Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
5150head
üzenetére
köszi, és a kör végére mennyi essence esett?
most néztem, kivették az ESO drop table-ről a Blazing step ephemerát, annyira örülök neki, mit szoptam az miatt sztem volt vagy 140 ESOkör mire meglett (ha nem több), 28as peccsel átrakták arbitration megvehető cuccok közé 30 vitus essence kell hozzá
, picit sem vagyok mérges.. ha ezt tudom akkor hagyom a picsába, egyet tudok, ha lesz valami ami hasonlóan nehéz farmos hagyom a rákba... én meg örültem neki, hogy hu baszki milyen rare cuccom van, 1kibeb*szott % volt a dropja és ráadásul C rotációban... de ugyan ez volt a railjackel is, kemény grind, megvan minden, aztán jött a könnyítés.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Manjaro Linux
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- ASUS RT-AC68U
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, picit sem vagyok mérges.. ha ezt tudom akkor hagyom a picsába, egyet tudok, ha lesz valami ami hasonlóan nehéz farmos hagyom a rákba... én meg örültem neki, hogy hu baszki milyen rare cuccom van, 1kibeb*szott % volt a dropja és ráadásul C rotációban... de ugyan ez volt a railjackel is, kemény grind, megvan minden, aztán jött a könnyítés..