- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti666
aktív tag
Hmmm, ezen én is elkezdtem gondolkodni, amikor írtatok. A 3,5 sztereó jack 2 érpár, jobb bal csati + földelés, szal 3 madzag. Hova kell bekötni azt az egyet amit Snowdog említett, valszeg vagy a jobb vagy a bal ér lehet, földelés valszeg nem. Bárhova is kötöd, szerintem el nem cseszed
Max nem lesz vétel
Egyébként én leszek olyan jószívű és fogok telcsizni ha dugót látok, 100 ft körüli pénzet nem sajnálok rá, ha sok embernek segíthetek, ennyit megér nem? Nekünk is jó, ha más betelefonál és nem szívunk egy fél órát egy dugóban.
Nem beszélve arról, hogy ezzel csak segítjük a TMC elterjedését, én akikkel a közvetlen közelemben beszéltem és van GPS-ük, a nagy részüket nem érdekli, vagy nem hisz benne, ezért kell rácáfolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest