Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti666
aktív tag
Üdv! Újra fog tervezni, ha be van kapcsolva az autómata újratervezés. Álj meg Budapesten vhol középen, állítsd be egy útvonalat, nekem pl. múltkor a MOszkva térről 5 percenként kb. más utat ajánlott fel, ahogy alakult a forgalom. Konkrétan az erősen bedugult utvonalakat, melyeket a dugó táblával is jelzi, el fogja kerülni.
Riks Snowdog féle skint használok, nekem az bejött, kihangosítást is mostanában elkezdtem használni, szerintem aránylag jó minőségű és max hangerőn jól hallani (igo beszéd kb. 1/3 hangerőn és sebb függő hang kikapcsolva). Beszéd közben vissza is lehet váltani, beszélek tovább ügyféllel, igo meg navigál alatt hangtalanul. Beszéd végén, igo hang visszajön. Teljesen jó így. (Ahogy indul 770 suspendből, mobilom már össze is konnektál vele autómatikusan.)
Berepülésnél nem próbáltam TMC-t. Vki kérdezte: IGEN, csak szivarról kap feszkót TMC, tehát 770-ről nem, akksiról nem fog menni.
Skineket content/skin folder-be, majd igo-n belü kiválasztani, vhol a háttér mellett.
-
PLaci58
addikt
-
Anti666
aktív tag
Hmmm, ezen én is elkezdtem gondolkodni, amikor írtatok. A 3,5 sztereó jack 2 érpár, jobb bal csati + földelés, szal 3 madzag. Hova kell bekötni azt az egyet amit Snowdog említett, valszeg vagy a jobb vagy a bal ér lehet, földelés valszeg nem. Bárhova is kötöd, szerintem el nem cseszed
Max nem lesz vétel
Egyébként én leszek olyan jószívű és fogok telcsizni ha dugót látok, 100 ft körüli pénzet nem sajnálok rá, ha sok embernek segíthetek, ennyit megér nem? Nekünk is jó, ha más betelefonál és nem szívunk egy fél órát egy dugóban.
Nem beszélve arról, hogy ezzel csak segítjük a TMC elterjedését, én akikkel a közvetlen közelemben beszéltem és van GPS-ük, a nagy részüket nem érdekli, vagy nem hisz benne, ezért kell rácáfolni. -
KTU
addikt
-
snowdog
veterán
A branding.zip fájlban pl. ilyeneket, vagy ehhez hasonlókat keress: branding.zip\ui_igo8\common\ui_igo8\common\poi_brand_Nanuka_Petrol1.bmp
Nézzél bele az előző iGO verziód branding.zip-jébe, és abban keresd meg a benzinkút képeket. Ha megtaláltad, másold át őket az új branding.zip-be, persze ha tudod, hogy még mik kellenek hozzá. Viszont az egyszerűbb, ha az előző branding.zip-et bemásolod a mostani helyébe.
-
snowdog
veterán
Egy kicsit magyarázzátok már el légyszi hogy mit is jelentenek ezek a dolgok?
Semmi értelme nem lenne több oldalon át magyarázni. Ezen a fórumon mindent leírtak, amit ezzel kapcsolatban tudni kell [link]
Lehet hogy most hülyeséget kérdezek de van egy 8.3.2 igo és 17 ország térképével és van egy 8.0 igo teljes eu. ha a hiányzó országokat a map könyvtárból átmásolom a 17 ország mellé akkor az műköni fog?
Nem kérdeztél hülyeséget, de nem fog működni. A magyarázat ugyan azon a fórumon.
-
snowdog
veterán
mit is kell törölnöm az igo8.3.2 ből,hogy a cél előtt ne tervezzen újra? tudom hogy írtátok már egyszer ,de nem találom.
Semmit sem kell törölni, egy új data.zip kell....érdemes rá venni olyan fóliát,vagy nincs jelentősége?
Szerintem érdemes, én vettem rá (kb. 3.000 Ft).fibernode!
tudtok olyan újabb térkép frissítés IGO 8-ra, amin rajta van az újabb M0 rész, esetleg az új kamerákkal?néztem a hivatalos honlapot, ott nem találtam..
Ezt a térképet én a hivatalos helyről töltöttem le, nekem ott volt.
A kamerákat itt megtalálod: [link]
-
snowdog
veterán
Volt 8.3 is de az a célnál újratervezett ezért tettem fel másikat ami a 8.0 azt hiszm q3-as verzió teljes eu. tökéletesen működik
Az nem a 8.3-as program hibája, hanem egy hibás data.zip-é, elég lett volna azt lecserélni.
MÁS!
Egy fórumon a két legfontosabb dolog:
1. nem szabad egymásnak esni,
2. és nem szabad a Moderátort kritizálni (a legtöbb Fórumszabályzat tíltja is).Ha ezeket betartjuk, akkor még sokunk örömére folytathatunk eszmecserét. Ha nem tartjuk be, akkor a topiknak vége lesz. Gondolkodjatok el rajta, mit szeretnétek.
(Megsértődni pedig a legnagyobb butaság
) -
snowdog
veterán
Miért is?
Azért, mert a Moderátor nemrégen ezt kérte:
"Mindenkinek, akit érint.
Használjátok a MOD-gombot, öt percen belül nem szükséges új hozzászólást küldeni."Hányat is küldtél 5 percen belül? Ha idetéved meggyőződésem hogy ritkítani fog.

# 873-ra tipp?
Talán megsérült a fájlrendszer. Ezt távolról nem lehet megmondani. Neked kell tudnod, hogy mivel idézted elő. -
-
snowdog
veterán
mivel mégegyszer kerestetni nem tudok vele mivel úgy érzi hogy van tmc így csak súgom van most már.
Szerintem meg nincs benne TMC vevő. Amit te tapasztalsz, az hibás működés. Ebből pedig ne vonjál le messzemenő következtetéseket. És főleg ne reklámozd, mert másokat is meg fogsz vele téveszteni. Aki meg csak ezért veszi meg a gépet, az a végén nagyon mérges lesz rád.

-
snowdog
veterán
Légyszi valaki írja le nekem lépésről lépésre hogy mit csináljak ezzel a ketyerével hogy fusson rajta ez az igo8 verzió:
Amit a fórumszabályok lehetővé tettek, már nagyon sokszor leírtuk. Többet meg nem is akarunk, és nem is írhatunk.
Ez a topik nem arról szól hogyan törjük fel az igo-t. Azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik a gép alapszolgáltatásain túlmenően kicsit többet szeretnének kihozni a gépből. Ennek csak egy nagyon kicsi szelete az igo. Én a magam részéről senkinek sem nyújtok segítséget ahhoz, hogy a feltört igot megtalálja, sem itt a fórumon, sem magánlevélben. Ez legyen mindenkinek a magánügye. Éppen ezért számomra teljesen felesleges és hiábavaló ezzel kapcsolatos leveleket küldeni, mert egyikre sem fogok válaszolni.
-
snowdog
veterán
mennyire szükséges hogy legyen egy külső antenna csatlakozási lehetőség.
Nem szükséges, kiválóan megy a belső antennával. Korábban csak azért írtam róla, mert valaki úgy vezette elő a témát, mintha külön előny lenne, hogy nincs külső csatlakozó. Nem előny, de valójában nincs is rá szükség.
-
vimre
tag
Sőt! TeleNav Shotgun néven is forgalmazzák (USA, Nagy Britannia, Brazília...)
Link: TeleNav Shotgun -
anarchy
csendes tag
Semmi különbség nincs a két gép között!! Itt a fórumba is kitárgyaltuk hogy igazából éppen amit rá akarnak nyomni azt nyomják rá!! Semmi különbség!! Egyikhelyen így találod meg a másik helyen úgy!!
Mellesleg én is ma vettem meg eme készüléket és nagyon bejön!! Skineket feldobom rá és teljesen jó lesz!!

Aki ilyen készüléket szeretne vásárolni csak ajánlani tudom a www.speedshop.hu -t!! Korrektek és gyorsak!!
-
ptakika
csendes tag
Nem tudok rola hogy a Wayteq N770BT-nek, vagy az Intensa N770BT-nek lenne belso TMC vevoje. Szerintem itt a GPS antennara gondoltak (marcsak azert is mert a GPS szekcioban van felsorolva). Kulso GPS antenna csati tenyleg nincs rajta, de amiket olvastam, nem is kell, mert meg a specko hovedo meg ilyesmi uvegek alatt is jol mukodik allitolag. Nekem egy Skoda fabia 2-ben van, es semmi gond nincs vele. Szoval szerintem azt akarjak parasztvakitani (bocs a kifejezesert), hogy nem kell kihajtani rajta a GPS antennat a hatuljan, mint nehany PDA-nak, vagy regi PNA-nak

Szerintem...
-
swis
tag
Ja és a link
http://www.speedshop.hu/main.php?
page=termek&iid=24272&mitkeres=&kategoria=&sort=nev&orient=&kovetkezo=&holkeres=&elotag=&termeknevek=Navigációs%20PNA%20készülék,%20INTENSA%20N770BT%20GPS,%20autós%20szettel,%20térkép%20nélkül%20(WAYTEQ)ÚJDONSÁG! Nincs külső antennacsatlakozó.
--------------------------------------------------------------------------------Intensa N770BT PNA készülék
Processzor:400 MHz,
Képméret: 4.3 16:9 QVGA 480 x 272 pixel, 65,536 szín, TFT LCD érintésvezérléssel
Fényesség: 250 lumen
SDRAM: 64 MB
Memória: 2 GB beépített memória
Operációs rendszer: Windows CE 5.0
GPS: SiRF Atlas III Chipset (30 csatorna)
Pozíció pontossága: 10 méter, Gyorsulás: 0.1m/s, Idő: 0.01s GPS idő, TTFF (Nyílt égboltnál)
Antenna: beépített
Bővíthetőség: SD kártya bemenet (Secure Digital) kártyafoglalat: MAX 8 GB-os SD kártya
Akkumulátor: 1450 mAh lithium
Max fogyasztás: 350 mA @ 5V, 3mA @ 5V
Méretek: 115 mm x 85 mm x 19 mm, 210 g
Egyéb funkciók: Multimedia Player (MP3, WMA, WAV, MPEG-2*, MPEG-4*, AVI), Képnézegető
Integrált hangszóró( 1W ), Sztereó fejhallgató jack
Méret (Sz x M x V):115 mm x85 mm x 19 mm
Súly: 210 g
Autósszet + hálózati töltő
FM transzmitter -
snowdog
veterán
1. Akik már használjátok mik a tapasztalatok?
2. Mennyire használható napsütésben?
3. Ha térkép nélkül vásárolom meg, hogyan tudok térképet varázsolni rá, hogy működjön?
4. Amennyiben az igo fut rajta akkor a 3D térképet is meg tudja jeleníteni? Gondolok itt az épületek megjelenítésére?
5. Film formátumokat amiket lejátsza mennyire tökéletes?
6. Mekkora memória kártyát kezel el?
7. A közlekedési információt tudja venni?
8. Igo-val le tud fagyni?
9. vagy olvastam olyat is hogy a cél előtt újra tervez ez a próbléma él?Szia!
1. Megfelelően.
2. Könnyen.
3. Olvass sokat, akár ebben a topikban.
4. Igen.
5. Kisméretűekkel akadásmentes, nagyobb méretűekkel akadozik.
6. 16 GB-ossal is működik.
7. Nem.
8. Miért ne, de nem jellemző.
9. Hibás program. -
PLaci58
addikt
Szia.
Hétfőn jött meg a készülék és megy rajta minden navigáció.
Nagyon jó a fényereje! Hibátlanul használható napsütésben is.
Állítólag kezeli a 8GB-os SDHC-t, nekem csak 4GB-os van, azzal hibátlan.
TMC vevő nincs benne! Elő van készítve az oprendszere, külső USB-s vevő használatához (kb.9e Ft.).
A jó program nem fagy le!
Működik a 3D-s megjelenítés is. A processzor nem túl gyors, sok helyen 400 MHz-et adnak meg, de a gyakorlatban csak 324 MHz. Ez elég a navigációhoz.
Video lejátszásban nincs tapasztalatom, de szerintem ha megfelelő felbontásra konvertálod (480x272) és nem kell az átméretezéssel foglalkoznia a processzornak, akkor szaggatás nélkül le tudja játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kattingass a beállítások- területi beálítások- dátum és időformátum- és ott az időformátum gombnál a 24 órásra kattintasz, onnantül a 11:18 du az már 23:18 lesz.