomagodból, GAPI meg majdnem a legutolsó beállítással megy: YFGPS 79C-1, CE 5.0, 480x272, ami egyébként szintén a Te registry setedből vettem.
Láss csodát, mennek a gémek. -
coredump222
tag
válasz
gyurma111 #4131 üzenetére
Mit ertesz java "emulator"-on ???
personaljava, MysaifuJVM, vagy van meg 1par jvm, esetleg az IBM-es ???Engem erdekelne.
Amugy a kamillo67 fele YFAP30-ban (azt se tudom mi ez
levo
NES emulatoron felbuzdulva es mert volt egy kis idom, elkezdtem
jatszogatni az UAE-vel.Nem tudom itt ki mikor kezdett a szamitastechnika "orultjeve" valni, de
en pl. meg +4-en es 64-en gyartottam az elso assembly progimat.
Szoval ha mond valakinek meg valamit az hogy Commodore Amiga, akkor mar megerte
egy kicsit foglalkozni vele.
Az UAE (illetve a packet UAE) az egy amiga emulator es mukodik a wayteq-enTegnap mar lattam pl. a Neuromancer kezdokepet. (az amiga dos-rol nem beszelve)
Persze meg nagyon az elejen tartok de idovel (sok idovel) ki lehet tapasztalni a megfelelo
beallitasokat amivel rendesen mukodhetne.
Milyen szep is lenne a wayteq-en futna mondjuk : LastNinja, EOB, Elite, Another World etc. csak hogy nehanyat emlitsek
A fo poblema az ,hogy ez igazabol PDA-ra valo es ott ugye van nehany hardware gomb
is, itt meg nincs, ugyhogy valamilyen soft-os megoldast kell talalni pl. az eger
bal jobb gombjara isMeg 1 fontos dolog a packet UAE az free, viszont az amiga kickstart romja az NEM !!!!
(ez kell ugye hogy legyen amiga dos)
Ezzel kapcsolatban en nem tudok felvilagositast adni !!!!!Majd rakok fel screenshot-ot is.
-
xalli
csendes tag
ElGreco2936 és ezt hogyan csináltad:Active Sync-el vagy akar BT-on keresztul meg az interneten is navigaltam vele. ?????
leirnád nekem? -
ElGreco2936
csendes tag
Nemreg vettem egy N770 BT-s gepet, nagyszeru! Active Sync-el vagy akar BT-on keresztul meg az interneten is navigaltam vele. Csak nehany jatekkal van gondom: a GAPI feluleten hiaba kerem az elforditast 90 fokkal, a jatekok csak fuggolegesen indulnak, es igy nem latszik az also reszuk. Van valakinek otlete a megoldasra?
-
jogyerek001
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám elővarázsolni a WinCE felületet egy Wayteq N770-en?
Előre is köszike! -
Anti666
aktív tag
válasz
kamillo67 #4129 üzenetére
Már megint több dolgot írhatnék, de szerintem tök felesleges, mert vannak ember típusok akik úgysem pendülnek egy hullámhosszon, kvázi felesleges a savazás.
Mindenesetre tisztában vagyok vele, hogy a Te csomagod, sokkal több munkát takar, de attól még az enyém is takar valamennyit és gondolom senkinek sem esik jól, ha leszólják, még nekem sem
A kérdésem nem értem miért volt értelmetlen, azért kérdeztem, mert meg szerettem volna tudni, mitől nem indulnak azok a progik külön, tőlem is kérdeztek, én is segítettem itt annak akinek tudtam, priviben is, talán ezt tudják is páran.
ui: Most már fenemód érdekel, pl. erre az AstroNav-ra hogyan tettél szert? Letöltötted egy site-ról, vagy torrenten volt fenn? Esetleg Te fejlesztetted??? Ha utóbbi, akkor emelem kalapom, állat jóBye bye.
-
kamillo67
tag
válasz
Anti666 #4128 üzenetére
Kedves " barátom "!
Érdekes mód azt az asztronavigátort dicsérted, amit a progi-csomagomban találhattál,amiket nem kevés munkával szedtem össze és osztottam meg itt, és nemcsak néhány ikont és hivatkozást írtam át mint te az SI-dben.
Nem a WinCE felület a kérdés az egyes progik futtatásához, dehát ...
Továbbá egy ilyen egyszerű SI -t nem egy nagy varázslat összeállítani. Én is csináltam már. Azt integrálhatsz bele amit akarsz, még ha tőlem is van hozzá néhány progi. Mégse mondom, hogy ....Segítséget pedig nem kértél, csak reklamálsz, sok esetben nem kicsit hiányos ismeretekkel. Megsértődni meg nem igazán kellene.
Üdv.
-
swis
tag
A nokia head szettel is tökéletesen van tmc jel
így azt hiszem,hogy a probléma megoldódott
-
tengo24
tag
Hali!
Szerintetek érdemes lesz lecserélni a N770Bt készüléket, az X820Bt-re?
-
swis
tag
Találtam itthon egy régi nokia head szetett a dugója ugyanaz mint a tmc antennájé. Szerintetek ha levágom a mikrofont meg a fülhallgató részét és rakok a végére valamit akkor ez jó lehet? A kötése mindegy lehet? Problémát ez nem okozhatpl ha valamelyik vezeték összeér? Bár szerintem is ez csak egy mezei vezeték,de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre addig nem próbálom ki.
-
kamillo67
tag
válasz
Anti666 #4112 üzenetére
Re.:nem futó progikra
Feltételezem, hogy nem vetted figyelembe az útmutatómat. Nem véletlenül írtam.
A progik kivétel nélkül 1-től 1-ig műkönek
Egyes progiknak további dll(ek)-re van szüksége, ami windowsban nincs meg.
Vannak a módszerek ezen hiányzó fájlok kiderítésére.(persze a csomagomban ezek a fájlok a megfelelő helyen ott is vannak). De látom egyszerűbb reklamálni mint 1es dolgoknak utánajárni. Minden ilyen jellegű információ megtalálható ebben a fórumban is.
Látom Snowdog mindhiába szajkózza: " Használjátok a keresőt!" , vagy a reklamálás helyett kérdezz értelmesen.Továbbá, a temérdek "üres" hozzászólás csak a felső sarokban lévő szám értékét növeli, és nem egyebet.
-
Aranygyerek
aktív tag
Üdv
Mi a különbség a 770bt és a 720 bt között? -
Füge007
senior tag
Sziasztok!
Olyan lehetséges, hogy navigáció közben SD kártyáról a transmitter segítségével zenét halgassak?
Vagy navigáció közben, csak a navigációs program hangját viszi át a rádióra?
-
snowdog
veterán
válasz
Anti666 #4113 üzenetére
Aug. 20-tól ha jól olvastam lesz vidék TMC is, megvárjuk
Már nem kell várnod, mert itt valami félreértés történt. Az első éles TMC adás 2008 júliusában volt (ha jól emlékszem), és ezt követően jelentették be, hogy Aug. 20-tól már országos hálózaton is sugározzák a TMC jeleket.
Tehát nem a következő, hanem az elmúlt Aug. 20-ról van szó!
-
Anti666
aktív tag
Aki a 820-asra vár, jól jöhet ez a cím: [link]
Aki itt feliratkozik, email-en értesítést kap, amint megérkezik a kütyü
(Nincs érdekeltségem a boltban
Más, ugyanitt az N800 már "csak" 55 ropi, még meg sem jött és már megy le az ára?HELYES!!!
)
-
Gil-games
csendes tag
Ha állok az autóval / sokat várakozok cégek előtt / igenis internetezni akarok a 770 BT vel és Nokia N95 ös tellel....kapcsolódik is bluetooth-on de internetre nem ?!
Korábban olvastam ezt a beállítást, ami ismerős régről főleg a telefonszám *99***1# !!!! :
# \ResidentFlash2\YFAP20\GPRS.ini
[Config]
Operators = T-Mobile H
Default = T-Mobile H
ModemName = BT Modem
APN = "ide írtam idézőjelek közé a saját APN-emet"
PhoneNumber = "*99***1#"
UserName = ""
Password = ""Hol a nyűbe van a ResidentFlash2\YFAP20\GPRS.ini , vagy hozzam létre ezt a bejegyzést egy új ini fájlban? A gyári beállítások amit menűben felajánl a csatlakozáshoz -pld. T-mobil CZ - hol rejtőznek , netán ebben az iniben de, hol ?
ActiveSync csak ResidentFlash - t lát nálam amibe nincs is ilyen könyvtát...!!!! Amúgy minden ok, működik- nagy örömömre SI_1.3.3 NFlash alatt !!!
Köszönöm a segítséget főleg attól aki már internetet fogott a kütyün !
-
Anti666
aktív tag
Hmmm, ezen én is elkezdtem gondolkodni, amikor írtatok. A 3,5 sztereó jack 2 érpár, jobb bal csati + földelés, szal 3 madzag. Hova kell bekötni azt az egyet amit Snowdog említett, valszeg vagy a jobb vagy a bal ér lehet, földelés valszeg nem. Bárhova is kötöd, szerintem el nem cseszed
Max nem lesz vétel
Egyébként én leszek olyan jószívű és fogok telcsizni ha dugót látok, 100 ft körüli pénzet nem sajnálok rá, ha sok embernek segíthetek, ennyit megér nem? Nekünk is jó, ha más betelefonál és nem szívunk egy fél órát egy dugóban.
Nem beszélve arról, hogy ezzel csak segítjük a TMC elterjedését, én akikkel a közvetlen közelemben beszéltem és van GPS-ük, a nagy részüket nem érdekli, vagy nem hisz benne, ezért kell rácáfolni. -
Anti666
aktív tag
Üdv! Kamillo progijai között fürkészve, jópár dolog nem indul el nekem, a szokásos hibaüzenet: Cannot find "akármi" (or one of its componets)... mi a nyűgje ezeknek? Vmi file hiányzik, wince50-án nem indul, vagy registry bejegyzéssel menne csak? Pl. Kamillo csomagjában a BM3.exe stb... AstroNavigator progi nekem nagyon tetszik!!!
-
swis
tag
egy kis segítség kéne,aki ért ezekhez a jack dugókhoz mondja már meg,hogy ez a tmc-s vezetéken milyen van? Ugyanis néztem a fűlhallgatóét,de az nagy. ha jól tudom az 3.5 es.A bekötése egyszerű lehet?
-
PLaci58
addikt
válasz
kamillo67 #4106 üzenetére
Kamillo!
Nem a BT nélküli verzió használja a 6 ikonos menüt?
MaiMenu=2 beállítássalAnti666!
Ma jártam Miskolcon, próbálgattam a TMC vevőt. Eléggé vételérzékeny!
Hogy miért lenne szükség vidéken is rendes szolgáltatásra? Mert pár kilométeres út alatt 4 esemény volt, amit nem jelzett a navi program, holott tervezett arra.
2 teljes útlezárás aszfaltozás miatt,
1 útjavítás, sávlezárással
és a szokásos déli Búza téri dugó.
Ezek mind nagyforgalmú utak voltak, amit simán kikerülhettem volna.
Gondolom más városokban is vannak útjavítások, lezárások. -
kamillo67
tag
válasz
Terrano #4088 üzenetére
Szia!
A letölthető anyagom, az mindegyik program(már leírtam, hogy milyen félék), de mivel nagy a méret, be lett csomagolva és 3 db-ra lett darabolva. Ez pl. winrar-ral szépen kicsomagolható, és 1az 1ben bemásolható a Residentflashbe. Itt sokan készítenek különböző SI-ket, ez alpban nem az. Az SI egy felület(skin) amiről sok progi könnyen elindítható, de csak azok amelyek ki lettek ikonozva (kivéve a fájlkezelőkből bármi). Vannak nagyon szép SI-k is köztük , a többség miopocket klón. (Mindenki sajátmaga döntse el, mit és hogyan szeret.) A csomagba rendkívül sok működő játékot, illetve az SI-k többségében nem lévő programot raktam.
A gyári shell olyan amilyen, vannak ebből szebb, okosabb verziók is( ez itt tiltott téma). Az SI-ben könnyebb ikonokat hivatkozásokat létrhozni mint a Shell-ben.Az 5. ikon a WinCE-be jutást biztosítja a 4 ikonos főmenü esetén. Ha más módon jutsz el a wince-be(volt itt már róla leírás ) akkor is tudod a progikat használni (sok proginak a működéshez kell, hogy fusson az explorer a háttérben).
Azért , hogy a kezdők is tudjanak sok progit használni , alkottam meg ilyen formában.
A 6 ikonos főmenüt nem láttam 770-esnél (erre a feketére gondoltam) még.
Szükségem lenne néhány fájlra ahhoz, hogy meg tudjam csinálni a 6 ikonosok számára is.1.A "ResidentFlash2\YFAP20\Skins\DongFangST_BT_T410\ " könyvtárból a shell. xml-re
2.A "ResidentFlash2\YFAP20\ " könyvtárból az index.ini-re
3.A "ResidentFlash2\YFAP20\Skins\DongFangST_BT_T410\ " könyvtárból a DongFangST_BT_T410.dat fájlra (ez nem kel ha a mérete 10 584 064 byte méretű a totalcommanderben nézve).
A z "i" -s progi ha nem full eu-s (nincs mindenre szükséged 1 x-re sztem) elfér a sok progival együtt a a Residentflashben. Lehet hogy ez a progid eredeti de tudjuk, hogy tisztaság szempontjából "poros"
Üdv: Kamillo
-
-
-Gerzson-
aktív tag
Persze, még mit nem...
Jelentsem be pénzért.Ilyen volt anno az IGO is. Megvettem, hibákat jelentgettem, ezzel nem kevés pénzt spórolva a CÉG-nek majd utána szartak a fejemre és drágábban adnának egy frissítést mintha újra megvenném.
Én többet cégeket semmilyen formában nem támogatok. Legyen szépen figyelőszolgálatuk, adják az infót pénzért és majd ha tetszik akkor előfizetek rá.
-
vimre
tag
válasz
PLaci58 #4099 üzenetére
Van a TMC szolgáltatáshoz telefonszám, ahol ingyenesen be lehet jelenteni a dugókat, baleseteket?
Igen van, itt: TrafficNav dugóvadász vonal
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #4099 üzenetére
A TMC-re visszatérve. Ez egy rádió vevő ugye? Meg kéne oldani a rádió hallgatását a navi programban.
Igen, valóban egy FM vevő.
Szerintem ez ugyan úgy nem fog menni, mint azoknál a PDA-knál, ahol van benne FM rádió, de mégsem tudja dekódolni a TMC adatokat.
Annyiban közösek, hogy mindketten veszik az FM rádió jeleket. Csakhogy az egyik csak hangokat dekódolja belőle (rádió vevő), a másik meg csak az adatot (TMC vevő).
Persze elméletileg lehetne olyan vevő, ami mindkettőt dekódolja, de nem tudok ilyen vevőről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest