Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6950) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6949) üzenetére


ViZion
félisten

Nice!
Tridolont is solozod már?
Nekem az még csapatban is marha hosszú és unalmas. Valahogy a ropipolip is jobban tetszik. Terry az még OK, oda még az én cuccom is ér valamit, nem is hosszú. De a hármat még profikkal is sokallom.

Tegnapi tapasztalat: kellene relic, mert a barónál vásárolnék. Megoldás, h ilyenkor ezzel nem vagyok egyedül, szal. egy relices survi vagy más endless tutira jó hely, csináljuk. Excavation, kicsit túlmentünk a zöldön, már mennek is kifelé. Sebaj, na majd az orokin survi! Alig 10 perc, mennek kifelé... Ehh, szar random teamet fogtam ki, gyerünk ismét... 10 perc és csak 3-an, 15-nél azok is mennek. Sebaj, corpus survi, nah ez lesz az... 20 percig se bírtuk, mennek kifelé... solo nem érdemes maradni, a relic választás ugrik és marha kevesen jönnek, hamar unalmas lesz. Szal. jobban jártam volna vmi capture-val.

Corpus rész buli volt, 2 Volt is akadt, enyém lvl 0, mert megvettem a hiányzókat a volt prime-hoz. Jó kard+arcane és így is bevállaltam, a másik volttal felváltva bénítottuk a népet. Még csak nehéz sem volt -egyik srácot és a macsekját mondjuk folyamatosan élesztgettük-, de volt egy Ivara is, jól álcázott, ügyes nyilas volt... mégsem lett long run.

Az Alliance jópofa dolog, de alig lehet embereket verbuválni, bármiről is legyen szó. Mindenben segítenek, csak küldire ne kelljen menni... A recruit chat még úgy-ahogy, de sokan annyira kötik az ebet a karóhoz, h csak a bevált konfigokkal lehet menni.

Azért volt jó buli is, arbi defense. Csak azon a fos grineer pályán, valami bánya. De ott legalább jó csapat volt -igaz csak 3-an, a 4. srác első alkalommal lelépett. Arbiból is jöhetne Steel verzió, több loottal. Ilyen 60 perces menetek már csak emlék, vagy újabban nincs szerencsém a randomokkal. :(((

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.