Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schiraly
csendes tag
Sziasztok!
Placi féle sd kártyás SI-nek nincs belső memóriás változata? Honnan lehet letölteni?
Köszi!
Csaba
-
schiraly
csendes tag
Intensa 770BT FM fél éves eladó 23eFt számlával.
-
schiraly
csendes tag
Sziasztok!
Hol lehet kikapcsolni az email értesítést a hozzászólásokkal kapcsolatosan?
Üdv,
Csaba
-
schiraly
csendes tag
válasz
joseph0424 #1746 üzenetére
Szia!
A készülék bekapcsolás után az utolsó pozíciót mutatja addig, amíg nem érkezik értékelhető gps jel.
A te szoftveredet utoljára ott használt(ák)ad, amit mutat.Azért kell kimenni vele, hogy legyen gps jel értékelhető, és akkor azonnal rendben lesz.
-
schiraly
csendes tag
-
schiraly
csendes tag
válasz
scott_free #871 üzenetére
Bökj rá a sávra, ahol most is megjelennek ezek az infók, és máris előjön az állító ablak.
-
-
schiraly
csendes tag
válasz
Viktor0610 #825 üzenetére
Köszi, valahogy sejtettem hogy ez lesz a válasz.
-
schiraly
csendes tag
válasz
Viktor0610 #821 üzenetére
Azt hiszem nem vagyok érintet, de hol találom a MOD gombot?
-
schiraly
csendes tag
válasz
Vaskalap #660 üzenetére
Kedves Újonc!
Azok nevében, akik az elejétől olvassák, írják a fórumot, és szembesülnek minden nap néhány visszatérő és már megválaszolt kérdéssel, szeretném megköszönni, hogy bebizonyítottad, hogy a legtöbbször elég olvasni.
Nyalhatsz!(azért ha jól látom nem vagy te sem egy kezdő típus, ha rögtön továbbmódosítottad a skint)
-
schiraly
csendes tag
Ma töltöttem a gépet az autóban, és közben egyik rádióadót sem tudtam hallgatni. Találkozott már valaki ilyen problémával?
-
schiraly
csendes tag
Na mégegyszer:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Sziasztok!Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy semmilyen szoftvert, letölthető linket nem tudok küldeni, mert nekem sincs.
Amiben tudok, segítek, de légyszíves ide a fórumba írjatok, akkor legalább a többiek is okulhatnak belőle.
Én ezt a topicot az eleje óta olvasom, és minden felmerült kérdésre megkaptam a választ, és mindenkinek azt javaslom, hogy először olvassa végig az összes hozzászólást, mert minden kiderül belőle.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> -
schiraly
csendes tag
Kihangosító:
- nekem tetszik, bár 80km/h felett már nem igazán jó, igaz hogy ez a kocsi zaja miatt,
- hívószámkijelzést tud,
- névjegyeket nem kezel (se a telefonét, se sajátot),
- tárcsázni lehet róla (be kell ütni a számot vagy kiválasztani a tárcsázott, fogadott, nem fogadott listából. ezek a listák a 770BT saját listái, nem a telefoné),
- mikrofon legtöbbször jó, időnként szóltak, hogy visszhangos, olyankor átkapcsoltam kézibeszélőre,
- ha egyszer a telefonnal párosítottad (és engedélyezve van), akkor automatikus a csatlakoztatás,
- a kihangosítás a saját hangszóróján megy, FM-en nem nyomja át a rádióra!Bolt:
Speedshop Klapka utcában jártam. Az ár is korrekt. -
schiraly
csendes tag
Kedves Snowdog!
Hát ha már így belemélyedünk, akkor inkább az butaság amit te írtál.
Szerinted elemről működik? És ha lemerül akkor cseréled az elemet? Nem! A készülék akkumulátorról üzemel.
Azt azért tudhatnád, hogy az elektromos készülékek (pc!?) egy elemet tartalmaznak arra a funkcióra, hogy kikapcsolt állapotban ketyegjen az óra! Az óra chipet lehet hogy kihagyták, bár szerintem benne van, ugyanis pc-ről nem hiszem hogy küldi másodpercenként a pontos időt. Amikor rádugod a pc-re, akkor szinkronizálja az időt, majd ketyeg a saját órája.
-
schiraly
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy semmilyen szoftvert, letölthető linket nem tudok küldeni, mert nekem sincs.
Amiben tudok, segítek, de légyszíves ide a fórumba írjatok, akkor legalább a többiek is okulhatnak belőle.
Én ezt a topicot az eleje óta olvasom, és minden felmerült kérdésre megkaptam a választ, és mindenkinek azt javaslom, hogy először olvassa végig az összes hozzászólást, mert minden kiderül belőle.
-
schiraly
csendes tag
Isti bá hangját a Content / Voice mappába kell bemásolni.
-
schiraly
csendes tag
Én nem állítottam semmi extrát.
Nálam nem kapcsol szét a BT ha kilépek a saját menüjéből, valahol (fórumon? használatiban?) azt olvastam, hogy ha egyszer bekapcsolod, akkor nem is lehet kikapcsolni a BT-t.
Navi alól nem próbáltam, mert nem tudok olyan skint feltenni, ahol van ilyen menüpont.
MP3-mal nem próbáltam.
Holnap még tesztelgetem, hátha találok valamit amit bekapcsoltam, csak elfelejtettem. -
schiraly
csendes tag
Sziasztok!
Folytatnám a BT+FM funckiókat, összekapcsolva az elméleti/gyakorlati vonallal.
Ma tesztelgettem a készüléket. FM korrektül működik, hallani az érintéseket, a navigáció hangját.
BT is rendesen működik, szépen összekapcsol (most már automatán) a telefonnal.A kettő együtt nem megy. Ha felveszek egy telefonhívást (vagy indítok), akkor a kicsengés után lekapcsolja az FM-et, és átvált a 770 saját hangszórójára. A hívás vége után visszavált FM-re és a rádión tovább hallható minden.
Hívás közben a navigáció hangja elnémul, nem hallható sehol sem.Ha valakinek nem így működne, ossza meg, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a telefont is a rádión halljam!
-
schiraly
csendes tag
Elvileg szerintem is így kellene működnie és remélem teljesen igazad van, de amikor én próbáltam (3 napos a készülék), akkor valahogy nem stimmelt (a telefon).
Nekem egyébként ebben a rendszerben egy dolog hiányzik, hogy a rádión fogott zenével nem lehet kombinálni. Valahogy úgy lenne jó, hogy szól a rádión valamelyik adó, és rámondja a navigációt, és telefonnál pedig elnémítja a rádiót és úgy hallom a telefont.
-
schiraly
csendes tag
andrew77!
A BT fura, de lassan én is rájöttem: a párosítást a telefonnal kell megvalósítani, vagyis engedélyezed a 770-esen, már nem tudom melyik menüpont, de előjön egy 45seces visszaszámláló, és addig kell a telefonban a párosítást berögzíteni.
Az FM transmittert pedig a Rendszer / Hangerő oldalon kell bekapcsolni (FM használat), de eddig nekem csak az érintések működtek. Ha neked megy a zenelejátszás, akkor írd mejd meg, hogyan kell csinálni. A telefonos kihangosítás az autórádión még jobban érdekelne.
-
-
schiraly
csendes tag
Most már megy nekem is belső memóriából sd kártya nélkül.
A probléma a license fájlokkal volt. Illetve a hiányukkal. -
schiraly
csendes tag
A ResidentFlashbe bettetem a teljes progit, és a sys.txt-be beírtam, hogy "ResdientFlash/mobilenavigator" ahogy kell.
Ha nincs bent a kártya, akkor feldobja az igo8 kezdőképernyőjét, és a bal alsó sarokban elindul, hogy App Init, majd visszatér az előző képernyőre.
Ebből azt gondolom, hogy elindul a navi gombra kattintva (ha nincs bent kártya és van a belső memóriában mobilenavigator mappa) a belső memóriából próbálja indítani a navit, de valamit az igo mégsem ott keres.
Vagy a licenc fájlom ezt már nem teszi lehetővé (belső mem futást), csak a kártyáról való futtatást.
Mindenesetre köszi!
-
schiraly
csendes tag
Sziasztok!
Én vettem egy ilyen gépet (INTENSA), eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
- kijelző fényere teljesen jó,
- a szélvédő tartó kicsit viszont rövid,
- az óra megoldás tényleg fura, megspóroltak egy 100Ft-os elemet meg némi elektronikát, de nem zavaró, ha csak navigációra használod, akkor úgyis jön a pontos idő a műhódtól,
- tegnap mentem 160km vele, teljesen jó,
- nekem a riks nem megy rajta, nem indul el a progi,
- viszont az iconx skin nagyon szép, használható.Navigáció szuperül fut rajta.
Kérdezném a nálamnál tapasztaltabb felhasználóktól, hogy a navi szoftvert fel lehet e tenni a belső memóriára, hogy az sd kártyát tudjam másra használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest