Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
Dunstan #4526 üzenetére
Idézet Dunstan-tól: "Én továbbra is úgy tartom (és a sok kérdező, attól tartok, engem igazol), hogy egy fórumon keresgélni nem ugyanaz, mint hogy ha pl. TMC-t akarok használni, akkor a FAQ-ban a TMC pont alatt elolvasom, hogy vegyek egy RTA3000-et, dugjam be, a másik felébe dugjam a töltőkábelt, és hangoljam be az iGO alatt a TMC-t. Nem akarom SnowDog fórumát leszólni, pompás munka, én is gyakran olvasom, és mindent meg lehet találni rajta - ha az ember végigböngészi az összes hozzászólást."
--------------
Csak hogy mindenki értse miról is volt szó. Hogyan lehet megtalálni, milyen TMC vevő kell az N770-hez?
Nyitó oldal - TMC vevő
Első kattintás - TMC vevő Wayteq N770BT-hez
Második kattintás - RTA-3000 TMC vevő és külső RDS-TMC antennaKét kattintással megvan. Akkor nem értem a görcsölést, hogy miért kellene ehhez az egész fórumot végigböngészni?
-
snowdog
veterán
válasz
Dunstan #4526 üzenetére
Én továbbra is úgy tartom (és a sok kérdező, attól tartok, engem igazol), hogy egy fórumon keresgélni nem ugyanaz, mint hogy ha pl. TMC-t akarok használni, akkor a FAQ-ban a TMC pont alatt elolvasom...
Komolyan mondom, hogy nem értem a problémádat. A témák csoportosítva vannak.
"Géphalál
Kezelési útmutató
TMC
Software - Programok
WinCE elérése, kezelése
MioPocket
Xania WolfNCU
SI - SysInfo
Minden ami iGO!
Program gyűjtemény
Navigáció
Audio - video
Játékok - GAPI
Internet
Hasznos programok
CeRegEdit
USB - ActiveSync
stb..."A példádnál maradva, ha valakit a TMC érdekel, akkor ott a nyitó lapon látja, hogy melyik rész foglalkozik a TMC-vel, belemegy és elolvassa. Amit Te javasolsz FAQ-t, abban hogy találod meg ennél könyebben?
De nem is ez a lényeg. Ha neked az a véleményed, hogy az az egyetlen üdvözítő megoldás, akkor logikusan adódik a kérdés, MIÉRT NEM CSINÁLOD MEG?
mindent meg lehet találni rajta - ha az ember végigböngészi az összes hozzászólást.
Gondolom a fentiekből meg egyenesen következik, hogy ez (már ne is haragudj) egy nagy hülyeség!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest