Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz garga01 #31049 üzenetére
Telefonie / Eigene Rufnummer alatt, a freevoipdeal-nel allitsd be a stun servert: stun.freevoipdeal.com ill. a freevoipdeal oldalan negedelyezd a sip hivasokat. Ugyanitt nekem pl. a Internettelefonie Anbieter kontaktieren -nel a nur über IPv4 van kivalasztva.
Erdemes lenne a System / Ereignisse alatt megnezned, hogy ha hivast inditasz, akkor milyen hibauzenettel nem kezdemenyezi a hivast a keszulek. Ehhez a dropdown-bol kivalasztod a Telefonie-t.
Nagymamadnal ugyanez, inditsatok hivast hozzatok es nezzetek meg a System / Ereignisse alatt, hogy miert nem megy ki a hivas feletek. Ha ti tudjatok hivni, akkor neki is tudnia kellene hivni benneteket. Max olyasmi lehet, hogy NAT van nagymamadnal, es ezert tole valami portforward miatt valami nem mukodik, habar ennek nagyon kicsi a valoszinusege.
Ha bemasolod ide a hibauzeneteket, akkor talan talalnk valami megoldast, megigerni nem igerek semmit.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
anadroid
senior tag
válasz Stanlee #31051 üzenetére
stun Dellmont (ex. Betamax)/Fritz felállásban az elmúlt 15 évben még nem kellett.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz Stanlee #31053 üzenetére
Nem kellett ~= csak ártott.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
válasz Stanlee #31051 üzenetére
Köszi a segítséget!
Meglett a megoldás, totál el is felejtettem ezt a System / Ereignisse menüt, mindem számhoz hozzárakott egy végződést és leesett, hogy még korábban próbálkoztam más vopip usernevekeket hívni, akkor álíltottam be az Eigenne Rufnummern alatt ezt (itt eredetileg ez állt: sip.freevoipdeal.com)
Kitöröltem és már már tudok is telefonálni! Köszi! Zsenik vagytok!
Holnap megnézem mamámnál is a logot, lehet ott is a fenti beállítás maradt bent.[ Szerkesztve ]
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Murphys2
tag
Sziasztok. Digi mobil számom regisztráltam Stuntcalls-nál, de nem tudok hívást indítani vele Mobilevoipp alkalmazással. Telekomossal minden rendben. Ha Telekomos számkijelzéssel hívok Digis számot, akkor az "Privát hívó"-ként jelenik meg. Ez nálatok is így van? Egyéb szolgáltatókkal is van ilyen anomália?
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
nem tom mi a retek lehet az a510ip telómmal.folyamatosan átvált "registration failed" státuszba.ha kihúzom a hálózatból és visszadugom,kattintok párat a beállításokban (csak oda-vissza a pöttyöket) mentem,akkor utána minden ok pár percig,de aztán megint kezdődik elölről.ötlete van valakinek?
-
betyarr
veterán
válasz MaCS_70 #31059 üzenetére
október végén költöztünk másik helyre,szolgáltatóváltás is volt,de a router meg minden egyéb hálózati beállítás maradt a régi.a szolgáltatói eszköz is bridge üzemmódban van (mint a régi helyen) és a saját routeremet használom itt is.semmin nem változtattam a régi helyen minden faxán működött.
[ Szerkesztve ]
-
itanczos
senior tag
válasz betyarr #31060 üzenetére
A router-ed publikus külső címet kap?
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
csimpas
tag
sziasztok
pár évet lemaradtam a voip telefonálásból
most viszont újra aktív lennék a voip terén, munka miatt
segítsetek légyszi
olyan asztali klienst keresek, ami tud hívást is rögzíteni
microsip-et letöltöttem, de valami nem oké, mert nagyon messziről hallanak benne, és zúg az egész vonal
(én jól hallom, nálam jó a hang, de akit hívok, vagy engem ha hívnak, neki zúg és halkan, messziről hallanak
ezek a beállításaim: [kép]a https://www.cloudtalk.io/ saját applikációjával tökéletes a hangminőség, tehát nem hiszem, hogy hardveres lenne a gond
a cloudtalkot cseréltük le rebelltel-re.
telefonon Zoiper pro-val tökéletes a hangasztali kliensként is jól működik a zoiper, de a rögzítés miatt kellene a pro verzió
22 ezret meg nem tudok érte kiadni, annyit nekem nem értudtok ajánlani valami ingyenes asztali klienst ami rögzít?
esetleg microsip beállításomban van valami gebasz?köszi!
-
balaaa88
aktív tag
Sziasztok,
Olyan VOIP-szolgáltatót keresnék, ahova van lehetőség mobiltelefon számot hordozni (jelenleg Telekom / Domino).
Legoptimálisabb lenne "feltöltős" szolgáltatás.
Nagyon keveset beszélek, viszont a telefonszámomat mindenképpen meg szeretném tartani.Ez lenne a problémám:
Jelenleg van egy Telekom-os Domino-s SIM-em, illetve egy flottás korlátlan Telenor-os mobilinternet SIM-em. Ez így nagyon baba volt eddig. Androidos dual SIM-es telefonban használva.
Lecseréltem az Androidot iPhone-ra, ami támogatja a dual SIM-et úgy, hogy egy fizikai SIM és egy e-sim.
Namost egyik szolgáltató sem ad e-sim-et feltöltőkártyás ügyfélnek, csak havidíjasaknak.
Havidíjasra átállni nekem végképp semmi értelme nem lenne.
A flottás mobilinternet SIM-et pedig gyanítom, szintén nem tudnám e-simmé varázsolni.
Tehát azt szeretném megoldani, hogy költségnövekedés nélkül (vagy minimális költségnövekedéssel) megmaradjon a jelenlegi mobilszámom és tudjam használni a korlátlan mobilinternetet tartalmazó fizikai SIM-et.Van ilyenre lehetőség?
Köszi! -
DAVID0000
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbiakban:
H1 komm szolgáltató biztosíotta részemre a mobilnetet és voip telefont.
Volt egy D-link DWR-116 router, benne Telenor mobil stick és egy Cisco SPA-116 csatlakozott hozzá.
Sokáig jó is volt de kb. 1 hónapja elkezdett szarakodni a Telenoros stick és a végén már egyáltalán nem tudott csatlakozni.
Szólgáltató kicserélte a routert és a sticket egy ugyan olyanra, de a probléma továbbra is fennált. Emiatt elővettem a régi TP link 1043ND v1 routerem és előfizettem Telekomos mobilnetre. A 1043 routerre felraktam egy ROOter firmware-t és egy e3372-es Hilinkbe raktam bele a Telekomos simet.
Ez eddig teljes jó és a net probléma megoldótott.
Viszont hiába csatlakoztatom a Cisco-t ha felveszem a telefonkagylót csak búgás van.
A router látja a ciscot és ha felveszem a teleofnkagylót akkor a ciscon elkezd villogni a telefon ledje. Emiatt azt gondolom hogy tudnak egymással kommunikálni.
Viszont azt nem tudom, hogy mit kéne állítanom, hogy jó is legyen.
Előfordulhat az, hogy a cisco beállításaiba is kéne valamit változtatni?
Eddig abban nem nyultam bele mivel a szolgáltató tudja csak a belépési adatokat.
Csak mivel Telenoros volt eredetileg és most Telekomos lett emiatt arra gondoltam, hogy a ciscoba is kéne állítanom valamit.
Valakinek van ötlete, hogy mit kéne esetleg csinálnom, hogy működjön?
Köszi -
whbear
senior tag
Reenger tegnap óta csak nálam nem megy? A fizetési felületre sem tudok belépni.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
Azaz bejövő hívás működik, viszont a kimenő is működik de legalább 30 mp a hivásfelépülés. Többi trunk teljesen jó.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Van egy CISCO SPA 112 2-port VoIP telefon adapter analóg telefonokhoz,
néha előfordul,hogy a DECT telefonokról,ha telefonálunk,a vonal megszakad,
és ennek az eszköznek az áramtalanítása után megjavul a helyzet egy darabig.
Milyen eszközt ajánlotok,milyet vegyünk?
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat! -
bishop100
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan Voip szolgáltatót ahová át tudnám hordzozni a vezetékes számomat?
Köszi a segítséget! -
whbear
senior tag
Nálatok Reengeren működik a bejövő hívás mobil irányból? Pár hete azt mondja be, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Jelentettem a hibát, tapasztalták és megigerték hogy meg lesz javítva. Azóta az a változás, hogy már elérni sem tudom őket és vissza sem hívnak. 500 percem van beragadva de inkább elengedem. Kimenő hívás van, de elég kellemetlen hogy nem lehet visszahívni.
-
whbear
senior tag
Ma sikerült elérni őket. Azt mondták, hogy csak nálam nem működik a bejövő hívás, de ezek szerint nem fejtették ki teljesen az igazságot.
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Most hívtak a Reengertől hogy nekik se szólt a vezetőség de február 28.-tól megszűnik. Én múlt héten néztem de nem volt kint a hirdetmény amire hivatkoztak. Most kint van. Szóval ennek vége van.
-
asdf_
veterán
Nagy mázlijuk, hogy nem vagyok ügyfelük, én kiverném belőlük a beragadt forintjaimat, az k. szentség... De lehet, még 0 Ft. egyenleggel is felnyomnám őket
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Semmiképp se tölts rá. Azt mondták már nem is kellene hogy kimenő legyen.
asdf_: Nem ér annyit kb 1000 Ft, sokat megspóroltak az évek alatt de ez így valóban nem volt korrekt. Nem esett jól a Sberbank ügy mellé..
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Bejövő és magyar fix irány ami nálam nem túl sok Ephone. Kimenő külföld és mobil irány CommPeak. Ez nem olcsó de komoly dolgokra már régen ezt használom és mindig működik.
Van valamilyen átalánydíjas Dellmont is, de az nekem sehol nem jelent meg. Az lenne a legjobb. Bejövőre meg Fonio.
-
zeon.hu
nagyúr
Kimenő és bejövő VoIP is kéne, lehetőleg fix (21-es) számmal.
Mi lehetne a Reenger helyett?
(Fentebb írtam, EU-n kívül is vagyunk néha. Szerbiában a mobilnet megoldott, helyi only data kártya kb 1200 Ft, ami 10-12 GB netet ad.)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
petir
senior tag
válasz whbear #31095 üzenetére
Nálunk szülők használták, ugye feltöltőkártyás percdíjak kiváltása miatt a havi 500Ft 200 perc világbajnok megoldás volt...
Nagyon kár érte 😞
Mi számhoz nem ragaszkodnánk hiszen bejövő hívás saját SIM-re jön
a kimenő mobil a legfontosabb illetve vezetékes de az másodlagos.Erre keresem a legolcsóbb és jól működő megoldást..esetleg valakinek erre ajánlata?
-
tag
sziasztok! nem biztos hogy ide tartozik de hátha lesz itt aki tud segíteni találtam a neten olcson cisco ip telefont és gondoltam a ház két végébe rakok egyet egyet , csak hobbi projekt a lényeg hogy hogyan induljak el ? gondolom kéne valami szerver program ami fut 0-24-ben és ott beállítgatok mindent de mi ez ? valaki tudna segíteni hol induljak el ?
-
Soma01
veterán
válasz instantwater #31082 üzenetére
A másik felületük viszont működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest