- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
5150head
üzenetére
köszi, és a kör végére mennyi essence esett?
most néztem, kivették az ESO drop table-ről a Blazing step ephemerát, annyira örülök neki, mit szoptam az miatt sztem volt vagy 140 ESOkör mire meglett (ha nem több), 28as peccsel átrakták arbitration megvehető cuccok közé 30 vitus essence kell hozzá
, picit sem vagyok mérges.. ha ezt tudom akkor hagyom a picsába, egyet tudok, ha lesz valami ami hasonlóan nehéz farmos hagyom a rákba... én meg örültem neki, hogy hu baszki milyen rare cuccom van, 1kibeb*szott % volt a dropja és ráadásul C rotációban... de ugyan ez volt a railjackel is, kemény grind, megvan minden, aztán jött a könnyítés.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, picit sem vagyok mérges.. ha ezt tudom akkor hagyom a picsába, egyet tudok, ha lesz valami ami hasonlóan nehéz farmos hagyom a rákba... én meg örültem neki, hogy hu baszki milyen rare cuccom van, 1kibeb*szott % volt a dropja és ráadásul C rotációban... de ugyan ez volt a railjackel is, kemény grind, megvan minden, aztán jött a könnyítés..