- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
senior tag
Warzone topic?
Ez a WZ topic csak átneveztette a topikgazda..

-
neo81
senior tag
Mert az nem warzone.
-
h1ght3chzor
őstag
Az alap 65 W tdp helyett adj neki 150 W ot. (PL1)
Talán segít.Ezt alaplapi configban, vagy intel progiban lehet?
-
BerserkGuts
addikt
Az alap 65 W tdp helyett adj neki 150 W ot. (PL1)
Talán segít.
azzal a hűtővel inkább ne 240mm kéne tuninghoz legalább 100W felett -
h1ght3chzor
őstag
Alapon van a proci?
És a hűtés milyen?Nem húztam, ezt a fajtát sztem nem is nagyon lehet. Vizhutes van rajta, cooler master ml120
-
steewcv65
őstag
Az fps vesztés nálam is fent áll.
5 drivert is kipróbáltam javulást nem hozott.
A shaders optimization már le se fut teljesen 98% nál megáll.
Töröltem mindent és újra is raktam.
Talán majd a következő season helyre teszi. (vagy még rosszabb lesz)
Nem lesz jobb a driverektől.Mert nem az okozza a problémát sajnos.Telerakták minden szarral és komoly plusz cpu igénye lett a játéknak.
-
ULPIUS
őstag
Még warzone 1 ben, 2X is volt hogy nem talált szervert sok napig.
Lefuttattam és ott volt a zöld pipa.
A másodiknál majdnem 2 hetet vártam hogy tudjak játszani.
Ja és nem tudtam fellebbezni sem, mert nem voltam bannolva.
Idegesítő dolog. A suport válaszra sem méltatott.
Ha jól emlékszem 8 körüli killem volt. A következő meccsen pedig már nem lobbyztatott be minket. Próba solo és kiderült miattam.
1 es K/D val , nem hiszem hogy csalnék.A shadowban ellen sem lehet fellebbezni, nem csak akkor ha egyáltaláln nem vagy banolva, így kezdődik hatalmas betűkkel a státusz: "NOT ELIGIBLE FOR APPEAL"
Ez azért van mert ez egy felülvizsgálat, tehát semmi nincs bizonyítva ellened még, ezért nincs mi ellen fellebbezni. Nem azt mondom, hogy nem hülyeség ez az egész rendszer, én is utálatosnak tartom; se értesítést nem kapsz, se tenni nem tudsz ellene semmit, de egyelőre sajnos ez így működik.
Én mióta kaptam kétszer a 3 napot azóta mindig számolok vele, hogy mikor kapok megint valami idióta miatta, és ez nagyon gáz, hogy így kell játszani....(szerencsére most már több mint egy hónapja nem volt semmi, lekopogom) -
BerserkGuts
addikt
Dmz solo modról van valami hír?
az lenne a jó csak botok és kész akkor meglehetne csinálni előbb a köldetéseket
de így mindig valami retardáltakkal akadok össze -
Glaz-dozfhut
őstag
Köszi az infót!
Aimbot mappában, a raw accel?
Az nem "igazi" aimbot.Nem én hoztam fel. Ami programot indít - az is látszik - valamiért az a neve, hogy aimbot.
-
venom8888
őstag
Ennél jobb gépen low-on sincs fix 240 fps.
Ennél jobb gépen low-on sincs fix 240 fps.
Mondom ha megszakadok sem tudok 200 tol tobbet kihozni belole 1440p ben,de akkor a grafika mar csunya. Ha Balancedra teszem a scalinget, akkor van kb 150-180fps,es jol is nez ki meg a jatek.
-
nggabi
félisten
az betegesen sok idő
-
Tsebacsi
nagyúr
Remek kép!
Csak a linkjét adta oda a rendszer telefonon keresztül

-
csibe1
veterán
Előtte mindig úgy adta nekem is.
De most hiába nyomta a dupla XP tokeneket is, semmit nem ért.Egyre érdekesebb, jobb is, hogy nem foglalkoztam vele.

Az előzőnél meglett a Battlepass meg a Prestige 200 is; utána meg a Vanguard miatt nem érdekelt a dolog. -
Atish19
őstag
Prestige11, Level 350:
Battle pass 100....
Vicc amit műveltek.Nekem kereken 200-as szinten lett meg. Mondjuk én játszogattam Cold War/Vanguard-al is sokszor dupla xp-ért.
-
Ace owner
addikt
Battlepass 65 és 200 as szinten vagyok...
Sokszor jatszottal ugy hogy sima dupla xp volt nem minden is dupla xp mint tegnap es ma delelott.
-
steewcv65
őstag
Sajnos mégse... csíter lobbykat kaptam. A rebirth az megy..
Nekem se jo
-
steewcv65
őstag
14 30 körül
Esjavult magatol?
-
steewcv65
őstag
Nekem megjavult!
Nekem ma kezdte , neked mikor?
-
steewcv65
őstag
Szia!
Jelenleg én se tudok játszani, nálam is ugyanez van. A szolgáltatód a telekom?Digi
-
hcol7
senior tag
Mégse ma lesz új map?
azt pst szerint meg tegnap kerdezted ; )
-
kisselandras
senior tag
Köszi!
Akkor maradnak a csíterek is....Nem mert elvileg mai nap jön a rico
-
Tsebacsi
nagyúr
Mégse ma lesz új map?
Nem is így volt tervezve, ritkán tesznek be szezon közben tök más mapot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mégse ma lesz új map?
Majd ha felébredtek Ámerikában

Caldera will be available to Warzone players from December 2, the same date Season 1 of what will be known as the Warzone Pacific era begins. Players who own Call of Duty Vanguard will get 24 hours early access, according to Activision.
Itt vannak még egyéb infók: [link]
-
kisselandras
senior tag
Szerintem még nem is megy az anti cheat.
Sorry össze kevertem a bf el amit már feltörtek kiadás napján
November 5 én jön a warzonba kiváncsi leszek
-
nitro16
senior tag
Jaja
Assault-nál Fara meg Krig nagyon adja. (Zero recoil és baromi erős) mellé egy MAC-10 vagy LC10 és mehet a dara.
Sokan nyomják az új LMG-vel is, de azzal lassú szerintem a karakter.... -
csákány.
aktív tag
Köszi. Kicsit elfoglalt voltam a napokban, elsiklottam ez az update felett
-
jozefgucci1
addikt
Emiatt az ingyenes hétvége miatt megint lefossák magukat a szerverek . Tegnap is többször behalt az egész és kidobált . Nem vettek elég darabszámot abból a fostalicska cw-böl , hogy ennyire nyomják az ingyenességet ?
-
soldi3r
veterán
Ezek közül nekem sok nincs a listában, miért?
-
Dewo
Topikgazda
Igen
ha fegyvert akarok össze rakni akkor JGOD! 
-
Dewo
Topikgazda
Én nem sírok a Rose skin miatt!

Ami érdekes és nem tetszik hogy kb5-ből 5X csipa Hs-t kapok. Sose lő mellé senki.....Igen tisztelet a kivételnek persze!
Amax kapott nerfet de én még ugyanúgy nyomom vele és szerintem elég jó még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Asustor NAS
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- új, de karcos Lenovo ThinkCentre Neo 50t // Core i7 12700 // 16GB DDR4// 512GB
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azzal a hűtővel inkább ne 240mm kéne tuninghoz legalább 100W felett
Én mióta kaptam kétszer a 3 napot azóta mindig számolok vele, hogy mikor kapok megint valami idióta miatta, és ez nagyon gáz, hogy így kell játszani....(szerencsére most már több mint egy hónapja nem volt semmi, lekopogom)

Dewo