Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6937) Źşë' válasza allnickused (#6932) üzenetére


Źşë'
addikt

megjegyzed a saját Lich-ed nevét, akkor látod h tiéd e vagy sem, megölni sztem talán érdemesebb segítséggel, főleg ha magas szintű

első fázisban a modokat random pakolod bele a parazyn-be, aztán amint megvan az első felfedett mod, akkor azt berakod az első helyre, ha nem lesz nyerő az első harc fázis után akkor átrakod a 2. helyre hogy hátha oda belepasszol majd a későbbiekben, és így tovább etc..

murmur farmhoz még annyit, én jobban szeretem a hosszabb küldiket mint pl mobile def (szvsz murmur farmra ez a legjobb, kb ennyi idő kell ahhoz hogy kimaxoljad a thrall spawnokat) és survival - egy mapra megvan h mennyi thrall tud bespawnolni, kb olyan 13 körül lehet, ha megjelenik a Lich-ed akkor érdemes eljátszani vele - páncélt sebezgetni, ezt csak azért hogy ne menjen el, mert ha a játék úgy veszi h nem foglalkozol vele akkor kispawnoltatja... a felállás annyi hogy folyton bele bele lősz (hogy a játéknak úgy tűnjön megy a vérrefolyó harc), miközben jönnek még egyéb ellenfelek a lich köré, a lich ezeket átváltoztatja thrall-á, érdemes őket kiszedni miután átváltoztak, hogy ne okozzanak fejfájást a további "táncban", míg jönnek az új ellenfelek és változnak át szépen sorban, ha úgy érzed hogy több enemyt már nem tol át thrall-á akkor nekieshetsz a Lich-ednek - vagy szimplán hagyhatod elmenni, csak ilyenkor nem kapsz tőle extra murmur-t... én khorá-val szerettem őket irtani, kb levadásztam olyan ~64et, kellettek a fegyverek meg ephemerák, de most már a nyakamra sem kívánnék még egyet, ugyan heti nw miatt behúztam egyet múltkor ("muszájból" :DDD)

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.