Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
dobostorta #28348 üzenetére
Egymás közt ingyen hívásra:
Összeszedtem egybe amit már ajánlottak a fórumtársak.Linphone, egymás közt ingyen hívás csak SIP-URI-val.
Callcentric ingyen USA telefonszám, regisztráció Youtube
Regisztrálsz több telefonszámot és evvel is megy az ingyen hívás egymásközt, a SIP-URI is.
Adnak iNUM telefonszámot,
iNUM számok ingyen hívják egymást, Dellmont-ról is ingyen hívhatók.Reenger, 21-es telefonszám, egymás közt ingyen hívás, kintről is elérhető, jó percdíjak.
ippi, egymás közt ingyen hívás a 9 számjegyű ippi számmal,
Adnak iNUM telefonszámot.Fonio számok ingyen hívják egymást, de nincs ingyen, a 21 is fizetős!
Évente 2000Ft-al kel tölteni, de ezt lebeszélheted,
ha több földrajzi szám kell ez a leggazdaságosabb.
Egyszer kell fizetni a számért 100Ft-ot (21, 1, 44, 62, 72, 76), vagy 1000Ft-ot ha nincs saját számmezőjükbe olyan amit szeretnél.
Nincs SIP-URINe agyalj ennyit a hazai "hazai szerver" és sip-uri kérdésen.
Próbáld ki azokat amik teljesen ingyen vannak.
pl. Reenger nálam egymásközt használhatatlan, hol egyik, hol másik félnél nincs hang, nat miatt erre nem használom, van alternatíva.
A G.729 codec se világmegváltó, u-Law (G.711u, PCMU ez mind ugyanaz) használok főként, vagy G.722 esetleg GSM codec.
Próbálgatni kell hol, milyen eszközön "mi szól jól".sipuri
-
tibor23
senior tag
válasz
dobostorta #28348 üzenetére
A késleltetést nem fogod észrevenni Ippi-nél sem, ez nem gond.
A hazai szolgáltatóknak mind van díjuk, Fonio azt hiszem 2000Ft/ év, csak a szolgáltatón belüli beszélgetés ingyenes. Ha nem kell magyar hívószám, akkor válaszd az Ippi-t.
-
dobostorta
tag
válasz
tibor23 #28340 üzenetére
Köszi.
Akkor ha Fonio-nál nem igényelek főldrajzi számot (csak 2 acc között fogok telózni) akkor nincs semmilyen költségem?
Ippi és Fonio között vacilálok, annyival jobb talán a Fonio, hogy gondolom hazai szervere van így kevesebb a késleltetés, csak kérdés, hogy ingyenes-e a fentiek alapján?
-
Stanlee
őstag
Ma valtottam csipsimple-re, egyszeruen a Zoiper a regi es uj klienssel elvezhetetlenul ratyi minoseget produkalt 0% veszteseg mellett, olyan szolgaltatoknal, amik jol mukodnek HW-rol. Amugy Xiaomi Redmi 4x-et hasznalok.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
< CyberBob > #28342 üzenetére
Én is, gyerek is, 1.53.
LG G Flex, az övé Redmi Note 4.
A dolog független a mobilnet és wifi szolgáltatótól. -
zeon.hu
nagyúr
Reenger-t ki milyen klienssel használja?
Nálam Zoiper, ez viszont mobilnet - wifi oda - vissza váltáskor nem mindig csatlakozik vissza a szerverre. Engem nem zavar, automatizálóval (ami érzékeli a váltást) teljes leállítás, majd utána újraindítás megoldja,
Viszont ehhez root kell, ami a lányom telóján nincs.
Ez vajon Reenger vagy Zoiper hiba?
Mert ha utóbbi, akkor kéne tipp, mivel mehetne még a Reenger, ami nem produkál ilyen hibát. -
tibor23
senior tag
válasz
dobostorta #28338 üzenetére
SIP URI szerintem magyar szolgáltatóknál nincs, ephone/ fonio/ reenger-nél biztosan nincs, viszont hálózaton belül ingyenes a hívás. Fonio-nál egy account-hoz több számot is adnak, ráadásul az éves díj lebeszélhető.
Ippi viszont díjmentes, van SIP-URI és INUM is, ha nem kell hazai szám, és a cél az egymás közötti ingyenes hívás.
G729-et alapvetően a készülékeidnek kell tudni, a szolgáltatók valószínüleg támogatják. Számomra az érthetetlenség határát súrolta a hangminősége, sehol nem engedélyezem.
-
whbear
senior tag
válasz
dobostorta #28338 üzenetére
1, sip uri-t nem tudom, van földrajzi számom tőlük. 99 ft/db/hó
2, ingyenes, indulás óta náluk vagyok.
3, mostanában csak az aLaw megy. Régebben aLaw, uLaw, gsm volt. G729 támogatás nincs és nem is volt. -
dobostorta
tag
Sziasztok!
Egymás közötti ingyenes hívásra az Ephone-t néztem ki magamnak. (2 account sip uri-val hívva egymást)
Számot sem szeretnék tőlük.
Viszont látok a szolgáltatás havidíjak között egy ilyet:
Alapdíj 228,35 Ft
Alapdíj kedvezmény (elektronikus ügyintézés esetén) 228,35 FtAkkor ezek szerint ez gyakorlatilag teljesen ingyenes?
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy az Ephone támogatja a G729-es kodek használatát?
Ha esetleg nem, akkor tudnátok ajánlani olyan sip szolgáltatót, lehetőleg magyart (a minél jobb késleltetés miatt) ami biztosan támogatja a G729-es kodeket és teljesen ingyenes 2 account között?
Idáig a Neophone-t használtam erre a célra.
-
Zeki
nagyúr
válasz
KamuMazsola #28336 üzenetére
Nekem az a hanggerjedős zúgás wifin is megvan. Mondjuk a régebbi mobilevoipot használom a callingcredittel.
Szerencsére nem mindig adja be, de csak az utóbbi 2 hétben kezdte. -
KamuMazsola
őstag
válasz
tibor23 #28335 üzenetére
Én voipblazert használok mobilvoip appal mobiltelefonról mobilnettel. Olyan volt már, hogy a hívás elején sípolt, mintha összegerjedt volna, de újrahívtam és jó volt. A hívott felek nem panaszkodtak a minőségre és nekem sem tűnt rossznak a beszélgetés minősége.
A probléma inkább akkor szokott lenni, ha otthon wifin van a teló, olyankor van hogy hullámzó a hang minősége. -
tibor23
senior tag
" ... "a Dellmont klónok minősége akkor is hullámzó, és gyakran szar, ha ATA-val használod (legalábbis magyar mobilra). A Reenger mind hívó, mind hívott oldalról tökéletes."
Vonalas (magyar) telefonszámra történő hívás is rossz minőségű lehet (gyakran) (Dellmont klónoknál) vajon?
Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?"Vonalasra sokkal jobb.
-
8
senior tag
válasz
jozsi968 #28330 üzenetére
jozsi968: Nálam a "még olcsóbb" tarifa van
lehet hogy ezért olcsóbb pár forinttal, mint amit te látsz
Ez így elég gáz, nagyon remélem, hogy csak ideiglenes állapot...
-
Vigyorka
aktív tag
A mobilszolgáltatók megölik a konkurenciát?
-
KTU
addikt
Ezeket az árakat honnan kaptad?
Ahhoz képest hogy fórumtárs azt írja
"mert ember van mögötte" [link]A ma érvényes percdíjak-nál
"HungaroFon magánfelhasználói percdíjak
Másodpercre pontos elszámolás 2015. november 4-i állapot"
HU. vez. :2,63 Ft
HU. mobil: 9,48 FtItt meg
Hungary [VEZ] 1,652 Ft
Hungary [MOB] 9,475 FtNem tudom mi az igazság.
Elaludt az ember?
Ahogy Zeki szokta írni, ennél lehet jobb egy Dominó
Bár a HungaroFon másodperc elszámolású. -
8
senior tag
HungaroFon percdíj
Hungary [FIX] 12,17300 Ft
Hungary [MOB] 16,77900 FtMásnál is ez van vagy csak nálam változott valami??
-
wrm
csendes újonc
Az USA címes bulit értem, de vajon a levont ÁFA hová megy (mi lesz vele)?
Hiszen külföldön vonják le! (?) -
wrm
csendes újonc
válasz
tibor23 #28157 üzenetére
Sziasztok!
... "a Dellmont klónok minősége akkor is hullámzó, és gyakran szar, ha ATA-val használod (legalábbis magyar mobilra). A Reenger mind hívó, mind hívott oldalról tökéletes."
Vonalas (magyar) telefonszámra történő hívás is rossz minőségű lehet (gyakran) (Dellmont klónoknál) vajon?
Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? -
fujifilm1
senior tag
válasz
herdsman12 #28322 üzenetére
Aha koszi. én tegnap/ma szembesultem vele...
Csak bejovore használtam tegnapig
Fritz box van nalam is és a családtagoknál, és a dellmontos accomat használtam ingyenes hivasra egymás kozott de az a problema hogy random teszthivasokat kaptam kulonbozo szamokrol. 00200 0200 stb.Nem tudtam rule-t felállitani hogy ne csorogjenek, ugyhogy bejovot a dellmontra nem engedelyeztem.
Senkinél nem jelentkezik ez a random teszthivas problema?
Ugy látom ingyenes 21 es szám már nem nagyon van. Most szamot regisztrálok a sipgate.co.uk n ahogy Instantwater nagymester javasolta anno.
-
asdf_
veterán
Ha mar megszunes, jovo honapban meg megszunik a vezetekes vonalon torteno fix szolgaltato-elovalasztas (CPS). Mondjuk csodalom, hogy barki is hasznalja meg.
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
A Neophone megszunt tegnaptol.
Neophone - Szolgáltatás megszűnése
Tisztelt Ügyfelünk!A 0621-es NeoPhone NetTelefon szolgáltatás az előzetes tájékoztatásnak megfelelően 2018. augusztus 1-jével megszüntetésre került.
A fel nem használt egyenleg visszaigényléséhez kérjük adja meg az alábbi adatokat. Az igény beérkezésétől számítva 30 napon belül utaljuk vissza a fel nem használt összeget.
Amennyiben további kérdése van, kérjük forduljon hozzánk a 1443-as ügyfélszolgálati telefonszámon, vagy az info@neophone.hu e-mail címen.
INVITEL TÁVKÖZLÉSI ZRT.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
< CyberBob > #28317 üzenetére
Nem is figyeltem, kösz!
-
whbear
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
< CyberBob > #28310 üzenetére
Kösz!
Bosszantóak ezek a több órás kimaradások.
-
zeon.hu
nagyúr
Reenger másnál se megy?
"Regisztráció sikertelen" -
jozsi968
tag
válasz
trol75 #28298 üzenetére
Már működik az Olcsómobilhívás!
Mai e-mail az Olcsomobilhívástól:
"Ideiglenes percdíj változás
FONTOS INFORMÁCIÓ
2018 augusztus elsejétől magyar mobil és vezetékes számok percdíját 3 és 12 forint helyett 18-18 forintért tudjuk nyújtani a mobilszolgáltatóknál történt percdíj emelés miatt a jelenlegi rendszerünk használva.
Új partnerünkkel már dolgozunk, hogy továbbra is olcsó percdíjakkal tudjatok telefonálni velünk. Pár nap múlva jelentkezünk a részletekkel arról, miként lehet a megszokott percdíjakért magyar számokat hívni augusztus után is.
Köszönjük a türelmetek!" -
anadroid
senior tag
válasz
mokalade #28302 üzenetére
A helyzet a következő lehet: a te egyenlegeden van valamekkora összeg. Ennek az egyenlegnek nincs fedezete a Dellmontnál, mert a te "szolgáltatód" nem fizetett nekik.
Megoldás: áttérni a HungaroFonra, ahol nem divat az ilyen. Az egyenlegedtől a régi helyen meg fájó szívvel elbúcsúzni.
A HungaroFon nincs agyoncsicsázva, viszont működik. Nincs beépítve automatizmus. Ezért kell a regisztrációnál is néhány órát várakozni, mert ember van mögötte.
-
mokalade
tag
válasz
trol75 #28298 üzenetére
A hozzászólásod előtt párral ugyanezt a hibát jeleztem. Én sem tudok telefonálni olcsomobilhivas szolgáltatóval, alacsony egyenleget jelez 1400ft-nál, eddig ment.
A hiba, ezek szerint, nem nálunk van, központi baj lehet, akár az, amit anadroid írt.
Én már 07.27-én este írtam az ügyfélszolgálatra (emailben), de még nem jött válasz.
Ha érkezik, megosztom veletek.Ismerősöm szerint már volt ilyen korábban is, de "elmúlt" magától. Ezt ellenőrizni nem tudom, én nem jártam még így.
Az egyenlegfeltöltés viszont felesleges, akkor ahogy írtad, nálad nem oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest