- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok. A resu uj mapon a hajo kornyeken ho feherre valkik a kep,es semmit nem latni ez mar az elejetol igy van, nektek is?
-
venom8888
őstag
Driver-ek legfrissebbek?
Adatlapod alapján a gépednek bírnia kellene.Friss persze
-
venom8888
őstag
at allitottam,de ugyan olyan tompa,kockas, szar.Nagyon elkurtak valamit az optimalizacioval. Minden extremen van,es ugy nez ki mint ha Low lenne, 6 eve jatszom a Warzone al, eszre veszem ha valami valtozik,de ezt a vak is eszre veszi.
-
venom8888
őstag
Minden maxra van allitva a grafika settingsbe, de ugy nez ki a jatek 2k ban,mint ha 640x480 Low on lenne, mi a ge...ert, nem tudom.
-
venom8888
őstag
Részletek nélkül elég nehéz lesz segíteni.
Extrem beallitasok,minden high,meg maximum, Fidelity cas 100. render resolution off. No dlss.
-
venom8888
őstag
Segitsetek. 1440p ben extrem beallitasokon tolom, es olyan kockas fos a kep hogy nemigaz
-
venom8888
őstag
Az importálás részét megtaláltam; Az account beállításnál a legfelső opció.
Oksa megnezen. Koszi
-
venom8888
őstag
Ja, jó. Akkor az eltűnt.
A "detail quality" meghatározása arra vonatkozna, de elvben ultrán van nálad. Full screen exlusive-et használok DLSS-el képgenerálás nélkül, a lenyíló menüben a sharpness 81-es értékre állítva.van mas otleted akkor? render 100 on, world blure off. es megis kockasak az epuletek,es fa levelek stb
-
venom8888
őstag
Render resolution nem 100%-on van. Film grain, nem nullás értéken. (most nincs megnyitva a játék). Valahol hallottam, hogy van import gomb az előző verzió beállításai átmentéséhez. Személy szerint nem botlottam bele, pedig van amit nem tudtam reprodukálni.
film grain nincs a beallitasokban.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Minden ultran van a jatekban, 1440p ben, de valahogy nem eles a jatek, mintha az epuletek a fak levelei kockasak lennenek, melyik beallitas rosz?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Probalom elinditani a jatekot,de nem indul,se battleneten,sem xbox game pass ban, mi a baj?
-
venom8888
őstag
Ha más fegyóját veszed fel, abban annyi golyó van, amit hagyott, multiban is.
más ötletem nincs. Hacsak nem használod az egérgörgő benyomást valamire, ami szeret hardveresen fals fel-le irányt is mellé adni, ami ugye a fegyverváltás. A jobbra-balra dönthető egérgörgő is képes ilyeneket csinálni, nekem meele van görgő benyomásra téve, az néha hevesebben nyomva vált fegyvert is, pedig amúgy semmi baja, Razer Mamba Elite egér. De ezt a Roccat Kone is megjátszotta újkorában is...
Koszonom a segitseget,odafigyelek ezekre.
-
venom8888
őstag
Más ez mint a multi, egy tippem van:csak egyetlen tárat kapsz, ha felveszel egy fegyvert, multiban 3-4-gyel kezdesz spawn után. Tehát warzone-ban kell a ládákból lőszert gyűjteni. Amúgy alapbeállítás, hogy hogyha kifogy a fő fegyód, átvált a másodlagosra. Egyébként a pisztolt lecserélheted természetesen másik fegyverre, logikusan másik típust érdemes, mint a főfegyó, mert mindenféle lőszerből maximált, mennyi lehet nálad. De persze mindig nyitogatni kell a ládákat, hogy mindenféléből tele legyél, random, hogy egy láda mit dob, ez nem multi

10 golyot kilovok a teli tarbol pl, es at valtott AR re
-
venom8888
őstag
Hello. Az mitol van, hogy lovom a playert,es kozben at valtok a masik fegyveremre, termeszetesen meghalok,mert az pisztoly volt. Tehat miert valt at, amikor lovok, nyomom a bal eger gombot ugyebar, mi koze van annak a fegyver valtashoz, ami ugye az 1-illetve 2 es gomb nekem, vagy az eger gorgoje.
-
venom8888
őstag
Es nem enged unlockolni semmit.
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Be allitom a jatekban 7.1 re a hangzast,de amikor kilepek a menujebol,majd vissza be, akkor mar stereora van visszaalva. Valami otlet miert valt vissza>?
-
venom8888
őstag
Hat ez a csoport sem er 1 ft ot sem, mar nem tudom hanyadik csoportot talalom meg, ahol beszelget egymassal 5 ember, es annyi a csoport. Valaszt nem tudnak kb semmire, vagyis ertelmeset. Na nem baj.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Ma naptol kezdve, nem indul el a jatek, ujra raktam,restart minden volt, repair is. El inditom, es kidob asztalra, es ki is fagy teljesen utana. Masnak is van ilyen?
-
venom8888
őstag
Nah nekem megszunt az akadozas a WZ ben, a texture resulotiont allitsatok High rol normalra.
-
venom8888
őstag
Nézd meg a Nvidianal hogy engedélyezve van -e a gsync
igen
-
venom8888
őstag
Es hiaba van a G-sync, es a V-sync is bekapcsolva, ha fel le mozgatom akkor hullamos kozeppen vizszintesen, pedig nem szabadna egyaltalan.
-
venom8888
őstag
Packet loss az nulla. Latdncy ugral fel 30 rol 60 ra és akkor esik be az fps,ami aladást eredmenyez a szemnek a jatek alatt.
-
venom8888
őstag
Hány hz a monitor? Fixald alá hátha
165Hz V-sync et hasznalom,mert neha fele menne akkor. G-sync megy
De nem tudom miert, ugy laggol,vagy hasonlit ra. -
venom8888
őstag
Azt nem tudjatok,hogy miert akadozik, laggol a jatek? Nekem minden meccsben akadozik, hiaba van 160fps, olyan,mint ha 40 lenne,mert akad, ugral a kep stb. Borzalmas, elvezhetetlen. De ez csak BR ben.
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
Egyszer összefutottunk akkor a kartalibbal volt...leraktam mint a szart ezt a damascus f....T azt se tudta fiú vagy lány
Jol tetted, WZ1 ben jobban lehetett latni hogy csal. Kijott a gulagbol, tudod azzal a nagy allat LMG vel,ami 10 m-re sem lott egyenesen, o pedig 150m-re nyil pontosan lotte a playert vele.
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
Hogy tudok videoval,fotoval bizonyitva csalast? Egyik magyar streamert elkaptam, videon latszik amikor bekapcsolja az aimbot app ot a windowsban. Van valami email cim, vagy valami, amire el tudom kuldeni?
-
venom8888
őstag
Ennél jobb gépen low-on sincs fix 240 fps.
Ennél jobb gépen low-on sincs fix 240 fps.
Mondom ha megszakadok sem tudok 200 tol tobbet kihozni belole 1440p ben,de akkor a grafika mar csunya. Ha Balancedra teszem a scalinget, akkor van kb 150-180fps,es jol is nez ki meg a jatek.
-
venom8888
őstag
Nekem medium beállításokon 3440x1440p-ben balanced dlss-el megvan a 144 Hz fixen 3080Tivel.
Neked kisebb felbontás és erősebb kártya. Mehet mediumra is szerintem neked. 165Hz-re van OC-zva a monitor vagy 144 Hz-en használod?OC-zva van annyin.
-
venom8888
őstag
Beállítás függő is. Szerintem 200 Fps-el már elégedett lehetsz. High, Médium vagy milyen beállításokkal?
WZ ben 160-200 fps Minden Low.
Multiplayerben 200-220 fps szinten Low.
Ha medium vagy high ra rakom akkor 140-150 fps mind WZ ben -
venom8888
őstag
Melyik reszt? Eleg sok komment jot fel a linkel.
-
venom8888
őstag
Hat akkor ez igy nem mondott semmit nekem -
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
De neked 4080 van ha jólatom nem? 🤔
Igen,miert?
-
venom8888
őstag
Azt tudja valaki miert van, hogy ha a Windows kis gombot megnyomom, mar nem ugrik fel az asztal, hanem ki kell Alt Tab olnom akkor tudok kimenni a windowsba csak.
-
venom8888
őstag
Igen erezheto, de be kell kapcsolnom a V-sync et,mert nekem is 165Hz es a monitor, es ha az fele megy az fps, akkor becsikozodik a kepernyo.
-
venom8888
őstag
Szia,
érdemes ezt a videót megnézni és beállítani, nekem hozott rengeteg FPS úgy hogy a kép minőségén semmi különöset nem vettem észre. Próbáld ki. A srác nagyon alaposan kivesézi és képekkel, számokkal is mutatja a különbségeket.
[link]
A másik videójában felsálázási lehetőségeket elemzi ki. Ezt is érdemes megnézni.
[link]
Én az Nvidia Image scalinget használom Ultra beállításon így megvan a 100FPS stabilan a fenti beállításokkal 3440X1440-es monitoron 2080Super VGA-val.
Úgy látom legjobb minőségea Fidelity FX CAS-nak van viszont azzal csak 70-80 FPS körüli tud a VGA.Ugy ahogy mondod. Nekem is az Image scaling hozza a legtobb fps-t, tobbet 20 kb mint a dlss. A CAS az kepelesseget hoz,de azzal csokken az fps. Minden Low on Image scaling el van 170-220 fps em 1440p ben. Valtozo a helyszini adottsagoktol fuggoen.
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
Haverod bugokat javít mw2 Ben?
Igen, skineket is javit pl, operator skineket stb.
-
venom8888
őstag
Szerintem csak beállítás probléma lesz. Nem a legjobban optimalizált a játék, bár jobb, mint az elődje.
Nem hiszem, hogy a procival lesz a gond. Öcsémnél megy alap 12700k meg 3080 mellett megy 144fps-el 2560x1440-ben.Azt is hallottam hogy 1080p re van optimalizalva, egyik munkatarsam bugokat javít a játékban ő mondta.azert is ugyan annyi az fps em 1080p ben. Csak szar a game szerintem. Ez a vga 4k ra van kb készitve,nem hiszem hogy nem bírná.
-
venom8888
őstag
Nincs bekapcsolva, helyette dlss van bekapcsolva. Kozepes grafikán van kb 150fps em. Low on 170fps. De kene szerintem 220 körül lennie.
-
venom8888
őstag
Minden ultrán van? Én 3440x1440p-ben játszom 142 fps-re korlátozva egy 3080 ti-vel. Közepes grafikára vissza kellett vennem, hogy fix fps-em legyen. Szerintem neked egy erős High-al menni fog.
Szerintem CPU bottleneckem van, a 4080 om eszik kb 140w ot ami nagyon keves. Es kb 90% on megy, a CPU-m pedig 40% on, de megis. Ez a rohadt jatek nagyon CPU igenyes ugy tunik a 5800x3d keves neki,
-
venom8888
őstag
Minden ultrán van? Én 3440x1440p-ben játszom 142 fps-re korlátozva egy 3080 ti-vel. Közepes grafikára vissza kellett vennem, hogy fix fps-em legyen. Szerintem neked egy erős High-al menni fog.
Minden Low on van es ugy van 170 fps em kb. Es dlss balanced.
Ha fent mindent ultrara allitok, akkor van 75-90 fps em -
venom8888
őstag
Van itt valakinek 4080 es 1440p ben jatszo? Milyen FPS eket csavartok ki a jatekbol BR es DMZ alatt?
4080 al es 5800x2d vel sehogy nem tudok kicsavarni belole 160 fps nel tobbet, atlagban. Nyilvan van hogy felmegy 190-200 ra ha kurvara semmi nincs ott, vagy az egre nezek.De atlagban 160 fps van. -
venom8888
őstag
Hello. Az mitol van, hogy WZ2 ben neha akad egyet a game? Futok pl, es par sec enkent akad egyet, hiaba van magas fps. Nem ertem, valami megoldas, vagy valakivel elofordul-e ez?
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
Na akkor én is

HB szenzor végre nem olyan OP, mint a WZ1-ben
Lootolást szokni kell, de 1-2 óra után rááll a kéz
Hangok kurva jók, ha mászkál az enemy, simán lehet hallani merre van kb
Az ernyőzés hangja sokkal jobb, főleg amikor először ugrunk ki a gépből
Ládák hangja kb ugyanaz
Végre nem lehet a levegőben lőni
Loadout drop rendszer jó
Buy station átgondoltabb, végre nem lehet korlátlan számú támogatást kérni
Mozgáson sokan javítottak
Gulag régen is faszság volt, most lett több értelme, de legalább izgalmasabb a 2v2
A játék menü valóban kissé kesze-kusza
És a pingelésnél is lehetne erősebb, nagyobb jelölés
BP-t nem néztem
Meglepően jól optimalizált, egy 3060 TI-al mindent csutkára rakott alapból, és 85-120 fpst prdoukál.Akkor nem tudom te melyik jatekkal jatszol,de nem a WZ vel. Nekem 1080TI van, ami sokkal jobb mint a te kartyad, es csak 100 fps em van, minden low on kb ,Igaz 1440p ben. Akinek 3080 van, azoknak is csak 130-150 fps van. Tehat nem ertem neked hogy volna 120. Grafika ocsmany, ugye nem tudod felvenni,mert lenne 30 fps ed.
Lodout to azt se tudom hogyan lehet megszerezni, ha pingelek a terkepen, forgolodok,mert nem tudom,nem latom hova pingeltem, a map megnyitasa nelkul. -
venom8888
őstag
egy wint pl azért buktunk, mert felvettem a földről a fegyvert, abban meg nem volt már csak 4 golyó és ilyenkor automatikusan kidobja ez a fos az eldobott fegyverhez tartozó lőszert is!! 😄 😄 Rádobta a régi fegyverre, és amíg szerencsétlenkedtem, hogy visszavegye a lőszert addig lelőtt az utolsó AR volt mindkét fegyver :D....de volt olyan is, hogy ketten vagyunk egy házban, háztetőre beernyőzött valaki, beugrott mögénk, és ebből semmit nem lehetett hallani
-
venom8888
őstag
Gyerekek ez a wz borzalom.
- HB szensor használhatatlan, wz1ben sokkal jobb volt
- Lootolás idegesítően béna, wz1ben sokkal jobb volt
- Lépéshangok bénák, saját trappolásodon kívül nem hallani mást, wz1ben sokkal jobb volt
- Ernyőzés hangja béna, megsüketülsz olyan hangos
- Ládák hangja ultragagyi wz1ben sokkal jobb volt
- Levegőben nem lehet lőni
- Loadout drop rendszer szar, wz1ben sokkal jobb volt
- Buy station egy vicc, wz1ben sokkal jobb volt
- Mozgás gagyi, wz1ben sokkal jobb volt
- Gulag egy vicc, wz1ben sokkal jobb volt
- Játék menü káosz, inveléshez be kell lépni 48menübe - wz1ben sokkal jobb volt
- Pingelés szar, megjelölsz valamit a térképen és nem látod, úgy kell keresgélni hogy mi a f@szt jelöltél meg, és az hol van
- Battle passt nem érteni, azt sem tudom, hogy van-e battlepassom, vagy meg kel venni 🙂
Optimalizálatan,egyszeruen indokolatlanul alacsony az fps,nem szép a játék.
Akinek pl "CSAK" 150.000 es vga ja van 1660ti az 40 fps el játszik kb. This is wrong.Hirtelen ennyi 🙂
-
venom8888
őstag
NA meglett a megoldas miert akadozott a jatek, igaz nem innen a csoportbol derult ez ki sajnos. Minden jot.
-
venom8888
őstag
es be esik az fps em 120 rol 40 re
-
venom8888
őstag
Sziasztok, lehet ti tudjatok mi a baj. Van 120 fps em atlagban, de neha akadozik a jatek, akadozik a kep. Az mitol van? Valami beallitasi problema?
-
venom8888
őstag
Megint jól beletüsszentettek a plunder-be... Berakták a quad-ot, de a pénzt visszavették 1M-ra, cserébe viszont ládákból alig esik pénz... 10-20 ládából egy lufinyi összeg se jön össze...
De legalább villantották mellé a warzone talán eddigi legótvarabb batlepass-szét. Már arra sem veszik a fáradtságot, hogy teleszórják értelmetlen hülyeségekkel. XD Vannak szakaszok, ahol konkrétan egymás után 5 item-ből 4 xp boost.
1 evvel ezelott vettem utoljara operatort, azota csak otvar szarok vannak.
-
venom8888
őstag
Pont Warzon-hoz 1440P+144Hz kevés már a 1080TI és akkor még nem is raktad maxra a grafikát . Van pár multi cím pl reddead 2 , a fostos BF2042 ahol még a 3070 is kevés nemhogy a 1080TI .
a vilagon 2 hiresen fosul optimalizalt jatekot emlitettel.
-
venom8888
őstag
Mi ezen a felháborító ? A 1080TI-k főleg ha lap változatok akkor már időzített bombák gari nélkül , szóval én is váltottam az enyémet 3070-re a gyerekét pedig 3060TI-re .
Nyilvan 3070 re megeri cserelni. de 3060 ra....
Nekem is 1080ti van, minden jatekkal 1440p ben jatszok, maxon minden grafikailag. -
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
Akkor lehet ujabb gamer pc-t epiteni horror árért,most is van vagy 80 fps em,es kb 500k hadznsltan a pc-m. Lehet 1 misis gépet épiteni.
-
venom8888
őstag
Nem.
De cserébe még Vanguardban sem működik teljesen jól, mert ha csinálsz egy újat, és később updateled, majd ezután használni szeretnéd, kiderül, hogy az update mod nem működik és a kreáláskori állapotot kapod meg... mindig újat kell csinálni, aztán a régit törölni.
Még olaj a tűzre, hogy a custom modok törlése sem egyszerű, mert ha custom mod / blueprint van, mint egy sor, akkor a Custom Mod Options gomb (amin belül törölni lehetne) egy blueprint alá fog esni. A gond az, hogy annak az options-ét tudod megnyitni, amire utoljára ráhoverelted az egeret. Ha több sorban fér csak ki csak a custom modok / blueprintek listája, akkor nagy valószínűséggel blueprint lesz pont a gomb felett. Így valami eszméletlen fürgeséggel kell úgy kikerülni egérrel azt a blueprintet, hogy a gomb ne tűnjön el, mert amint ráhovereled az egeret a blueprintre, eltűnik a gomb (mivel blueprint nem custom mod és annak nincsenek opciói).................
Borzalom, piti dolog,es honapok fognak eltelni mire megoldjak.
-
venom8888
őstag
Meg mindig nem lehet elmenteni a fegyver beallitasokat?
-
venom8888
őstag
Hogy lehet az hogy nekem az a cooper carabine fegyver nincs a listaban?
-
venom8888
őstag
dev 6068 mit lehet vele csinalni?
-
venom8888
őstag
Ahhoz, hogy Warzone-ban BOCW fegyvereket el lehessen menteni custom mod-ként úgy emlékszem, hogy a WZ-BOCW integráció után kb. fél évet kellett várni... Úgyhogy majd talán júniusban elérhető lesz a funkció Vanguard fegyverekre is..
Prioritásban a béka segge alatt van a Ravennél ez valószínűleg.
Koszonom a valaszt, szamolom a napokat, addig meg fotozgatom le a telefonnal.
-
venom8888
őstag
Az uj fegyvereket meg nem lehet Save-ni?
-
venom8888
őstag
dynamic resolution masnek sem mukodik? Beallitott fps-t vissza allitja alap 10 re.
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
Nekem is, de erre számíthattunk is, tekintve, hogy több a növényzet, valamint több olyan magaslat van, ahol lényegesen nagyobb látótér van, mint Verdanskban. Bár a Vanguard integráció után még nem rakott fel videót, érdemes figyelni Panjno youtube csatornáját, nekem az összes CoD-os setting videója nagyon sokat segített.
Vanguardban van olyan opcio hogy FidelityFX , amit ha performancera allitok ad pluszba 45fps-t kb. Miert nem lehetett ezt bele rakni a Pacific ba is?!

-
venom8888
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem 20 fps el kevesebb van ezen az uj mapont,mint a regin.
-
venom8888
őstag
Igazan be rakhattak volna a fidelityfx super resolution-t a Vanguardbol a Warzone-ba, azal van +40 fps em. De a dynamic resolution sem mukodik ami szinten adott nekem 30 fps-t. Be allitom 140-re, Apply-olom, majd kilepek, ujra belepek az optionsba, es 10 fps-re van allitva target, holott 140 re toltam fel.
Bugos -
venom8888
őstag
Ha az anti cheat nem fog sikerrel jarni, akkor DELETE Warzone!!
-
venom8888
őstag
Azt lehet tudni elore,hogy milyen operatorok jonnek a storba?
-
venom8888
őstag
Ezt nem tartom fer dolognak,hogy akik a datum elott vették meg azok nem kapnak semmit. Dehát ilyen a világ.
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
Hetvegen toltuk a warzone-t, es undoritoan sok a csalo. Kb 2 nap mentunk 100 meccset,de abbol kb 60x csalo olt meg. Amikor kijott a jatek 6-15 killjeim voltak,most 1-2 a gulaggal. Heti 1x olok 4-5 embert 1 meccsben. 1 pisztolyal olt meg 3 onkat a fasz,az is mi. Johetne mar az anti cheat.
-
venom8888
őstag
amit az uj cod betaban elerek, azt vihetem tovabb ha kijon?>
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PayPal
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB-os, bontatlan SSD, 2 év garanciával eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB-os PCIe 4.0 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 2 év garanciával eladó!
- ADATA Legend 900 Pro 2TB-os PCIe Gen4 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 5 év garanciával eladó!
- AMD R7 350X és RX550 VGA kártyák
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0398)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

más ötletem nincs. Hacsak nem használod az egérgörgő benyomást valamire, ami szeret hardveresen fals fel-le irányt is mellé adni, ami ugye a fegyverváltás. A jobbra-balra dönthető egérgörgő is képes ilyeneket csinálni, nekem meele van görgő benyomásra téve, az néha hevesebben nyomva vált fegyvert is, pedig amúgy semmi baja, Razer Mamba Elite egér. De ezt a Roccat Kone is megjátszotta újkorában is... 

Hat akkor ez igy nem mondott semmit nekem
Es milyen VGA-d van?
Dewo