Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
paralele #6096 üzenetére
Ki tudja mi történhetett. Erre szokta mondani a haver, hogy minek a leválasztás, úgy csak tönkremennek az eszközök. Kihúzni és kész
Én mégis leválasztgatom.
Mondhatnék szépeket, hogy jTag meg Atlas Manager, de egyik sincs, így marad a szervíz.
Most belenéztem a ROM Bootloaderébe és az első parancsok :ReInit MLC Controller
NandLowLevelFormat: erase PART%x from 0x%x to 0x%xSzervíz előtt mindenképpen érdemes egy rom frissítéssel próbálkozni.
Itt van hozzá egy ROM
Kicsomagolod, SD-re másolod a fájlokat (gyökérbe), töltőre teszed a készüléket, beteszed az SD-t, felső gombot nyomva tartva nyomsz egy resetet.
Hátha.
Ha nem megy, akkor csak a szervíz marad. -
gyurma111
aktív tag
válasz
paralele #6094 üzenetére
Lacinak lesz igaza
megsérült a nadflash
félő,hogy csak fizikai cserével orvosolható a problémád
próbáld úgy bekapcsolni,hogy a reset gombot nyomod meg
ha így sem indul akkor szervíz,de előbb kérdezz rá a várható költségre
A többieknek pedig tanulság,hogy AS kapcsolaton keresztül nem másolgatuk a belső meghajtóra !!!
Kizárólag mass storage módban,amikor usb disk-nek látja a PC
így csak a ResidentFlash-t mutatja a PC-nek,max ez a rész /2 Gb/ sérülhet és ez formázással helyrehozható. -
-
Rick4
félisten
válasz
paralele #5178 üzenetére
Meg ha nem lenne, akkor a kártya nélkül hibát kellene jeleznie, hogy nincs meg,..
Vagy lemaradt a mondat második fele (gondoltam, mivel vessző van a végén) vagy nem is volt, de a tárgy elég rendesen kimaradt a mondatszerkesztésből.... Szóval mi nincs meg? Miért kellene hibát jeleznie, hogyha a residentflash-ben van a szoft is, a content mappa is, ebben a mappában meg a térképek?
-
-
snowdog
veterán
válasz
paralele #3628 üzenetére
Nem tudom, kinek mi a tapasztalata, de az elmúlt pár napban itt a környéken kb. 200-220 km-t megtéve nagyon pontatlan a sebességhatár-jelzés. Lakott terület előtt/után már/még sokáig 50-et jelez, sok éve meglevő 30/60/70-es módosításokat nem ismer, stb.
Ennek az az oka, hogy a lakott terület határa nagyon gyakran nem azonos a közigazgatási határral. A térkép adatbázisába a legtöbb helyen a közigazgatási határ került bele, mert azt könyebb volt bevinni, mint kimenni a helyszínre, és megmérni.Tehát ez sem a program hibája, ilyen a térkép adatbázisa.
-
wfalcon
tag
válasz
paralele #3313 üzenetére
32valamennyi, de az biztos, hogy nem 400.
A menü nyelve átállítható magyarra. (az egyik brazil fórumon olvastam, hogy valaki elállította a nyelvet angolról, valami "ismeretlen" nyelvre és nem talál vissza. A többiek megnyugtatták, hogy csak a magyar nyelvet találta meg, és léptessen a menüben x-t balra, az angolhoz.)
-
paralele
csendes tag
válasz
paralele #3301 üzenetére
Sebességben van 400 és 322 MHz-es N770BT is?
Mert most láttam egy helyen BT-st, az adatlapján (2× is) 322-esnek írva. Ugyanott a "sima" N770 400 MHz-es. (Intensa néven) Vagy ez is csak elírás?
Holnap (ill. már ma) azért pontosítom náluk, meg meg is rendelem, azt hiszem!
-
PLaci58
addikt
válasz
paralele #3291 üzenetére
PNA WAYTEQ N470 GPS 3.5" 2GB 20 200 Ft
PNA WAYTEQ N770 GPS 4.3" 2GB 24 300 Ft
PNA WAYTEQ N770BT GPS 4.3" 2GB Bluetooth 27 900 Ft
PNA WAYTEQ TMC MODUL 770/770BT-hez 5 900 Ft
Itt láttam ezeket az árakat.
Az utolsó sorra azért kiváncsi lennék, de nagyon
Itt megtalálható a srác.Az N770 tudtommal WinCE 5.0-val és hálózati töltővel van!
Annak kell benne lenni amit a dobozra írtak. Ha hiányzik, akkor kilopták.
16 GB-os kártya is megy benne! 64MB RAM van benne, amiből kb. 30 MB a szabad.gyurma! érdekes ez a CE indítás. a kiterjesztése a fájlnak (bld) olyan ismerős
A YFLoader szerintem nem indít ilyen nevű fájlt. Gyanítom el sem jut odáig.
Én valami wince specialitásra gondolok. -
wfalcon
tag
válasz
paralele #3287 üzenetére
Nem tudom, milyen aktuális árat néztél, mert üresen 25000 körül már elérhető. Én még kaptam hozzá hálózati töltőt, két héttel később a kollégám már nem (ugyanonnan rendeltük, a futár bontatlan csomagban hozta. Mikor kérdeztük a céget a töltő hiánya ügyében, "opcionális" volt a válasz. Ezek szerint én még belecsúsztam az opcionálisba.) Amúgy nem igazán hiányozna, mert többségében PC-közelben vagy autóban használom, így mindig kap utánpótlást az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Projektor topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- iPad topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest