- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gil-games
csendes tag
Na kérlek ettől a Nettől ne sokat várj...! Végre működik nálam, de hiába a 3,5 G telefonmodemes kapcsolat / N95 Nokia / Tetű lassú !
Nem öröm, hanem üröm...pld egy index.hu -t kivárni 5-10 perc
Ha megvan a resident flash2 tartalma / látod az editorodban, hát írd be a gprs.ini be a már sokat emlegetett szolgáltatói adatokat :
Nálam ez -de szolgáltatófüggő :[Config]
Operators = T-Mobile H
Default = T-Mobile H
ModemName = BT Modem
Automatica = 0[T-Mobile H]
APN = "internet"
PhoneNumber = "*99***1#"
UserName = ""
Password = ""utána látni fogod a gyári bluetooth panelen a saját szolgáltatódat is ha az explorer ikonra kattintasz---persze előtte párosítod a készülékedet és a kék lámpa jelzi a kapcsolatot
Eddig egyszerű és boldogan létre is jött a kapcsolat nálam is jelzi a telefon készülék is, meg a gyári felületen alul szöveges üzenetet kapsz...de !!!!! Az automatikusan felugró lebutított internet böngésző nem találta meg az oldalt !!!!
Azután nyomoztam mi lehet a ba,j újra ppárosítottam bluetooth ügyileg és figyelmes lettem a CE felületen valamire :start menü-Settings-Network and Dialup connections ablakban ott vigyorít az automatikusan létrehozott GPRS nevű ikon !!!!! Nacsak lássuk a beállításait !!!
Hosszan nyomva a ceruzával előjön a beállításokablakcska- alul properties katt rá !!!ÉS Itt a nyerő ablak !!!! semmihez se nyúlj !!! Csak a Bluetoth gomra katt és előjön a bluetooth manager ÉLJEN MÁJUS 1 !!!
A jobboldali ablakban ott a telefonod kapcsolati ikonjai / nálam 3 DB / ha nincs akkor baj van és a bal oldalról át kell helyezni !
---De ezekre egyenként kettőt kattintva a jobb oldaloi ablakban AKTIV státuszba kell rakni / piros kis pipa jelzi / és a másodiknál és a harmadiknál kettő katt után nem csak az aktívat jelöltem be hanem a Authenticate és az Encrypt OK ra katt és kilépsz ujabb ok kilépsz :és a gyári felületről inditva a kapcsolatot a felugró internetböngészőnek csúfolt ablakban végre bejön a beírt oldal /www.google.hu....kisérletezésre ezt nyisd ! / Nem kell perceket várni !
Ha a SI felületről indítod a Bluetooth ikonnal a gyári felületű kapcsolatot, akkor a felkínált böngésző ablakod bezárhatod és a CE ben lévő internet explorert is használhatod alul a startmenűből a programoknál !
/ ugye előugrik alul a sáv remélem úgy csináltad, vagy már ott is van és betakar ...no mindegy / ! Mégiscsak kényelmesebb és ügyesebb igy böngészni, csak a tools-option-connectoons menűjében azér az autodialnál a fentebb emlegetett GPRS legyen bejelölve mint az automatikusan létrehozott kapcs. ne az USB !!!!
VÉGE, de nem biztos, hogy megérte...itt egy fotósor, hogy müxik !
-
PLaci58
addikt
Óvatosan a Residentflash mappával, nem véletlenül rejtett. Az tartalmazza a készülék menüjét (shell).
snowdog! Van az N770-ben is GPSViewer 4.0.2. Megnéztem,de az szerintem inkább hibakeresésre szolgál. Rögzíti az összes NMEA adatot folyamatosan. Nem lehet időintervallumot megadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Yettel topik
- E-roller topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OLED monitor topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest