Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Pár napja Terryt megpróbáltam egyedül, a végén a kis vombyk megöltek...
Nem értettem, h miért, majd elkezdtem utánaolvasni.
Revenantel mentem, alapból jó eséllyel nem tudja a tery sebezni, mesmer skin, etc...
Szal. lődöztem, majd amikor sugárzott, akkor mesmer skin fel és be operátorba, elkezdtem leszedni a következő pajzsot, meg a kis vombykat. A végéig működött, ott túl sok vomby volt már és meghaltam "csak úgy". Amit nem tudtam, h operátor módban csak akkor sebezhetetlen a warframe, ha nincs aktív abbility. Nekem a mesmer skin duration még tartott, amikor operátorral lődöztem, így a kis genyák lehentelték revenantot...
Közben formáztam is, meg Nezha-t nyúztam, nem tértem vissza a solo terryre, de gondolom így már menni fog. Nem szabad sok durationt rakni, a passzívja megvédi amúgy is, ha nem aktív a mesmer skin, akkor nem támadják, operátorral meg lehet őket darálni.Ami fura volt, h a végére lettek vagy 20-an a kis vackok, pedig előtte is öltem őket. Csapatnál nem láttam ennyit, nem is értem, h honnan a rákból jöttek.
Opticor vandal rivenből critest szeretnék, már minimum 40k kuvát beletoltam (75 vitusért vettem 30k-t és volt is sok...) de még nem adta az igazit. AoE elég nagy, szerintem ezért nem lesz jó eidolonra. De ki kell próbálnom

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest