Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
paralele
csendes tag
válasz
gyurma111 #6095 üzenetére
Így sem kapcsol be.
Nem volt semmi AS és semmi belső meghajtó. Kvázi kártyaolvasóként ment épp. (A kártyának semmi baja.)
Átmásoltam a kártyáról pár fájlt a számítógépre, majd bontottam az usb-t, hogy elindítsak egy programot a kütyün, de nem reagált. Reset, erre jött a ReInit üzenet, aztán úgy maradt. Utána resetre kikapcsolt, azóta semmi. -
paralele
csendes tag
Sziasztok!
Az imént usb-kapcsolat közben lefagyott a masinám, majd resetre "ReInit MLC Controller" szöveget írt ki. Aztán sekép, sehang.
Mit tudok csinálni, hogy magához térjen?
-
paralele
csendes tag
Kölcsönadtam a kütyüt és most a kapcsológomb kicsit be van esve, lötyög, nehezebben és jóval mélyeb állásban kapcsol. Járt már így valaki?
Próbálgattam, működik, de vajon nem fog tovább romlani?
Lehet/érdemes vele foglalkozni? Vagy szokjam meg így? (Vagy várjam meg, amíg lejár a gari, aztán szedjem szét?) -
paralele
csendes tag
Igen, bocs és is észrevettem, hogy elment, csak már későn (melóhely....)
Igen, benne van a sys.txt-ben (és jól van benne: az app is, a content is a residentflash-beli könyvtárra mutat). Meg ha nem lenne, vagy nem jól, akkor a kártya nélkül hibát kellene jeleznie, hogy nincs meg a content. Meg a térképek mindig szépen a belső memóriából jönnek, nem a kártyáról.
A nyelvi fájlnál és a 3D-s fájloknál vettem eddig észre, hogy valami nem stimmel. Ha lesz pici időm, még megnézem a skint, schemet, hangot. -
paralele
csendes tag
Nemrég volt szó a térképekről: Magyarország TopMap kontra Navteq. Amit én tapasztaltam (csak itt a környéken
):
- útak frissessége általában a TM-ben frissebb (pl. van egy körforgalom pár éve a városközponttól nem messze , ami a NV-ben nincs meg, M7 - letenyei híd)
- egy-két helyen házszámban pontosabb a NV (pl. a mi utcánk is, sőt a TM térkép rosszul hozza az utcanevet - 3 néven van!, az utca közepén megfordul a páros-páratlan )
- és amiben messze jobb a NV: sebességhatárok, a Navteq-ben amerre jártam, mindenhol szinte a település vége/eleje táblánál változott a megengedett sebesség, de az egyéb sebesség tábláknál is sokkal jobb arányban "tudta" mennyivel is kell(ene) mennem -
paralele
csendes tag
Érdekes dolgot tapasztaltam az iGo8-cal: (legutolsó verzió, korábbival nem próbáltam)
- ResidentFlash-ben van, mobilenavigator/mobilenavigator.exe, ha nincs benne kártya: minden oké.
- Ha van kártya és nincs a kártyán igo8 nevű könyvtár: minden oké.
- Ha van kártya és van rajta igo8 könyvtár: bizonyos dolgokat annak a content-kéből szed! Pl.: lang fájl (ezen vettem észre, a RF-ben levőben javítottam és nem akart változni), 3dc, 3dl. Kipróbáltam, hogy átneveztem a contentet: hibát jelzett és csinált egy üreset.A sys-ben jól van beállítva az út.
Másnál is csinál ilyent?
-
paralele
csendes tag
Próbálom felfedezni a Wayteket, meg az Igót: Gurjon skinbe mp3 és fm gombok a (fő)menübe:
A skin zip-jébe az ui_igo8\480_272\ui\start_480_272.ui fájlba betenni, kb. a 22. sorba a
<BUTTON ui_AdvMenu_Map ...
<BUTTON ui_AdvMenu_Exit ...
<BUTTON ui_AdvMenu_Settings ... után<BUTTON btn_ktMP3 bmp="key_q3.bmp#3" x=192 y=241 text="MP3" align="center" valign="center" font="tahomabd" fontsize=11 fonttype=bw onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\mp3player\mp3player.exe" ""' clicked_coloring=1 color=#021566>
<BUTTON btn_ktFM bmp="key_q3.bmp#3" x=240 y=241 text="FMT" align="center" valign="center" font="tahomabd" fontsize=11 fonttype=bw onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash2\YFAP20\Volume.exe" ""' clicked_coloring=1 color=#001566>(Az ötlet snowdog néhánnyal ezelőtti hozzászólásából lopva.
)
-
paralele
csendes tag
válasz
snowdog #4154 üzenetére
Ha ilyeneken töröd a fejed, akkor ajánlok egy kíváló programot, én is ezt használom: locr GPS Photo for Windows
Szuper program! Nagyon tetszik!
Egy kérdés: van valami "tapi-zár" módszer, hogy ha zsebbe, hátizsákba teszem a gépet, ne keljen önálló életre, ha hozzáér valami a kijelzőhöz? (Vagy keressek merev falú hordtáskát neki?)
-
paralele
csendes tag
válasz
snowdog #4097 üzenetére
Ez a parancs az időzóna törlésére van, ezek szerint nálad valamiért dobálta az időzónákat. Esetleg próbáld meg ezt a párost:
[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0Ahogy írtam, (nekem) elég volt a reset_.... A sync_.. nem is kell, mert ha beírom, akkor az Igo-ból kilépve a gyári ill. WinCE felületen mutat 1 órával kevesebbet. (Nem mintha "rendes" üzemben nagyon számítana, de most, amíg tanulgatom/babrálgatom szeretem, ha a pontos időt látom...)
-
paralele
csendes tag
válasz
GrandeP #3732 üzenetére
Olyan problémám van h p3-on (win xp), pár másodperc után bontja a kapcsolatot, egyszerűen nem tudok rámásolni semmit se, mert folyton megszakad
Nem usb hosszabbítón/elosztón keresztül próbálod?
Nekem egy darabig rendesen ment (a töltés azóta is működik), elosztón át, aztán egyszercsak megmakacsolta magát és amíg nem közvetlenül a gépbe dugtam, ezt csinálta. -
paralele
csendes tag
válasz
Anti666 #3625 üzenetére
de nekem ez hiányzik, jó látni hol mennyi a max sebesség határ.
Nem tudom, kinek mi a tapasztalata, de az elmúlt pár napban itt a környéken kb. 200-220 km-t megtéve nagyon pontatlan a sebességhatár-jelzés. Lakott terület előtt/után már/még sokáig 50-et jelez, sok éve meglevő 30/60/70-es módosításokat nem ismer, stb.
Tavaly egy kölcsön-Mioval Ausztriában és Csehországban voltunk, ott az sokkal pontosabb volt, az ideiglenes (pl. útfelújítás, építkezés miatt) táblák kivételével szinte az összeset jelezte, nagyon gyorsan (1-2 mp!). -
paralele
csendes tag
válasz
snowdog #3612 üzenetére
Lehet ikonizálni. Egy szabad ikonhoz add meg ezt az útvonalat:
\ResidentFlash2\YFAP20\USBConnect.exeNekem nem jött be. Pontosabban a Wayteq-en megjelent a szokásos képernyő, de a számítógépen nem jelent meg a meghajtó. (Bár nem ikonnal, hanem commanderrel indítottam, nem tudom, van-e jelentősége?)
-
paralele
csendes tag
Tapasztalta más is azt, hogy az Igo8.3.2 órája időnként összevissza "ugrál" és véletlenül sem áll be a pontos időre?
Pl. 18:20 a pontos idő, akkor mutat 16:20-at, aztán 19:20, 17:20, 19:20.
Lehet az, hogy a Wayteq felületének beállításai és az Igo-éi összekutyulják? (De miért ugrik órákat egyik pillanatról a másikra.) Próbálgattam, de sehogy sem jött össze a pontos idő.
Akinek jó, leírná hogyan van a Wayteq menüjében ill. az Igo-ban is beállítva?
Köszönöm. -
paralele
csendes tag
válasz
HW-Peter #3514 üzenetére
Ezt nem tudtam értelemzni: "...hanem a fájl mérete is fontos.."
A felbontás OK, de hogyan állítod be egy fájl méretét???Ha .bmp-t csinálsz, nincs gond, mert nem tömörített fájl, tartalomtól függetlenül ugyanakkora lesz. (Max 1-2 bájt eltérés a különböző BMP alváltozatok miatt.)
Arra vigyázz csak, hogy jó méretet és 24 bites színmélységet adj meg. (480×272×3[=24 bit] = 391 680 bájt + a header, stb => 391 734 / 391 736 bájt.) -
paralele
csendes tag
Megvan a kütyüm! (Nem azon a helyen vettem, aminek a termékleírásáról kérdeztem, találtam egy olcsóbbat!)
Köszönöm mindenkinek a segítséget.Egy kérdés, amit hiába olvasgattam it napok óta, nem találok: hogyan tudok kimenni a WinCE felületre? (Egyelőre semmi nincs fenn - egy két mp3, kép kivételével.) Meg szeretném nézni, millyen "üresen". Vagy ehhez is kell SI?
-
paralele
csendes tag
válasz
paralele #3301 üzenetére
Sebességben van 400 és 322 MHz-es N770BT is?
Mert most láttam egy helyen BT-st, az adatlapján (2× is) 322-esnek írva. Ugyanott a "sima" N770 400 MHz-es. (Intensa néven) Vagy ez is csak elírás?
Holnap (ill. már ma) azért pontosítom náluk, meg meg is rendelem, azt hiszem!
-
paralele
csendes tag
válasz
PLaci58 #3294 üzenetére
Hááát, ez a forrás nem az igazi valahogy...
De közben találtam az eddiginél olcsóbbat is. Írtam érdeklődő leveleket.
Ahogy nézem, valamennyit változott a konfiguráció (legalábbis a weboldalakon többféle van, pl WinCE, rom, meg ahogy írtátok csomag).
Köszönöm a segítséget. Ha 770-es lesz még jövök! -
paralele
csendes tag
Sziasztok!
PNA vásárláson gondolkodom (egyelőre navi nélkül). Két készülék között vacillálok, melyik éri meg jobban. Próbáltam összeszedni:
1. Wayteq N770BTFM
+ FM
+ navi program (SyGIC, iGO) megy majd rajt, ha veszek hozzá (tudom ...)
+ csupa jót írtatok róla :-)))
+ van fóruma :-)))
× 2 GB / 32MB
- nincs hálózati töltő
- WinCE 4.2 (?)
- régebbi (kifutó?) készülék
= 32.500 Ft a legjobb aktuális ár2. BP Azure
+ 5" kijelző
+ hálózati töltő
+ navi: SyGIC oké, iGO: ???
+ WinCE 5.0
+ új készülék
× 4 GB / 64 MB
- nem sokat tudok róla
- nem találtam hozzá fórumot
= 34.900 Ft a legjobb aktuális árSzerintetek? Köszönöm.
PL
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest