Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
jáááj, fussa a kronen prájmra, ha valaki nem issza el...
Nekem a fele van meg, sajnálom a platot a többire. Hátha még beesik ez-az belőle. Asszem 3 db drága rész nincs meg.Másik, h a dex dakrához nyitottam rivent, így már érdemes beleölni. De még mindig a Dakra prime magasan a legjobb. Sebességet beáldoztam a primed reach-ért, sebességet arcane ad, ezért kicsit lassan indul, de utána pörög szépen. Ezért is jó az arbi meg ilyesmik, ahol folyamatosan jönnek, mert alacsony %-al is folyamatos az "arcane-élmény"
5150head: köszi a gomb kombót, F hosszan és van blokk. Hátránya: meg kell tanulnom ezeket a kombókat is
Meg ugye nem vált primary-ra, csak F-el, de nem gond mert magasabb szinteken 95% kardozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- LEGO klub
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Arany János - Kapcsos könyv
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg ugye nem vált primary-ra, csak F-el, de nem gond mert magasabb szinteken 95% kardozok.