Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti666
aktív tag
Üdv! Újra fog tervezni, ha be van kapcsolva az autómata újratervezés. Álj meg Budapesten vhol középen, állítsd be egy útvonalat, nekem pl. múltkor a MOszkva térről 5 percenként kb. más utat ajánlott fel, ahogy alakult a forgalom. Konkrétan az erősen bedugult utvonalakat, melyeket a dugó táblával is jelzi, el fogja kerülni.
Riks Snowdog féle skint használok, nekem az bejött, kihangosítást is mostanában elkezdtem használni, szerintem aránylag jó minőségű és max hangerőn jól hallani (igo beszéd kb. 1/3 hangerőn és sebb függő hang kikapcsolva). Beszéd közben vissza is lehet váltani, beszélek tovább ügyféllel, igo meg navigál alatt hangtalanul. Beszéd végén, igo hang visszajön. Teljesen jó így. (Ahogy indul 770 suspendből, mobilom már össze is konnektál vele autómatikusan.)
Berepülésnél nem próbáltam TMC-t. Vki kérdezte: IGEN, csak szivarról kap feszkót TMC, tehát 770-ről nem, akksiról nem fog menni.
Skineket content/skin folder-be, majd igo-n belü kiválasztani, vhol a háttér mellett.
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #4496 üzenetére
Készletinfo: rendelésre
Csak azt nem írják, mikor tudnak szállítani. És arról sem írnak, hogy az árban benne van a navi program, vagy nincs. És pont azért mert nem írnak róla arra gondolok, hogy nincs benne. Akkor meg az 54 900 Ft nem túl vonzó, főleg ha egy második X820 lesz.
-
swis
tag
tmc vel kapcsolatban kéne egy kis infó. Most csak úgy összedugtam a navit a géppel és lejöttek a tmc infók.és próbáltam olyan utat keresni ahol van valami. Hogyan tervez ez újra magától ha van esemény az út közben? Csináltam vele egy berepülést és rögtön az induláskor ki is tette a felkiáltó jelet majd átment az akadályon amit piros vonallal jelzett. Mikor megnéztem hogy hol is van az utzár akkor volt egy olyan lehetőség(gomb) hogy a dugó kikerülése. Azt megnyomva rögtön újra tervezett és már nem is arra ment.(kikerülte a dugót) A beállításokban viszont ki van pipálva a dugó figyelés és az újratervezés automatikus.De nekem ez úgy tünt mintha kézzel kéne állítani. Vagy esetleg ezt menet közben megcsinálja ezeknél a beállításoknál? Most azért csinálta mert csak berepültem az utat?
Légyszi osszátok meg a tapasztalatokat. Szerencsére felénk nem sok eseményt talál -
Degeczi
nagyúr
-
PLaci58
addikt
Az SI 2.3.3-at nem kell telepíteni! Rá kell másolni egy SD-re a letöltött és kicsomagolt anyagot.
swis!
Nem volt még nálam X820, de ha tudok segítek.Egy ilyen 8.3.2.8xxxx verzió az RF-ben nekem csak a maestroval ment és mást nem is látott.
A 8.3.2.9xxxx már megy a generic-el és nem kell a maestro. -
Johnny1983
csendes tag
Sziasztok!
Ti a Microsoft Device Emulator-hoz milyen file-t használtok, mert én eddig egy mio emulátort találtam, de sajnos azon emulálás közben mindig kifagy az amigo
Így nem olyan jó skin-t tesztelni.
Véletlenül nincs valami más emuláló file-otok, amin megy az amigo szimuláció?
-
Tgk
csendes tag
Ez nagyon szupi, köszönöm.
Találtam egy FM használat menüt.
A végén még megsüketülök, most úgy szól a rádióban.
Ha jól következtetek, akkor most már a telefont is a rádión halhatom?
Köszi!!! -
Degeczi
nagyúr
biztosan nincsen?
ami Pioneert eddig láttam, azokra lehetett volna kötni külső CD tárat, egy "IP-BUS" nevű csatlakozón - ami azonban pofonegyszerűen megoldható házilag is, én is így oldottam meg az enyémen
-
snowdog
veterán
Szia!
Ha csak egy hangszórót kötsz rá, akkor sem fog hangosabban szólni, mint most.
Ha gép csak BT-s, úgy értem transzmitter nincs benne, akkor azt javasolom, hogy vegyél egy olyan szivargyújtóba dugható transzmittert, aminek van analóg bemenete. A PNA fülhallgató kimenetét kösd össze a transzmitter analóg bemenetével, az autórádiót állítsd a transzmitter frekvenciájára. Ettől kezdve olyan hangosan hallgathatod, amennyire hangosan az autórádiód szól.
-
Tgk
csendes tag
Sziasztok!
Nem sokat értek, és nem is merek belenyúlni ezekbe a kütyükbe.
A problémám, hogy általában teherautóban használom a N770Bt szerkentyűt, és nagyon kell fülelnem, mert zajos a tgk.
Milyen megoldás lehetséges a fejhallgatón kívül a hangosításra?
Pioneer rádió van a tgk-ban, bemenet nincs rajt.
Van egy telefon kihangosítóból maradt hangszóróm, de nem mertem bedugni. -
swis
tag
válasz
PLaci58 #4463 üzenetére
Nekem még a 8.3.2 8xxxx verzió van, de szerintem a generic licensz ezt tudhatja mert én ezt a 3 licenszt( generic, maistro, lcp) hagytam benne és ezzel a verzióval is remekül fut akár sd-ről akár Rf-ből a tmc persze jól beírt sys-szel
X 820 at csináltál már? Privibe egy kis segítséget kérhetnék? -
vactra
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok és kérném a segítségeteket!
Felszeretném varázsolni vagy a SI2.3.3_N770_SD vagy a Jagada_Wayteq_N720_v.1.0 ot(melyiket ajálnjátok?)
Kérdésém az hogy eddig a kütyüre volt rakva az igo8 (mobilnavigator mappában) és a 4 Gb os memokártyán voltak a zenék.
Amenyiben mondjuk a jagada félét raknám fel akkor le kell szednem a gépről az igo-t és a kártyárá kell tennem az ott jagada álltal létrehozott "mobilenavigator" mappába? vagy maradhat a gépen???
gondolom láma kérdéseim vannak de léci segítsen valaki akár csak egy link megadásával,ahol lépésről lépésre le van írva hogy kell feltennem a két lehetőség közűl az eggyiket a kütyümre(waytey N770 BT/FM)
üdv
zsolt -
Anti666
aktív tag
RTA-3000 -res, gondolo9m az előttem hozzászóló is ezt ajánlotta. Én azt gondolom, nagymértékben igazából pont BP-en van jelentősége a TMC-nek, bár a napokban, hogy levan zárva mindkét rakpart és szinte bármerre mégy dugó van, tök mind1. Megjegyzem, szerintem jelenleg eléggé pontatlan a TMC rendszer, már többször betelefonáltam, azt állították, hogy bevitték a rendszerbe, a TMC mégis arra tervezett, amerre le volt zárva az út, pl. Pesti rakpart eleje, tegnap Budai rakpart, soroljam még? Néha jó, néha jól felkínál alternatív dugókikerülő útvonalakat, de szerintem még gyerekcipőben jár. MIndenesetre 5000 ft-ot érdekességképpen megért számomra ez az RTA. Reméljük a jövőben fejlődni fog minőségi szinten.
-
x64
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek TMC vevője Wayteq n770-hez (nem BT)?
Milyet, ill. hol érdemes venni hozzá, ill. érdemes-e egyáltalán, megéri-e használni? (Bp-n használnám 90%-ban)
Más: 8.3.2-es verziójú iGO-hoz tudtok-e ajánlani vmi bevált skint? (Jelenleg Riks-et használok, de egy 8.0-as verziójú iGO-val)Köszi!
-
PLaci58
addikt
válasz
kamillo67 #4471 üzenetére
A verziószám esetünkben 8.3.2 !
Az utána jövő számok szerintem nem jelentenek változást a programban.
Inkább a PNA-k eltérő skinezésére utalhat.
A nagy változást a térkép és egy új exe hozhat 8.3.3?
Az Amigo sem újabb. Sok helyen azt mondják, hogy inkább 7.5 mint 8.4Most sértődjek meg?
-
mole77
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Wayteq N770 gépet és ebbe ugyebár nincs Fm transmitter, kérdésem az lenne, hogyan tudnám megoldani, hogy az autó hangszóróján is lehessen hallani az utasításokat?Köszönöm a válaszokat
Mole -
kamillo67
tag
válasz
PLaci58 #4467 üzenetére
Tudjuk, hogy 1 programban a verzió számának növelése (minél hátrébb változik a szám , annál kisebb mértékű a változtatás) nem mindig újabb funkciót jelent, hanem a funkciók jobbítása, illetve a hibák kiküszöbölésére irányul. Egy újabb verzió elméletileg megbízhatóbb stabilabb működést produkálna.
Sajnos a gyakorlatban ez nem mindig igaz!!!!
Tehát, amíg nem győződsz meg személyesen erről, addig tartsd talonban az előzőt!Placi! Ez nem neked szólt, csak a kevésbé járatos kollégáknak szántam megjegyzésre.
-
PLaci58
addikt
válasz
kamillo67 #4466 üzenetére
Nem vagyok verzió mániás
Mivel tud többet az újabb verzió? Minden PNA-ra új verziószámot adnak, de attól a program nem nagyon változik.Erősen gyanítom, hogy a fájl hibája.
Esetleg még a registryben is lehet, hogy valamilyen lejátszó átírt valamit, de az SI-ben levők nem tesznek ilyet. Végső esetben rom frissítés, de azért én megnézném más filmekkel is. -
PLaci58
addikt
válasz
tengo24 #4461 üzenetére
Végignéztem az összes lejátszót az SI 2.3.3-ban és az N770 eredeti lejátszóit is.
Nem jelez hibát, megy mindegyik szépen.
Megsérülhetett az a video fájl nálad. Ha SD-n volt, akkor meg kéne formázni az SD-t és újra rámásolni mindent.
(Vagy kártyaolvasóban vagy az USB-t driver módba kapcsolni, PC-vel összedugni a gépet és a PC-n megjelenő második "új" meghajtónak kéne lenni az SD-nek. Ugyanúgy formázható mint egy lemez. FAT32-re kell.) A formázás helyre szokta tenni az SD-t.
Meg lehet próbálni formázás nélkül letörölni és újra rámásolni a filmet.
Nekem a Nitrogen player sérült meg. Újra rámásoltam a kártyára és azóta is megy. -
PLaci58
addikt
-
tengo24
tag
Hali!
Kis segítség lenne szükségem!
Feltettem a SI 2.3.3 SD-t a 770BT-re és azóta nem indul el semmilyen formátum (mp3, jpg, mp4) a lejátszó progikban. Azt írja ki, hogy a fájl nem játszató le normálisan, a fájl túl hosszú vagy sérült". Eddig tökéletesen ment minden.
Találkozott már vki ilyen problémával, van rá vmi megoldás?
A segítségeteket előre is köszönöm. -
-
Rick4
félisten
válasz
Degeczi #4457 üzenetére
Érdekes ez az fm adó téma, konkrétan nekem két 770Bt volt a kezemben, mindkettőnél kifogástalanul működött az FM rész, ráadásul nekem egy óriási fémgőzölt szélvédő van az antenna és a készülék között, ráadásul a készülék bal oldalon, az antenna jobb oldalon van. Semmivel sem szólt rosszabbul a mjúzik, mint egy rádióadó..
-
Degeczi
nagyúr
persze nyilván nem baj, ha van - de nem vmi jó minőségű és nem is erős az FM adója, nekem ezért nem ért meg felárat (a BT kihangosító pedig úgyis ott a kocsiban)
az akkuidő valóban csak azért szempont, mert külföldi nyaralás sétáinál hasznos lesz a pozícióloggolás a fényképekhez (meg persze a kocsihoz visszatalálni
itthon annyira nem lényeges nekem sem -
-
Rick4
félisten
válasz
PLaci58 #4453 üzenetére
Köszi gyerekek, ennyiből csak találok egyet.. Azon gondolkodom, az egyik ismerősnek kellene egy ilyen navi, és viszont nem használom ki sem a BT, sem az FM részét. Ergo a kérdés lényege az lenne, hogy a 770BT-m helyett jobban járok-e pl az X820-szal. Elég volt a 470-es is, mindent tudott ami nekem kellett. Bekapcsoltam, elvitt oda ahova kellett, és ennyi. Erre kell.
-
-
Rick4
félisten
Ki tudja, hol lehet még venni 770BT-t újonnan, boltból?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gyurma111 #4448 üzenetére
az USB szabvány szerint még alacsony sebességű módban is 2.8V a magas jelszint küszöbértéke, nagysebességű módban pedig már csak 0.4V = ez minden további nélkül teljesíthető 3.7V-os táppal is, az adatkapcsolathoz nem muszáj 5V-ot kialakítani
az persze más kérdés, h egy olyan eszköz, ami USB-n várja a tápot, ami minden szabványos eszköznél 5V, nem tehet ki oda kevesebbet
-
Degeczi
nagyúr
-
ZsoAce
tag
válasz
Degeczi #4435 üzenetére
Mennyivel szebb lett volna ha ezt írod:
Nekem úgyis rengeteg időm van amellett, hogy hülyeségeket posztolok, reszelek neked egyet, ha már te olyan béna vagy, mert nekem ez nagyon jól megy, és én nagyon ügyes gyerek vagyok.Ne bosszants már, én segítséget vártam, nem cinkelést! Szétnéztem a neten, és mert nem találtam, ezért kérdeztem, hátha valaki más már talált olyat, ami megfelelő.
Peace!
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #4439 üzenetére
Az eredeti elgondolás logikusnak tűnik. Mikor és hol használ valaki TMC vevőt? Nyilván kocsiban navigálás közben. Akkor meg ott van a szivargyújtó, ami ráadásul közben tölti a PNA akkuját is. Akkor a TMC vevő meg minek menne a gép akkujáról?
Ki a fene használna egy TMC vevőt gyalógtúra során?
-
tbmf
csendes tag
Arra gondoltam talán valami mókával mégis rá lehet venni, de ha egy gyári eszköznek sem ad...
Akkor marad a hordozható telep -
PLaci58
addikt
Nekem van. Külső táp kell hozzá, mert az N770 nem ad ki feszt!
Eleve úgy van megcsinálva, hogy bele lehet dugni a mini USB-s töltőt és egy drótdarab végén van egy mini USB dugó, a PNA felé.ZsoAce!
Meg kell kérdezni a szervízt vagy a gyorsboltot, hogy lehet-e hozzá kapni ceruzát. -
tbmf
csendes tag
Van már valakinek RTA-3000 TMC vevője?
Az érdekelne konkrétan, hogy a PNA-ról kapja-e az áramot vagy van neki külön táp bemenete? -
ablbd
csendes tag
Nos, megtörtént a 2 rom összehasonlitása, és valóban a kinai jobb, mert van neki pluszban a btobexapi.dll : ez (bluetooth) object exchange API, ami szerintem azt jelenti hogy bt-n keresztül file cserét lehet lebonyolitani. Talán internettezni is a pc bt-jén keresztül?. Tény az hogy többet tud.
-
Trianrta
aktív tag
Igen, közben rájöttem, hogy a fájlméretnek azonosnak kell lenni.
Összehasonlítottam a két fájlt, természetesen a belsőjük nem egyforma.Ugye ez a ROM nem tartalmazza, nem írja felül az YFAP menüt?
Akkor valahogy biztosan le lehet menteni a gép teljes tartalmát olyan formában, hogy később visszatölthető legyen.
-
ablbd
csendes tag
válasz
Trianrta #4428 üzenetére
Meg kell hogy eggyezzen, mert ha csak 1 bytal lenne hosszabb, bele lovagol a dugi FAT particióba. Ha feltöltöd, majd meglátod hogy 10.30.
Mellesleg, ezekben a romokban kb 1,4MB szabad, ha tömöritünk (kell bizony, még a PB is tömörit) akkor kb 3MBot még beléjük lehetne vinni
De ez a jövő zenéje, ha időm lessz talán nekifogok
-
gyurma111
aktív tag
Nem bírja a data a terhelést
nálam be se jön az oldal
-
ablbd
csendes tag
Itt van a gyári rom amivel a gépemet vettem (10.30), a korábban megadott eljárással készült, ki van próbálva, garantáltan működik:
http://data.hu/get/1527784/OS72C.img.html
-
ablbd
csendes tag
válasz
gyurma111 #4421 üzenetére
Már régesrégen kiprobáltam a saját gyártmányu rommot, tökéletes
SDHC-ről adom be neki, 30 másodperc alatt betőltiA BL téma lassan de biztosan halad, ha valami érdekes kiderülne, tudatni fogom veletek. Mig el nem felejtem, a testvér fórumban (ROM) irtam pár dolgról amit eddig a BL-ból hámoztam ki
-
gyurma111
aktív tag
Szerintem a rom átfedi a két particiót.A 0 particiót kidumpolva csak néhány file-t tud kibontani a romból.Az 1-es particiót nem lehet dumpolni mert nem találja a rom elejét.
Itt megtalálod a romot:
http://data.hu/get/1335453/770BT-DUN-EEU_OS.zip.htmlAz eredetit /10.30/ jó lenne flesselhető állapotban látni
-
-
ablbd
csendes tag
válasz
PLaci58 #4413 üzenetére
A cikket le kellene forditanom, de röviden ősszefoglaltam itt is.
Azért még lenne valami amiről nem szóltam: a kernel benne van a 0 particióban is, de úgy néz ki a dolog hogy normál működéskór senki sem használja, mert a rom az 1-es particiórol kerül a ram-ba. Kérdés hogy mit csinálna a BL abban az esetben ha nem talál op rendszert (1-es partició formatálás): bekér egy másikat SD-n vagy feltölti a tartalék kernelt? ...A program a szerző honlapján érhető el:
http://www.xs4all.nl/~itsme/projects/xda/tools.html
legfrissebb zip file. itsutils.dll-t a \windows directoryba kell másolni, activesync menjen és dos command ablakbol beadni a parancsokat.
-
ablbd
csendes tag
válasz
gyurma111 #4414 üzenetére
A BL-nek ehez semmi köze, az csak flashel vagy szükség esetén megformatálja a particiókat. Mit is várnál el tőlle, csomó szöveggel benne csupán 0x6500 byte.
Tőbb romot már átböngésztem, még a platform builderrel is eljátszadoztam de sehol sem találtam utalást arra hogy ezt szoftware utján csinálnak meg. Még nem mértem, de szerintem vagy a kvarc oszcillátor csak ennyit tud, vagypedik a gép belsejében állitották be ezt a frekvenciát, de mindenképp ez hardware téma.
Ha mégsem ez lenne a magyarázat, akkor ezt a proci belső romjában levő program alitja be erre az értékre, még mielött elinditaná a boot loadert... de ez a mi szempontunkból teljesen ugyanaz.
Érdemes lenne azért megmérni az oszcillátor frekvenciáját.Ja, milyen verzió a rom amit megszereztél?
-
gyurma111
aktív tag
Sikerült az eredeti rom beszerzése a kütyühöz.A flesselést meg tudjuk csinálni.
Látom értesz ezekhez a dolgokhoz!Van egy nagy bajunk.A processzor 324 MHz-en megy pedig mehetne 374 MHz-n is.Állítólag a bootloader miatt nem tudja a magasabb órajelet.Erről van infód?Mit lehetne tenni a magasabb órajel eléréséhez? -
snowdog
veterán
válasz
amatőr5316 #4411 üzenetére
Próbálj ki egy másik verziót, esetleg töröld a save könyvtárat.
-
amatőr5316
csendes tag
Segítséget kérek, már jó ideje olvasom az oldalatokat néhány beállítást már sikerült útmatatásotok alapján a Wayteq N770 BT kütyünön elvégezni. Amire szükségem volt az működik, ügyesek és okosak vagytok. Öreg motoros ember vagyok így a minap vettem egy másik, vízálló készüléket XROAD 4050. Feltöltöttem az IGO 2008 friss változatát mert 2006 volt rajta. A szoftver remekül fut de néhány másodperc múlva elveszti a GPS vevővel a kapcsolatot utána sem automata sem kézi kereséssel nem találja meg többet. a régi szoftverrel normálisan működik. Nincs valakinek ötlete mi lehet a hiba ill. mi a megoldás??
-
ablbd
csendes tag
Az offsetek csak akkor érvényesek hexeditben ha az első blokk az MBR. Ez onnan ismerhető fel hogy csomó FFFF van benne, kb így: E9 FD FF FF FF....
A partició adatok 0x1BE nél kezdödnek, darabonként 16 byte. Az utolsó 2 byte az MBR aláírás, mindig fix: 55 AA. -
ablbd
csendes tag
válasz
gyurma111 #4394 üzenetére
Nem kedvelem különösen a DiskRW, mert nekem fontos hogy benne maradjon az MBR, onnan gyorsan a rom kezdetéhez ugrok, itt meg előbb számolgatni kell szektorokban...
Pdocread-et használom, már csak azért is mert remote és kényelmesebb így.
A Wayteknél az 1-es particióban 0x180000-nel kezdődik a rom, de az nagyon furcsa dolog, írtam is cikket róla, röviden elmondom. A boot loader a 0 particióbol indul és mivel hogy a 0 particiónak megfelelő MBR az 1-ggyes partició első blokkjára mutat, onnan még egyszer leolvassa a p0-nak megfelelő adatokat és ugrik a 0x180000-re. Valószinüleg hogy a handlert meg tartja és habár az 1-ggyes particióbol olvassa az adatokat, ő azt nullának vélí. Érdemes megnézni a 1-ggyes particiónak az MBR-jét: pontosan arra a blokkra mutat mind legelső adatblokk ahól a dugi FAT partició kezdődik (és persze egy bytal előbb végeződik a ROM). Ha levágjátok hexedittel a végét [0x1980000-tól) majd az elejét [0 ... 0x17FFFF] és kimentitek OS72C.img néven, késsz is lenne a ROM. Talán fél óra kell hozzá, de csak ha piszmogtok vele
.
-
swis
tag
Mi lehet a hiba?
Feltettem ma a gépre a riks skint és a térképen megmaradt a nyíl is és azon van a választott autó. Tehát most mind a kettő látszik egyszerre. Amúgy tökéletesen megy az mp3 a navi alatt -
PLaci58
addikt
válasz
gyurma111 #4405 üzenetére
Szerintem tud csatlakozni, mert átírja a megtalált hálózat adataival.
Nekem az itthonihoz jó, mert nem kell kerestetni, hanem egyből felmegy (elvileg! 1x megtette ez a rossz USB dugó is).
Linkage-t én írtam bele. Megnéztem az eredeti USB és az SD kártyás részt és mindekettőben így volt. Szerintem ez a "gyári" beállításhoz kell.
Keresni tud e nélkül is.Hmm. Ez tényleg kimaradt:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\USB\LoadClients\Default\Default\Default\RT2501USB]
"Dll"="RT2501USB.DLL"[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\USB\ClientDrivers\RT2501USB]
"Dll"="RT2501USB.DLL"
Ezt a részt nem mentettem ki hozzá
Látom figyelszNekem így nem fagy le! Simán kihúzhatom bármikor.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #4404 üzenetére
Saját routerhez beállított értékekkel tud csatlakozni free-wifi hálózathoz is?
Ugye ez lenne a fontos. / szerintem simán átírja /
RT2501USB\Linkage bejegyzés nem szerepel az eredetiben.Gondolom ez mutat
a RT2501USB1-re.Változott valami ettől a plussz bejegyzéstől?
/ nehogy azt mond,hogy próbáljam ki.../
Csatornát is automatikusan kell megtalálnia.Nem tudtam megszívatni,a routeren
8-as a kütyün 6-os csatornát állítottam be,simán csatlakozott.
Semmi USB\ClientDriver bejegyzés? Ne má.... -
PLaci58
addikt
válasz
sanyi775 #4402 üzenetére
Nekem ezzel a reg bejegyzéssel megy :
REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\RT2501USB]
"DisplayName"="Ralink RT2501USB NDIS Miniport Driver"
"Group"="NDIS"
"ImagePath"="RT2501USB.DLL"[HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\RT2501USB\Linkage]
"Route"=hex(7):\
52,00,54,00,32,00,35,00,30,00,31,00,55,00,53,00,42,00,31,00,00,00,00,00[HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\RT2501USB1\Parms]
"DriverVersion"="V1.0.5.1"
"BusNumber"=dword:00000000
"BusType"=dword:00000000
"Channel"="3"
"SSID"="xxxx"
"CountryRegion"="5"
"RadioOn"="1"[HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\RT2501USB1\Parms\TcpIp]
"Subnetmask"="255.255.255.0"
"IpAddress"="192.168.5.19"
"DefaultGateway"="192.168.5.1"
"DNS"=hex(7):\
31,00,39,00,32,00,2e,00,31,00,36,00,38,00,2e,00,35,00,2e,00,31,00,00,00,00,\
00"
EnableDHCP"=dword:00000001Természetesen a saját routerhez be kell állítani az IP dolgokat, amit vastagon szedtem.
Elvileg megtalálja a wifi-t és onnan leszedi az adatokat, ezek csak alapbeállítások.
Én a PNA regedit programját használtam az importáláshoz.Az tbmf OTG programjával 1-re kell állítani a 2 (auto) helyett az USB állapotát.
(ezt érdemes a végén visszaállítani, mert én éppen most szívtam vele. Nem ment az AS kapcsolat, mert 1-en hagytam)
A leszedett WT_RT2005_DBG csomagból a .dll és a .bin fájlt bemásoltam a System könyvtárba, hogy lássa a windows.
Ennyi.PNA bekapcs, USB bedug és tápot adok neki.
Pár másodperc után feljön egy ablak a TCPIP-wifi beállításokkal, ahol ki lehet választani a keresett hálózatot és beállítani a titkosítást, ssid-t, jelszót. -
gyurma111
aktív tag
válasz
sanyi775 #4402 üzenetére
Reg.bejegyzést be kell importálni a regisztribe.Azt amit a driverhez adtak.
Zeroconfiggal ne foglalkozz az gyárilag benne van.
Importálás: asztali PC--vel AS kapcsolat esetén CeRegEditor nevü progival a legegyszerűbb. / Snowdog másik forumán megtalálod /
Importálás után ne feledd ki-be kapcsolással / suspend / rögzíteni,különben elfelejti. -
sanyi775
csendes tag
válasz
gyurma111 #4401 üzenetére
A tiszteletet komolyan gondoltam, bocs ha bántónak tűnt.
Olvastam az összes hozzászólást amit említesz, úgy látszik az én képességeimmel van a gond!
A dll a helyén van, viszont a "hozzáadott registry bejegyzés"-t nem tudom hova tenni.
Nem találtam ilyet, nyilván ez hiányzik nekem. A zeroconfig-ról sem olvastam sehol.
Itt lehet a gond!
Köszönöm a segítségeket, még ha letoltok is, a lényeg hogy összejöjjön.Tbmf: Köszönöm a linket.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
sanyi775 #4398 üzenetére
Szia igen tisztelt sanyi775,
Minden a szemed előtt zajlott.Az utolsó néhány oldalon minden le van írva.
Mivel és miért küzdködsz?Neked már nem kell ezt megtette helyettünk tbmf.
Hová raktad a drivert azt a bizonyos RT2501USB.dll-t ??Korábban volt róla szó,
hogy létrehoztunk egy System nevü mappát és ebbe pakoljuk az ilyen dll-eket.
Megvan Neked?Ha nincs akkor a windows-ban a helye.Ide viszont minden újraindu-
láskor vissza kell másolnod.A registry-ben lévő zeroconfig bejegyzés miatt nem kell
megmutatni a drivert mivel ez az ablak fel sem jön.
Itt vannak a fentebb emlitett hsz-ek:
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest