- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
Trianrta #2691 üzenetére
Innen is lehet FREE programokat szerezni: [link]
Esetleg ezek közül is be lehet építeni néhányat.És szerinted pl. az ilyen programok: "Sokoban free for Windows Mobile Smartphone" működnek majd az N770-en? Én erősen kétlem.
Ezek Windows Mobile Smartphone-hoz készültek, és nem WinCE-hez. Próbáld ki valamelyiket, kiváncsian várom az eredményt.
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2692 üzenetére
Én a valós bolti árra gondoltam. Kapható már valahol?
Addig szerintem nincs ára! A gyorsboltban nem találtam.Én is kerestem a neten, de nem találtam olyan helyet ahol árulnak. Ami megjelent, az szerintem egy kalkulált ár, még az is lehet, hogy azon az áron fog megjelenni.
Az előző verziónál is úgy volt, hogy rendeltek pár darabot, piacra dobták, megnézték milyen a fogadtatása, és amikor látták hogy nagy az érdeklődés, akkor rárendeltek egy nagyobb tételt. Ez szerintem most is így lesz. Nem érdemes kapkodni.
-
aggressor
aktív tag
akkor ahol néztem ezt a N770.est elírták a 4.2-őt. és a 5.0 tudom törolni? proceszora dupla magos? mert ezt is írják róla, de lehet ez is elírás.
-
Dunstan
tag
Elkészítettem a módosított skineket, amelyek tartalmazzák SnowDog mortscriptes kilépését a Windows CE alá, valamint egy CE Commandert és egy játékot (ShisenShoWM). A letöltőlinkek:
http://data.hu/get/1307568/DongFang_Mod.zip.html
http://data.hu/get/1307569/Ramar_Mod.zip.htmlEzzel egy időben a korábbi linkek megszűntek!
SnowDog, kérlek módosítsd a te listádban levő fájlokat.
-
PLaci58
addikt
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #2685 üzenetére
Jut eszembe! Miért csak 533-on megy a 600-as proci ?
Talán a rom?Azt hallottam vannak olyan kütyük amiken nem megfelelő
romok vannakés nem úgy müködnek a dolgok ahogy kellene.
Itt is akadozik egy picit,ott sem úgy kapcsolódik a bluetooth ahogy kellene.
Aztán meg létrejönnek fórumok ahol megpróbálják jobban összerakni.
Tök hihetetlen -
aggressor
aktív tag
tölti az aksit az adatkábelen keresztül a számgép? sok gondom lesz vele ha csak az igo 8-at szeretném rátenni és használni? operációs rendszerét tudom e formázni és újra telepíteni?
-
MY2K
aktív tag
Hali!
ITT egy teszt az utódról. Eljött a kánaán?
-
Trianrta
aktív tag
Szerintem az sem túl jó, hogy sokan itt kérnek aktiválást a másik fórumba...
-
PLaci58
addikt
Bog!
Ne tévesszen meg a név!
A Mobile Navigator programot szerintem itt senki nem használja.
Azért emlegetjük annyit, mert sok PNA-ben és így ebben is a Navigációs ikon elindítja a SD\Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe programot, függetlenül attól, hogy milyen programot takar a név. -
DrizztD
csendes tag
Sziasztok!
Megjöttem síelésből, és azt mondhatom, hogy néhány apróságtól eltekintve meg vagyok elégedve a kütyüvel.
Persze a síelés sem volt rossz
1400 km alatt oda és ugyan ez vissza mindössze egy hosszú alagút utáni kereszteződésnél jöttem zavarba, mivel a kütyü még nem tért magához. Én meg elkényelmesedtem, hogy nem kell a táblákat figyelni...
Végig (14 óra) ment az MP3 a navi alatt. A zene folyamatos, a navi egyszer-egyszer beleakadt a dologba, de nem volt vészes. Fényerő tökéletes!
Az FM transzmittert még MO-on kikapcsoltam a zavaró adások miatt. Maradt a kábeles csatlakozás.
Ha TMC-t ráhekkeléssel nem is próbálkozom, de IGO alól vezérelhető media playert még rávarázsolok egyszer a gépre.
Maradok továbbra is tisztelettel a folyamatos kűzdők és buherátorok felé.
Hasznos ez a topic, és olvasni fogom továbbra is!DrizztD
-
snowdog
veterán
Abszolút érthető, és támogatható álláspont.
A magam részéről soha senkinek nem segítettem tört verzió beszerzésében, illetve fellelésében. És ez a saját fórumomon is így van, bárki meggyőzödhet róla, aki azért szeretne oda regisztrálni, hogy ahhoz kapjon segítséget ne tegye, mert felesleges. Eddig is csak azoknak próbáltam segíteni, akiknek már megvolt a program, úgy gondolom nem az én dolgom firtatni, hogyan jutattak hozzá.
Megértem azt is, hogy ez a segítség is kifogásolható lehet (NNG részéről), ezért itt a továbbiakban magam részéről egyetlen olyan kérdésre, kérésre sem fogok reagálni, amely iGO-al kapcsolatos. Mégegyszer elmondom, amit már többször kijelentettem, jelenleg PNA-ra utólag iGO egyetlen verzióját sem lehet legálisan telepíteni, ezért telepítéssel kapcsolatos kérdésre nem fogok válaszolni.
Tudomásom szerint lehet olyan Wayteq N770-et kapni, amire "gyárilag" van telepítve navi program (pl: WayteQ N770 GPS PNA készülék + Sygic Európa térkép Egységár (darab): 42 500 Ft (20 % áfával) ), de az nem az iGO.
Mint a topik létrehozója kérek mindenkit, hogy ebben a topikban maradjunk az olyan Wayteq N770 témáknál, amik kitárgyalása semmiféle jogszabályba nem ütközik, senki érdekét nem sérti, és a megtárgyalása a Fórumszabályzattal sem ellentétes.
Úgy gondolom nagyon sok olyan N770 tulajdonos van, akinek a továbbiakban az iGO kitárgyalása nélkül is a segítségére lehetünk.
-
Bog
HÁZIGAZDA
No. Átnyálaztam az utolsó 200 hozzászólást, töröltem vagy 10-et. Kawa50 néven írogató felhasználótól gyakorlatilag mindent. Nem szeretnék teret adni a wareznek, eddig sem akartam, de nem bírok ennyi kommentet mindig áttúrni, de ezután a fél szemem itt lesz.
Snowdog mester, tudásod és hozzáértésed figyelemre méltó.
(Esetleg keress meg privátban, lenne egy ajánlatom.) De nyomatékos szeretném kérni a jelenlévőket, hogy sem az N770, sem pedig az N800 kapcsán ne adjunk tippeket arra, hogy tört igo8-at hogyan lehet használni a kütyün. Látom, hogy van itt egy pár WayteQ fan, aki tanácsokkal látja el a többieket, belepiszkál a registrybe, skineket alkot, s ezzel tényleg semmi bajom nincs, sőt, tanulok én is. De pont titeket kérlek meg arra, hogy ha betéved egy újonc, akkor ne adjatok neki tippeket nem jogtiszta navigációs szoftver felhekkelésére.
Nem akarok vitatkozni a Nav N Go-val, pláne nem akarok embereket kidobálni innen.
Köszönöm.
-
Dunstan
tag
Módosított Ramar skin:
http://data.hu/get/1304846/Ramar_Mod.zip.html
Remélem, minden működik benne.
Bocs, SnowDog módosítása még nincs benne, mert épp akkor készítettem a skint.
Majd módosítom őket, és felteszem újra. Trianrta kérésének megfelelően egy CECommandert is teszek mellé
-
snowdog
veterán
válasz
Trianrta #2666 üzenetére
Szerintem most kezd belejönni, ezért úgy gondolom bőven lesz még új változat!
Aki nem akar várni, az akár bele is kezdhet az alábbi módosításokba.
Egyébként a programokat ugyis mindenkinek magának kell telepíteni, és ahhoz is át ell írni a gombokhoz tartozó részeket. Tehát a téma iránt érdeklődők kezdhetnek gyakorolni!
-
-
snowdog
veterán
válasz
Dunstan #2663 üzenetére
Dunstan, próbáld ki a következőt!
Nekem az alábbi zip fájlban levő anyag van az SD kártyán Mobilenavigator könyvtárban, Mobilenavigator.exe és Mobilenavigator.mscr néven (ezeket most átneveztem!).
Ha bent van az SD kártya, és az eredeti menüben megnyomom a "Navigáció" gombot, akkor megjelenik a WinCE felület.Ezt az átírt változatot másold be a ResidentFlash-be, és a menüdből a WinCE gombnál hívd meg a ResidentFlash\WinCE\wince.exe-t. Erre szerintem ki fog menni a WinCE felületre.
Az átalakított csomag: [link]
Várom a visszajelzésed!
Figyelem!!!
Más ezzel a verzióval ne kísérletezzen vele, mert ezt kimondottan ehhez a kísérlethez hoztam létre. Az exe és az mscr fájl át lett nevezve. Ha valaki mégis ezt akarja használni akkor a WinCE könyvtárat mobilenavigator-ra, a wince.exe-t mobilenavigator.exe-re, a wince.mscr-t mobilenavigator.mscr-re kell átnevezni. A módosított könyvtárat fel kell másolni az SD kártyára. A többi a fent leírtak szerint működik. -
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2658 üzenetére
Lehet, ilyet keress a megfelelő Dialog-ban:
<SECTION CLASS="YFStatic" NAME="system" ID="1103">
...
<TEXT FONT="Title" >#PDA Alkalmazások</TEXT>
</SECTION>SnowDog: ez engem is zavar, nekem csak a Taskbar jelenik meg, és csak másodszori futtatásra jön be a Windows Explorer. Nem tudom, hogyan lehet a Windows-t elindítani, feltehetően a MortScriptet kell használni, ami egyben le is zárja az YF shellt. Minden továbbfejlesztést érdeklődéssel fogadok.
-
aggressor
aktív tag
sziasztok! és valaki használta már navigálásra is egyáltalán?
-
snowdog
veterán
válasz
Dunstan #2656 üzenetére
Köszönjük, nekem nagyon tetszik!
Engedj meg egy kis kiegészítést a leíráshoz, ami rendkívül alapos és hasznos.
"A Beállítások -> Nyelvek ablakban válaszd ki az új skint."
Erre módosítanám:
"A Főmenü -> Rendszer -> Nyelv ablakban a Felület menüpontban válaszd ki az új skint."
-
Dunstan
tag
Akkor újra:
A DongFangST skin javított kiadása letölthető innen:http://data.hu/get/1303809/DongFang_Mod.zip.html
Ebben már működik a BlueTooth menü is, és remélhetőleg nem törlődik le egy órán belül a Data.hu-ról.
Netreg, át kellene állítani a gépet ActiveSync kapcsolatra, ha a ResidentFlash2-t keresed!
-
netreg
tag
válasz
kawa550 #2605 üzenetére
kawa!
Kicsit részletezd lszi a kezdők kedvéért!
- Tehát az emlitett igo csomag megvan.
- USB-vel csatlakoztatom a PC-hez a N770BT-t. Látom a TFAT belső drive-ot.
- Milyen könyvtárat keressek? Hova másoljak? A TFAt drive nem mutat semmit csak sok helyet
- LCP_43J... nevű liszencem van, hol a másik, amit írtál?Hálás köszi.
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2650 üzenetére
Ez skin, és nem egy komplett shell, mint amilyen az SI.
Töltsd le az SI-t, tedd be azokat a programokat a ResidentFlashbe, amiket használni akarsz, és állítsd be a skinben. Én is ezt csináltam.
PLaci! Módosítanom kell a skint, mert nem jó a KékFog, utána feltöltöm újra.
-
-
snowdog
veterán
Szia!
Rejtett partición van (ResidentFlash2). Ha a gépeden (PC) van TotalCommander, akkor azzal is megtudod nyitni. Nyisd meg a ResidentFlash könyvtárat, majd a felső sorban a ResidentFlash mögé írj egy kettest. Ennyi az egész.
Viszont nagyon vigyázz, hogy mit csinálsz, mert nem véletlenül rejtett a partíció. Ha valaminek mellényúlsz, akkor jöhet a ROM frissítés!!!
-
netreg
tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem N770BT-met. Elkezdtem már visszaolvasni. Látom egyesek nagyon ügyesen alakítják saját képükre a ketyerét. Gratula a PNA-PDA átalakításhoz! Egyelőre lenne egy lammer kérdésem: hogyan éritek el a sokat említett konfig állományokat és könyvtárakat? Nekem egy TFAT drive jelenik meg, ami nem tartalmaz semmit (vagy rejtett?). Köszi a segítséget.
-
Dunstan
tag
Megcsinálom majd a kék Ramar skint is ilyenre, de egyenlőre kell bele egy új ikon, amit még el is kell helyeznem benne. Egyébként nem vihető át csak úgy egy ikon innen oda, és különben is, a Ramar tónusos hátteret használ, kockái a fekete alapon éppoly hülyén mutatnának.
Pusztán a játék kedvéért, mit szólnátok pl. egy ilyen skinhez?
-
Dunstan
tag
Tudod, nekem az egész BlueToothból csak a kék lámpa van, ezért nem teszteltem ezt a menüt. Holnap utánanézek, hogy mi a baja, és kijavítom.
Mellesleg teljesen élethűen utánozza a BlueTooth működését, valszeg azért tévesztette meg azokat, akik BT-s ROMOT frissítettek a készülékbe.
-
gusztavka
csendes tag
Az IGO a ResidentFlashban van teljes EU térképpel. Ha az USA térképet (1 GB) kártyán rakom be, azt fel fogja ismerni vagy buherálni kell valamit ?
-
Dunstan
tag
Lehet, hogy regisztráció kell ahhoz, hogy megtartsa a fájlt?
Itt egy új link:
http://data.hu/get/1301498/DongFang_Mod.zip.html -
Rick4
félisten
Kérnék egy kis segítséget. A 770BT-met képtelen vagyok activesync-kel a géphez kapcsolni (XP pro alatt), próbáltam a 4.2- 4.5-össel is, keres, keres és semmi.. Mi ennek a pontos menete?
-
Dunstan
tag
Módosított DongFang skin:
http://data.hu/get/1300902/DongFang_Mod.zip.html
Remélem, elérhető, először használom a Data.hu-t. A zip fájlban benne van a leírás. Jó használatot!
A Ramarra várni kell, mert még egy ikont át kell editálnom. Különben sem volt rá túl nagy kereslet. Lehet, hogy inkább tervezek egy másik skint.
-
jule
csendes tag
A közelgő N 800-al kapcsolatos írásban, hogy "Navigálás közben nem használhatjuk, mert a Bluetooth menüből kilépve bontja a kapcsolatot" elképzelhető? Mármint a navigálásra ilyenkor nem használhatjuk, de ez ugye az elődnél és minden hasonló gépnél lehetséges, legalábbis annyi, hogy mutatja az irányt, csak a hang utasítás hiányzik és miért kellene kilépni? Nem értem.
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2624 üzenetére
Ha jól láttam, már egy másik lista topikjában próbáltad megkeresni a skin helyét.
(prohardver.hu/tema/wayteq_n400_es_a_pocketpc_progik)
Akkor várjunk, hátha erre téved valami adakozó szellemű egyén, akinek van egy felesleges N410 skinje. Addig megpróbálom megcsinálni a két ikont a DongFang-ba.
-
Dunstan
tag
válasz
Trianrta #2622 üzenetére
Rajzold meg, milyennek szeretnéd, és olyat csinálok.
Mindent meg lehet változtatni, csak munka kérdése az egész.
PLaci, a képanyag formátuma BMP, abban nem tudok átlátszóságról. Valahogy másként van megoldva, pl. egy színt kinevezhetsz átlátszónak. Majd tanulmányozom a shell.xml-t és a resource file-t. Ez egyébként nem hiszem, hogy védelem, csak lusták voltak a tervezők. Ezért vannak redundáns képek is a resource fájlban.
-
-
Dunstan
tag
válasz
snowdog #2618 üzenetére
A DongFang nekem túl szürke, én a kéket szeretem, de azért lehet, hogy ha ez kész van, meghangszerelem a DongFang-ot is. Az én módosításomban csak két új ikon van, a játékok gombjához és a WindowsCE gombhoz, az igazi módosítás a shell.xml-ben van, és az ugyanúgy fut a DongFangon is. Holnap felteszem, akkor kipróbálhatjátok.
Ha meg rájövök, hogy lehet átlátszó hátterű ikonokat hsználni, olyan skint csinálok, amilyet csak akartok.
-
Trianrta
aktív tag
Talán inkább az eredeti Wayteq menüt kellene továbbfejleszteni, mert ott egységes, egyszínű a háttér, a plussz menükhöz meg megfelelne egy fajta ikon, csak más feliratokkal.
-
Dunstan
tag
válasz
Dunstan #2610 üzenetére
Csepnyi magyarázat:
1. Nekem sima N770-em van, ezért a főmenüben a CECmd került a BluetTooth-ra.
2. A Játékok lehet, hogy át fog kerülni a PDA Cuccba, mert talán inkább oda tartozik. Ez esetben a Média megint 4 ikonos lesz.
3. Az App2, App3, stb. és a Játék6 még nem definiált alkalmazások, ahova mindenki azt rak, amit akar. A Játékokban jelenleg 2 képernyőn 12 játék fér el (a Játék7-12 van a következő lapon).
4. Az Alkalmazásokat is lehet olyanra csinálni, mint a játékokat, ha valaki tele akarja rakni a gépét alkalmazásokkal.Igyekszem feltölthető formába hozni, és felrakni valahova, ha valakit érdekel.
-
Dunstan
tag
Amíg PLaci elkészül az új skinnel, itt van néhány kép az én módosítgatásaimból:
-
snowdog
veterán
Biztos lehet benne, és Te is, mert jól mondta.
Ugyanis a PDA verzió telepítés után, magától hozza létre az igo.exe fájlt, és pont a application.dat-ból. Viszont ezzel a módszerrel PNA-ra nem lehet telepíteni. Én csak azért nem javasoltam, mert ha nincs igo.exe, akkor az a verzió biztosan PDA-hoz készült, és akkor PNA-n vagy megy, vagy nem. Neki szerencséje volt, mert ment vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged