Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Gratula!
Lephantis tényleg könnyű volt. Én Novaval lasítottam így volt elég idő leölni. Amikor lepottyant meg is lepődtem, h milyen gyorsan kipurcant.
Ropa-ra valami véletlen csoda folytán volt random csapat, de kb ketten tudtuk hogy mit kell csinálni, a másik kettőből egy meg 2 perc után leavelt.
Így 1 fő "ballaszttal" is de az is könnyen meglett.
Az Emissaryval viszont meggyűlt a bajom
hiába a Gasos fegyók. Végül Baruuk mesterrel lett megcsapva kb 20-23 perc alatt. Rhinora rá se próbáltam, DPS Mirage úgy ahogy működött de lassú volt, Inaros 7e életét úgy lecsapta 2 mp alatt hogy csak pislogtam.
Tegnap használtam először a recruit chatet. 1,5 óra Hard mode survi lett a vége.
Steel essence-t farmoltunk. Én speed novat vittem +nekró +khora +trinyó. A Trinyó 1 óra után lelépett, de kb meg se éreztük h nincs ott. Valami más frame hasznosabb lehet. A run végén már 300asok voltak a mobok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Avast! Antivirus topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Synology routerek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így 1 fő "ballaszttal" is de az is könnyen meglett.
hiába a Gasos fegyók. Végül Baruuk mesterrel lett megcsapva kb 20-23 perc alatt. Rhinora rá se próbáltam, DPS Mirage úgy ahogy működött de lassú volt, Inaros 7e életét úgy lecsapta 2 mp alatt hogy csak pislogtam.
Steel essence-t farmoltunk. Én speed novat vittem +nekró +khora +trinyó. A Trinyó 1 óra után lelépett, de kb meg se éreztük h nincs ott. Valami más frame hasznosabb lehet. A run végén már 300asok voltak a mobok